Metode pentru realizarea de meserii Turtle

Metode pentru realizarea de meserii Turtle

Copiilor le place să facă meserii cu propriile lor mâini: Desenați ceva pentru a sculpta sau de a face appliques. Cel mai adesea crea animale, cum ar fi pisicile din bumbac sau câini, care sunt doar adulții necesare. Deci, încă din copilărie, dragostea pentru animale este dată, atitudine atentă față de natură. Este important să oferiți unui copil toate materialele necesare și să fie aproape dacă aveți nevoie de ajutor. Luați în considerare crearea unei broaște țestoase de plasticină și alte meșteșuguri interesante.

Cum să faci hârtie?

O broască țestoasă de hârtie poate fi făcută într-o varietate de moduri: Desenați, imprimați un șablon de pe Internet și vopsea, colectați origami. Ultima opțiune este potrivită pentru mai mulți copii adulți, copiii vor putea să ia doar mâinile creioanelor și să tragă o broască țestoasă. Ulterior ea decupează. Lecția este potrivită pentru a lucra cu preșcolari.

Pentru a crea meșteșuguri „Marine Turtle” va fi necesară:

 • carton alb (sau o coală obișnuită de hârtie A4)+
 • foarfece+
 • Capsator+
 • Feltolsters (în schimb puteți utiliza creioane)+
 • Creion simplu.

Etape de lucru. În primul rând, trageți o schiță de broască țestoasă pe o foaie. Luăm foarfece și tăiat cu grijă afară. În cazul în care începe coada, faceți o mică incizie (undeva până la mijlocul cochiliei). Cu un creion simplu, trageți contururile celulelor pe coajă. Acum pictați marcatorii de broască țestoasă sau creioanele.

Dacă conectați o fantezie, broasca testoasa poate găsi alte culori, atipice pentru ea: violet, albastru sau roz. Amintiți poezia „elefant roz”. Există o astfel de natură? Improbabil. Dar în fanteziile, lucrările și în desene.

Când broasca țestoasă este vopsită complet, o luăm pentru tăieturi din două părți și o transformă în așa fel încât o parte a foii să se așeze ușor la alta. Fixați capsatorul de coajă. Delica este gata!

Citește mai mult  Artizanat din Ranetok

Producția de materiale naturale

Avioanele de toamnă „Ellie Turtle” dintr-o bombă poate fi utilizată într-un grup de grădinițe sau la domiciliu, ceea ce face posibilă petrecerea timpului cu un copil, creând un caracter fabulos. Pentru o astfel de broască țestoasă luminos, cu o pălărie, acesta va dori să aleagă cel mai important loc din casă, puteți pune-l într-un dulap, sub sticlă sau raft – lasa-l atrage noroc și taxe oaspeții cu emoții pozitive!

Pentru procesul de creație, vom avea nevoie de:

 • Con de brad+
 • Runda cucui Kiparisa+
 • stivă rotunjit+
 • bord de tăiere+
 • plastilină+
 • servetele umede+
 • foarfece.

Etape de lucru. Ia-o denivelare elegant deschisă de chiparos și ștergeți-l cu un șervețel (pentru a curăța de praf). Cut de pin conuri 4 solzi. Noi rămânem la carcasa din plastic con oval, iar pe fiecare parte inserăm 2 membre.

Fix ambarcațiune pe partea de sus a cântarului cu un strat mic de plastilină. Asigurați-o coadă mică din plastilină, atasare sub coajă.

Noi luăm plastilină maro și rola în minge. Când plastilinei devine moale, aplatiza o minge mică, făcându-l mai alungite. Atașați capul de broasca testoasa la shishke, bine presat-. Ia-o stivă rotunjită și apăsați 2 ochi în cap.

Acum, cel mai interesant va începe. Vom face ochi strălucitori broasca testoasa. Mai întâi se potrivesc 2 cerc plastilină alb (acestea trebuie să fie fulgeră), apoi stratul albastru, apoi face elevii mici negri. Pentru expresivitate, se adaugă efectul de orbire pe ochi aproape de elevii de la partea de sus.

Cu ajutorul scobitori, vom face o gura de scurgere broască țestoasă, și de la plastilină roz mănâncă un zâmbet. Acum vom lua plastilină portocaliu (puteți oricare alta, dar cel mai bun din toate Portocalie, deoarece este culoarea toamnei), și sculpta o pălărie drăguț. Înfășurați-l cu albastru plastilină panglica, si vom face o floare strălucitoare de pe partea.

Citește mai mult  Ce meserii de vară se poate face?

Purtați o pălărie pe broasca testoasa. Meșteșug „Turtle Ellie“ este gata!

Cu propriile mâini puteți crea un copil Ellie – o astfel de broască țestoasă drăguț și romantic! Ea va găsi cu siguranță locul onorabil în casa ta și va ridica starea de spirit.

Produse de plasticină

Crearea unei broaște țestoase de plastilina – un joc distractiv pentru copii. În plus, carcasa poate fi decorat cu pietre sau de a face flori frumoase pe ea. Așa cum am crea o broască țestoasă fabulos, acesta poate fi orice.

Pentru a crea o broască țestoasă tropicale, veți avea nevoie de:

 • grămadă+
 • Plastilină – verde, maro, alb, albastru.

Etape de lucru.

 • Ia plastilină verde, și sculpta din ea diferite părți. În primul rând de rulare o minge mare (pentru cap), 2 bile mici (pentru labele din față) și 2 mai (pentru picioarele din spate). Și, de asemenea, rola un pic coada.
 • Pentru ochii, rola în minge 2 bucăți albe de plastilină, iar pentru elevi – 2 mic albastru.
 • Acum, ia plastilină maro. Vom merge de la ea o minge mare, care va deveni cea mai strălucitoare compoziție în ambarcațiune. Acesta va fi o cochilie.
 • Pentru a crea celule, vom lua plastilină verde și rola din mai multe bile de la ea.
 • Lepim dintr-o cană maro scoici sub forma unei plăci cu o adâncire mică.
 • Îngrijit atașați cercuri verzi la ea și feroce ușor.
 • Acum atașați un cap la coajă și trage un pic.
 • Folosind stiva, face gura broasca și bucăți mici de pe cap. Imediat puteți face nările cu scobitori. Atașați capul: primele cani albe, iar după elevii albastru.
 • Făcându-coada, atasare strâns la carcasă.
 • Acum vom lua tăieturi la nivelul membrelor și de a face pe ele stivă. Câștigați labe întinse la carcasa din interior. Turtle tropical gata!
Citește mai mult  Ce meserii pot fi realizate din spumă?

Alte idei

Cel mai simplu exemplu de meserii pentru un copil mic este realizat din hârtie, dar există și alte modalități care pot înveseli un copil petrecere a timpului liber. De exemplu, Shell-ul nu poate fi sculpta din plastilină, dar folosesc materiale naturale: coajă. Ca o coajă, materiale cum ar fi o nucă sau piatra se poate face ca o cochilie. Dacă vă permit să ridice fantezia copilului dumneavoastră, mestesugului-țestoasă poate fi chiar și plasate pe vizite publice în rețelele sociale – lasa pe altii sunt inspirate!

O broască țestoasă interesantă poate fi fabricat din sticle de plastic. Pentru a face acest lucru, taie partea de jos a sticlei verzi și a pus-o pe o broască țestoasă sculptat dintr-un șervețel spumă în avans. Dar shell-ul nu este simplu, dar cu un secret! A face un slot într-un șervețel, puteți arunca o monedă, în cazul în care snaps sunt planificate ca o pusculita. Una dintre cele mai populare animale de modelare este o broască țestoasă. Aceste animale populează țara noastră, deoarece timpul de dinozauri și pot trăi mai mult de 200 de ani.

Inspirat de personaje animate de „Leul și Turtle“, „Aventurile lui Buratino“, „Regele Turtles“, mulți copii vor avea un gând să repete aceste imagini, și le poate ajuta.

Cu privire la modul de a face o broască țestoasă de hârtie în tehnica Origami, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: