Facem origami în formă de pinguin

Facem origami în formă de pinguin

Tehnica japoneză de hârtie origami de hârtie permite maeștrilor să facă o varietate de cifre. De exemplu, dintr-o pață de hârtie simplă poate fi făcută un pinguin fermecător. Există o masă a tehnicianului, în conformitate cu care este simulată o înțelegere similară. În articolul de astăzi învățăm cum să remizăm în mod corespunzător o figurină sub forma unui pinguin.

Opțiuni pentru copii

Tehnica Origami poate stăpâni chiar și un copil mic la orice vârstă. Există multe scheme și instrucțiuni care sunt potrivite pentru maeștrii mici în vârstă de 4-5 ani, 6-7 ani și mai în vârstă. Cel mai adesea cursuri de master pentru copii sunt extrem de simple și ușor de înțeles.

Dacă copilul se familiarizează doar cu Aza a echipamentului japonez de origami, el nu ar trebui să ia imediat modelul de meșteșuguri foarte complexe cu o mulțime de detalii mici. Cel mai bine este să începeți cu schemele mai ușoare. Deci, cu maestrii mici in varsta de 5-6 ani, va fi posibil pentru a face un pinguin fermecător dintr-o foaie de hârtie alb-negru.

Înainte de a începe să creați o astfel de figură, este recomandabil să pre-examineze forma de bază origami.

Vom analiza caracteristicile fabricarea de ambarcațiuni un simplu pentru copii.

 1. La prima etapă, aveți nevoie pentru a pune hârtia pe masă în așa fel încât partea sa neagră este îndreptată în sus. Apoi foaia îndoiți de două ori linia diagonală pentru a programa pliului centrală.
 2. Unghiul situat mai jos trebuie să fie reglat la partea de sus a listei foii.
 3. În etapa următoare, o foaie de hârtie va trebui să se plieze „vale“ pe linia de centru.
 4. În continuare, va fi necesar să se adapteze părților din figura în direcția unghiului ascuțit, fără a se atinge marginile.
 5. Unghiul care realizează trebuie să fie înfășurată spre tine. Deci, se dovedește a posta un pliu.
 6. Un alt ori trebuie să fie plasat din punctul și unghiului anterior al aripii viitorului pinguin.
 7. În conformitate cu faldurile prezentate, ar trebui să fie formată aripile figurinelor.
 8. Apoi, produsul trebuie să fie dezvăluit. Un colț ascuțit trebuie să fie pus în interior și apoi să formeze ciocul.
 9. Acum piesa de prelucrat va trebui să ajungă din nou de două ori. Capul apoi îndoiți.
 10. În conformitate cu faldurile formate, este necesar să îndreptăți capul unui pinguin de hârtie, după care ambarcațiunea în vrac va fi gata.
Citește mai mult  Cum de a face origami în formă de iepure și de iepure?

Puteți face cu ușurință un pinguin în căutarea.

 1. Foaie pătrată de hârtie dublă pliată de două ori, apoi se desfășoară.
 2. Colțurile se îndreaptă spre linie în centru.
 3. Partea este în partea de jos sunt pliate pe linia centrală și se desfășoară.
 4. Produsul este de două ori. În același timp, acel colț care este cel mai evident, este necesar să se înfășoare cu precizie în direcția în sus.
 5. Conform liniilor disponibile, va fi necesar să segăti billetul de hârtie așa cum se arată în diagrama.
 6. În pasul următor, va fi luată cu atenție pentru a bate colțurile aripilor viitorului pinguin. Coada ar trebui să fie crăpată în direcția construcției.
 7. Va fi extrem de ușor pentru a deșuruba ciocul ascuțit de hârtie origami-pinguin în direcția altceva. Ca rezultat, se pare că formează un cap de păsări.
 8. În etapa finală de modelare, va trebui să formați un cioc de păsări.
 9. Hârtii originale de artizanat. Maestrul va rămâne doar pictura ochilor lui Penguin. Pentru a face acest lucru, este mai bine să utilizați un marker sau un vârf.

Cum să faci un pinguin imperial?

Puteți simula pinguinul imperial chic. Pentru a face o figură interesantă interesantă, comandantul va trebui să pregătească:

 • Hartie colorata+
 • foarfece cu lame ascuțite, astfel încât toate tăieturile să fie îngrijite și nu sunt rupte+
 • lipici+
 • Piecol „Snowflake” sau „Star”.

Luați în considerare o clasă de masterat pentru a crea o figură a pinguinului imperial în tehnica Origami.

 1. Este necesar să se pregătească o bucată de hârtie de culoare albastru închis sau negru pe o parte. Cea de a doua parte ar trebui să fie de culoare albă. Este de dorit ca această componentă să dimensioneze 14×14 cm.
 2. Prospectul trebuie să fie pliat, astfel încât flash-uri sunt formate pe diagonală.
 3. Apoi, martorul este așezat partea de culoare sub forma unui romb. Un alt fold se face, dar un pic mai mare decât partea centrală.
 4. La îndoială rezultatul este necesar să se îndoaie colțul de sus. Va fi o cheie a figurinelor de penguin viitoare.
 5. Piesa de prelucrat este prelucrată, după care este împiedicată de ambele marginile sale în așa fel încât capetele lor să se relaxeze în curbele formate.
 6. Acum, bazele triunghiulare trebuie să îndoaie capetele din nou în diferite direcții. În acest caz, este necesar să se facă o indentare din partea verticală centrală (aproximativ 1,5 cm).
 7. Colțul de sus trebuie să fie ajustat cu atenție spre sine. Piesa de prelucrat se transformă din nou.
 8. În etapa următoare, comandantul va trebui să taie pinguinul tastaturii, precum și ochii. Componentele gata trebuie lipite cu meșteșugurile formate.
Citește mai mult  Cum se face animale în hârtie origami?

Cifra poate fi inițial reapășită de plante de zăpadă de hârtie și stele obținute după utilizarea găurilor.

Crearea origami modulare

Opțiunile clasice de origami arata atractive si originale, mai ales daca nu este doar un apartament plat, dar, de exemplu, jumping sau variation vrac. Cu toate acestea, în fapt, astfel de lucruri sunt inferioare desenelor colectate în conformitate cu tehnica modulară Origami.

Figuri similare creează, fabricarea modulelor triunghiulare, care sunt apoi asamblate într-o singură formă de orice dimensiune. Crearea de produse modulare este opțiuni de mai mult timp, ele sunt complicate.

Pentru fabricarea pinguinului modular inițial, comandantul va trebui să pre-pregăti 304 triunghiuri albastre de hârtie și 112 componente ale alb. În cazul în care elementele specificate sunt gata, puteți merge la asamblarea figurinei Penguin. Luați în considerare modul în care aceasta ar trebui să fie modelat în etape.

 1. În rândul de început și 2 de proiectare trebuie să instalați în 26 module alb-zăpadă. La rândul 3, comandantul trebuie să stabilească 18 albastru și 8 componente albe.
 2. A patra gamă de meserii create trebuie să fie asamblate din 17 albastru și 9 module albe. În acest moment, forma creată de cifra trebuie să aibă forma corectă.
 3. În al cincilea rând gama de produse au nevoie pentru a simula de la 18 albastru și 8 module alb-zăpadă.
 4. Pentru ansamblul de 6 rânduri, Maestrul trebuie să utilizeze 17 albastru și 9 componente alb-zăpadă.
 5. Pe cel de-al 7-lea rând va lăsa 18 module de albastru și 8 module albe.
 6. Cel de-al optulea rând trebuie construit din 19 triunghiuri de hârtie albastru și 7 de zăpadă.
 7. Pentru 9 rânduri este necesar să alegeți 20 de elemente albastre și 6 alb.
 8. Cel de-al zecelea rând trebuie făcut din 21 de componente modulare albastre și 5 alb.
 9. Rândurile de la 11 la 16 ar trebui să fie formate exclusiv din elemente albastre. În coroanele finale, modulele vor trebui să fie înguste treptat ca abordarea de sus.
 10. Gaura din design va trebui să fie sigilată cu ajutorul unui cerc de hârtie pre-tăiat. Este de dorit ca această componentă să fie făcută dintr-o foaie de hârtie albastră.
 11. În etapele finale ale adunării figurii originale, comandantul va trebui să facă un fruct de un pinguin modular de hârtie. În aceste scopuri, este necesar să se taie foile de hârtie toate componentele necesare: ochi, cioc, aripi și picioare. Așa că nava este mai creativ și luminos, acesta poate fi completat cu diferite site. De exemplu, acesta poate fi sculptat dintr-o pălărie de culoare, un arc elegant, sau alte elemente pe care doriți să adăugați un maestru. După adăugarea acestor componente, o ambarcațiune frumoasă modular va fi gata!
Citește mai mult  Cum de a face origami în formă de proteine?

Origami sub forma unui pinguin pentru incepatori Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: