Ceea ce face un regizor și pe măsură ce devin?

Ceea ce face un regizor și pe măsură ce devin?

Fii regizorul – visul drag de mulți oameni tineri. În ciuda faptului că faima în profesie achiziționează unități, absolvenții acestei specialitate primesc în continuare o oportunitate unică de a pune în aplicare în mod constant potențialul lor creativ și angajat, chiar și în cele mai multe domenii neașteptate.

Cine este aceasta și ce face?

Directorul poate fi numit șeful orice echipă de creație. Descrierea profesiei dă o înțelegere că gama activităților sale este extrem de largă: El lucrează cu un scenariu, gestionează activitățile iluminatoare și ingineri de sunet și, desigur, conduitelor lucra cu actorul, denunțat la el, ce anume el ar trebui să apară în cadru. Această persoană, de asemenea, participă la turnare și crearea de schițe, funcționează cu un unghi și de culoare scheme. Film. În plus față de profesia de prestigiu a directorului de film, un absolvent al acestei specialități este capabil să devină liderul teatrală, circ sau orice altă trupă artistică.

Sarcinile directorului pot include crearea de clipuri, publicitate și video pentru bloguri, programe de televiziune și parcele de știri.

Un specialist talentat are ocazia să se arate chiar și într-o astfel de privitoare la prima vedere cu profesia de sfere ca creând jocuri pe calculator sau aplicații mobile. Unii directori sunt implicați în organizarea de nunți și zile de naștere, alții conduc trupele de operă, iar al treilea aranjează concerte. Apropo, cea mai populară ocupație – formularea filmelor – poate că nu un singur director, ci câțiva. În plus față de persoana principală, ceea ce duce la întregul proces de filmare și la numit directorul, asistentul său, denumit cel de-al doilea director, este cel mai adesea prezent pe site.

Atribuțiile directorului includ furnizarea unui proces creativ continuu și respectarea termenelor, îmbunătățirea performanțelor disponibile și introducerea unora noi în repertoriul, comportamentul de turnare care acționează și, dacă este necesar, extinderea actorul. „Mână“ director este vizibil în crearea de schițe, costume, efecte speciale și peisaj. Se organizează repetiții și coordonează activitatea întregului personal.

În principiu, acest specialist poate răspunde parțial la promovare. Directorul de editare creează un singur film de la filme individuale, precum și modificările pentru a controla vacanță calitativă de vacanță. Atribuțiile Cartografiere-director includ întruparea spectacol laser și proiecții voluminoase, și Clipmaker crede și implementează formularea de clipuri muzicale.

Citește mai mult  Totul despre întreținerea întreținerii stațiilor

Profesie pro și con

Unul dintre principalele avantaje ale profesiei de director este abilitatea de a realiza pe deplin potențialul creativ. Ambițiosul și concepția va trebui să facă posibilitatea de a lucra cu maeștrii recunoscuți ai afacerii și experților bine-cunoscuți, precum și câștigarea popularității în anumite cercuri. Taldelele de talent și de muncă mai devreme sau mai târziu ar trebui să conducă la venituri bune. O componentă importantă a profesiei de prestigiu este abilitatea de a călători în jurul țării și întreaga lume, precum și să se familiarizeze cu un număr mare de oameni noi.

Apropo, acest specialist nu este deloc necesar să se angajeze în fotografiere de filme – se poate realiza în blocarea video, critici de film și alte ocupații conexe.

Dezavantajul profesiei de directorul poate fi numit un mod destul de dificil de succes. Instituțiile de învățământ specializate în fiecare an produc sute de tineri directori, dar numai unitățile sunt ca urmare a faima. Ca urmare, multe dintre ele în loc să strălucească pe primele sunt angajate în organizarea vacanțelor, munca în teatre camerale sau filme trage scurt. Este necesar să se adauge că anumite dificultăți chiar și pentru că etapa pregătitoare – admiterea în sine la universitate. Într-un singur loc, de regulă, mai mult de 25 de persoane pot pretinde.

supratensiune emoțională și programul anormale de multe ori duce nu doar la crize creative, dar, de asemenea, la probleme grave de sanatate. În cele din urmă, trebuie să menționăm că condițiile de muncă destul de complexe sunt uneori incompatibile cu viața de familie.

Cerințe

Nu orice persoană care are o predispoziție de a deveni un regizor.

Calitati personale

Desigur, un început creativ este ceea ce are nevoie orice director. Este important ca el ar putea gândi să se gândească într-un caz, pentru a găsi o cale de ieșire din situații dificile, arată o atenție la detalii și chiar în etapa pregătitoare pentru a crea o imagine terminat în cap. Acest om ar trebui să fie carismatic, capabil să găsească un limbaj comun cu oricine și cu succes a organiza un flux de lucru la nivel mondial. Desigur, un regizor bun are un lider de luare. Alte calități importante ale specialistului sunt stilul unic si viziunea asupra lumii, energia și simțul umorului.

Deoarece directorul este un lider lipsit de ambiguitate al procesului creativ în curs de implementare, acesta trebuie să creeze și să gestioneze simultan. Acest lucru înseamnă că profesia nu este recomandat pentru a merge oameni modeste și stoarse care se tem de a lua decizii importante și care nu au capacitatea de a distribui alte instrucțiuni.

Apropo, pentru unii specialiști un obstacol real pentru cariera de creștere devine lipsa de pregătire să își asume responsabilitatea pentru rezultatul. Directorul în fiecare zi trebuie să primească o duzină de decizii și trebuie să înțeleagă că, de fapt, el este responsabil pentru ceea ce se întâmplă.

Cunoștințe și abilități

Un regizor bun nu este doar un creator talentat, situându-se în nori, dar, de asemenea, un specialist excelent, care este versat în munca operatorului, de instalare, în calitate și măiestrie scenariu și, desigur, cel mai direct. Un avantaj imens va fi o gamă largă de cunoștințe și de cultură, artă și istorie. Trebuie să spun asta În timpul examinării de admitere la „Directorul” de specialitate, erudiția solicitanților este evaluată cu dependență specială. De exemplu, în cadrul unui singur interviu, viitorul student poate întreba cum face parte din Nietzsche, care este Mark Armeliu și în care a fost împușcat filme Oleg Tabakov.

Citește mai mult  Caracteristici Profesie Web Analyst

Pentru regizor, este important să se constant de auto-îmbunătățire: Citiți cărți, „absorbi” experiența celui mare, ascultați muzică (de la clasici la compoziții moderne) și primiți în mod constant noi informații.

În fiecare lucrare memorabilă a expertului, puteți detecta o mulțime de referință și urmăriți decât într-unul sau altul, a fost inspirat Creatorul, și acest lucru este posibil numai cu umplutura regulată a „ei bine creativ”.

Instruire și carieră

Pentru a deveni director, puteți învăța ca în colegiul de teatru și în universitate, înscriind într-o instituție de învățământ sau după 9 sau după gradul 11. În colegiu, începerea primirii educației va fi, de asemenea, pe instrucțiunile adiacente, de exemplu, „animație” sau „activitate socio-culturală”. După colegiu, învățământul superior va putea să primească în direcțiile „Directorului Teatru”, „Director de Film și Televiziune” și T.D.

Solicitanții care devin studenți ai directorului facultății, oferă în mod necesar rezultatul examenului în astfel de subiecte ca literatură, rusă, istorie sau studii sociale. dar Mult mai important este trecerea cu succes a testelor și interviurilor creative, aproape întotdeauna definind verdictul Comisiei de primire.

După absolvire de la universitate, este de 2 ani pentru a livra ca asistent.

În ceea ce privește instituțiile de învățământ, este imposibil să navigați la universități și colegiile care au dovedite universități și colegii, situate în principal în capitala și Sankt Petersburg. De exemplu, Ar fi frumos să trimiteți documente celei mai mari instituții de învățământ din Guitis în direcția directorului teatral sau mergeți la Universitatea Pedagogică Psihologică din Moscova, permițându-vă să învățați din directorul de film și televiziune.

De specialitate „Director de cinema și televiziune“, sa dovedit a nu-i rău, a predat în Universitatea de Stat All-rus al Cinematografiei numit. A. Gerasimova sau „Punerea în scenă și organizarea de depuneri de teatru și sărbători“ la Moscova ICI.

Citește mai mult  Profesor Geografie: Profesie Pro și Con Conțin, cum să deveniți?

dar Pentru cele mai multe universitati de prestigiu pentru directoare viitoare includ Gityis, VGIK, MGPU,. B. Schukina, SPbGUP și SPbgik. Colegiile recomandate pregătesc directoarele pot fi atribuite MGC, MHC numit. A. Filatova și TKTK. În cazul în care directorul este ales ca educație suplimentară, atunci ar trebui să mergeți la cea mai mare școală de directori și scenariștii.

După formare, directorul nou-modern poate începe cariera pe studii de film și în centrele de televiziune, în agențiile angajate în activități de producție, sau o varietate de teatre. Pentru un specialist un astfel de profil, cooperarea cu cântăreții, dansatorii și muzicienii, precum și activitățile în agenții pentru organizarea de evenimente și de exploatații mari. Desigur, participarea la proiecte independente și interacțiune privată cu clienții este întotdeauna binevenită.

Absolvenții sunt recomandate pentru cariera ca asistent navigat sau al doilea director. În ciuda salariului mai mic, o astfel de profesie permite unui specialist tânăr să se alăture pe deplin procesului creativ și să se pregătească pentru răspunderea viitoare.

Cât de mult câștigă?

Salariile directorilor celebri sunt foarte mari, dar pentru a începe absolvenți de la un mic. Ar trebui să fie amintit acest lucru Plata maximă va fi capabil de a obține, care lucrează în domeniul cinema, teatru și televiziune, precum și numărul de câștigat va depinde de prezența unui portofoliu impresionant, si de propria talent, și din educațional obținut. În medie, taxa de teatru sau directorul circului variază de la 15 la 40 de mii de ruble, dar un specialist de televiziune primește de la 50 la 70 de mii de ruble. Pentru ca directorul de proiect finalizat cu succes, poate câștiga o sumă începând de la câteva sute de mii de ruble.

În Rusia, salariul mediu al directorului variază de la 25 la 55 mii ruble, dar la Moscova, acest indicator începe cu 40 de mii de mii de ruble.

Despre cine este un regizor, vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: