Cum sa faci un CV de asamblare?

Conținutul articolului
 1. Structura sumară
 2. Sfat
 3. Exemplu

Cum sa faci un CV de asamblare?

Instalatorul este una dintre cele mai profesiilor „ocupat“. Aceasta este legătura, care deține orice firmă care efectuează construcția și întreținerea de tot felul de obiecte de orientare tehnică. Cu privire la modul de a face un CV de specialist al acestui tip de activitate, să vorbim în articol.

Structura sumară

Ca orice CV, cererea reclamantului pentru un post vacant al instalatorului este împărțită în blocuri: date personale și informații despre abilitățile cheie dobândite. În funcție de ce fel de caracter, generarea de lucrări așteaptă un solicitant atunci când vacanța va fi închisă singuri (la aprobare de această candidație cu managerul senior sau șeful departamentului), În Reluare indică:

 • Date personale (F. ȘI. O., Vârsta și Paul, Numărul mobil și e-mail)+
 • Date educaționale (secundar, scaun secundar, mai mare, nume universitar, ani de studiu, specialitate)+
 • Experiență (numele companiei anterioare și ani de muncă, îndatoriri)+
 • Datele privind educația continuă (titlu și esența de cursuri speciale, certificat atribuit, noi calificări, data de trecere de formare suplimentară)+
 • calități personale – caracteristici și abilități, vorbind modul în care o persoană care găsește o cale de ieșire din situații anormale, organizează și optimizează activitatea sa+
 • Abilități profesionale.

Reguli generale și menținerea unui rezumat al instalatorii de diferite profiluri, în general, coincid. Dar lista de competențe are unele caracteristici în fiecare caz.

 • Pentru instalațiile de echipamente celulare si utilaje climatice (instalarea de sisteme split), linii de comunicații fibra optica si interdomal telefon, conexiunile electrice exterioare, elemente sala cazanelor necesită un certificat (certificat) de un alpinist industrial. Ei trebuie să lucreze „suprainfecția“ – la o altitudine de zece metri nu una (fațade, având ziduri laterale ale clădirilor). Aici cea mai mică omisiune – de exemplu, opriri insuficient fixe și suspensii – poate costa lifemaster. El confirmă dreptul de a avea acces la lucrările la mare altitudine. În conformitate cu aceleași restricții, actover-mastoviki, lucrează la oase regionale și raionale de televiziune (CRPC Towers). Și, deși este posibil să se utilizeze o macara auto, firma-Executantul este puțin probabil să angajeze o astfel de mașină. Mai ales atunci când munca este comparabilă sau mai puțin la prețul de cost al închirierii de macara în sine, apoi o companie de luat separat este mai ieftin pentru a trimite profesionale „suprainfecția“ decât să angajeze un serviciu special sau pentru a construi un ascensor temporar.
 • Aproape toate instalatori – sisteme de încălzire, ventilație, aer condiționat, oțel și desene ZB, ferestre, uși, obloane, batante sau culisante, bariere (Și alte ansambluri masive și mari) – trebuie să fie fizic puternic și de durată, pentru că este vorba nu doar despre aducerea unelte și scări glisante la locul de muncă, dar, de asemenea, muta, instalați Prefabricate, fiecare dintre care are o greutate de departe de un kilogram. Bright exemplu – Ferestre din PVC: Chiar și cerceveaua ferestrei unei astfel o greutate mai mare de 10 kg (împreună cu un pahar). Cu toate acestea, o astfel de lucru este mai bine pentru a efectua în brigada. exemplu caracteristic – assembers Fixter lucrează cu heatpets, apa si gaze. Acestea sunt combinate în brigăzi pentru mai multe lucrători – atunci când este vorba, să zicem, înlocuirea unei întregi secțiuni a întreținerii de căldură prudentă.
 • Programul de instalare de sisteme de curenti slabi, de înaltă precizie și electronice „delicate“ (AEC) ar trebui să fie, de asemenea, rezistente, stres rezistent, decisiv. De asemenea, funcționează pe un rezultat absolut, ușor orientate în desene și scheme de proiecte. Un astfel de maestru ar trebui să poată găsi soluții din situații non-standard. Faptul este că electronica (de exemplu, OPS) are obiectul uneori atârnă în prezența (aspectul din apropiere), ansamblul necorespunzător, încălcarea substanțială a schemelor structurale și tehnologice. Corectitudinea instalării este jumătate de succes atunci când punerea în funcțiune. În esență, aceleași calități sunt, de asemenea, necesare în rezumat și alți instalatori.
 • Lucrul cu plafoanele întinse necesită limită de felicitare și precizie. Instalarea pânzei poate fi efectuată de una (într-o cameră mică, pe coridor), dar în cazul camerelor mari este mai bine să lucrați împreună.

Același lucru este valabil și pentru instalarea ușilor metalice pure, canalizare de cabluri, conducte, ascensoarelor, precum și echipamentelor de refrigerare profesională și congelator pentru hipermarketuri și cafenele.

Sfat

La redactarea unui CV, este important să rămâneți la o serie de reguli.

 • Rezumatul ar trebui să fie ușor de citit. Amintiți-vă că specialistul de selecție a personalului nu va fi o oră sau mai mult de un CV dezasambla. El trebuie să urmărească zeci lor pe zi – pentru a selecta cele care cel mai deplin corespunde așteptărilor societății. Font, interval de linie, concizie și caracterul complet al conținutului, separarea în secțiuni, stilul de prezentare – formalități de raportare un angajat al companiei care solicitantul este o obligatorie și îngrijite.
 • Responsabilitățile în aceeași listă de după scurt, dar cuprinzător. Ei nu trebuie să se abată cu experiența dobândită.
 • Dacă ați modificat o duzină de locuri de muncă – nu este nevoie să indice totul. Lista cele mai semnificative.
 • Nu ignora educația primită superior, suplimentar. Menționează cursurile.
 • Având atașat un card foto, asigurați-vă că este excepțional de stilul de afaceri. Nu publicați fotografii în mod inutil candid.
Citește mai mult  Robotica: descrierea și locul de muncă

Cel mai bun rezumat nu ia mai mult de o pagină. Nu au nevoie de informații despre cinci specialități diferite, care nu se completează reciproc. definiții inutile și seerful de calitățile tale, cum ar fi „activă“ și „scop“, nu sunt, de asemenea, necesare. Explicați-le mai mult pe deplin.

În cazuri excepționale, puteți cita pe scurt câteva exemple specifice în care vă va arăta calitățile unui mare angajat vizual – dar nu este necesar să se abuz.

Exemplu

CV-ul perfect probă este prezentată mai jos.

F. ȘI. O.: Petrov Ivan Albertovich

Adresa de reședință: G. Rostov-pe-Don, pr. Malinovski, 73.

Data de nastere: 09.02.1982.

vacant solicitat: Instalare, punerea în funcțiune a sistemelor de curenți slabi.

Realizări și aptitudini: Experiența în monitorizarea activității brigăzii de masterat, instalarea profesională a sistemelor de curent redus de cel puțin 6 ani, pot să mă descurc scule și echipamente electrice, concentrându-se cu ușurință în documentația de proiect.

Educatie inalta: Universitatea Tehnică de Stat Donskaya, 2001-2006., Specialitatea – Radioelectronică, Facultatea de Radioelectronică și Tehnologii Multimedia.

Experiență de muncă: 2012-2019., AGROELECTROSERVIS LLC, Poziția: instalare de sisteme de curenți slabi.

funcţii oficiale: Coordonarea și controlul Brigăzilor de lucru, Instalarea de control și sisteme de control acces, securitate și de avertizare împotriva incendiilor. Lucrul cu control și echipamente de măsurare, rezumând linii electrice și de semnal.

Realizări: Atribuit un grup de siguranță electrică – III.

aptitudini primite: munca de calificare cu brigăzi de masterat, electricieni „avansate“ utilizator de PC, de linii de comunicații și cablurile electrice, instalare, conectare și reglare, electronice.

Calitati personale: Nivel ridicat de responsabilitate, punctualitate în executarea planurilor aprobate, rapid și lucrările clare cu privire la rezultatul.

Citește mai mult  Cum de a invata repede poezie?

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: