Freeriting: ce este și modul de utilizare?

Freeriting: ce este și modul de utilizare?

Recent, freeriting pasiune ia avânt – Metoda de litere libere. Se deschide ample oportunități pentru dezvoltarea personală și pentru activitatea de zi cu zi. Despre ce se află în spatele acestui cuvânt străin, și cum să folosească această metodă va spune acest articol.

Ce este?

Dacă nu ați dor de lecții de limba engleză la școală, am imediat cu siguranță înțeles că vorbim despre texte de scris gratuite.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu limba lui Shakespeare, explica: „Freeriting“ este la origine două cuvinte în limba engleză liber și scris, în traducere literală, această frază înseamnă „scrisoare liberă“.

Tehnica de freeritare este familiară, poate, fiecare dintre noi. Care nu a pictat niciodată pe câmpurile tutorialului sau notebook-ului? Dar astfel de imagini, chiar dacă nu înseamnă nimic concret, și există elemente de freetrie. Dar dacă am făcut-o aproape inconștient, ceilalți oameni înțeles că făceau, desen propriile lor manuscrise.

Amintiți-vă clasic. Și Alexander Pushkin și Nikolay Gogol nu numai că a însoțit creațiile lor „imagini” în câmpuri, Ei și-au subliniat gândurile, care a apărut cu ei în timp ce scrie o lucrare. Unii, în general, iau în considerare Nikolai Vasilyevich și Alexander Sergeevich Proattera Freeriteing.

Deci, care este semnificația lui? Regulile sunt simple ca toate ingenioase – Luăm o foaie de hârtie (Crearea unui nou document pe calculator), pix (Creion, tastatura) și Începem să scrie tot ce vine în minte.

Sarcina nu este de a se retrage scrisul de mână inteligent cuvinte inteligente inconfundabil, si arunca pe o piesă (fișier de calculator), tot ceea ce fiert în duș. În același timp, nu este nici măcar o secundă să se gândească la respectarea normelor limbii și eticheta rusă, selectați cuvinte și expresii.

Ai toată sarcina Total 5, maxim – 10 minute. Și crede-mă, după această dată, nu numai oamenii creativi vor găsi răspunsuri la întrebări reciproce. Aceasta este o modalitate foarte bună de a găsi un subiect interesant pentru un viitor articol sau chiar cărți. Dar, în exact același mod, alte întrebări pot fi rezolvate – sarcini de afaceri sau probleme personale. E ca ceva de brainstorming.

Beneficiați de astfel de clase mult mai mult decât rău. Dar există un pericol. Fluxul de gânduri care nu gândiți prezentate pe hârtie, nu te ajuta doar, dar, de asemenea, speria. Mai ales dacă sunt subțiri. Deci, nervos este rugat să se retragă de pe ecrane, pentru toate celelalte – continuarea ar trebui.

Obiective și norme

Puteți folosi această metodă într-o mare varietate de situații de viață. În cazul în care coincide dvs. obiectiv cu unul dintre următoarele, apoi să ia un mâner, hârtie și înainte.

Deci freeriting se va potrivi dacă aveți nevoie de:

 • Generează o idee mare+
 • Pentru a identifica din diverse idei cele mai potrivite pentru rezolvarea unei sarcini+
 • Găsiți un răspuns la întrebarea pe care le-ați chinuit pentru o lungă perioadă de timp+
 • Se determină planuri suplimentare+
 • inteleg ce te deranjeaza+
 • Goliți capul de gânduri și emoții inutile+
 • face o listă de sarcini prioritare+
 • Se separă boabele de whitella, care este, se înțelege că este cu adevărat important pentru tine, și care este secundar sau nu contează deloc+
 • uita-te la situația cu ochii altei persoane+
 • înțeleg de ce nu se poate face ceva (pierde în greutate, câștiga o mulțime de bani, îndeplinesc norma maeștrilor sport, pentru a primi o familie)+
 • Decide cu privire la planurile pentru viitorul apropiat (îndepărtat)+
 • Ei bine, și cel mai mult, banal, probabil, ai nevoie doar de a învăța cum să scrie repede.
Citește mai mult  Caracteristici Inginer de profesie pentru supravegherea tehnică

Problema sarcinii a fost determinată, acum vom proceda la punerea sa în aplicare. Așa cum am menționat mai devreme, principalul lucru – să nu se gândească la nimic.

Nu te opri fluxul conștiinței la gânduri despre ce scrisoare aici va scrie în mod corect sau în cazul în care pentru a pune o virgulă, aceasta este tema o altă lecție.

Tehnici

American Mark Levi, asigura că a fost Frearying care l-au ajutat din Orientul Mijlociu Mână Book Trader să se transforme într-un președinte al unei companii de succes care dezvoltă strategii de marketing unice.

carte de carte „Pentru a Brilliant“ Ei asigura că atingerea un miliard de dolari pe an este destul de simplu. Doar începeți să gândiți și să scrieți liber, iar apoi modul de rezolvare a problemelor este.

Freeriting nu este doar o tehnică modernă de soluții creative, aceasta este o metodă care permite unei persoane să fie de acord cu el însuși.

Pentru a face acest lucru, Mark Levi recomandă următoarele:

 • Trebuie să scrieți rapid și să nu întrerupeți+
 • Setați cadrul de timp Exercițiul clar+
 • Scrieți tot ce credeți+
 • Nu se prefaceți și nu demonstrați supraexitatea – Suorocia nu este necesară aici, procesul de învățare a informațiilor necesare din cel mai îndepărtat Zakulkov însuși este important+
 • Dezvoltați ceea ce a reușit să ieșiți, continuând să vă înregistrați gândurile+
 • Schimbați formularea întrebărilor la care doriți să răspundeți, pur și simplu puneți-vă, redirecționați atenția pentru a găsi soluția de care aveți nevoie.

Specialiștii de freeritare au împărțit această metodă în mai multe grinzi. Astfel, prin modificarea condițiilor de sarcina sesiunii freeriting, va realiza mai devreme sau mai târziu, obiectivul. Și pentru acest lucru, puteți utiliza următoarele tehnici.

ceață dispersata

Necesitatea de a scăpa de inutile, uneori obsesivGânduri. Când scrie tot ceea ce fierte pe hârtie (gânduri, experiențe, poate chiar resentimente), va fi mai ușor să se ocupe de afacerile de presare. Prin urmare, este recomandat pentru a efectua acest exercițiu de dimineață,Pentru „up curat“ te de reflecții inutile pentru intreaga zi.

Dicţionar de expresii

Nu să-și petreacă timpul cu privire la selectarea cuvintelor, Asigurați-un mic dicționar de expresii. Intră în ea taie cele mai frecvent utilizate cuvinte, imagini ale unei imagini diferite sau, eventual, acțiuni.

Citește mai mult  Portofoliu Designer grafic

Auto-cunoaștere

Nu cereți răspunsuri la întrebările de la alții. Uită-te în adâncimi de tine. Ei sunt acolo sigur. Nu puteți găsi imediat, reformulăm întrebarea. Mai devreme sau mai târziu, veți citi textul exact al planului dvs. de acțiune suplimentar pe o foaie de hârtie.

Exercițiu

Schimbați întrebările pe care le întrebați. Chiar și într-un caz particular, există mai multe dintre ele decât pare la prima vedere. De exemplu, întrebări „Ce se întâmplă în viața mea?”Și” cum mă simt?”La prima vedere similare similară. Dar crede-mă, începând să răspund la ei cu frecare, Veți primi răspunsuri absolut diferite. De aici va începe să curgă noi întrebări, cum ar fi „ceea ce vreau?”Și” ce am nevoie pentru asta?”” Ceea ce am deja pentru asta și ceea ce lipsește?”etc.

Nu fi lenes. Și, mai devreme sau mai târziu va ajunge cu siguranta la esența.

Dacă considerați că este dificil să faceți freeritare în înțelegerea deplină a acestui cuvânt sau se pare că pur și simplu nu aveți suficient timp pentru acest lucru, începeți cu minifriendarea. Plătiți-l doar 3-5 minute, de exemplu, în pauza de la locul de muncă.

Faceți o listă de cazuri, a subliniat pentru acea zi. Apoi, în timpul zilei, verificați datele din lista dvs. cu ceea ce ați reușit să efectuați.

Poate data viitoare,Înainte de a începe să-și îndeplinească un anumit caz, sunteți încă o idee rezonabilădespre ceea ce aveți nevoie pentru acest lucru și dacă aveți nevoie deloc, dar deja cu ajutorul unei măruntei complete.

Unde sa încep?

Cel mai important lucru și complex, la fel ca în orice altă afacere, – Începeți. Chiar dacă nu aveți nimic de spus în foaia dvs. albă și scrieți-vă: „Nu am nimic de a scrie despre“. Fă-o până când alte gânduri vin la tine. Schimbați temele pe care doriți să le discutați cu dvs Cu ajutorul freerighting. Întrebați-vă întrebări suplimentare.

O altă opțiune de execuție a acestui exercițiu este periculoasă pentru sănătate, dar uneori foarte productivă. Apropo, un alt faimos scriitor american Ernest Hemingway descris în fraza, care mai târziu a devenit aforism.

Se pare ca acest lucru: „Scrie beat, edita sobru“. Metoda este însă nu numai american, ci și sufletul rus, dar au nevoie să folosească cu mare precizie.

Instrucțiuni pas cu pas

Determina pentru tine cel mai instrument convenabil pentru freerishing. Mâner, creion, foaie de hârtie, notebook-uri, notebook-uri, laptop, tabletă și așa mai departe – această alegere este complet al tau.

Gatiti-l să funcționeze astfel încât să nu se dovedește la momentul potrivit că creion este rupt, mânerul nu scrie, iar laptopul nu este încărcat. Apropo, Puteți utiliza recorder de voce: spune tot ce rezervat, și apoi restabiliți pe care le-ați încredințat prietenul electronică,Unele într-adevăr mai ușor să vorbesc decât de scris.

Citește mai mult  Meditație mulțumită

Cu toate acestea, pentru a aduce cuvinte pe hârtie este în continuare considerată a fi mai eficiente. Se determină timpul pentru cursurile dvs. – 5, 10, 15 minute. Principalul lucru este că nici unul și nimic bothery. Opriți telefonul, opriți televizorul, aproape în baie în cele din urmă. Stai singur cu gândurile tale.

Scrie tot ceea ce va veni în minte. Dacă încă intrat în stupoare, și gândurile tale nu vor să meargă afară, să încerce să le facă o facă Folosind astfel de subiecte pentru scrieri.

 • Scrie un mic eseu pe tema: „Odata ce am vrut să o fac, dar nu a făcut, pentru că …“.
 • Dă cinci răspunsuri la întrebarea pe care îl încadrează în special în prezent?
 • Lista pe articole ce visezi (visat mai devreme)?
 • Descrie în detaliu, ca la recepția medicului, bunăstarea.
 • Lista de 20 de lucruri care sunt în acest moment aveți în fața ochilor tăi.
 • Apoi, face o listă de sunete pe care le înconjoară.
 • Pe scurt descrie modul în care a luat unele decizii importante pentru tine.
 • Scrie 10 motive pentru care trebuie să învețe limba engleză sau o altă limbă.
 • Lista de 10 acțiuni pentru care vă este rușine sau pentru care ar putea fi de conștiință.
 • Listă 10 lucruri pentru care nu se va supăra va da ultimul bănuț.
 • Descrie apartamentul de pe fața de pisica dumneavoastră preferat, chiar dacă nu ați început încă un prieten pufos, sau, în principiu, nu plănuiți.
 • Vino cu instrucțiunile cum să învețe această pisica sine să danseze vals.
 • Imaginați-vă că străinii care intră în teren, în scopul de masă, spune-ne cum schimbarea viața ta.
 • Scrie o scurtă poveste emoționantă, dar de dorit despre un frigider gol.
 • Amintiți-vă că ați condus la mânie în ultima vreme și să descrie starea dumneavoastră și de tot ceea ce crezi despre acest lucru, începând cu cuvintele „atunci când copacii au fost mari…”.

Distribuiți foaia de hârtie cu tot – și bucurie, și durerile. Simțiți-vă liber gândurile și dorințele tale (chiar și cele mai ascunse și nu cele mai decente), toate acestea va rămâne între tine (scriitor și foaie de hârtie). Și apoi în curând numărul de momente placute din viata ta va fi mult mai mare decât numărul de tristețe. Veți înțelege ceea ce doriți cu adevărat, veți găsi răspunsul la întrebare, cum să realizați acest lucru și în cele din urmă veniți la vârful perfecțiunii. Și unde este și ceea ce arata ca, rezolva numai tu.

Și un alt sfat – nu înșela-te. Nu numai în timpul fericitării. Acest lucru este practic util pentru viață și sănătate.

Luați-vă pentru cuvintele motto ale autorului cărții de cult „Alchemik” Paulo Coelho: „Dacă doriți să aveți succes, trebuie să respectați o regulă: niciodată să vă mințiți”. Da, și în cele din urmă, hârtia este cunoscută, totul este chiar.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: