Profesia bijutierilor prosteria

Profesia bijutierilor prosteria

În bijuterii, există o profesie numită „bijutier proster”. Această etapă este foarte importantă în fabricarea de bijuterii și accesorii. Fixarea pietrelor și a altor elemente suplimentare apar manual și necesită abilități și abilități speciale specializate.

Particularități

Professional care deține poziția fixatorului de bijuterie este angajat în muncă dureroasă. Procesul necesită îngrijire, perfecțiune și focalizare. Să nu facă fără rezistență fizică și o viziune excelentă. Specialiștii cu experiență sunt capabili să îndeplinească multe ordine pentru ziua fără pierderi de calitate. De la an la an, angajații primesc experiență neprețuită, îmbunătățirea abilităților.

Pentru a lucra maestrul aveți nevoie de un set de instrumente și consumabile speciale. perforatoare, menghină, trece termice, părțile laterale și multe altele. De asemenea, au nevoie de un microscop de sticlă și mărire.

Responsabilități

De îndată ce intră bijuterii frunza de frunze, maestrul arată atent și numai apoi continuă să își exercite atribuțiile. Este necesar să se verifice calitatea semifabricatelor, pentru a clarifica cantitatea lor și să evalueze produsul ca întreg. Următorul pas este de a pregăti locul de îmbarcare sub inserția. În acest stadiu, nu face fără foraj.

După ce baza este pe deplin pregătit, prelucrarea specks începe (numele de „picior“ este de asemenea folosit). Bijutierul plasează insertul selectat și fixează-l, lucrarea aplică o diligents, frânghii și shtihel.

Un profesionist experimentat ar trebui să calculeze competent puterea de presiune atunci când dogoritor o piatră. Pe de o parte, elementul de inserție trebuie să fie bine fixat, pe de altă parte, piatra și baza materialului prețios va suferi cu o presiune tot mai mare. În acest stadiu, este foarte ușor să faci o greșeală, mai ales un începător.

Dacă este executată incorect procedura de frunze, puteți deteriora pietrele fragile. Aceste elemente nu sunt supuse restaurării, ei vor trebui să le înlocuiască.

Rezistența înaltă poate să se bucure de inserții sintetice sau diamante naturale. Ele sunt mai rezistente la daune. Când lucrați cu decorațiuni, este important să cunoașteți această caracteristică a fiecărei pietre.

Citește mai mult  Care sunt tipurile de interviuri?

Există multe tipuri de adunări (surzi, canal, vărsat și multe altele), în funcție de metoda de lucru și de materialele utilizate. De asemenea, asigurați-vă că respectați caracteristicile tehnologiei selectate. Numai un specialist cu experiență știe toate subtilitățile și nuanțele.

Când lucrarea Maestrului se apropie de sfârșit, produsul este trimis personalului de control tehnic. Se pare atent și numai apoi a pus de vânzare. O atenție deosebită este acordată integrității inserțiilor și fiabilității.

Farmecul produsului finit care atrage atenția cumpărătorilor depinde de abilitatea de bijutier. Este acești specialiști care întruchipează cele mai multe modele uimitoare de designeri.

Cunoștințe și abilități

Pentru a deveni un adevărat profesionist profesionist, trebuie să aveți următoarele abilități și cunoștințe:

 • Este necesar să se înțeleagă proprietățile metalelor, precum și în pietre prețioase și semiprețioase+
 • în muncă nu se poate face fără echipamente speciale și instrumente de care au nevoie pentru a selecta competent și utilizarea+
 • În ciuda faptului că comandantul efectuează lucru mecanic, el are nevoie pentru a înțelege tendințele de design de bijuterii.

  Următoarele calități personale sunt, de asemenea, importante:

  • Stradă+
  • atenție+
  • concentraţie+
  • atentie la detalii+
  • Dorința de a evolua și maestru noi competențe+
  • abordare creativă a afacerilor.

  Notă: Când angajați un angajat, multe companii plătesc o atenție deosebită indicatorilor de sănătate fizică. Templul Ochi trebuie să lucreze cu elemente mici. Cu vârsta de vârstă vederi, acesta este un proces natural pentru fiecare persoană. Echipamentul modern ajută la combaterea acestei probleme. Masters folosesc mărirea pereților și microscoapelor. De asemenea, pentru locul de muncă Aplicați ochelari și lentile.

  Cât de mult devine?

   La alegerea unei profesii viitoare, mulți iau în considerare nivelul salariilor și potențialele perspective. Profesie Un bijuterie consacră foarte mult în lumea modernă, iar acest specialist nu va rămâne fără muncă.

   Citește mai mult  Blogger Manager: caracteristici, funcții, beneficii și dezavantaje

   Următoarele caracteristici afectează nivelul salariului:

   • Experiența unui specialist+
   • Volumul comenzilor finalizate+
   • Nivelul salonului de bijuterii+
   • Regiunea în care funcționează maestrul (cele mai mari câștiguri concentrate în orașele mari).

   Experții novice câștigă puțin. Salariul lor variază de la 15 la 20-25 de mii de ruble pe lună. Profesioniști cu experiență obține mult mai mult. Foarte masterat calificați pot câștiga până la 100 de mii de ruble pe lună. Unii experți maestru profesia de un bijutier și să deschidă propriile ateliere privind repararea și fabricarea de produse la comanda.

   Puteți găsi de lucru în specialitate folosind site-uri specializate. Există, de asemenea, indică informațiile curente cu privire la nivelul salariilor.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: