1943 – Anul căror animal și ceea ce este caracteristic pentru el?

1943 - Anul căror animal și ceea ce este caracteristic pentru el?

Calendarul chinezesc (oriental) se numește calendarul lunar al animalelor. Pe el, noul an începe în timpul celui de-al doilea novion după solstițiul de iarnă din 21 ianuarie și 21 februarie. În fiecare an într-un astfel de calendar gestionează unul din cele 12 animale, având propriul element și culoare. Potrivit uneia dintre legende, aceste animale au venit să-și ia rămas bun de la Buddha pe moarte. Pentru o astfel de atenție, el a prezentat fiecare dintre ei un an de guvernare.

General

Capră (oi) – Patron din 1943 conform calendarului estic. Elementele ei în acest an sunt apa. În consecință, culoarea principală va fi albastră de apă și nuanțele sale. Acest animal conform horoscopului este al optulea semn al ciclului de 12 ani al calendarului lunar. Se crede că capra se caracterizează prin energia Yin – un simbol al pasiv de start.

Caracteristici principale

Oamenii născuți din 2/cinci/1943-01/douăzeci și patru/1944 au un patron de capră apă. Pentru aceste personalități, farmecul extern și purificarea acțiunilor sunt caracterizate prin. Element de apă dă oamenilor născut în 1943 moliciune și fondul comercial.

Ele sunt non-conflict și capabile de a găsi un limbaj comun cu alții. În ciuda acestui fapt, ei au prieteni apropiați în special, ei preferă un relații de prietenie.

Astfel de personalități sunt excesiv de atent, de multe ori lipsa de răbdare pentru a aduce conceput la sfârșitul victorios. Ei pasiv înoată în aval, frica de schimbare. Oamenii născuți în anul caprei apa poate alege profesia corect și pentru a găsi utilizarea de abilitățile lor. Ei iubesc confortul acasă și confort, precum și lucruri scumpe rafinat.

Caracteristic bărbați

Acestea sunt reprezentanți fermecători, sociabili și veseli ai sexului puternic. Sunt încrezători, iubesc companiile distractive. Bărbații 1943 de naștere își găsesc cu succes vocația în viață și se bucură de muncă. În mod responsabil aparțin oricărei poziții pe care o ocupă. Încercați să evitați situațiile de conflict atât la locul de muncă, cât și în comunicare cu prietenii.

În relațiile de dragoste, acesta este un romantic incredibil. Alți bărbați adesea nu văd adversarul în el din cauza timidității sale.

Dar el răbdător și, în cele din urmă, devine întotdeauna dorit. Adesea, acești oameni se căsătoresc cu cele mai strălucite frumusețe. În căsătorie înconjoară îngrijirea lor principală și sunt gata să-și îndeplinească toate dorințele. Aceștia sunt părinți minunați care iau o parte activă în creșterea copiilor.

femei

În ochii altora, se pare că o specială misterioasă și frivolă. Cu toate acestea, lumea sa interioară este bogată și născută. Femeia născută în anul caprei de apă, idealist în tot, dar nu-i place să schimbe ceva. Ea este non-conflict și natură pașnică.

Dacă o astfel de persoană devine șeful, atunci se întâmplă, de regulă, bun și atent la toți subordonații săi.

Femeia născută în 1943 iubește romantismul și curtenita frumoasă. La bărbați, apreciază fiabilitatea și loialitatea. Are nevoie de un partener care să o susțină și să înțeleagă. Acestea sunt soții de îngrijire și amintele magnifice. Toate metodele, aceste femei încearcă să creeze condiții confortabile pentru soțul ei și pentru copiii lor.

Caracteristicile copiilor

Un copil născut în anul caprei de apă este deschis, bun-naturat și afectuos. Se caracterizează printr-o sensibilitate la atmosfera de origine, astfel încât părinții nu pot să se certe în prezența sa, familia joacă un rol foarte important pentru acești copii. Ei au mulți prieteni, în ciuda faptului că copiii sunt 1943 născuți ofensivi și încăpățânați. Ele sunt artistice, posedă memorie bună, dar uneori predispuse la fantezii excesive.

Nu striga asupra lor în cazul unei infracțiuni, o conversație calmă va fi mai eficientă atunci când se asigură un astfel de copil.

Calendarul chinezesc astăzi nu este mai puțin popular decât horoscopul zodiacal. Este cunoscută despre ceea ce un animal este un patron al unui an sau un alt an, iar o persoană va ajuta mai subtil să înțeleagă personajele și acțiunile umane, să-și găsească sufletul, să găsească un limbaj comun cu copiii.

Despre compatibilitatea persoanelor născute în anul caprei, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: