Anul Dragonului: Caracteristicile simbolului și compatibilității

Anul Dragonului: Caracteristicile simbolului și compatibilității

Dragonul este situat în locul cinci al calendarului estic. Este asociat cu bucurie și noroc. Potrivit astrologilor, oamenii născuți în anul dragonului, mai ales norocoși și fericiți.

Zilele de naștere și caracteristicile simbolului

Anul Dragonului din Calendarul chinez a venit în 1964, 1976, 1988, 2000 și 2012. Anul următor al dragonului de lemn va fi în 2024.

Cel mai de succes timp al anului pentru acești oameni – primăvara, luna preferată – aprilie. Imens dragoni fericiți născuți în timpul furtunilor. Culorile negre și galbene aduc succes la acest semn. Lotus, Sage, Mandragora atrage norocul.

Ametist – o piatră care protejează reprezentanții acestui semn. Potrivit astrologilor, Finlanda, Ceylon, Spania, Nepal, Cuba, Kenya, Bolivia – cele mai bune locuri pentru a rămâne reprezentanți ai acestui semn.

Caracteristicile oamenilor

Oamenii născuți în anul Dragonului au atât trăsături de caracter pozitive și negative.

Caracteristicile pozitive ar trebui să fie atribuite Potențialul colosal al acestor. Ele sunt luminoase și carismatic, mereu în centrul atenției. Ei sunt iubiți pentru deschiderea și dorința constantă de a veni la salvare, acestea sunt împărțite cu ei cele mai intime. Dragoni ajunge întotdeauna scopurile, de dragul acestei lucrări, fără trend descendent. Acest lucru este ajutat de taietor lor naturale, curiozitatea și dorința de a înțelege în mod constant noi, să învețe.

Cum pot fi ele remarcat factori negativi incontinenta si iritabilitate, încăpățânarea, dispute. Există situații în care astfel de oameni sunt pentru atingerea obiectivelor personale merge pe capetele altora. Ei nu sunt mai bune ofensat, în timp ce încearcă să pedepsească pe infractori.

Excesivă cerând să te și alții fac destul de des pe cei dragi.

femei

Cu femei dragoni este destul de dificil, deoarece acestea orbi Mania propria magnitudine. Avantajele altor persoane nu observă o astfel de doamnă, este inutilă să se certe cu ea: ea are întotdeauna dreptate. Închide oamenii lăcrimarea la revedere de la ei aceste neajunsuri, pentru că ea este amuzantă, fulgerul în creștere, Waxy – nu te plictisește cu ea. Cu nebunia sa o femeie la putere de a face față problemelor nu mai rău decât bărbații.

Acesta va câștiga în mulțime cu vederea sa îngrijit bine și extravagante.

Matriarhia domină în familia ei, în mâinile soției managementului financiar Brazda și al tuturor caselor. Totul în casă a fost stabilită ca urmare a eliminării gazda. Dragostea pentru că nu este cea mai importantă,Principalul lucru este că soțul este furnizat și ascultat soțului său în tot.

Bărbați

Bărbați născuți în anul dragonului, caracteristicile inerente acestor ființe mitologice. Ei sunt capabili de a sparge inima oricărei femei, ispitirea de un etaj slab cu farmecul său și capacitatea de a prezice dorința fetei. Ei nu au egal în pat, în cazul în care acestea sunt surprinși și discursuri dulci, iar talentul virtuoz al partenerului sexual.

egoers Cu toate acestea, cu tot farmecul, acestea sunt calculate care sunt grijulii și atenți numai atunci când este profitabil.

Acești oameni sunt capabili de a conduce alte persoane, Pricepere convingătoare, construirea încrederii și de planificare competent calea spre succes.

Copii

Dragon oferind copiilor cele mai bune calități. dragoni mici atât de fermecător, care se încadrează în dragoste la prima vedere.

Acestea sunt iubitori de libertate reciclează mici, care nu le place interdicții. Pedeapsa pentru provinciile ei consideră nemeritată.

Astfel de copii sunt foarte talentați. Ei sunt fascinați de desen, cântând, dansând.

Părinții trebuie să înțeleagă în mod clar că copilul lor este un lider înnăscut și să suprime această calitate nu ar trebui. Este necesar să învețe să stabilească relații cu colegii lor corecte, care nu întotdeauna ca cineva, fie de comandă.

Școala nu va avea nici o problemă cu învățare, acest lucru va contribui la înțelegerea reciprocă a dragoni cu profesorii și colegii de clasă, mereu gata să vină la salvare.

Părinții vor încânta fiorul și atitudinea grija față de ei – și mici, și care au devenit adulți.

Citește mai mult  1943 - Anul căror animal și ceea ce este caracteristic pentru el?

Caracter de elementul

dragon de apă se distinge prin putere, cerând de la imposibilul înconjurător. Îi place să înoate în razele de glorie. El este un excelent diplomat, care poate rezolva situațiile de conflict chiar și între părțile aflate în conflict. relație de familie păstrează loialitatea. Acest semn corespunde culorii negru.

dragon din lemnvorbind. În viață, există o trecere, fără a alege trasee ușoare, găsirea de soluții non-standard la problemele emergente. În dragoste, aceasta este un partener foarte pasionat, iubitor de putere. dragon din lemn corelat cu verde.

Dintre toate dragonii există o mobilitate specială alocată. El are întotdeauna timp și peste tot timpul, în timp ce găsirea de timp pentru a cântări deciziile. Valorile familiale pentru el sunt prioritare. Pe el cu încredere vă puteți baza.

El apreciază într-adevăr atitudinea reciproc bună a soțului, alimentat de acest lucru, și creează condiții confortabile pentru soția și copiii nu au nevoie de nimic. Acesta este un semn de culoare galbenă.

Pentru un metal dragon (de aur), în primul rând, sunt o carieră și materiale beneficii. El iubește bani, și l-au reciproc. Pentru îmbogățirea, nu există nici deosebit de mult la locul de muncă: succesul în carieră și creșterea corespunzătoare a profitului este destinat să-l cu stelele. El apreciază în mod deosebit subordonații executive. Alb Culoare – Metal Dragon Simbol.

dragoni de foc sunt foarte adesea găsite printre celebritati. Acești oameni se disting prin tineret nefavorabile și de energie. Ele sunt în epicentrul evenimentelor turbulente, călătorind și luând parte la distracție extremă. Pasiune si dragoste – un habitat natural al unei astfel de dragon. dragon de foc asociat cu roșu.

Descrierea semnelor astrologice ale zodiacului

Descrierea nașterii în combinație cu semnele astrologice oferă o caracteristică și mai completă a personalității.

 • Încredere, Energie, Dragon-Aries Dragon Ajutați-l să obțină creșterea carierei. În dragoste, el caută un subordonat, nu un partener egal. Mai ales apreciat în relația sinceritate.
 • Optimiștii Dragons-voioase Teltsy atinge întotdeauna dorită. Ele sunt animale de companie ale companiilor, bune, sociale și capabile să fie empatizante.
 • Dragon-Twin (atât bărbații, cât și femeile) au propria lor tijă. Acestea sunt oameni foarte inteligenți care conduc un stil de viață activ. Familia are o poziție de conducere pronunțată, care nu are întotdeauna un aviz favorabil afectează păstrarea familiei bunăstarea. afectivitate lor excesivă și rectitudinea rezista nu toți partenerii.
 • Dragon contradicție și cancerul creează un caracter special care combină afectivitate și timiditate, adâncimea de această natură sofisticate. Acestea sunt foarte moi, dar personalități încrezătoare în sine.
 • Perfect combinație de dragon și leu. carisma îmbinare armonice, farmec și energic. La bărbați, ea însăși această manifestă în dragoste, și la femei – în windiness. În același timp, își păstrează puritatea relațiilor familiale. Potențialul creativ al unui astfel de combinație de semne ajută la punerea în aplicare a planurilor de cele mai multe de succes.
 • Uniunea Dragon și Virgin provoacă neînțelegere din jurul. El are propria vedere de viață, chiar și cele mai multe probleme simple de a dobândi scară gigantică în lumea lui.
 • -Dragon bun blând-scale provoacă simpatia altor persoane. El nu este un iubitor să se certe, dar dacă este necesar, reprezintă ea însăși pentru cei care sunt scumpe pentru el. Foarte persistentă în rezolvarea sarcinilor. Caracteristicile sale negative includ vanitatea și încăpățânarea excesivă.
 • Rafală neîngrădită afectivitate vine de la un dragon scorpion. El este teribil în furie. Este foarte dificil de a trăi în pace și armonie. Acest semn nu este inferior în nimic. Pentru a echilibra agresivitatea, energia ar trebui să fie trimise la direcția cea bună. De exemplu, oferă o oportunitate de a juca sport. Cu un astfel de caracter, puteți obține rezultate excelente pe acest câmp.
 • combinație de succes de dragon și foc. O viziune optimistă a lumii din întreaga lume, intenția, interesele versatile își fac viața interesantă și bogată. Se găsește cu ușurință o cale de ieșire din situații de conflict, preferând soluții de compromis la probleme. Acesta este un animal de companie al femeilor.
 • Astrologii consideră Dragonul Capricorn personalitate interesantă și cu multiple fațete. Cu o astfel de persoană nu te plictisesti. Acesta este deschis în relațiile cu sexul opus, în timp ce afectivitate excesivă existentă. În familia domnească înțelegere reciprocă și respect.
 • Sănătos, spirit sever, discretDragoni-Varsator apreciază independența lor, astfel încât acestea nu sunt în grabă să fie o carne. Le place să călătorească și să înțeleagă noi. Spre deosebire de alte dragoni calm reactioneaza la critici.
 • Dragons pește Vita în nori, se complac în visele lor. Problemele sunt destul de ușor îngrijorat, totul în viața lor pare ușor și simplu. Acestea sunt conflictless, în condiții de siguranță găsi soluții de compromis la probleme. Având o voință puternică, ei nu caută să ia o poziție de conducere. Mult noroc în special favorabil la această combinație de semne.
Citește mai mult  Omul Rac Născut în Dragon An: Caracteristici și compatibilitate

Profesie și carieră

Oamenii născuți în anul de dragon, totul este pe umăr. Ele pot atinge succesul în orice domeniu, lucrul cel mai important este faptul că profesia este responsabil și interesant. Dacă lucrarea nu-i place, atunci nimic nu le va păstra: nici un salariu mare, nici o echipă bună.

În căutarea unui loc de muncă interesantă de muncă, ei găsesc cu siguranță ceea ce ei sunt într-adevăr fascinați.

Dintre aceștia, artiștii talentați sunt obținuți, artiștii de circ, pot deveni cordartiști, scenariști de succes. Ele pot captiva o carieră corespondent, în cazul în care cel mai bine se vor arăta în calitate de observatori politici sau arme militare. Succesele și domeniile științifice sunt posibile.

Bucuria va fi activitatea legată de călătorie și geologie. Ei pot realiza ei înșiși și ca clerici. Ideal despre profesia unui medic.

Cu toate acestea, ambitiunea acestui semn nu permite să se simtă pe deplin satisfăcută, fiind subordonată. Gestionați și dați comenzi – aceasta este ceea ce face distractiv pentru astfel de oameni. În același timp, pentru o creștere a carierei, ei nu petrec mult efort, du-te pe scara de serviciu, fără a intra nici conspirații, ci doar sincer face munca lor.

Dragoste și relații

Născut în anul know dragon cum să iubești și să fii iubit. Ele pot fi configurate în acest sens pe deplin. Timpul petrecut cu ei va fi de neuitat.

Dragon Male este foarte responsabil pentru identificarea jumatati sale, prezentând cererile ridicate pentru viitor soț. În procesul de curtare, el este în mod constant surprins de surprizele iubit și manifestările romantice ale sentimentelor.

Dragon femeie se distinge prin feminitate, dar poate fi foarte categorică în relațiile cu bărbații. În cazul în care este ofensat de ceva, ea exprimă cu răceală totul partener dureros.

Dacă un om nu-i place, el nu are nici o șansă de a topi inima unei femei dragon, ea fără milă opri toate încercările de a cuceri ei.

În relațiile de familie, astfel de femei să ia conducerea. Bărbații în ele atrag independență și de calcul rece.

În căsătorie și bărbații, și femeile din acest semn se dau 100%, nici măcar de numărare pentru a obține cât mai mult în schimbul.

Compatibilitate

 • Două dragon – Este prea luminos, prea complicat. Secțiunea autorităților, strângere atenția personalului său nu promite pace și pace între ei. Cel mai probabil, rivalitatea lor se va încheia o ceartă mare.
 • Dragon și Union Rat Bine, pentru că de dragul dragon încântătoare al șobolanului este gata pentru orice prostii. Rat de auto-densitly păzit partenerul său, dar, din păcate, dragonul nu este întotdeauna suficientă. Care se încadrează în dragoste cu o altă femeie, el va lăsa cu ușurință un șobolan loial.
 • bou Comunicare și dragon Atât reciproc avantajoase: Ancor va stârni acnee dragon, iar dragonul va odihni ușor alături de un partener calm. Dar pacea reciprocă îi va încânta pentru o perioadă scurtă de timp, ca dragonul este nevoie de ritmul accelerat al vieții.
 • Curaj, energie, întreprindere tigru și dragon Reuniți aceste semne. Viața lor comună este fascinantă, plină de aventură, uneori intră în conflict, dar în cele din urmă ei vor învăța să trăiască și să lucreze într-o echipă.
 • Union Dragon Hare Succes atunci când un bărbat – iepure. Depozitul său de negare de negare și filosofice se va ajuta să reziste la caracterul dragonului prea temperamental. Dar, deocamdată, răbdarea lui Hare se poate încheia și apoi scandalurile sunt inevitabile. Optimulated cu o unitate de cazare în comun, atunci când unul dintre soți va fi din casa pentru o vreme.
 • Combinația de șarpe înțelept și dragonul elegant – una dintre cele mai bune. Lângă dragonul șarpelui se va simți mai mult din măreția lui. Șarpele este de acord și pentru cel de-al doilea roluri.
 • Dragon și calul unește unitatea de caractere, sunt gata să ardă și să lupte pentru idealurile lor. Au cele mai aventuroase situații. Mai bine când o femeie din această uniune este un cal. Dragon, admirând frumusețea ei, va ajuta să-și exercite ei fantezii mai nebun.
 • Dragon și ovine Uniunii are propria sa pentru și împotriva. Oile au nevoie de un patron, care poate fi un dragon. Dar nu în natura oilor de a distribui complimentele partenerului său, iar dragonul este alimentat și devine mai irezistibil. Dacă dragonul este o femeie, atunci, cel mai probabil, oile vor face ceva greșit.
 • Maimuță potrivesc dragon Cu argumentele sale filosofice despre viață, ea este seducătoare, știe cum să dea complimente și în timp arată o atitudine respectuoasă față de partener. Aceste calități sunt destul de mulțumiți de dragon. Iar maimuța este încântată de farmecul său. Ei nu luptă pentru conducere, știu cum să se aprecieze reciproc. În tandem au reușit în viață.
 • O Uniune strălucitoareDragon și Pestus. Ambele se bucură de impresia altora. Cocos Gord că el a ales un dragon fără foc. Lests în adresa dragon – cel mai bun medicament din toate problemele de familie. Dar în timp, dezacordurile sunt posibile la baza neînțelegere. Dragon poate enerva altruismul partenerului și urmărirea nestăpânite frumuseții.
 • nefavorabil SoyuzDragon și câini. Câinele este indiferentă față de frumos dragon. Chiar și care se încadrează în dragoste cu un astfel de frumos, ea va suferi doar. Și balaurul, fără a primi atenția de la câine, se va doar salariul.
 • Dragon este benefic pentru Uniune cu Kaban, dar pentru vier el nu este perfect. Dragonul va absorbi pur și simplu întreaga esența a partenerului, întorcându-și capul cu farmecul său și sfaturi mai înțelepți. Despre mine vier doar pentru un timp uita. De-a lungul timpului, el va deveni mai încrezător și va elibera.
Citește mai mult  2000 - dintre care animală și ce anul acesta înseamnă?

reprezentanții celebre

Printre celebrități ca interne și externe, de foarte multe ori născut în anul dragonului. Acestea sunt scriitori și poeți: Pablo Neruda, Alexander Blok, Alexander Green, Maxim Gorky, Joseph Brodky, Marina Tsvetaeva, Bernard Shaw+ Actori și cântăreți renumiți, compozitori: Gregory Pek, Marlene Dietrich, Vyacheslav Tikhonov, Soso Pavliashvili, John Lennon, Bruce Lee, Nikolay Rimsky-Korsakov.

Există printre ei celebrele artiști: Salvador Dali, Ilya Repin, Mikhail Vrubel.

Născut în acest an a ajuns la înălțimi și în domeniul sportului: Ple, Vladislav Tretyak. Există printre ei și Filosofi, psihologi: Sigmund Freud, Immanuel Kant. Printre reprezentanții acestui semn, o mulțime și Figuri politice: Vladimir Putin, Che Guevara, Eduard ShevardNadze.

Cei mai bucuroși ani de viață pentru acest semn al horoscopului estic încep în maturitate, după 35 de ani, când multe au fost deja atinse, iar cele mai bune așteaptă în continuare. Viața născută în anul dragonului este foarte asemănătoare cu jocul, unde regulile nu stabilesc un jucător foarte serios. Ca urmare, el devine câștigător, ajungând la rezultatul dorit.

Citiți mai multe despre caracterul unei persoane născute în anul dragonului, uita-te în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: