Caracteristici și compatibilitatea unei femei Capricorn născut în anul șobolanului

Caracteristici și compatibilitatea unei femei Capricorn născut în anul șobolanului

Dintre toate cele 12 variante zodiacale de șobolani numai femeile născute sub semnul Capricornului, au o astfel de reținere și prudență. La rândul său, printre Capricorgov, distins prin temperament rece, șobolanii sunt mai sociabil și prietenos.

Caracteristică

Capricorn-Rat Femeia – Una dintre cele mai naturi stabile și armonioase. De obicei, o astfel de combinație astrologică dă oamenilor de a echilibra, sensibilitatea la starile altora și delicatețe. Ei îndrăzneală face cunoștință cu cele mai multe persoane diferite și pot sprijini relații bune cu ei, dar puțini pot fi numite cu adevărat cei dragi, deoarece acestea sunt foarte apreciate pentru prietenie reală. Același lucru se poate spune și despre comportamentul lor cu reprezentanți ai sexului opus. Aceasta femeie se străduiește pentru stabilă, relații puternice, care va dura toată viața.

Încă din copilărie, copilul Capricorn șobolan este gravă și curat. De obicei, în cutia cu jucării domnește ordinea, în măsura în care este posibil, la această vârstă. Și când ea merge la școală, atunci este lăudat pentru peisajul și acuratețea. Fata îi place să pună totul în locurile lor: mânere, notebook-uri, jurnal. În același timp, este oarecum pretențios în privința altor băieți, și, în plus, pick-up: nu va fi prieteni cu toți colegii de clasă, dar va alege una sau două prietene.

Misgrim, fata de sobolan Capricorn înflorește de obicei, că ei observă din jur. Datorită aspectului destul, are cu ușurință alte persoane la ei înșiși și primește o întreagă armată de fani. Fermecătorul Capricorn șobolanul are mulți prieteni și prietene. Ea are o minte vie, care îi permite să se simtă fin situația, și, dacă este necesar, și să facă compromisuri.

Ei știu cum să citească informații despre oameni după aspectul lor. Fiind buni psihologi, șobolani Capricorgian flexious știu cum să aranjeze interlocutorul. Pentru ao adapta mai bine, copiază comportamentul, a pus pe „măști“, potrivite pentru o anumită situație, în orice formă mod. Ele sunt, de obicei mulțumiți cu propria sa înfățișare, așa cum știu cât de profitabile să se prezinte, chiar și în prezența unor imperfecțiuni. Astfel de femei sunt ușor de învățat ceva nou: de mare erudiție îi ajută să facă drumul lor în cercurile înalte ale societății și strălucire în evenimente seculare.

Ce șobolani de șobolan nu le place să risc. Dacă ceva nu a mers conform planului, atunci ei sunt supărat, dar nu se încadrează în spiritul. Atunci când provocările vieții, ei obține posibilitatea de a se încă o dată, de a testa toate talentele și abilitățile lor.

În muncă

Cu tot farmecul, fata asta nu este înclinat să se întoarcă în nori și să se rupă de sine iluzii. Punerea gol, eroina noastră pune în mod competent prioritățile și se deplasează înainte. În general, femeia a șobolanului Capricorn se poate spune că ea intenționează viața ei. Acest lucru nu se aplică numai relațiilor personale, dar, de asemenea, o sferă profesională. Sociabilitate, curiozitatea și dorința de a fi în toate primul ei ajută ajunge cu ușurință în orice lucrare și deplasarea pe scara de serviciu. Contribuie la acest lucru și dezvoltat de intuiție natură.

Aceasta natura curioasa este bine potrivit pentru locul de muncă legate de analiză și calcule. șobolani Capricorn sunt capabile să crească în funcțiune și pentru a obține locul de seful. Dar activitatea creativă nu este foarte aproape.

Bunăstarea materială pentru aceste femei nu joacă ultimul rol, dar nu trebuie să dea toată puterea de ao realiza. Mult noroc și abilitatea de a trece cu ușurință prin viață vă permit să obțineți succes fără eforturi titanice. Adesea, Fata Capricorn, născut în anul șobolanului, deja în copilărie știe cine ar dori să fie la creșterea.

Cu încredere care se mișcă pe scara de serviciu, ea ajută cu bucurie în ceea ce privește angajarea celor dragi, ca și în societatea lor se simte cu adevărat confortabil și încrezător.

Îndrăgostit

În dragoste, șobolanii de șobolani nu sunt predispuși la rafalele emoționale. Romanele lor nu sunt prea sturd, dar ele sunt prezente, într-adevăr, sentimente profunde. Se poate face de râs oameni care sunt obișnuiți cu demonstrarea activă a sentimentelor de la femei și dragoste atunci când „pasiunile braziliene“ fierbe în jurul lor. Doar șobolanul Capricorn nu este gata să se grăbească în piscină cu capul la primele semne de iubire, în primul rând, ea încearcă să-și exploreze partenerul în toate privințele: educația, statutul social, calitățile familiei, decența, capacitatea de a comunica. Această abordare este destul de justificată pentru că femeile care încearcă să se căsătorească o dată pentru totdeauna.

Un avantaj important în relația cu acesta poate fi numit absența scandalurilor și a unor scene puternice de gelozie. Pentru a încălzi relațiile cu emoțiile nu în stilul ei. Femeia se va comporta cu demnitate chiar și în cele mai delicate situații. Dar, fiind o femeie atractivă și încrezătoare, șobolanul Capricorn nu va tolera schimbarea constantă și pur și simplu găsi un partener mai potrivit.

Deoarece șobolanul Capricorn este foarte solicitant, nu-i va permite bărbatului ei să înflorească. Selectat, predispus la obiceiuri dăunătoare sau fără scopuri în viață, cel mai probabil, va respinge eroina noastră la începutul întâlnirii. Această femeie vrea să vadă un partener de lângă el, care îndeplinește toate cerințele unui Capricorn grave.

Pentru a cuceri inima lui Rat-Capricorn, un reprezentant puternic sexual ar trebui sa-si arata o persoana puternica care poate lua decizii, si uneori sa substituie un umar puternic al tovarășului său.

Deși eroina noastră și nu tind să stea problemele altora, este important ca ei să simtă că există un om puternic, care va proteja și, dacă este necesar, va spune cuvântul său de greutate.

În familie

De obicei, femeile ca Rat-Capricorn nu suferă de lipsa de atenție, viitorul soț este pur și simplu găsit pe drumul lor, după care se încheie întâlnirea finală cu căsătoria. Aceste femei tinere tind să se comunice devreme la Uzami Gimenta, iar unirea căsătoriei este armonios și fericit. Dacă circumstanțele se dezvoltă astfel încât să iasă din nou, de data aceasta, Rat-ul Capricorn va alege soțul ei mai mult gândire. Femeia va evalua nu numai atitudinea principală principală față de el însuși, ci și pentru copiii ei care în primul ei loc.

Nici măcar la o vârstă fragedă, femeia de șobolani capricorn îi atrage pe bărbați la imediata copiilor, căldură și capacitatea de a nu-și lua problemele pe alții. Nu prea temperament furtunos, ea compensează dorința de a crea o coerentă pentru un soț / soție. Aceste doamne fac totul să se grăbească acasă de fiecare dată, pentru că vor domni întotdeauna confortul și atmosfera caldă. Abilitățile minții ajută aceste doamne să devină o adevărată „iubită de luptă” pentru soțul ei, care întotdeauna ascultă și dau sfaturi.

Compatibilitate

Pentru relații stabile, această femeie este importantă ca omul să aibă grijă de ea. Acesta este un om-un cancer care iubește și apreciază încrederea și comunicarea blândă cu „jumătate“ lui. O altă opțiune de succes pentru unirea căsătorie – Fecioara. El va pune încrederea în sine în ea și să învețe să fie un scop. Un bun război cu un Capricorn masculin. Așa că este cu adevărat armonioasă, ambii parteneri trebuie să învețe să fie mai puțin încăpățânat și să asculte vocea partenerului.

Relațiile cu Taurul sau Lvoma vor fi descrise bine, principalul lucru este că omul a vorbit ușor dorința de independență și libertate. Astrologii sunt, de asemenea, recomandat să se uite la pește, acesta este omul care, rămânând în realitate, poate captiva uneori partenerul cu vise și să se bucure ei în viață.

Prea incapatanati pentru Capricorn doamna va fi Berbec. Ele sunt puțin probabil să fie în măsură să negocieze și va insista de fiecare dată pe lor.

Gemenii și solzi nu sunt potrivite pentru o femeie Capricorn pentru o relație de lungă din cauza atitudinii prea ușor față de lucruri care sunt importante pentru ea.

Printre reprezentanții Horoscop de Est, ar trebui să fie luate în considerare șobolani, dragoni, tigri și șerpi. Compatibilitatea Orientul Mijlociu va avea relații de familie cu un iepure (pisică). Cel puțin, în conformitate cu astrologi, această femeie se va potrivi un cal, cocoș și câine.

Capricorn-șobolan Femeia calm și în același timp cu succes în viață. Ea este atractivă pentru reprezentanții sexului opus și știe ce vrea în viață. Pentru ao cuceri, un potential partener este important să se arate calitățile cu adevărat de sex masculin: încredere și îngrijire. Pentru ea este mai importantă decât recunoașterea arzătoare în dragoste sub clar de lună și vise dulci. În cazul în care relația va fi cu adevărat de succes și să conducă la crearea unei familii, atunci un om va câștiga o soție grijulie la șobolan Capricorn, o mamă bună și, în același timp, o femeie de succes într-o singură persoană.

Cititi mai multe despre Femeia Capricorn Vei învăța de la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: