Caracteristicile unei femei scorpion născut într-un an de vier

Caracteristicile unei femei scorpion născut într-un an de vier

De multe ori Scorpions născut în anul mistrețului sunt extrem de frumoase. Ei au o calitate deosebită – să păstreze în jurul lor tainic. Acestea sunt fete cu un gust excelent, și nu numai în haine. Întotdeauna știu ce vor, și mai devreme sau mai târziu, vor primi.

Caracteristicile unei femei scorpion-porc

Ea poate fi tare și zgomotos, iubește glume și povestiri amuzante. O astfel de femeie pofticioasă, în tinerețe poate fi acuzat de inadmissions. Foarte persoana ambitioasa, care caută să avere.

Čabar-scorpion este mai curat decât alți reprezentanți ai acestui semn.Ei manyat valori materiale, pentru ei, ea uneori merge la totul pentru a organiza confortul lui. Răutatea poate fi distructivă pentru scorpion, cu un sentiment de vinovăție o astfel de fată copac rău.

Fiecare gest al reprezentantului acestui semn este ceresc. Ea poate da cadouri generoase, dar întotdeauna întreabă ceva în schimb.

Trebuie să ne amintim că orice scorpion, indiferent de ce an sa născut, nu a diferit de auto-control. Furia lui Kabana este deosebit de violentă, este hasperii și strigă cu voce tare cu lacrimi. Este greu într-un astfel de moment să spun că fată scorpion se distrează și atractiv.

Se distinge printr-un caracter voluntar, iubitor și poate compromite. Urăște să piardă, așa că pentru victorie este gata pentru toți.

Poate fi conservator, dar cel mai adesea merge împotriva sistemului.

Dragoste

În toate zonele, fata scorpionă, născută în anul Kaban, este destul de egoistă, se referă la dragoste. Dacă a găsit un partener potrivit, el nu-l va lăsa să meargă un minut. Este dificil să se explice că o persoană trebuie să aibă un spațiu personal, deoarece va ofensa doar un reprezentant al sexului fin.

Citește mai mult  Compatibilitatea Capricorn si Gemeni in dragoste, casatorie, prietenie și de muncă

Ea adoră sexul și prelude-l și după. Acolo femeia se simte eliberată, nu ezită să flirteze activ, să-și arate atractivitatea, așa că îl trage pe oameni ca un magnet. Când se îndrăgostesc, imboldați partenerului și trimiteți-vă.

Dacă sunteți fascinat de o astfel de femeie, vă puteți sfătui niciodată să-i numiți gelozia. Furios nu se va încheia, iar în cele din urmă veți arunca și nu veți intra chiar în detalii, de ce relația a venit la nr.

Compatibilitate frumoasă de la reprezentanți ai acestui semn cu iepurii născuți în anul, deoarece ajută la a face față emoțiilor.

Cu un shooter poate fi distractiv dacă nu începe glumarea peste mândria scorpionului.

casa si familie

Decor în viața scorpionului este obligatorie. Casa este unul dintre semnele vizibile de realizare a succesului în viață. Această femeie idee născută în anul mistrețului este doar obsedat. Mobila interior va fi tradițional, lenjerie de pat – proaspăt și curat. Fata asta creează bucurie confort în jurul lui, pentru spatiul interior ei este obligat să fie confortabil. Acestea sunt bune hostesse care iubesc pentru a primi oaspeți, acoperă o masă superba.

Nu trebuie să se aștepte o femeie să se supună soțului ei, mai degrabă, îi va conduce cu înțelepciune. Este dificil pentru copii să nu observați dragoste nelimitată, dar în același timp, ea este destul de puternică și nu va da să se relaxeze.

Acesta este un părinte mândru și exigent, care compensează o natură excesiv de autoritar, oferind un număr mare de tandrețe și dragoste pentru copii. Mama va sprijini întotdeauna și chiar începe să ajute copilul, în cazul în care este dificil de a depăși dificultățile. Cel mai simplu exemplu este sportul.

Nici măcar fi leneș pentru a rula în fiecare dimineață, doar că copilul nu arunca clase.

Profesie

Munca – un mijloc prin care este pus în aplicare și succesul atinge. Scorpion vier nu este interesat de un salariu modest, vrea să ajungă la partea de sus și de a lua la fel de mult cât este necesar pentru a satisface nevoile familiei.

Citește mai mult  Caracteristic unei femei gemene născut în anul șobolanului

Ai nevoie de a învăța cum să păstreze emoțiile în tine pentru a ajunge la cel mai înalt nivel din cariera. Acestea sunt profesori minunați și doctori, detectivi și avocați.

Mai multe detalii despre femeia scorpion vă va învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: