Femeia Scorpion, născut în anul cocoșului

Femeia Scorpion, născut în anul cocoșului

Combinația de astfel de semne face o femeie scorpion-cocoș cu un proprietar puternic de caractere. Astfel de femei caută înălțimi mari în viață, datorită perseverenței și capacității de a comunica cu oamenii. Din motive de a-și atinge propriul scop, este gata să treacă.

Caracterul și caracteristicile personalității

O femeie scorpionă născută în anul cocoșului este caracterizată ca o natură controversată, ceea ce este foarte greu de înțeles. Caracteristicile horoscopului acestei femei o descrie ca o persoană care este în căutarea constantă. De-a lungul vieții sale, Scorpion Rooster încearcă să se cunoască, studiază psihologia, urmărește oamenii și încearcă să înțeleagă în mod independent multe probleme și situații de viață. Capacitatea ei de a analiza și de a recunoaște ceva nou ajută să caute anumite obiective pe care le pune.

Fata Rooster Scorpion de la vârsta tânără începe să-și întrebe multe întrebări pentru a înțelege de ce locuiește în această lume. Ea crede că fiecare persoană ar trebui să aibă propria misiune pe acest pământ. Din acest motiv, în timpul vieții unui cocoș scorpion, el este interesat de ceva nou, încearcă în noi domenii de activitate, pune numeroase hobby-uri pentru a înțelege adevăratul său scop. Adesea, femeia alege o astfel de profesie, cu ajutorul căruia îi poate aduce beneficii altor persoane. Este foarte important ca ea să se simtă necesar.

Scorpionul, născut în anul cocoșului posedă un caracter foarte complex. Ea depășește cu curaj toate dificultățile din această viață. Dar este necesar să menționăm imediat că majoritatea acestor dificultăți scorpion-cocoș creează pentru sine. Aceasta femeie ii place sa tot ceea ce complică, îi place să provoace oameni intr-un conflict. În general, reprezentantul acestui semn al zodiacului face tot posibilul pentru a verifica cât de puternic este moral. Cocos Scorpion nu-i place viata de calm și măsurat. Ea are nevoie în mod constant pentru a depăși dificultățile, să rezolve problemele pe care ea însăși creează.

Scorpion-Rooster nu tolerează timpul săptămânii gri obișnuite. LAAk numai viața ei devine o rutină, femeia face tot ce este posibil pentru a face culori luminoase și cel puțin un fel de diversitate.

În căutarea de noi emoții și impresii, ea merge de multe ori pe călătorie.

Natura a acordat această femeie harnici si modestie. Primul ajută ei pentru a obține succesul în muncă, iar cea de a doua calitate previne talentele sale. Scorpion-cocoș este o femeie foarte talentat, ea are multe talente, este în mod constant de auto-îmbunătățire, dar din cauza modestiei excesive nu pot realiza toate abilitatile sale.

Principalul dezavantaj al acestei femei este că este frică să devină fericită. Scorpionul-cocoșul este uneori frică să recunoască că este fermecătoare și o femeie atractivă, că este demnă să fie aproape de un om decent și de încredere. Când o copleseste sentimentul de fericire, Scorpion-cocoșului este atât de teamă că el se grăbește să scape de omul său iubit. Această femeie tinde să se dramatizeze și să se gândească la rău. Când este foarte bună, atunci scorpionul de cocoș așteaptă ceva rău într-un timp scurt. Din astfel de temeri obsesive, este urgent să scape de.

Muncă și afaceri

Femeile născute în anul cocoșului și sub semnul Scorpionului, alegeți o varietate de profesii. Acesta poate fi profesiile legate de economie, creativitate sau știință. Principalul lucru pentru o astfel de femeie este partea financiară a profesiei. Adică, scorpionul-cocoșul nu va deveni niciodată un profesor sau un medic din zona policlinică.

Inițial, ea alege doar un loc de muncă promițătoare și cu succes face o cariera ametitoare.

Lucrul în domeniul selectat, scorpion-cocoșului dedică tot timpul liber. Femeia se distinge prin munca grea și ingeniozitate, datorită cărora ea apreciază șefii și colegii invidia.

Foarte adesea, aceste femei și se ocupă funcții de conducere sau să devină în fruntea propriei lor afaceri. Ca manager, o femeie scorpion-cocoșului el însuși numai cu o parte puternică spectacole. Sub conducerea ei, este greu de lucru, din moment ce această femeie nu tolerează lucrătorii slab și nepromițătoare.

Scorpion-Rooster din natură este dotat cu un depozit de analiză a minții. Această caracteristică îi dă posibilitatea de a supraviețui cu ușurință într-un mediu competitiv și cu succes ține pe propria afacere.

Comportament în prietenie

Oamenii din mediul de scorpion-Rooster ei o femeie deschisă și eliberat ia în considerare. Parțial ei au dreptate. Într-adevăr, în societate, ea se comportă destul de preferabil, face rapid o nouă cunoștință și comunică cu ușurință cu oameni noi. Din partea se pare că această femeie este un adevărat optimist, care este capabil să ridice starea de spirit pentru oricine este alături de ea.

Dar, de fapt, nu totul este atât de simplu.

Scorpion-Rooster are foarte puține prietene adevărate și prieteni. Și în faptul că oamenii după ceva timp se întorc de ea, ea este de vină. Faptul este că această femeie nu se poate comporta cu tact în raport cu cealaltă. Femeia Scorpion, născut în anul cocoșului, se considera perfectă și vrea să vadă aceleași prietene lângă el. De îndată ce observă o lipsă în prietenul ei, atunci se grăbește să-i spună despre asta. Mai mult, această femeie își poate exprima opinia față de un prieten nu numai în sine, ci fiind în societate. Desigur, un astfel de comportament îl împinge pe prietenii ei și în curând pierde Scorpion-Cocoș cei dragi.

În cazul în care o femeie Cocosul născut sub semnul Scorpionului, vrea să păstreze alături de prietenii ei, într-adevăr aprecia și prețuim această prietenie, că ea ar trebui să învețe să fie mai plin de tact și discret.

Atitudinea de căsătorie și dragoste

Cocos Scorpion fată cade de multe ori. Și, ori de câte ori aceste sentimente sunt fără contrapartidă. Confruntându-se cu indiferență din partea unui om, ea comută rapid focalizarea la al doilea. Pe partea acestei femei poate părea zvăpăiat și frivol, dar în realitate nu este așa. Doar Scorpion-Cocos este în căutarea pentru dragostea adevărată, și găsește bărbatul ei visează, devine imediat un alt. Dându-și seama că acest lucru a fost omul ei și el o iubește, Scorpion-Cocos incepe sa aranjeze felul alese de teste pentru a se asigura fiabilitatea persoanei care este următoarea.

Omul care vrea sa fie aproape de Scorpion-Cocos, ar trebui să fie gata pentru faptul că această fată este întotdeauna și peste tot se va stabili propriile reguli. O astfel de femeie viseaza ca alegerea a fost capabil de a uimi și distra ei de zi cu zi. Prin urmare, Scorpion-Cocos apreciază om bun și generos care este dispus să o ia la cinema, cafenele și restaurante. Această femeie nu va alege un om cu un venit mic.

Ales această frumusețe ar trebui să fie o persoană bogată.

Datorită faptului că o femeie născută sub semnul zodiacal Scorpion, are un anumit magnetism și incredibil de sexy. Prin urmare, este întotdeauna în jurul valorii de o mulțime de fani.Dar, printre mulți admiratori femeie alege cel mai puternic, de încredere și securizate în mod.

Căsătorindu-se, o femeie Scorpion născut în anul Cocosului, este încercarea de a crea imediat o atmosferă confortabilă în casă și de a face tot posibilul pentru a se asigura că soțul era o plăcere să se întoarcă la cuibul lor. Această femeie va fi fidel soției sale și o bună gospodină. În ciuda faptului că Scorpion-Cocos ca să aibă o viață, pentru a deveni o casnică, ea nu se va. Această femeie se străduiește întotdeauna să se asigure să fie independentă financiar. Prin urmare, soțul ar trebui să-l sprijine în această.

Compatibilitate

Combinația dintre semnul Scorpion Rooster și de a face natura foarte complexă a femeilor. Din acest motiv, poate fi greu de a găsi un partener pentru viață privată. Această femeie ar trebui să acorde o atenție la oamenii care au fost născuți în Anul Sarpelui și Ox. Astfel de oameni se străduiesc să creeze o familie, ei nu le place să se angajeze în diferite conflicte și dispoziție calmă. Aceasta este exact ceea ce este necesar pentru o femeie de Scorpion Cocos.

În ceea ce privește semnele zodiacului, reprezentantul semnului Scorpion merită acordarea atenției omului din Taur, Cântare sau Vărsător. Acești oameni se deosebesc de un temperament calm.

Ei nu vor fi dureros să reacționeze la schimbarea frecventă a stării sale, vor pune cu lipsa iubitului lor și îi va ierta emoționalitatea ei excesivă.

Datorită faptului că reprezentanții semnelor de mai sus ale zodiacului se disting printr-un caracter calm, ei vor putea influența Cocoșul Scorpion. Lângă ei vor deveni mai moi, mai calme și tactici. Acești oameni vor putea să-i învețe să fie mai disciplinați, vor putea să-i învețe dreptul de a organiza prioritățile și să se țină în mâinile lor în situații dificile. Lângă acești oameni, Scorpion-Rooster va putea să se simtă fericit.

Mai multe despre femeia Scorpion veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: