Femeia Varsator – Bull: caracteristicile de caracter și de compatibilitate

Femeia Varsator - Bull: caracteristicile de caracter și de compatibilitate

Femeile născuți în anul de taur se disting prin încăpățânarea de invidiat și voință extraordinară. Fetele născuți în constelația Vărsător sunt caracterizate prin moliciune, unele vulnerabilitate. Și, prin urmare, un reprezentant al taurului, născut sub semnul Vărsătorului, combină două opuse în sine. Aceasta este o adevărată enigmă de sex feminin, care se străduiește să rezolve mulțimile de fani.

Particularități

De multe ori, cu un „tauri“ este imposibil de a comunica, ele sunt ireconciliabile, nu fac concesii și nu sunt dispuși să facă compromisuri, dar aerul elementului Vărsător înmoaie caracterul unei femei născut în anul. Este mai sociabil și compatibil, susține întotdeauna o conversație cu persoane necunoscute, deși este de remarcat faptul că comunicarea nu este în căutarea în mod special.

Combinația dintre Aquarius-Ox are reprezentanți ai acestor semne excluse ușor, „nu din această lume”. Pe fața de pozitive și de distracție, dar este necesar să se apropie un pic mai aproape, iar această femeie este tensionată.

Ea Varsator-Ox atat prudent si impulsiv – cu alte cuvinte, pot începe o aventură, dar în același timp, oferă pentru toate riscurile. De exemplu, poate fi nici un motiv pentru a veni pe o călătorie lungă, dar recalculați cu atenție înainte, fie că va fi destui bani.

La oameni femeie Aquarius-Ox face cereri mari, dar furia nu ar trebui să se aștepte. Ea este inteligentă, se distrează, are un sentiment subtil de umor, iar aceste calități o permit să facă față situațiilor dificile.

Această doamnă preferă o odihnă activă, optimistă, în capul ei întotdeauna cele mai interesante idei, si perseverenta, care a luat de la taurul vă permite să întruchipeze toate proiectele cele mai neobișnuite în viață.

Ea este curios, dar nu curios. Are o listă mare de interese și o gamă largă de comunicare, foarte energică și prietenoasă. Poate surprinde un prieten cu un cadou neașteptat, mereu gata să vină la salvare. Este demn de remarcat o înțelegere a acestei femei, simțește delicat starea de spirit a interlocutorului, știe ce cuvinte să aleagă, dacă ceva este supărat. În atenția generală, nu superstițios, dar suficiente pentru a semne și semne.

În ciuda temperamentul vesel, femeia Varsator-Bull este întotdeauna destul de reținut, în interiorul și încăpățânată și independentă. Aceasta este o fată neobișnuită, foarte original, dar cei din jur originalitatea sa este adesea perceput ca aroganță și doresc să iasă în evidență. Cu toate acestea, după ce a învățat femeia la fel de mult ca și ea însăși ar permite, oamenii cad sub farmecul ei nelimitate.

Spontaneitatea pentru această doamnă nu este aproape ciudat, se distinge prin raționalitate, gândirea logică, planificarea atentă a vieții sale.

Principalele avantaje ale unei femei născut într-o combinație de Varsator-Bull:

 • Spre deosebire de alte „tauri“, Femeia Varsator este gata de a compromis+
 • știe cum să sprijine conversație, poate vorbi cu orice subiect+
 • Apreciați stabilitate+
 • Are un gust delicat, foarte dezvoltat în planul creativ și intelectual+
 • atent, dar nu se urca pe alții cu sfatul+
 • Visele acestei femei sunt mereu ridicate, dar în același timp, ea își amintește realitatea.

  Caracteristica femeii Varsator-Bull nu ar fi completă fără o serie de deficiențe:

  • de obicei, ghidat de minte, uneori, această calitate poate ruina relatia cu oamenii+
  • Planificarea scrupuloasă a cazurilor nu duce întotdeauna la un rezultat de succes, iar apoi doamna de Aquarius-taur este foarte confuză și dezamăgită în sine+
  • modificări ușor keepsleep – de exemplu, percepe dureros trecerea declin.

  Într-o carieră

   Deja de la tineret, femeia de taur a unei femei se gândește la viitoarea bunăstare financiară. Planificarea permanentă îl face și aici să se gândească la întreaga strategie deja în tinerețe. Și datorită acestui lucru, femeile din Vărsătorul de taur la vârsta matură este de obicei asigurat în mod semnificativ.

   De multe ori ia o poziție înaltă. Mergeți bine și în afaceri. Dificultățile nu sunt înspăimântate. Atingerea cariera înălțime, această doamnă este mulțumit nu numai cu un rezultat bun, dar, de asemenea, mulțumit cu ea însăși. Știe cum să se concentreze în activitatea pe principalul lucru este responsabil.

   E uzată, vine la afaceri cu cunoștințe. Înainte de a continua activitățile, examinează cu atenție toate riscurile, gândește prin modul de a le tăia, trage schema și numai după aceea va începe munca. De aceea, de obicei, rezultatul trebuie să aștepte mult, dar puteți fi sigur că va justifica toate așteptările. Aquarius Bull va aduce întotdeauna problema până la sfârșit și va lăsa să dureze mult timp.

   Uneori, această femeie vă dă să lucreze că, la un moment dat, energia ei pur și simplu arde. Aceasta este o perioadă dificilă pentru o fată, ea însăși este nemulțumită de o respirație și, prin urmare, forma este de obicei returnată repede. Domeniul de aplicare al femeii Aquarius-Bull alege, ghidat de interesele sale. Componenta materială se deplasează în același timp la fundal.

   Bull Varsator funcționează singur, dar dacă un partener de încredere se conectează la muncă, această tandem va atinge și mai mult succes într-un timp scurt.

   În dragoste și căsătorie

   Femeile Bull-Varsator mic emoțional, senzualitatea este neobișnuită și, prin urmare, este dificil pentru ei să creeze relații cu partenerul. Sensând un sentiment de dragoste pentru alegerea, această femeie nu știe cum să o aplice, este obișnuită pentru toată lumea să ghideze logica. Cu toate acestea, mintea și înțelegerea permit acestei doamne neobișnuite să dispună în mod corespunzător sentimentul lor și, prin obiceiul său natural, începe să planifice relații.

   În perioada tânără, nu este recomandat să se căsătorească, este mai bine să vă legați de obligațiunile de familie în vârstă mai matură. În acest moment, ea intelege deja ce este o familie, și, de asemenea, probabil, a atins deja bunastarea financiara, ceea ce îi va permite să dea o familie de mai mult timp.

   În relațiile, ea grijă și de încredere. Vrea să se simtă iubită și binevenită. Uneori se străduiește să-și implementeze propriile ambiții prin copii.

   Această femeie este dificil de găsit un satelit adecvat, deoarece este foarte solicitant pentru alții. În plus, în ceea ce privește sexul masculin, este caracteristica unei gândiri duale: pe de o parte, un tânăr de afaceri îl atrage, pe de altă parte – o societate remarcabilă și liberă. În cele din urmă, această doamnă alege un partener hardworking și de încredere.

   Rareori exprimă sentimentele și, prin urmare, încercând să-și dovedească acțiunile de dragoste. Acest lucru se aplică nu numai soțului ei, ci și copiilor. Și, prin urmare, unele mame născute în anul taurului sub semnul Vărsătorului par să fie reci.

   Această femeie apreciază confortul și confortul familiei, îi place să-și petreacă timpul cu familia. Economia pe care o plătește puțin, dar, totuși, casa conține întotdeauna curat.

   Compatibilitate

   Cea mai dificilă pentru doamnele Aquarius – Bull – găsiți satelitul perfect de viață. Uneori căutările ei se transformă în aventuri reale și rar duce la un rezultat bun.

   Pentru a găsi un partener care urmează să fie încununat de succes, o femeie ar trebui să se uite la următorii reprezentanți ai Horoscop de Est:

   • Taur+
   • Şobolan+
   • pisică+
   • Dragonul.

   De asemenea, bună compatibilitate în această doamnă cu astfel de semne zodiacale pe horoscopul de Vest, cum ar fi:

   • Gemenii+
   • Sagetator+
   • Vărsător+
   • un leu.

   O uniune bună se poate dovedi cu un om de Berbec-cocoș, dar opțiunile tigru scorpion, oaie-leu, de oaie-Taur mai bine să nu ia în considerare.

   Recomandări

    Pentru fata născut într-o combinație de vărsător taur, a devenit mai ușor să vină în contact cu jurul, Ea ar trebui să asculte sfatul astrologilor:

    • În unele situații, acționează în conformitate cu sentimentele, mintea și planificare atentă nu conduc întotdeauna la succes+
    • Mai puțin de control și de critica acțiunile tale, nu ar trebui să se stabilească cerințe prea mari+
    • Iubeste-te si calitatile tale, nu mai fi displeasted cu propriul caracter+
    • Nu cere de la alții imposibile, să fie mai ușor, iar apoi oamenii vor comunica cu tine cu mare plăcere și fără teamă de a întâlni.

    Astfel, reprezentantul semnelor Aquarius-Bull – o femeie foarte interesantă, ea este inteligentă, distracție, intenționată, dar pentru a-și atinge inima, un om nu va fi atât de ușor. Astfel încât să nu se confrunte cu singurătatea, această fată ar trebui să revizuiască unele dintre cererile lor împotriva altora.

    Despre ce fel de acvariu în dragoste, uitați-vă în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: