portret psihologic și compatibilitatea unei femei de cancer născut în anul dragonului

portret psihologic și compatibilitatea unei femei de cancer născut în anul dragonului

Mobile, persistente și autosuficientă. Cei care s-au născut sub tandemul zodiacal al Racului Dragon sunt puternice creatorii propriului lor destin. Reprezentanții acestui semn nu au o lipsă de încredere în sine și nu primesc ceea ce doresc indiferent de obstacolele din calea lor.

Caracteristică

Astfel de femei sunt puternice în afara, dar fragile în interior, încrezători în sine, dar pline de îndoieli sunt foarte independente, dar mutarea necesității de a fi iubit și respectat. Reprezentantul semnului, de regulă, petrece cea mai mare parte a timpului în centrul acestor extreme.

Este posibil ca ei să nu fie arătați, dar puteți argumenta că fiecare dragon de cancer ușor supărat, ceea ce consideră prost, nedrept sau pur și simplu greșit. Acest lucru se datorează faptului că în mod inerent cei care s-au născut sub acest semn sunt idealiști. Ei au o opinie destul de puternică cu privire la care lumea ar trebui să poată să-și imagineze în mod clar cât de bine devine în jur dacă femeia va conduce circumstanțele.

Fata este capabilă să mențină o atitudine pozitivă față de situație, dar poate intra rapid într-o stare proastă, are nevoie de sprijin. În adevăr, aceste doamne sunt foarte temperament, dar ei încearcă să nu-l arate. Ei știu că atitudinea proastă nu beneficiază, așa că masca starea de spirit este suficient de bună, astfel încât nimeni să nu-i vina în capriciozitate.

În același timp, stropirea unor strigăte agresive ca semne de avertizare pentru toată lumea știe cât de rău se simt. La fel ca numele lor de animale, Cancer Dragon nu va merge la ofensiv, dacă nu este nevoie de acest lucru și preferă aceia care nu sunt în lista prietenilor lor, ținute la distanță. O astfel de fată dorește cu adevărat ca fiind mai influențată.

Cancerul născut în anul dragonului, idealist. Când lumea nu pare plăcută, ei au imaginarul lor, în care preferă să rămână. Puternic și decisiv, se duc în colț și suferă în tăcere, atunci când ceva îi deranjează.

Acești oameni sunt sensibili atunci când sunt în public, ei doresc toată atenția ei înșiși. Cu o minte ascuțită, aceste fete le place să folosească abilitățile lor.

Acestea sunt cei mai buni prieteni, vor fi umăr, în cazul în care vă puteți plânge, și de sprijin. Mai mult decât atât, le place să trăiască pe deplin, prin urmare, sunt active și optimiste, indiferent de situație. Uneori nerăbdător, doresc să facă o mulțime de bani într-un timp scurt. Ei cred în sistemele de rapid, și le face impracticabilă.

femeile visator de acest tip sunt caracterizate prin sensibilitate și să aibă un bun simț al umorului. Fiind născut în anul dragonului, ei sunt introvertit, dar ambițios și nu le place concurența.

Mitologia conectează dragonul cu noroc. Acest lucru înseamnă că, ori de câte ori reprezentanții acestui semn du-te, ei atrag noroc. Mai mult decât atât, cancerul dragon poate considera el însuși norocos.

Ei au o abilitate uimitoare de a simti atunci cand oportunitatea de a dezvălui și de a obține totul, ceea ce doriți, nu departe de munte.

Curios, călătorește foarte mult. Idealistii în natură tind să facă lumea mai bună. Cinstit, drept și atent.

Dacă vin în relații serioase sau devin părinți, încep să ia lucrurile mult mai serios.

În ceea ce privește munca, aici reprezentanții slabi de pardoseală sunt convingătoare și elocvenți în acțiunile lor. Puțin în dragoste cu tine însuți, adesea au nevoie de o audiență pentru a străluci și a acționa. Nu pot tolera când se contrazic sau te fac să faci ceea ce nu-i plac. Când dragonul dorește ceva, ea va trimite tot farmecul său și va obține dorit. Ele sunt atât de bine știind limbajul corpului că uneori se pare că nu trebuie să vorbiți.

Magnetismul le atrage. Când sunt supărați, ei vor continua să implementeze planurile mai lente, dar nu vor arunca începutul. soi Dragoste și plictisit atunci când nu este stimulat. Companion, care freedoming și spontan, poate ajuta la o astfel de fată trăi o viață fericită.

Oamenii le pot considera ca retinuta si plictisitor, dar, de fapt, este un semn de vis și excentric. Cancerul în anul dragonului este mai puțin timid și mai decisiv, mereu gata să răspundă mai întâi, dacă este necesar.

Nu știe unde se termina de prietenie și dragoste, acești reprezentanți ai sexului frumos vor fi în cele din urmă rănit de oameni. Tind să aibă încredere pe deplin partener, concentrându-se doar pe el și neglija alte persoane în viața lui.

femeie persistentă și puternică a fost suficient pentru a face prea mult efort pentru a atinge obiectivele norocos. Acesta poate perturba doar propriul ei morală. Optimist, stai în picioare dacă se încadrează. Complex și nu face compromisuri, are propriile sale metode de a rezolva problemele. Nimeni nu va asculta – aceasta va fi în picioare ferm la punctul său de vedere.

Din fericire, fata este o persoană creativă, ea este capabilă să găsească soluții de cele mai multe probleme dificile. Ideile ei pot aduce o mulțime de bani dacă el știe cum să le pună în aplicare.

Când se îndrăgostește, ea devine prea emoțional și în grabă. Principalele caracteristici pozitive sunt generozitate, onestitate și bunătate.

Cerând partener, așa că poate fi în cele din urmă dezamăgit în dragoste.

Partenerii adecvați în dragoste

Compatibilitate excelenta in dragon-cancer va fi cu un om născut sub semne Taur-maimuță, scorpion-șobolan, scorpion-maimuță.

Dragon și șobolan – aceasta este o relație genial. Cu mare dragoste și înțelegere, acestea sunt trimise la fericire. Dragon și Tiger împreună pentru a compensa caracterul nesăbuit al reciproc. În dragon tandem și taur atât încăpățânat. În relația lor nu există nici o întoarcere, ceea ce este important pentru toată lumea într-o pereche, astfel încât acestea nu sunt destul de potrivite pentru iubire și familie.

Când se apropie, în pat uimitoare. Unul va revigora viața sexuală, asigurându-se că focul va arde pentru totdeauna, celălalt va aduce stabilitate relației. Faptul că sunt semne astrologice chinezești înseamnă că într-o pereche va iubi și respecta reciproc necondiționat. Acesta este aspectul pe care îl admiră cu adevărat.

În plus față de aceasta, rudele dragonului și a taurii nu se îndoiesc niciodată de decizia lor, cred că sunt întotdeauna dreptate.

Există multe obstacole între dragon și iepure, care le împărtășesc sau se unesc. Teismul și witty de acest semn și șarpe le fac potrivite unul pentru celălalt.

Cu un cal există o chimie sexuală foarte puternică. Dar reprezentanții unui semn trebuie să învețe să împărtășească gloria, numai în acest caz vor putea atinge totul împreună.

Cu oile există o atracție sexuală, dar diferențele în stilul de viață vor necesita răbdare și sacrificiu.

Ciclul astrologic chinez susține că cei care s-au născut sub acest semn sunt violenți față de relația cu câinele. Aceasta este o uniune rea în care ambele vor fi nefericite.

Dar cu o maimuță, totul este bine, deoarece obiectivele și opiniile din două parteneri sunt similare. Cu un porc, relațiile vor fi afectuoase și îngrijitoare, iar cu un cocoș – numai dacă ambele reușesc să-ți suprime egoismul.

Citiți mai multe despre cancer de femeie Veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: