Taur Tiger Femeie: Descrierea personalității și compatibilitatea

Taur Tiger Femeie: Descrierea personalității și compatibilitatea

Pentru a găsi o limbă comună cu o femeie tigrom, trebuie să aveți un caracter ferm. O astfel de combinație face un reprezentant al sexului mai slab conservator, pedantic și nestatic special. Prin urmare, nu toți oamenii nu pot fi înțeleși.

Caracteristică

Femeia Tiger Taurus este senzuală și foarte feminină. Întotdeauna radiază încrederea și are o toleranță extraordinară față de dezavantajele altora. Acesta este un semn fiabil și calm capabil de o societate echilibrată și dă oamenilor un sentiment de calm.

Reprezentantul acestor semne se distinge de capacitatea de a aștepta mult timp. Acest lucru se aplică nu numai evenimentelor așteptate, ci și prietenelor false. Nu va fi numit la fiecare cinci minute și certă un prieten nelegat, dar va dedica timpul pentru a aștepta o ședere confortabilă într-o cafenea cu un pahar de vină bună.

O astfel de personalitate apreciază cu adevărat sofisticarea și precizia în aparență. Prin urmare, este întotdeauna îmbrăcat cu un ac și radiază un parfum plăcut. Și dacă întrebați decât eticheta de tigru atractivă, atunci puteți evidenția capacitatea lor de a arăta senzual și elegant.

Costurile de securitate financiară pentru astfel de persoane în primul rând. Și, prin urmare, ei dedică mult timp să lucreze și de auto-dezvoltare, iar în împrejurimile lor există doar oameni influenți în oameni bogați. Tiger-Taurus poate refuza alimente delicioase și costisitoare în favoarea cumpărării unei rochii chic pentru a produce o impresie de neuitat la eveniment.

Este puțin probabil ca o astfel de femeie să acorde atenție unui om prost îmbrăcat – aspectul este foarte important pentru ea. De către cavalierii obsesivi, ea este capabilă să răspundă nepoliticos, să nu supraviețuiască pentru reacția lor și experiențele interne.

Fata născută în anul tigrului sub semnul Taurului Zodiac nu se teme de bariere și este capabil să depășească orice dificultate. Întotdeauna caută calea cea mai dificilă, pe care, de regulă, nu se întâlnește cu concurenții. În plus, o astfel de persoană este foarte conservatoare și nu este pregătită să schimbe radical obiceiurile și opiniile lor asupra vieții.

Acestea sunt personalități pedante care fac totul pentru beneficiul lor. În cazul în care ajuta pe cineva, atunci numai în cazul în care poate beneficia în viitor. Cu toate acestea, în mediul lor există întotdeauna un număr mare de prieteni credincioși, gata să se riște pentru salvarea altcuiva.

Dragoste

Tiger-Taur femeie are un caracter moale și calm. Bărbații trebuie să-și petreacă o mulțime de timp și efort pentru a înțelege o asemenea natură subțire. El vede ideală în astfel de fată o, și, prin urmare, face totul pentru locația ei.

Tiger Taur – Horoscop foarte viclean. Mai ales combinarea acestor două semne, contează întotdeauna mai multe se mișcă înainte pentru a obține atenția unui om destul de. Accidental întâlnit la cafenea, ea va face cu siguranta întâlnirile nepotrivite continuă. Deci, un om va acorda atenție fata strălucitoare și va încerca să o întâlnească.

Tiger Taurus Fata dorește ca partenerul să vadă natura autosuficientă și senzuală în ea. Posedând sexualitate pronunțată, ea poate interesa orice om. Când o astfel de femeie este eliberată, toată atenția masculină se concentrează asupra lui. Aceeași persoană alege cel mai elegant și frumos însoțitor și îl umple cu toată atenția lui.

O astfel de doamnă știe cum să creeze în jurul valorii de sine un sentiment de mister pentru a atrage sexul opus. Se poate preface slab și prost, dar numai pentru omul care se distinge prin curaj și carisma. Rareori ce partener va decide să spargă relația cu natura blândă și, prin urmare, o astfel de soluție va veni întotdeauna de la doamnă.

Femeile tigrii sunt interesante pentru reprezentanții sexului puternic, care posedă aspectul frumos și caracterul puternic. Astfel de oameni pot deveni sateliți perfecte ale vieții, deoarece autoritatea și credibilitatea lor va deveni o atenție de sex feminin.

Taiga-Tiger Girl a atras mai mulți băieți pe scorpionii dragoni care au aspect frumos și magnetism animal. Confruntarea permanentă poate strânge ambele semne într-un ciclu de dragoste de mult timp.

Compatibilitate mare cu Tigrom-Taur are un deva-dragon, maimuță de cancer, șarpe Varsator. Dar, cu câinele de pește al Uniunii nu va funcționa, deoarece această combinație este caracterizată de caracterul prea moale și melancolic.

O familie

Familia pentru o fată de tigru are un loc special în viață. Întotdeauna participă la soarta oamenilor apropiați și este adesea în casa părintească. Nu există secrete între fiice și părinți, totul se întâmplă cu încredere și înțelegere completă. În familie, Tiger-Taurul se simte ca în cetate, în cazul în care inamicul nu este capabil să penetreze.

părinții Devenind, astfel de oameni se dedice in totalitate copiilor. Pentru ei, este important ca ei nu au nevoie de nici o atenție maternă sau sprijin financiar. Adesea, copiii unei femei tigru-vițel ia în considerare mama să imite și să încerce să-i imite.

Armonie și înțelegere reciprocă domnește întotdeauna între soți. Femeile născuți în anul de tigru sub semnul zodiacal Taur, nu tolerează scandaluri acasă și certuri, și, prin urmare, extrem de rar folosesc duritatea lor în rezolvarea conflictelor. Ei sunt obișnuiți să fie cele mai importante în relațiile de familie și de a face în mod independent decizii importante.

Finanțe și carieră

Tigrii-Teltsi cu plată specială atenție la partea financiară a vieții, și, prin urmare, ei construiesc o carieră cu zel specială. Femeile din aceste semne pot atinge înălțimi mari în muncă și să ia un post de mare, dar pentru acest lucru ei vor trebui să facă un efort maxim.

Ca un sef, o astfel de identitate se comportă corect față de subordonat și nu încearcă să folosească oportunități pentru scopuri de mercenar. Acest sef poate fi caracterizat ca o persoană plină de tact și delicată, gata să găsească o soluție la orice problemă.

Pentru a realiza bunăstarea financiară, un Tigra cort trebuie să fie atașat la puterea maximă: ea trebuie să lupte pentru poziția sa și să dovedească în mod constant competența și educația acestuia. Nu poate fi atribuită o astfel de fată la balovses de soarta, pentru că pentru a atinge succesul, acesta trebuie să lucreze mult și greu.

Femeia Caltz se va potrivi cu profesii cum ar fi un psiholog, un asistent social, un medic sau finanțator. Dar activitățile asociate cu efort fizic mare, ele nu vor funcționa.

Mai multe detalii despre sex feminin Taurov, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: