Tigru și maimuță Compatibilitate

Tigru și maimuță Compatibilitate

Tiger și maimuță – susținători ai unui stil de viață activ. Acesta este unul dintre principalele momente unind astfel de persoane diferite. Cu toate acestea, după timp, partenerii începe să observați mai multe diferențe între ele, care, în anumite condiții pot provoca neînțelegeri ireconciliabile. Luați în considerare, în cazul în care un astfel de tandem are o șansă de existență armonioasă.

Informații generale

Subliniază faptul că poate afecta un cuplu născut în timpul anilor de Tiger și Monkey, acest lucru este refuzul de a face concesii și lupta pentru conducerea. Astrologii act de faptul că Uniunea este rareori destul de puternică și armonioasă.

În ceea ce privește tigru, acest semn se distinge prin noblețea și simț al dreptății congenitale. Deși el și un aventurier undeva, dar minciuna și trădarea nu va înțelege și nu se va ierta. Precum și reprezentanți ai acestui semn nu va manipula alte persoane pentru a realiza propriul lor beneficiu. Trebuie remarcat faptul că acestea sunt foarte de încredere, iar acest lucru de multe ori iese lateral, forțând-o să fie dezamăgit de persoane care au fost inițial prevăzute cu încredere nelimitată. Cu toate acestea, în nici un caz, ei încearcă să nu optimism pierde și de a găsi puterea de a merge mai departe, indiferent de cât de dificil a fost.

Maimuța este ca un tigru în ceva, dar caracteristicile sale distinctive sunt exprimate chiar mai luminoase. Acest semn se distinge prin frivolitate, întreaga viață este pentru el – jocul, iar seriozitatea nu poate merge și vorbire. Sunt născut un an de oameni maimuta creatoare, care îi ajută să folosească diferite situații pentru ei înșiși, Chiar dacă uneori trebuie să nu fie prea întârziere. Ele sunt foarte agitat și inconsecvent, poate iesi o ocupație pentru jumătatea drumului. Maimuța este înclinată să riscă, și nu întotdeauna cu succes, în timp ce suficient de inteligent pentru a intra în aceeași capcană de două ori.

Este un manipulator priceput, spre deosebire de tigru, va merge pentru a atinge obiectivele sale și va folosi toate fondurile posibile.

Compatibilitatea în dragoste și căsătorie

Situația poate fi diferită în cazul în care femeia sa născut în anul maimuței, iar omul în anul Tigrului, și dimpotrivă. Luați în considerare fiecare dintre opțiuni.

Citește mai mult  Bărbați gemeni născuți în anul iepurelui: caracteristici și compatibilitate

Ea este o maimuță, el este un tigru

Dacă există o uniune similară, o femeie trebuie să încerce să fie mai moale în legătură cu cea aleasă. Ea trebuie să fie gata să găsească un compromis. Cu toate acestea, chiar și în acest caz, doar un cuplu, baza relațiilor în care este dragoste foarte mare poate fi fericit și de încredere. Numai acest sentiment poate învinge diferențele indispensabile legate de lupta pentru conducerea și diferite obiective în viață.

O femeie de maimuță are o minte rațională, ea nu va fi capabil să se dizolve complet în sentimentele și să se dedice unui om. Acest lucru ales este foarte emoțională, dar este dificil de pasionat apel. Ea este inerentă calcality și răceala.

Dacă tigrul se simte un sentiment de dragoste pentru partenerul său de viață, el va pune cu defectele ei, precum și unele aspecte închide ochii lor. Pentru el, femeia iubită este întotdeauna în primul rând, așa că nu va îndrăzni să o parte cu ea până la ultima.

Cu toate acestea, în cazul în care maimuța este prea alăptată și nu va mai ține respectul față de omul său, el va încerca să-și întoarcă conducerea în familie și, cel mai probabil, va atinge faptul că nu va fi prea multumit.

Dacă nu vă găsiți ieșirea din situația în această etapă, viața viitoare nu va fi prea plin de bucurie. O femeie vulnerabilă va încerca să prăbușească și să-i ofere omul, care, la rândul său, și-a epuizat răbdarea și el va părăsi partenerul de fum. Dar, dacă o femeie poate reduce emoțiile sale, înțelepciunea multiple și blândețe în relații, ele pot fi păstrate. Dar trebuie să se țină seama de faptul că pentru această maimuță va trebui să-și reconsidere principiile sale, iar acest lucru va fi o ocupație dificilă pentru ea.

Citește mai mult  Caracteristic unei femei leu născut în anul cocoșului

Smart Tiger, văzând că partenerul este capabil să compromită, trebuie să se comporte cu înțelepciune și să-i lase să ia inițiativa în anumite sfere ale vieții. Poate fi, de exemplu, ridicarea unui copil, deoarece aceste semne sunt părinții ideali care sunt capabili să facă totul pentru bunăstarea copiilor lor. Și o maimuță și tigru sunt foarte activi, astfel încât nu ar trebui să existe probleme financiare în familia lor, ceea ce va oferi o existență confortabilă de familie. Îi place să călătorească și să deschidă noi orizonturi pentru ei înșiși, o pot face cu întreaga familie și pot obține încântarea indescriptibilă din proces.

El este o maimuță, ea este un tigru

Ca și în cazul precedent, cheia relațiilor de succes într-un astfel de tandem devine abilitatea de a da. Cel mai adesea, primele luni de comunicare sunt destul de furtunoase și bogate pe emoții. Maimuța de sex masculin cucerește șeful său, a pus-o în viața sa, aventurismul complet, noi aventuri și evenimente incredibile neașteptate. În același timp, el nu se va grăbi să reducă distanța dintre ele, este costisitoare pentru libertatea sa. Femeia își va pierde capul destul de repede. În cazul în care un sex echitabil nu este gata să pună cu o astfel de stare de lucruri, Uniunea va rapid Disin.

În cazul în care cuplul decide să intre într-o căsătorie legitimă, fiecare dintre soți trebuie să ia în considerare caracteristicile a doua jumătate a acestora. Tiger este o persoană puternică, maimuta va încerca să realizeze drumeții sale. Cu toate acestea, astfel de femei să respecte în continuare de succes și încrezătoare în sine oameni, așa că, dacă cei aleși vor avea succes în activitatea profesională și va fi autosuficientă, acesta va fi gata să facă concesii. Slab femeie partener tigru nu se va permite să comanda.

Pentru un astfel de tandem este foarte important pentru a găsi punctele de contact. Poate fi dificil pentru ei după nașterea copiilor. Acest moment în nici un fel ar trebui să elimine soți unul față de celălalt, dimpotrivă, ele trebuie să fie ținute împreună de mai mult timp, du-te la călătorie și să caute cursuri comune. Monkey va respecta opinia celor aleși, soția, la rândul său, ar trebui să admită capul omului ei de familie.

Pentru relații armonioase, în acest caz, ambii parteneri sunt interesați de ele.

Contra Uniune

Printre minusuri poate fi remarcat activitatea excesivă a maimuță, care va începe în cele din urmă să aibă grijă de un tigru chiar complet mobil. În cazul în care nu se căsătoresc încă de la început, în această perioadă, aburul ar putea finaliza relațiile lor. Ea nu are o expunere de strivire la maimuta, va veni în curând din nou cu un nou ales unul și se simte destul de confortabil. Tiger este foarte mult îngrijorat, diferența este dat să-l foarte dureros, și în special în cazurile severe, poate duce la o depresie lungă.

Citește mai mult  Taur femeie: cine este și ceea ce este nevoie de un om?

Compatibilitate în pat

Pasiunea este caracteristic acestui tandem de la bun început de la cunoscuții lor. Ei conduc reciproc nebun, componenta lor sexuala este foarte importanta pentru o uniune armonioasă. În acest sens, relația este de obicei în curs de dezvoltare foarte rapid.

Cu toate acestea, în viitor, maimuta incepe sa manipuleze tigru. Dar aceasta nu-i împiedică de la obtinerea o mare placere de la jath pat, plecându reciproc pentru experimente.

Prietenie și de afaceri relație

În calitate de parteneri de afaceri sau prieteni, maimuțe și tigru nu sunt o uniune simplă. Prima dintre ele refuză să meargă pe al doilea, și că linia prea dreaptă pentru a căuta workarounds. Cel mai adesea, aceste relații sunt de opoziție, iar în unele cazuri, chiar si un conflict deschis.

Perspectivele pentru un astfel de parteneriat astrologii nu vezi. Monkey prea superficial se referă la mai multe întrebări pe care nu le place Tigra mai aprofundată. Prin urmare, singura condiție în care pot exista astfel de relații – absența luptei pentru conducerea și capacitatea de a netezi situația propunând un compromis care semnele de semne sunt deja rare.

Despre compatibilitatea tigru Cu alte semne, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: