Totul despre Mantra Ommakh Shivaya

Totul despre Mantra Ommakh Shivaya

Este dificil de a supraestima importanța cea mai importantă și cea mai importantă mantra, care a fost întotdeauna o parte integrantă a uneia dintre ramurile hinduismului. Hinduismul, în acest caz, nu nu înseamnă religiile indiene. Termenul este folosit ca un colectiv pentru toate direcțiile care au apărut pe subcontinentul indian.

Particularități

Formarea unei direcții religioase, care are mai mult de un miliard de adepți, își are rădăcinile în antichitate adânc – în vedică, Harapp și civilizații dravidiene. De aceea Hinduismul ca un set de viziune religioase religioase religioase, sisteme și opinii filosofice este pe locul al treilea de numărul de adepți și mărturisire, dar conducând după vârstă printre religiile pământești.

 1. În Pantheon Indian, există un număr mare de zei, dar principalele puncte sunt considerate doar trei dintre ele, care au ocazia de a gestiona ciclul lume al creației mondiale. În ciuda faptului că fiecare dintre ei are un adepți special care au creat o școală specială, noul ciclu este imposibil fără participarea tuturor celor trei zei.
 2. Brama Conventtor, Keeper Vishnu și Shiva-Distruger – trei zeu, actualizând în mod constant lumea prin îndeplinirea funcțiilor lor de bază.
 3. Prin urmare, ideea celor trei zei, ca de la triada, unitatea lui Trimurti și despre Shiva (ca pe o față a Creatorului Suprem și nu despre puterea întunecată sau despre Dumnezeu răul). Fără distrugere nu este imposibilă crearea nouă sau conservarea acestuia.
 4. Suporterii lui Shiva sunt încrezători că este cel care deține un rol fundamental într-un ciclu închis și etern. Nu este o coincidență tradusă din hinduismul sanscrit se traduce ca viața veșnică sau religia veșnică.

Mantra Ommakh Shivaya sau Panchakshara, Aghora-Mantra, se numește, de asemenea, mantra de șase sloturi sau ShadAkshara. Este considerată una dintre cele mai vechi și importante vrăji ale hinduismului și nu pierde relevanța în cursul duzină de secole. În Shivaism, care a primit distribuție nu numai în India, dar și în Nepal, Sri Lanka, aceasta este mantra principală și cea mai sacră, iar Shivaismul, potrivit unor oameni de știință religioși, este cea mai veche dintre toate religiile existente ale hinduismului.

Citește mai mult  Peste Peste născut în anul cocoșului: Caracteristici și compatibilitate

Minunatul minunat nu este o traducere literală a numelui, ci o atitudine reverentă a credincioșilor la abilitățile sale. Repetarea multiplă a acestei vrajii generate de mult creează în universul vibrațiilor. Sunetele incluse în formula verbală sunt implicați în interacțiunea cu elementele primare, care în hinduism există cinci. În plus față de terenul obișnuit, apa, focul și aerul, există și Akasha (impuls inițial sau eter).

Vibrațiile multiple create sunt trimise la crearea unei anumite forme – iPostasul Siva în forma lui Maheshvara. În ochii Shivaismului Shiva – nu distrugătorul, dar atotputernic și bun. Legarea cu cinci elemente, vibrațiile create în același timp activează Panchamukhu sau PanChanan – Ipostays, care posedă cinci linii.

Multe dintre Scripturi nu numai că laudă măreția acestei mantre, dar ei cred că este cu ea cu ea esența vedelor care este ascunsă în Sri Rudram.

Text

Principalele interpretări ale Panchakshara-Mantra sunt reduse la două direcții. Susținătorii primei sunt încrezători că mașinile sunt folosite în sensul unui suflet uman limitat, iar numele lui Shiva înseamnă nu un apel pentru zeul de cinci ani, ci la spiritul mondial – Paramatman. Adăugarea de la sfârșitul ya identifică sufletul uman (Jil) cu Paramatman. Începutul unei ortografic șase scaun este destinat să distrugă iluzia – Maya, ascunde pe deplin adevărata natură a lumii înconjurătoare și asigurarea diversității sale simultan. Această interpretare a minunilor creatoare ale hinduse mantra este numit Jnani – cunoștințe sau cunoștințe Adevărat.

Interpretarea bhakti – mai târziu, datată la intensificarea reformării tendințelor în hinduism. Susținătorii acestei interpretări sunt siguri că Namakh este reducerea cuvântului, tradus „nu pentru mine“, iar Shivaya este Dumnezeul adresare pentru care Mantra este pronunțat. Primul în ordinea silabei este numele întregii lumi, astfel încât traducerea literală se obține că citirea susține apartenența celor vii și lumea non-vie la Dumnezeul Suprem – Shiva.

Traducerea directă, în funcție de credincioși, este pur și simplu un cult al bunului, care este toți aderenții Schivaism este shiva.

Studii Tom dedicate mantra mai sacru și venerat în toți cei care mărturisesc șivaismului nu a condus la crearea unui aviz consecutive privind natura și sensul său. Aderenților diferitelor școli sunt încrezători în necesitatea unei dedicație specială (Diksha) să-l pronunță și în faptul că nu este nevoie de o astfel de nevoie. Confessments sunt siguri că repetarea multiplă va duce la absența iluzii și viziunea universului perfect, care Shiva Atotputernicul a creat.

Citește mai mult  2000 - dintre care animală și ce anul acesta înseamnă?

Există o opțiune fără a se pronunță o silabă ohm, care este, de asemenea, interpretat de doi. Unii sunt siguri că se înțelege, și Namakh de cusut este doar o formă subțire de Panchakshara. Alții sunt convinși că Namakh Shivaya nu este numai numele sacru al lui Dumnezeu, dar, de asemenea, esența misterioasă a tuturor celor patru. Prin urmare, pronuntarea devine o inimă ușoară și lacrimarea ochilor iluminate.

Una dintre opțiunile de interpretare este conexiunea în mantaua de abrevieri din numele a cinci elemente, în cazul în care acesta este Pământul, Max – Apă, Shi – foc, Va – Air, și Ya înseamnă eter sau impuls inițial (Akasha).

Cui se va potrivi?

Dacă adere la punctul de vedere al suporterilor Sivizma care nu consideră că este necesar să se efectueze Diksha (dedicație specială) pentru a obține dreptul de a citi și omnipotentă minunile creative ale mantra, acesta va fi potrivit pentru orice persoană. Se poate folosi aparținând diferitelor naționalități și rase și chiar mărturisind orice religie. Imprimarea Marea absolută, formula Universului va permite unei persoane:

 • Destrolled în momentul de a spune lumea ta interioară, în mod incorect aranjate, schimbându-l într-o nouă, optimă+
 • obține puterea asupra sentimentelor tale și asupra elementelor Universului, pe care el crede remarcat prin ignoranță+
 • îndeplini dorințele nutrite și deschide mintea pentru cunoaștere+
 • Consolidarea potențialului material și spiritual, obține sănătate prin patronajul Shiva bun+
 • Deschideți al treilea ochi, pentru a primi departe de vicii distructive, oameni răi și afecțiune, păcate și gânduri păcătoase.

În ciuda încrederii moderne în lipsa necesității de a se conforma cu normele prescrise anterior (neimportante, în opinia unor astfel de oameni incompetenți, și nici momentul zilei, și nici cantitatea, nici măcar lectura independentă – sunt invitați să asculte mantra în înregistrarea), ele sunt încă de o mare importanță. Optim așezat pe Rudraksh (un copac care creste in Himalaya, la 4 dimineața). Suporterii nevoii de diguri sunt încrezători că formula este steargă fără ritual și fără credință.

Citește mai mult  Mantra Mula

Cum să citească?

Interpretarea modernă implică posibilitatea de a pronunța formula magică pentru a crea vibrații în universul în orice moment și cu orice intonație. Cu toate acestea, există încă anumite recomandări care vă permit să obțineți rapid rezultatele. Teoretic, poate cânta, pronunță cu voce tare, șoaptă, citiți cu voce tare sau repetați în mod repetat.

Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți regulile care trebuie respectate.

 1. Noua înțelegere a adeptilor Mantra minunate minunate vor primi un rezultat cu repetare puternică și ritmică. Pentru aceasta, ca și în momentul cântării, este necesar să urmați accentuarea de respirație și ritmică.
 2. Coaserea Ohmama poate repeta în mod repetat, dar asigurați-vă că sunteți un multiplu de 3 ori – de la 3, 6 și 9 până la trei milioane.
 3. Japa înseamnă citirea într-o cantitate de 108 de ori, dar numai cu meditația și cu un ciclu continuu. Pentru aceasta, mătănii speciale sunt folosite, care vă permit să facă o rugăciune, nu pentru a obține în jos și se citește cantitatea de ori. O persoană poate repeta JAP ori de câte ori consideră că este necesar pentru a efectua conceput și de auto-îmbunătățire.
 4. Pentru cei care doresc să se alăture mantra, crearea de minuni, există înregistrări într-o varietate de opțiuni. El poate alege cel care răspunde inima și emoțiile lui.

  Concentrarea este necesară în propria voce, dar va apărea numai după ce o persoană dobândește curajul de a pronunța versetul sacru este destul de tare, în mod clar, corporale și vibrații spirituale răspund la sunetele vraja. Puteți începe apoi practici de alamă – concentrare pe chakre, al treilea ochi. Acum, în spațiul virtual există înregistrări de orice durată înregistrate de diferiți interpreți. Puteți găsi cu ușurință o potrivire potrivită.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: