Totul despre mantrah zeita Lakshmi

Totul despre mantrah zeita Lakshmi

Soția senior al lui Dumnezeu Vishnu radiant Lakshmi este asociat cu generozitate nelimitată, înțelepciune, bunătate și decență. Ea dă suferința oamenilor cu prosperitate, har, măreție, onorabilă noroc, bun și dă tuturor pentru ajutor, speranță pentru mântuire.

Particularități

Cuvântul „Lakshmi“ are următoarea semnificație: „Fericirea“, „scop“. Deci, este tradus din sanscrita. Magnificul zeita oferă bunăstare, prosperitate și pace, trimite energia bună și dragostea pentru oameni. Ca urmare a spiritului subiectului, organismul este scutit de experiențe inutile, organismul se confruntă cu o plăcere deosebită. Zeitatea radiantă aparține favorabil oricărui om sincer și receptiv care are intenții bune. Zeita Lakshmi din maternitate îl protejează de orice adversitate.

Cea mai inteleapta creatura divină este indisolubil legată de lotus roz, simbolizând curățenia perfectă și cel mai mare de echilibru. Lakshmi este încarnarea harului. Este descrisă de frumusețe cu 4 sau 8 mâini și ochi negri uriași. Două mâini comprima floare de lotus, alte palmele răspândit monede de aur. Zeita este responsabilă pentru abundența, prosperitatea, neprihănirea, bogăția. Prin rugăciune adresată ei, puteți achiziționa anumite cunoștințe, atinge fericirea și frumusețe.

Mantra Lakshmi este folosit pentru a atrage noroc, bogăție, succes, bunăstare la toate nivelurile, farmecul și farmecul. Apel la zeița deschide inima sinceră a drumului spre dezvăluirea valorilor mobiliare de prosperitate materială și misterul iluminare spirituală.

Această rugăciune este primul pas spre convertirea soartei spre succes. În lumea modernă, ea este pronunțat Naraspov, adesea însoțite de muzică.

Cui se va potrivi?

În primul rând, zeița protejează femeile si de buna voie răspunde la rugăciunile lor. Orice femeie poate apela la Ființa divină, în scopul de a atrage atenția de sex masculin, frumusețe, familie puternică și fericire de sex feminin. Barbatii pot citi, de asemenea Mantre Lakshmi pentru a obține bunăstare, noroc, prosperitate.

Când citiți?

citirea zilnică de rugăciuni destinate Lakshmi de aur sunt recomandate pentru a efectua după trezire dimineața sau imediat înainte de plecarea la culcare. Citirea textelor sacre de două ori pe zi, relaxeaza perfect stresul corpului și reliefuri. Puteți practica progresul în timp ce mersul pe jos în aer proaspăt sau atunci când efectuați orice acțiuni monotone.

Amintiți-vă textul ajută asculta înregistrări audio cu vrăji sacre.

principalele texte

Sincere dorința pentru apariția în viața de schimbări pozitive este un motiv pentru apelul lui Lakshmi. În orice situație de viață, puteți utiliza un anumit text al rugăciunii. Pe baza tuturor Mantra se află Mahalakshmi. vrăji sacre aduce bunăstarea celor care sunt bunăstarea, asigură sprijinul lor semnificativ în operațiuni. Clear karma poate fi șters cu foarte simplu mantra „Om Sri Lakshmiaiai NAAA“.

Citește mai mult  Caracteristicile unui mascul leu născuți în anul Cocosului

Repetarea textului de mai multe ori pe zi, atrage atenția zeiței care ajută pentru a scăpa de negativ și de a atrage beneficiile necesare. Omul este curățat treptat și în creștere spiritual. Cel mai cunoscut și cel mai puternic fraza sacrale „Om Srima Mahalakshmie Namaha“ are despre următoarea traducere: „Ohm! Ne închinăm la tine, marea zeita Lakshmi. Noi vă datorăm beneficiile noastre și reușita pe pământ „.

Analiza fiecărui cuvânt de rugăciune este:

 • „OM“ este un sunet cuprinzător, care este configurata despre spiritualitate+
 • Srima înseamnă dedicarea mantrei Marelui Zeita, Mama Împărăției cerești+
 • „Mach” indică lauda unei zenici uimitoare+
 • „Namaha” este un salut, reverență, recunoștință pentru sprijin și ajutor.

Nu există o cerere specifică specifică în text, dar respectul pronunțat pentru puterea divină direcționează în direcția unei persoane meditative de bani inepuizabilă de bani, atrage energia iubirii în viața sa.

Rugăciunea „Om Lakshmi Vigan Sri Kamala Dharigan Swaha” duce la o pacificare, noroc în orice efort și o creștere reușită la partea de sus a bunăstării. Această mantra populară trebuie să cânte de 3 ori în zori într-o lună. Dacă scrieți textul pe foaie de 108 ori și repetați-l, atunci toate dorințele vor fi executate. Zeita dă în mod necesar toate beneficiile spirituale. Mantra Gayatri „Ohm Mahalakshmich Vidmach Vishnu Purney Dudhima Tanno Lakshmi Prachodayat” Contribuie la creșterea carierei și la prosperitatea afacerii. Practica repetiției unei fraze sacre cu o anumită cantitate de silabe și ritm specific ajută la îmbunătățirea semnificativă a părții materiale a vieții. Rugăciunea de intrare dobândește o forță specială și oferă sprijin în orice concentrare, are o mare influență asupra multiplicării resurselor financiare și a obținerii bogăției.

Citește mai mult  Mantrele Ganesh pentru a atrage bani

Cuvintele sacre „Om Hrrim Sri Lakshmi Bio Namakh“ da energie pozitiva. Mantra ajută o persoană să dezvăluie potențialul personal. Datorită ei, Karma este curățată, relațiile de familie sunt îmbunătățite, acumularea de bunuri materiale în casă este acumulată, fluxurile de numerar sunt atrase. Succesul vizualizării este cheia pentru obținerea prosperității și a prosperității suplimentare. Citirea textului recomandat de oameni de afaceri Novice. Expresia mantrică „Om Hrrim Klim Sri Lakshmi Nrisinheye Namaha“ curăță chakra inimii, atrage dragostea, ajută la îmbunătățirea semnificativă parteneriate și relații de familie, rezolva toate problemele de dragoste. Subiectul dobândește o anumită stare de spirit, capacitatea de penetrare profundă în esența evenimentelor.

Sri Mahalakshmiaiai Mahalakshmiaiai Spell subliniază încrederea și pacificarea. Fraza sacră oferă protecție împotriva manifestărilor negative externe, diverse manipulări și accidente. Relațiile de familie sunt îmbunătățite semnificativ, accentul se pune la domiciliu.

Recomandă să citiți o lună întreagă la rând imediat după trezire. În acest caz, dorințele cele mai intime se pot împlini.

Reguli de citire

Pentru a obține rezultatul dorit, Mantra trebuie să citească corect.

 • Procesul de citire de rugăciune necesită o anumită concentrare a atenției. Ar trebui să se concentreze pe texte și imagini. Nu fi mental distras de alte cazuri. Vibratii sunete umple corpul subțire de energie cosmică. Puteți începe citirea după senzația fluxului de putere liberă. În acest caz, veți simți bucuria și ridicarea spirituală.
 • În continuare ar trebui să fie în ton cu valul dorit și să se concentreze pe vizualizare. Mantre Zeita Lakshmi este foarte importantă pentru a citi cu suflet lumină, gânduri bune și dragoste în inimă. Înainte de meditație, este necesar pentru a curăța mintea, sufletul și corpul. Slaba starea de spirit, răutate, mânie, invidie si alte sentimente negative împiedică trecerea gândurilor mamei Regatului Ceresc. Ai nevoie pentru a arăta întotdeauna sinceritate.
 • Fi onest cu tine insuti. Concentrându-se pe energia bunăstării, imaginează-ți bunătatea și înțelepciunea lui. Simțiți-vă ca fiecare minut obține o mai bună. Următoarea instantanee vă poate spune zeita despre visul tau. Neascultători de Lakshmi cere închinare necondiționată, deci, mai întâi să admire frumusețea ei, exprimă sentimentul de iubire și recunoștință față de această zeiță.
 • Proprietatea textelor sacre contribuie la creșterea spiritualității și la începutul divinului. Ar trebui să funcționeze bine cu mintea. Asigurați-vă că ați supus că evenimentele dorite au fost deja realitate. Atragerea fluxului de numerar trebuie să fie susținută de energia proprie a identității proprii. Fără vizualizarea rezultatului dorit, este dificil de realizat. vibratii Mantra furniza energia subiectului la cel mai înalt nivel, iar visul este întruchipat.
 • Este recomandat să citiți mai mantra severă adresată Entitatea divină a Lakshmi, 108 ori. Pentru a nu fi bătut la citire, este mai bine să utilizați budistul clar cu 108 margele. În timpul pronunțării fiecărei mantre, este necesar să sortați în mod constant margele. Este foarte important să vă concentrați bine pe text. Cuvintele ar trebui să fie pronunțate în mod clar, cântând și evită crearea de vibrații incorecte.
 • În cazurile de urgență, numărul de repetări ar trebui să fie egal cu nouă. Este permis să reducă cercurile de repetiție: 3, 9, 27, 54, 81. Periodic, procesul poate fi înlocuit cu ascultarea înregistrărilor audio. Nu așteptați un rezultat rapid. Doar repetarea multiplă a unei mantre vă va ajuta să câștigați favoarea zeiței și a mila cerului. La primirea rezultatelor dorite, vă puteți muta la citirea următoarelor mantre.
 • Newbies sfătui să înceapă ascultarea înregistrărilor care vor ajuta să înțeleagă structura farmecelor și alinierea accente în text mai bine. Mai întâi trebuie să faceți o baie cu ierburi parfumate. Atunci ar trebui să ia o poziție convenabilă, porniți înregistrarea audio. Lăsați sunetele să umple corpul. Imaginați-vă modul în care acestea trec prin toate centrele de energie din partea de jos în sus. În cazul în care energia specială ajunge în zona de frunte, ea directă în spațiul cosmic. În același timp, vizualizați-vă dorința.

La sfârșitul practicii spirituale, relaxați-vă, strângeți aerul proaspăt, beți apă curată.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: