15 ani de la ziua nunții: Ce îi conferă soției, soțului, rudelor sau prietenilor ei?

15 ani de la ziua nunții: Ce îi conferă soției, soțului, rudelor sau prietenilor ei?

Timp de 15 ani de colaborare, soții au supraviețuit mult, variind de la evenimente bune și terminând cu momente nefericite. În acest timp, copiii au apărut în familie, a început viața, și relația dintre soț și soție ei a fost mai puternică decât. Cea de-a cincisprezecea aniversare a nunții persistă deschiderea și onestitatea relațiilor, precum și fiabilitatea acestora.

Care este numele aniversării?

15 ani împreună de viață se numesc o nunta de cristal. Acest nume sugerează că chiar ani mai târziu, legăturile de familie păstrat claritatea și puritatea, iar soții au devenit mai deschise în raport unul cu altul. Această aniversare arată că, în ciuda adversității și dificultățile vieții de familie, soțul și soția au putut să rămână împreună. Ei au demonstrat devotamentul față de familia lor și a devenit un exemplu pentru mulți prieteni și cunoștințe. Crystal nu este în zadar este considerat un simbol de cincisprezece ani de viață de familie. El este un talisman menit să consolideze căsătoria și să mențină relații armonioase în interiorul familiei. Crystal transparență vă permite să vedeți intențiile soților, și fragilitatea lui sugerează că iubitor de oameni au fost capabili de a proteja sentimentele blând și să mențină integritatea lor.

Proprietatea uimitoare de cristal de munte este capacitatea sa de a nu caldura. Această capacitate simbolizează înțelegerea reciprocă calm și în familie, pentru că după 15 de ani, soțul vechi și soția au învățat să compromis și nu participă la certuri și scandaluri. Acest mineral este o prismă hexagonală cu o lipsă a tuturor defectelor. Acest lucru sugerează că „tinerii căsătoriți“ pentru anii au trăit împreună, a deschis toate marginile drumurilor, unul în celălalt și au fost capabili de a construi o relatie perfecta. În ciuda puterea, cristale de cristal poate da o fisură sau accident. Acest lucru sugerează că „tinerii căsătoriți“ este important și să continue să aibă grijă de sentimentele tale și să nu permită dezacordurile pentru a face căsătoria lor.

Într-o astfel de zi importantă, este foarte important de a alege cadoul potrivit, cu care vă puteți exprima mândria și aprecierea mea. Pe această aniversare, se obișnuiește să se dea produse de cristal pentru a sublinia importanța evenimentului. În mod tradițional, aniversarea a 15-a trăi împreună este sărbătorită cu un domeniu de aplicare. Această sărbătoare ar trebui să rămână pentru o lungă perioadă de timp în memoria iubitorilor și oaspeții lor. Pentru o nunta de cristal, trebuie să suni la rude, prieteni și colegi.

Citește mai mult  Decorarea mesei de nunta de mireasa si mirele

Cu ocazia financiară, aniversarea nuntii poate fi remarcat în restaurant. În cazul în care familia nu are bani pentru un banchet mare, puteți acoperi masa la domiciliu, în timp ce este important de a folosi pahare de cristal, atunci când servesc, simbolizând puritatea și onestitatea relațiilor. Există un obicei conform căruia soții în timpul sărbătorii trebuie să rupă obiectul de sticlă de feluri de mâncare. În acest scop, puteți lua placa vechi de cracare, împreună cu care soțul și soția sa scape de amintiri rele. Se crede că, împreună cu fragmente de familie, necazuri și durere.

Cadouri originale soți

Cel mai important la aniversarea a 15 sunt cadouri prezentate de către soți înșiși. Pentru procesul de alegere a prezentului, este necesar să se apropie foarte serios pentru a te dragi. Soția, alegerea unui cadou pentru soțul ei, ar trebui mai întâi rândul său, la caracterul practic al lucrurilor. Nu da un om o scrumieră de sticlă sau o cană. Astfel de produse pot fi bine prezentate la copii sau prieteni. Soțul este important de a alege ceva mai serios.

Dacă soția cunoaște gustul unui om iubit, el îl poate cumpăra pe parfumul aniversare. Radiind un soț poate un nou aparat de fotografiat oglindă, gadget sau auto moderne accesorii. În cazul în care soțul îi place să lucreze cu mâinile sale, atunci este mai bine pentru a găsi un set de instrumente de calitate pentru el. În cazul în care soțul vrea să-i dea ceva soț legat de un cristal, atunci acesta poate să acorde o atenție la setul de pahare de vin. Ele pot avea o formă tradițională, și poate fi făcută sub formă de dame sau au desene bizare.

om de afaceri adecvat pentru a cumpăra ceasuri cu sticla de safir. Un astfel de accesoriu vă va permite să completeze imaginea soțului și adaugă rigoarea și gravitatea imaginii sale. În plus față de darul principal, soția poate mulțumi soțul cu o cina romantica. În cazul în care o sărbătoare festivă este programată pentru seara, soția poate decora tortul lui care se coace cu o zi înainte de aniversarea. Un decor original pentru tort poate fi un pantof de cristal sau două pahare de cristal.

Citește mai mult  Sesiuni de fotografie pentru mirele: idei originale și sfaturi despre exploatație

Pentru un soț scump, un om poate cumpăra de cristal sau de sticlă produse elegante. Acesta poate fi o vază, un set de saladders sau ochelari. Pe lângă simbolul de vacanță, un soț poate cumpăra un superb buchet de flori pe care îi place femeia iubita lui. În plus față de produsele de cristal, soțul poate vă rugăm soțul cu bijuterii, băuturi spirtoase sau haine de blană calde. Dacă el nu știe cum să vă rog soția lui, atunci vă poate da un certificat pentru o vizită la proceduri cosmetice la aniversarea a 15-a produselor cosmetice sau achiziționarea de produse cosmetice.

Un om iubitor într-o astfel de zi semnificativă poate mulțumi cu mic dejun iubita lui în pat. În plus, este important să felicit soțul cu o aniversare și exprima dragostea ei. În plus față de baubles plăcute, aniversarea de cristal de nunta poate fi schimbat în casă veche ferestre cu geamuri duble. Puteți instala noi de sticlă sau uși de sticlă colorată. În cazul în care apartamentul a fost mult timp ridicat de reparații, atunci ar fi bine să înlocuiască șorț de bucătărie vechi, cu un model frumos, închis cu sticlă durabil.

Ceea ce dă părinților?

În mod tradițional, aniversarea a 15-a, împreună în căsătorie de viață este dat o vază de cristal. Acesta poate fi decora cu un buchet de flori, care va decora vacanță. Copiii pot felicit părinții lor folosind o placă de pictat pe care va fi scris dorințele lor. În plus, va fi necesar să cani prezente sau pereche figurine. Premii din sticlă cu semnături pot efectua ca un cadou. Mă întreb produsele din sticlă cu gravură va fi interesant.

Pentru mama poti cumpara un stand de sticla pentru bijuterii sau o cutie, iar tata poate fi prezentat într-o scrumieră de cristal sau un pahar. In magazinele moderne, puteți găsi multe produse interesante. De exemplu, rudele la aniversarea nuntii poate da o minge de cristal. Un astfel de produs neobișnuit, nu numai că va decora interiorul, dar va permite distractiv să-și petreacă timp pentru predicții. Rudele apropiate pot fi achiziționate de un candelabru de cristal.

suveniruri Crystal nu sunt suiced, dar sunt în măsură să dea de lux în cameră și nu opri o duzină de ani. Cu ajutorul lor, nu puteți felicit doar aniversările, dar, de asemenea, în conformitate cu obiceiurile pentru a umple casa de armonie și prosperitate. Se crede că oglinzile de pe aniversarea de nunta nu dau, astfel încât acestea să poată fi înlocuite cu un panou de sticlă colorată. Acesta va fi inițial o măsuță de cafea din sticlă de o formă de lux, dispus la aniversarea a 15-a căsătoriei. Prezent universal cu privire la orice eveniment va fi dragă alcool. Iar pentru o sticlă de coniac sau vin dobândit o viziune neobișnuită, acesta poate fi decorat cu gravura.

Citește mai mult  23 de ani de la nunta: ce este numele data și modul în care este notat?

Cum să felicitați prieteni?

15 ani de căsătorie este un eveniment important pentru orice familie. Prin urmare, prietenii invitați să încercați vacanță pentru a alege un cadou pentru a nu numai surpriza „tineri casatoriti“, dar, de asemenea, să le facă pe plac. Cu ajutorul prezent, doresc să-și exprime respectul pentru un cuplu căsătorit soți și doresc de ani lungi și fericiți de a trăi împreună. Posibile următoarele cadouri:

 • vaze de fructe+
 • Cantle+
 • Set de sfesnice+
 • compoziţia de cristal+
 • Statuetă din cristal+
 • Ceas de perete din sticla+
 • clepsidră+
 • Desen pentru sticla+
 • Cadru de sticlă pentru foto+
 • Crystal Rog+
 • Medalie de cristal cu Gravură+
 • set de feluri de mâncare+
 • Sticla copac monetară+
 • Piramida de la Crystal+
 • Horseshoe pentru fericire+
 • brelocuri pentru chei Paired+
 • tocator din sticla+
 • acvariu.

  Original și în mod neașteptat pentru aniversări vor primi un portret de familie. Poate fi încadrată într-un cadru de sticlă călită sau pot avea elemente de cristal. Opțional pentru a da sticla sau produse de cristal. La aniversarea nunții, aparatele de uz casnic, un set de cărți, electronice, lenjerie de pat și așa mai departe vor fi cadouri relevante. În plus față de lucrurile materiale, prietenii de la cea de-a 15-a aniversare a căsătoriei pot primi bilete la teatru sau la un concert.

  Mai ales prieteni apropiați care știu despre visele unui soț și soție le pot da, de exemplu, un certificat pentru un salt de parașută sau un bilet pentru a vizita Dolphinarium. Puteți surprinde aniversările folosind manual. Acele de pe o sărbătoare poate găti săpun, să lege eșarfe, să deseneze un peisaj sau să facă un tort de flori și bomboane. Mereu frumos să sărbătorească cadouri memorabile. Dar și mai frumos să auziți prăjituri frumoase și dorințe sincere la celebrare.

  Despre modalități de a decora un tort la aniversarea de nunta, veți afla în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: