46 de ani de viață – ceea ce este numele de nunta si cum au sărbători?

46 de ani de viață - ceea ce este numele de nunta si cum au sărbători?

aniversare de nunta – o vacanță de importantă pentru două inimi iubitoare. De-a lungul anilor, cuplul trece prin mai multe teste, datele ei soarta, rezolvă toate neînțelegerile și conflictele, rămase un întreg, familie. Soțul și soția sunt un sprijin de încredere și sprijin reciproc pentru, care trece în fiecare an, mână în mână. Aniversarea de 46 de ani – o dată serioasă, pentru celebrarea ei ar trebui să fie abordată cu deplină responsabilitate.

Care este numele aniversării?

După 46 de ani de la căsătorie, cuplul poate sărbători o aniversare foarte importantă – o nunta de lavandă. Soții care au trăit atât de mulți ani împreună, demn de reverections uriașe din jurul. Este imposibil să fie împreună timp de 46 de ani, fără înțelegere reciprocă, mare și dragoste sinceră, respect reciproc. Ele sunt un exemplu pentru mulți tineri casatoriti.

Planta magnific de lavandă este un simbol al acestei aniversări, așa cum este considerat emblema iubirii pure, calm si sensibilitate. Are o nuanță foarte blând albastru-violet inflorescenței. mirosul amețitor rămâne neschimbată de-a lungul anilor. relație pe termen lung a unui cuplu fericit este similar cu această floare, ele sunt aceleași parfumată și nefavorabile. Aceasta planta aromată atrage atenția multor oameni și oameni, care au trecut un astfel de mână uriașă cale de viață în mână, atrage interesul altora.

Aniversare se numește lavanda non-aleatoare. Lavanda nu este doar o plantă de munte, cu un miros plăcut, frumos și rare. În Grecia antică, a existat o credință care flori de lavandă poate scot dracii și să păstreze sentimentele de iubitori de mai mulți ani, precum și curat gândurile de gânduri rele și experiențe inutile.

Chiar primul oameni de pe Pământ (Adam și Eva) a trebuit să fie dificil. Pe Pământ, ei au fost de așteptare pentru teste mari și necazuri. Judecând după convingerile, când au fost dați afară din Paradis, ei au fost prezentate cu o floare de lavandă, astfel încât el netezește pedeapsa tinerilor și a ajutat-le în viața sa continuat.

În Roma, Matronov a luat o baie cu lavanda. După o zi grea, mirosul excelent reactualizat femei și le-a dat forțe. În plus, culorile acestei plante sunt folosite ca un medicament. Ei elimina dureri de cap și de a reduce bătăile inimii în cazul în care este foarte mare.

Să 46 de ani de viață – aceasta nu este o sărbătoare aniversare, dar aceasta este o sărbătoare emoționantă, semnificativă pentru autorii celebrării. Deci, nu ar trebui să fie ignorate.

Ce se obișnuiește să se dea părinților?

Cel mai bun cadou de la această dată pentru părinții vor fi atenția și dragostea ta. Implicați-le în această zi, cu căldură și îngrijire. Ascultă, manifestă interes față de toate poveștile pe care le împărtășesc cu voi, chiar dacă le-ați auzit în mod repetat. În toată viața ei, ei au acumulat multe momente pozitive, pe care doresc să-i spun din nou și din nou. Acest lucru poate fi înțeles.

Nu contează ce valoare din prezentul tău, principalul lucru – pe care le prezintă interes în astfel de zile speciale ale familiei tale.

Ca o surpriză, da ceva simbolic. Acesta poate fi un buchet de lavandă, lumânări aromat cu mirosul acestei plante minunat, set pat de umbra violet. Părinții vor fi foarte bucuros pentru a obține de la tine chiar si un suvenir mic tradițional.

Aranjați-le o dată în film. Dacă nu există nici o astfel de posibilitate, porniți un film bun la domiciliu. Părinții tăi nu au fost la o întâlnire de mai mulți ani, ei vor fi foarte bucuroși să o astfel de surpriză. Alegeți un film pe care ei o dată privit împreună, astfel încât iubitorii se arunca cu capul cu capul în trecut și a adus aminte toate momentele fericite comune.

Se prepară o excursie pentru două. Să fie romantic. Dacă aniversarea cade doar în momentul în care Lavandă începe să înflorească, lăsați traseul călătoriei să fie stabilită prin plantația acestui simbol de vacanță. Acesta poate fi doar o excursie într-un loc frumos unde părinții tăi va aștepta o cină delicioasă romantică. O astfel de călătorie mică va fi de neuitat pentru un cuplu.

Faceți un colaj de fotografii cu cele mai fericite și mai importante evenimente. Poate fi datele lor, nunta, nașterea copiilor, botezul și t. D. Astfel, vă îndrăgostiți de o pereche de flurry de amintiri plăcute.

Parfum cu aroma lavanda – Un cadou minunat pentru o femeie. Mai bine știți toate gusturile părinților voștri, dacă un astfel de miros al sufletului ei, atunci puteți prezenta o astfel de surpriză. Un bărbat poate fi, de asemenea, dat un parfum cu aroma pe care o iubește.

Puteți face un farmec pentru mamele și tații preferați, care sunt vinovații sărbătorii. Faceți un bunic și bunicii, decorați-le cu flori. Lavanda ar trebui să fie prezentă și acolo, deoarece are proprietăți magice. Datorită ei, nu vor fi niciodată spirite rele în casă, iar sentimentele iubitorilor vor fi întărite numai.

Imaginea va fi prezentarea originală și frumoasă. Comanda ei sau dacă știi cum să atragă de bine, trage-te. Desenul trebuie să fie asociat cu simbolul aniversar, Fantasize.

Da ceva de la aparatele de uz casnic. Poate ceva de la părinții tăi este deja complet depășit, acest element trebuie să fie schimbată. Faceți o surpriză plăcută, vă rog, soți. Acest lucru poate fi orice: TV, fier, ceainic electric, cuptor cu microunde, frigider, thermopot și t. D.

Telefon – lucru necesar în epoca noastră. La această vârstă, perechea nu are nevoie de smartphone-uri ieftine. Cele mai frecvente modele de butoane va fi mai potrivită, deoarece acestea vă permit să se ocupe rapid și ușor cu setările. Deci, părinții vor fi mereu în contact, în orice moment, le puteți și vorbi doar suna.

Mobilier – De asemenea, un cadou util. Oamenii într-o epocă solidă odihnă mai mult, TV ceas, în prezența unui sit casă de țară pe stradă și să se bucure de aerul curat. Aveți grijă despre comoditatea rudelor, să le cumpere o canapea, un pat mare confortabil și un scaun balansoar, astfel încât acestea se pot bucura de natură cu un confort.

Acest lucru acceptat pentru a da la prieteni?

Exista o multime de idei pentru cadouri pe care le pot oferi prietenilor tăi. Atunci când alegeți, ia în considerare gusturile și nevoile lor. Dați-le dreptul de a obiecta (dacă știți despre ce visează), îl aranjați într-o hârtie de culoare frumoasă floare frumoasă de lavandă sau puneți-o într-o cutie cu o imagine a acestei plante. Acest pachet va da darul de originalitate și de a sublinia solemnitatea momentului.

Dă-o pătură mare pufos. Iubitorii împreună se vor odihni sub această mantie caldă. De asemenea, acesta este un element de decor mare pentru a da confort acasă.

Prezentat cadou un album foto, este un lucru important pentru orice familie. Puteți adăuga o atingere de simbolism, lăsați-o să fie cu imaginea de lavandă. Prietenii va plasa poze acolo scumpe pentru ei. Un an mai târziu, toate rudele vor fi în măsură să colecteze și să vadă fotografii adăugate în această perioadă, va fi foarte interesant și emoționant.

rama foto frumoasă – de asemenea, o opțiune excelentă. Sotii va pune fotografia cel mai scump pentru ei si le vor admira în fiecare zi. Atunci când se uită la imagine, acestea vor acoperi emoții pozitive și recunoștință pentru atenție.

Comanda un tort delicios si frumos. Să dorințele sincere pentru soți să fie scrise pe ea, simbolul aniversare este desenată. Va fi o surpriza placuta, precum și tratează gustoase pentru oaspeți.

Bărbații pot fi prezentate într-o cămașă frumoasă, cravată, butoni într-un liliac sau de culoare albastru. Femeia poate da decoratiuni (cercei, inel sau bratara), în astfel de culori.

Puteți da orice haine în schema de culori simbolice, dacă știți gusturile și dimensiunea prietenilor tăi. Acesta poate fi, de asemenea, asociat halate de baie, papuci de casa sau altceva. Orice opțiuni pot fi un cadou plăcut cu un simbol al acestei zile încântătoare.

Puteți adăuga ulei esențial, cu un miros de lavandă, săculeț parfumat pentru lenjerie, un buchet de lavandă sau un coș cu inflorescențe uscate ale acestei plante aromate minunat.

Sărbătoare de sărbătoare

Nu aveți nevoie pentru a aranja o petrecere zgomotoasă pe o aniversare lavandă, puteți obține împreună la o masă cu o familie prietenos. Puteți face un design frumos cameră decora în nuanțe de lavandă unfading. Acesta poate fi baloane, panglici violet sau albastru. Puteți petrece fotografii comune ale soților, face un fel de mâncare favorit, a pus buchete de lavandă, care va face un miros plăcut. Lăsați atmosfera din casă să fie plăcută și plină de bucurie.

Puteți marca un eveniment și două, de exemplu, pentru a crea o vizualizare a filmului dvs. preferat. Puteti petrece o seara de neuitat într-un restaurant sau cafenea. Acesta poate fi un loc de inima scump sau o nouă instituție interesantă.

Aniversarea lavandă – un motiv excelent pentru a merge la natură dacă este un sezon cald. Dacă doriți, puteți aranja un picnic, apelați cei mai apropiați prieteni și rude. Aerul proaspăt este foarte util, atmosfera va fi frumoasă. Dacă există un râu sau iaz din apropiere, se va adăuga și mai multă frumusețe și pozitiv la o astfel de zi solemnă.

Și poți să te distrezi zgomotos și din suflet. program de divertisment Ordine, muzicieni, fotograf, video.

Aceasta este o idee grozavă – capturați o zi fericită și completați o colecție de fotografii pline de bucurie în albumul foto al albumului foto. O astfel de vacanță va fi plăcută pentru un cuplu fericit și pentru oaspeți. Puteți aranja o sărbătoare în costume originale sau cere tuturor să se îmbrace într-o schemă de culori.

În orice caz, celebrarea unui astfel de eveniment important, ca o aniversare lavanda, depinde de dorința soților. Poate că ei vor dori o sărbătoare veselă cu muzică și dans, o mulțime de vizitatori. Sau poate pentru ei va fi o seară liniștită, mai bine într-un cerc de numai cele mai apropiate persoane de amintiri partaja și povestiri de la o viață fericită împreună.

Frumoasa felicitare cu o nunta de lavandă Vei vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: