Alegeți posturi pentru fotografii de nunta lăstari

Alegeți posturi pentru fotografii de nunta lăstari

Pentru toate tineri casatoriti, nunta este o zi unică, de neuitat. În plus față de universal festive starea de spirit, culori și felicitări, este necesar să se prefacă fotograf profesionist și camera foto, deoarece fotografiile vor fi interesați de vizionare ani mai târziu, pentru a arăta copiilor și nepoților. Din păcate, nu toată lumea are un dar pozitiv în camera. Acest lucru este valabil mai ales de miri timide, care, uneori, nu mai puțin de mirese lor griji în timpul de gătit pentru nunta.

Așa că fotografierea a trecut cu succes cel mai mult, merită luat în considerare tehnicile de bază și reprezintă, în avans, pentru a le corecta împreună în fața oglinzii, și apoi a face un sfat de fotograf.

Cum se pune o mireasa?

Desigur, punctul culminant al oricărei nunți și accentul său principal este o mireasă de frumusețe. În această zi, toți ochii și fotografia au explicat imaginii sale magice, gândite cu atenție și verificate. Prin urmare, pentru o arhivă de nunta, este în valoare de capturarea toate subtilitățile tinuta, machiaj si buchet. Va merita să bateți fin în fotografii de pantofi și manichiură. Din principalele imagini clasice pentru portretul de mireasă, puteți aloca următoarele.

Vedere de sus

Unghiul de succes potrivit pentru orice tip de față. Fata poate să stea pe un scaun sau în mașină, de jos pentru a privi în lentilă.

În această poziție, elementele superioare ale coafurii sunt clar vizibile, machiaj, decorațiuni pe soarta sau părul, cercei și colier.

Vedere de la soarta

imagine delicată misterioasă cu un zâmbet drăguț și aspect strălucitor. Mireasa este în valoare de o jumătate de unu la fotograf, ușor plecat capul, aparatul foto focalizează pe ochi. Fata, în acest caz, va servi drept fundal – un nor de lumină în jurul feței miresei.

Rochie ca simbol

Capturați nunta tinuta poate fi fotografii standard în plină creștere, cu un buchet de flori, în FAS sau în zbor. Dar, pentru a face un accent neobișnuit și evidenția acele subtilități pentru care a fost ales rochia, trebuie să vină cu ceva original. De exemplu, punctul de vedere al miresei peste umăr, înapoi la obiectivul. De multe ori rochii de mireasa au un spate incredibil de frumoasă, nu inferior la decolteul. În plus, pe această fotografie va fi vizibil la gât, decorarea si bucle de mireasa.

Dacă o fotografie a unui plan mai mic, atunci puteți sublinia frumos îndoire a taliei, iar dind corset.

Focus pe pantofi

Subiectul de mândrie specială de orice mireasa este de pantofi de nunta. La urma urmei, nunta este un eveniment aproape fabulos, și toată lumea vrea să se simtă ca o printesa. Pantofii sunt alese în conformitate cu tinuta si cel mai adesea purta doar o singură dată. Deci, de ce nu a captura acest atribut? Pentru a da estetica, o fotografie cu un pantof poate fi bate pe versiunea clasica a Cenușăresei, pe o scară frumoasă a palatului, conac, parc. Demonstrează pantofi, poți și pose jucaus, ridicând ușor marginea crinolina, iar ecranul va fi transformat în jos pe picioare.

Citește mai mult  48 ani în căsătorie - ceea ce este nunta și modul în care este notat?

Accent pe manichiura

Nunta Neil-Arta a fost popular pentru un timp destul de lung, există stiluri chiar speciale de manichiura pentru mirese. Acesta se distinge prin solemnitate specială și feminitatea, este dificil să confunde cu seara sau de zi cu zi.

Pentru a capta galbenelele frumoase, în timp ce trage un prim-plan al schimbului de inele, precum și atunci când mireasa ia palma miresei în mâinile tale.

Poses pentru mire

Așa sa întâmplat în tradiția nunta că imaginea mirelui în fotografii completează și completează imaginea miresei. Pozițiile sunt alese în funcție de dorințele perechii, dar ele ar trebui să fie cât mai naturale și să abordeze asupra naturii nou-născuților. Merită să decidă care imagine va fi transmisă Camerei. Poate fi un cavaler blând sau un cap brutal al familiei, apărător sau pasionat în dragoste.

În funcție de imagine, poziția corespunzătoare este selectată într-o fotografie specifică.

 • Crankshade Knight care deține o mireasă cu mâna sau întinzând un buchet. Fotografia se face în profil.

 • Fotografie în stilul retro retro-revoluționar. Șeful familiei stă pe un scaun, iar mireasa se află chiar în urmă, punându-și mâna pe umărul mirelui.
 • Armarea din spatele când mâinile mirelui se află pe talia mirelui, simbolizează patronajul și protecția. În același timp, mireasa se uită la lentilă, iar mireasa poate să o sărute ușor în ochi sau să fie luptată cu blândețe de mirosul părului ei.

Nu va fi nicio fotografie suplimentare cu elemente de umor, ipostaze amuzante și fețe, în cazul în care mirele nu este împotriva proști amuzant.

Separat, portretul mirelui poate fi captată înconjurat de prieteni, bate o companie amuzant în orice mod adecvat. Sau mirele în picioare pe scările registratura și excitely se uită la ceas.

Cum să obțineți împreună?

Toate cele de mai sus sunt doar o mică parte a albumului de nuntă, iar pe fotografii unice nu ar trebui să fie looped. Principala parte a arhivei va fi cu siguranță fotografii comune de tineri casatoriti. Pentru a face un plan aproximativ de ipostaze de nunta, aceasta este în valoare de mers pe jos mental printr-o ceremonie solemnă de la bun început. Întâlnire cu o mireasă. Atingerile moment, care este destinat să exprime compus bucurie și mult-așteptat.

transmiterea cu succes sentimentul de fericire cu ridică ușor cu zâmbete și chiar râs.

 • Mirele poate ridica mireasa în brațe și ușor de ridicat. Impresia va fi creată că cei doi au fugit unul de altul spre.
 • arme puternice simbolizează întâlnirea după o lungă despărțire, deoarece pentru iubitorii de fiecare minut se pare eternitate.
 • reapropiere lent atunci când mirele cu speranță și timiditatea se uită la mireasa modesta se apropie, care are o privire obraznic.
Citește mai mult  Coafuri pentru nunta pentru oaspeți: idei frumoase pentru domnisoarele de onoare, mame și surori

În biroul de registru în timpul procedurii de căsătorie, fotograful poate alege orice planuri mari – acestea vor fi toate bune pentru un album de nunta. Momentul anunțului cu soțul și soția ei, pictura în mărturia, schimbul de inele și, desigur, primul sarut în statutul de soț și soție ei. De regulă, în timpul ceremoniei nu există nici un moment și dorința de a fi distras de gândurile planificate ipostaze, asa ca lasa emotiile naturale și experiențele.

Sesiunea foto în condiții de studio sunt organizate după vopsire, de obicei, în frumoasa sala sau oficiul registrului.

tineri casatoriti fericit pot fi capturate pe fundalul oglinzi sau scaune frumoase, în cazul în care situația permite.

Aici sunt fotografii de grup cu rude și prieteni apropiați. Este important să se stabilească momentul felicitări pentru tineri casatoriti, atunci când oaspeții sunt flori și înmânarea pronunță primele dorințele.

fotografii Creative poate afișa ieșirea unui cuplu nou-a făcut în cadrul unui mâner de la biroul de registru, care este însoțită de acțiuni sub formă de stropește cu petale de trandafir sau porumbei albi eliberat în cer. Toate aceste momente se completează perfect albumul de nunta. Dacă există o oportunitate, mirele poate lua mireasa de la biroul de registru.

Fotograf la acest punct ar trebui să fie atenți pentru a fixa fața zâmbitoare a mirelui, și nu concentrately grave atunci când el încearcă să păstreze mireasa și nu stivuite pe scări.

Orice nunta este o mare de sărutări și îmbrățișări. Puteți face o întreagă selecție de fotografii atingând și introduceți-le într-un album de pe fiecare pagină între toate celelalte fotografii.

 • Mirele îmbrățișează ușor mireasa pentru talie, un eschimos sarut nas la nas, ochi în ochi. camera laterală.
 • Aceeași postură, dar vedere din spate a miresei. Perii de mire formează o inimă pe talie iubita. În această fotografie va fi în mod clar vizibile rochie fundal proaspăt căsătorit.
 • Emotionat ridică sunt obținute cu mâinile mâna mirelui la fața ofertei de mireasa, cu un sarut patronaj în frunte.
 • postura Pensive atunci când mireasa apasă mireasa și se uită la distanță, ca și în cazul în care prin anul, și ea apasă piept și cu încredere închide ochii.

Pe poala naturii

Peisaje în orice moment al anului arata mult mai plin de viață orice delicii interioare, astfel încât să nu fie neglijat cu frumusețea naturală pentru a crea fotografii de nunta. vă Dacă temperatura aerului meteo și permite de a planifica o plimbare pe stradă sau o mică excursie în afara orașului, în locuri pitorești, împreună cu oaspeții.

Vopsele ale sezonului de vara insorita va decora fotografii de nunta mai bine decât orice designer. In functie de zona, pentru a alege cele mai multe colțuri pitorești și să încerce să se simtă ceea ce natura vă va spune.

Pe coasta mării, aceasta poate fi ipostaze romantice pe nisip, o vedere de cuplu în mare, în mare.

Pe drumul forestier, drum prin câmp sau în parc. Cute fotografii sunt obținute sub forma unui cuplu de mers pe jos înainte. Lentila deține la o distanță, cuplul este eliminat, care deține mâna și zâmbind unul la altul, rotirea capului ușor.

Citește mai mult  Idei de decorare a sălii de nuntă cu flori

timp de iarnă fabulos este armonizată cu un costum alb ca zăpada a miresei. fulgi de zăpadă, îngheț pe copaci vor fi perfect combinat cu atributele de nunta. Cu excepția cazului, desigur, iarna a fost un zăpadă. În caz contrar, de la fotografierea în natură, este mai bine să refuze să abandoneze vreme vânt. În cazul în care iarna nu a eșuat, iar mireasa la rochie atașată o haină de blană de nunta sau Manto, puteți aranja o sesiune foto scurtă în parc de iarnă. Selectați o magnifică aproape brad la calea și bate o imagine din diferite părți. De asemenea, o plimbare poate fi adăugat la joc în bulgări de zăpadă, o demonstrație de conuri de brad sau crengi în palmele conectate de tineri casatoriti.

Este timpul pentru trezirea de primăvară a vieții, picături și prima pasăre clopoteii a sugerat pentru a captura aceeași imagine ca și în versiunea de iarnă, dar să se concentreze asupra turturi de topire, pe fluxurile pitorești. la sfârșitul primăverii, atunci când primele flori au apărut deja, vor exista poze cu liliac, înflorite de mere și cireșe.

nuanțe aurii-roșu strălucitor de toamnă – fundal excelent pentru fotografii de nunta. Pe fondul frunzelor Bugger, costum alb ca zăpada miresei va sta ca un nor alb. Cu succes fotografiile de toamnă ale iazului sau lacului, când frunzele se reflectă în apa transparentă deja studențească.

Puteți face o coroană de frunze de aur de arțar pentru mireasă, dacă nu rănește coafura.

Exemple frumoase

Pentru a face cele mai bune fotografii ale nunții tale, nu atât de sigur să copiați complet ideile celorlalți. Este suficient să prindeți un vector și o stare comună, să luați în considerare natura partenerului și să aduceți toată dragostea mea la lentilă unul altuia.

Fotomontaj „pe nor”

Capul mirelui se află pe genunchii mirelui, își îmbrățișează ușor fața cu palmele. Ambele au o viziune fericită asupra perechii deja incredibile.

Sărut în dans, vedere de jos

O perspectivă neobișnuită care creează impresia unui pas de dans în care partenerii au fost sărutați prin furt.

Cadrul inelului de nunta

  Nu atât de mare ca unghiul simbolic. O astfel de fotografie poate fi pusă în capital, pe prima pagină a albumului de nuntă.

  Photographer Sfaturi privind erorile de pe secvența foto de nuntă din videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: