Bachelorette petrecere inainte de nunta: caracteristicile și cele mai bune idei pentru organizarea

Bachelorette petrecere inainte de nunta: caracteristicile și cele mai bune idei pentru organizarea

Firurile tradiționează viața necăsătorită pentru mireasă și prietenii ei acolo de secole. Pe vremuri scenariul a fost destul de petrecere a burlacelor trist. Mireasa a fost îngrijorat și a strigat în vesta de prietenele lor, care iese. Lila lacrimi, înțelegerea soarta lui după nuntă. Iubite, la rândul său, ar trebui să aibă regret și consola miresei, în timp ce colectarea ei lucrurile cele mai necesare pentru viața de familie. Mulți ani mai târziu, tradiția în rădăcină a schimbat, în loc de lacrimi pe fețele miresei si ei prietenele numai zâmbete și râs vesel.

Caracteristici și tradiții de vacanță

Conform credințelor vechi, petrecerea burlacitelor a avut loc în orice zi, la o săptămână înainte de nunta. de formare Prin acest timp, pre-nunta trebuie să se încheie deja, iar mireasa a trebuit să se relaxeze și puterea de câștig. Viitorul soț chemat la rudele de acasă și de cei dragi prietene pentru a spune la revedere de la ei. Toată seara, compania femeilor cultivate despre povara grea a unei femei căsătorit, mireasa a fost plâns, iar prietena ei a calmat.

Apropo, femeile au fost special instruit pentru a ajuta turna lacrimi la mireasa, ei au numit „înălțimi“. Obligațiile lor sunt incluse toate seara pentru a efectua piese speciale. Fiecare vers individ a vorbit despre frumusețea unei fete tinere, despre inocența ei, bunătatea și toate calitățile pozitive. În acest moment, mireasa sa scape de simbolul fecioria, și anume a rupt panglica, și până în ziua nunții a mers cu parul liber. Acest obicei am citit despre etapa de tranziție în viața miresei.

Iubite a avut o altă sarcină. Ei au nevoie pentru a pregăti costumele de nunta, broda și tricot.

După lacrimi și experiențele tradiționale au început distractiv. prietenele Bridesmaid se așeză de dans, a jucat cântece pozitive, jocuri de divertisment jucate, a pregătit un smallery nuntă și se întreba pentru viitor. La petrecerea burlacitelor nu era obișnuit să folosească alimente și băuturi. În Rusia, partidul burlacelor a fost considerat un adio festiv cu viață lipsită de griji. Căsătorim, fata a preluat masa taxelor, de la o frumusețe modestă și tânără a transformat într-o femeie căsătorită gravă.

În prezent tradiția bacheliness arată un alt pic. adunări femei nu trebuie să aibă loc la domiciliu. Puteți merge la cafenea, parc, chiar a face cumpărături, principalul lucru este de a obține o mulțime de plăcere. Pentru prepararea petrecere a burlacelor moderne utilizează mai mulți factori și nuanțe. În primul rând, este elaborat scenariul evenimentului. În această întrebare, decide imediat cu privire la tema va fi imposibil, va trebui să-și petreacă ceva timp pentru a alege o opțiune acceptabilă pentru toți. Principalul lucru este să ne amintim că scopul principal al colectării unui grup de sex feminin este firele de prietenul lor necăsătorit în viața de familie.

Toate aspectele organizatorice sunt angajate în evidența miresei și invitații la vacanță. Fiecare fată va fi prezent implicată în festivități. Este imperativ concursuri. De multe ori, mireasa trece de benzi desenate de inițiere femeie căsătorită. Rămas bun de la ei de fată nume întotdeauna se termină cu o surpriză specială pentru mireasa. Și ce va fi esența ei, este cunoscut organizatorilor evenimentului.

Citește mai mult  Rochii de mireasa de la Slanovskiy

Cine preia conducerea în organizarea și cheltuielile?

Hen partid – o celebrare a miresei, care a invitat rudele și prietenii. Probleme organizatorice își asumă pe deplin asista la ceremonia de nunta. Acesta se angajează să organizeze o petrecere de neuitat și mireasa complet prietena de ajutor cu pregătirea evenimentului. Un scenariu comun partid burlacelor și tema este discutată în prealabil cu eroul de ocazie, precum și timpul și locul. prietenii invitați pentru a ajuta martorul cu micile detalii ale sărbătorii.

Femeia „batalion” pregătește mireasa cu un cadou general, care va fi aruncat cât mai mult posibil sau în acțiuni egale. În ceea ce privește cheltuielile pentru o petrecere, mireasa va trebui să plătească toate costurile planificate, deși ar trebui să plătească pentru viitorul său soț pentru etichetă. Prin urmare, martorul spune în prealabil la imaginea generală a evenimentului cu vinovatul celebrării, de a înțelege ce sumă trebuie să se bazeze.

Recent, punctele de vedere ale fetelor moderne s-au schimbat ușor, iar în această chestiune, matriarchhat a dat drumul reprezentanților sexului puternic. Acest lucru nu înseamnă că acum mirele aranjează întâlniri de sex feminin, suficient pentru el să comande scenariul Partidului Bachelorette în agenție pentru sărbătorile. În acest caz, profesionistul ar trebui să facă toată munca, iar mireasa și prietena controlează procesul de pregătire.

Unde să începeți pregătirea pentru eveniment?

Pornind de pregătire pentru bachelicle urmează câteva săptămâni înainte de data stabilită a partidului. Este planificat cu atenție și un loc de întâlnire, este considerată formatul celebrării viitoare. În cazul în care partidul burlacitelor a decis să-și petreacă într-o cafenea, atunci este necesar de a plasa o rezervare pe masă în avans. Nu trebuie să uităm scenariul seara, el este cel care stă la baza unei colecții de sex feminin. Pentru a capta petrecerea burlacelor, aveți nevoie pentru a găsi un fotograf profesionist și a discuta detaliile în avans. În cazul în care scenariul de vacanță vorbește despre o vizită la mai multe locuri de divertisment, va fi necesar să se dispună conducătorului auto, astfel încât să nu provoace un taxi.

După data este aprobat, iar locul de desfășurare este ales, este necesar să se facă o listă de persoane. Petrecerea burlacelor nu este luată pentru a apela toți prietenii, cunoscuții, sau colegi de la locul de muncă. Această vacanță este proiectat pentru un cerc îngust de cele mai multe mirese scumpe și aproape de reprezentanți ai sexului bine. Rezultă de aici că lista invitatilor va fi de aproximativ zece persoane. Este foarte important să se decidă cu privire la partid temă. Variantele sunt multe, asa ca decizia imediat, va fi extrem de dificil.

Pentru a face un oaspete plăcut, mireasa trebuie să pregătească invitații speciale. Acesta poate fi cărți poștale clasice sau clipuri video scurte, în cazul în care sunt specificate data, ora, locul și stilul evenimentului. Newsletter-ul este cel mai bine realizat în prealabil, aproximativ o săptămână înainte de petrecere, astfel încât fetele vor trebui să se pregătească.

Desenați prezintă în această zi?

În principiu, să prezinte cadouri mireasa la celebrarea bacheloremnik nu este o tradiție originală, dar odată ce vacanță este dedicat singura fată care va fi în curând soția unui om, un cadou poate fi organizat. dorințele simple în timpul nostru nu sunt relevante. În această întrebare, prietenele de domnișoare au o dilemă: fie pentru a da un cadou mare de la toată lumea sau fiecare fată va prezenta un cadou din ea însăși. Când alegeți oa doua opțiune, puteți cumpăra o serie întreagă de cadouri interesante pentru a începe o viață de familie. Suficient pentru a merge la magazinul de glume.

Citește mai mult  28 de ani de viață împreună: ce este o nunta si modul în care aceasta este sărbătorită?

Alegerea cadourilor pentru mireasă – caz Responsabil. Ar trebui să știți și să înțelegeți nevoile și gusturile sale. Uneori mireasa poate dori pentru sine prezentul necesar, iar prietenii vor trebui sa execute.

Cele mai bune idei pentru partidul Bachelorette

În lumea modernă, pentru dispozitiv, nu există restricții.

Totul depinde de fantezia convingerii celebrării și a preferințelor sale.

  • În vara, un picnic în stilul lui Rustik este destul de relevant. Din titlu devine clar că codul de îmbrăcăminte al acestui eveniment este o rochie scurtă de lumină nereușită cu dantelă, sarafne de lumină sau tunică casual. Din decoratiuni, preferința este dată daramenului naturii – o coroană de flori sălbatice, panglici, țesute într-o panglică și mult mai mult. Partea Frytet nu trebuie încărcată cu multe feluri de mâncare. Relevante vor fi mai multe tipuri de gustări și cocktailuri răcoritoare.

  • Fetele care nu își imaginează fără masaj, măști și peeling, locația de vacanță perfectă – salon de saună sau spa. Această alegere subliniază combinația de plăcere și utilă. Anterior trebuie să afle ce proceduri i-au dorit prietenele invitate să folosească și să facă o plată în avans pentru ei. Pentru partea de banchet, este suficient să comandați o gustare ușoară și sandwich-uri. Cocktailurile sunt potrivite ca băuturi.

  • Pentru oaspeții amatori de timp sportiv, un snowboard sau un salt de parașută va fi versiunea originală a elevului. O astfel de întâlnire a celor mai bune prietene în ajunul evenimentului de nuntă nu va uita niciodată. Energie, adrenalina si viteza de masa va fi permis să experimenteze senzațiile cele mai interesante. După nebunie incontrolabilă, acesta va fi o excursie relevantă într-o cafenea sau bar, să se distreze într-un cadru informal, dans, cântă în karaoke și notați evenimentul viitor.

  • Dorind să dețină un eveniment într-o atmosferă caldă și confortabilă, mirese, în primul rând ar trebui să fie luate în considerare opțiunea de casă. In ciuda atmosferei de uz casnic, o vacanță poate fi făcută la nebunie veselă. Codul vestimentar depinde de tema părților, dar cele mai multe mirese sunt înclinați să Pyjama. Un factor important care la domiciliu de vinovat celebrărilor se va simți liber și chiar relaxat.

  • Dorind să se transforme într-un copil, mireasa și prietenele ei pot merge la parcul de distracții. Codul vestimentar al acestui eveniment – rochii luminoase. Din păcate, pentru iarna porii, această opțiune nu este potrivit, dar puteți merge la parcul acvatic. Într-o astfel de setare va fi cadouri relevante rece.
Citește mai mult  Buchete neobișnuite de nuntă ale miresei: ideile de design și sfaturi la alegere

  • Iubitorii Speak Nervii vor dori să se și prietenele lor de testare în noaptea Quest. Rezolvarea ghicitori interesante, se deplasează în jurul orașului de la un punct la altul, fiecare invitat, va fi capabil să-ți amintirile de cunoștință cu vinovatul de sărbătoare sau despre momentele distractive de petrecere a timpului lor comune. Esența acestei versiuni a partidului este șansa ripping un mister teribil și o plimbare vizuală pe amintiri.

  • Mutarea fete va fi fericit să meargă la petrecerea burlacelor cu croazieră în tot orașul. Alegerea unei mașini depinde de numărul de vizitatori oaspeți. Astfel, într-o noapte, puteți vizita mai multe cluburi și baruri de dans. Nu este dificil de a organiza un astfel de eveniment, principalul lucru este de a găsi o abordare loial cazului.

Pentru oaspeții surpriză invitat la petrecerea burlacelor, organizatorul evenimentului trebuie să încerce. Cea mai mare parte a vacanței se desfășoară în bar sau cafenea. În aceste locuri poți să dansezi, să te distrezi și chiar să te simți cu un cântăreț real. Totul depinde de dorinta de mireasa si prietenele ei. Recent, mireasa petrec bachelides lor în afara țării de reședință – în stațiunea fierbinte din Turcia sau din Thailanda.

Greșeli comune

Aproape întotdeauna organizarea partidului Bachelorette cade pe umerii unui bărbat care este familiarizat cu mireasa și preferințele sale. Datorită acestor subtilități, este pictată o imagine a unui eveniment cu drepturi depline. Din păcate, există momente când scenariul dorit își pierde puterea și planul de acțiune în continuare încetează să mai fie relevante. Pentru a evita tot felul de greșeli și se lasă memoria de amintiri plăcute de la ultima întâlnire necăsătorit cu prietenele, aveți nevoie pentru a exclude posibile erori în avans.

Impromptu

Petrecerea burlacitelor este un eveniment gratuit, în care un element de surpriză este extrem de important. Absența completă a script-ul poate amenința plictiseala sau palavrageala femeie obișnuită, fără nici indicii pentru celebrarea.

Idei pentru divertisment

Lipsa unui plan de eveniment poate fi supraviețuită, încercați să faceți improvită. Dar lipsa de divertisment este un semnal serios de îngrijorare.

Jocuri

Nu trebuie să uităm că mireasa este obligată să treacă printr-o mulțime de teste în forma de joc. În caz contrar, sărbătoarea va fi considerată nereușită.

Mireasa curajului

Nu este nici un secret faptul că temele de caracter intim în conversație de sex feminin. În acest context, mai multe concursuri pentru viitoarea sotie poate fi construit. Principalul lucru nu este de a trece un băț. Probleme cu caracter intim și glume vulgare – lucrurile sunt foarte diferite.

beton planificat

Organizatorul studentului trebuie să fie gata ca scenariu prietena o pre-dezvoltat mireasa poate fi ușor rejucat. Nu îți face griji pentru aceasta. O ușoară abatere de la planul planificat poate beneficia.

Despre cum să organizeze o petrecere a burlacelor, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: