buchet de liliac pentru mireasa: selectie de culori si idei de design

buchet de liliac pentru mireasa: selectie de culori si idei de design

umbra Auto-liliac pentru decorarea de buchete de nunta – una dintre cele mai căutate. Această serie de asociații se explică, ceea ce determină o nuanță pal liliac: calm, un nonsens, mister, nostalgie.

Compoziții de flori de nunta în nuanțe violet pentru a alege fete increzatoare si sentimentele lor la alesul.

Simbolism

Lilac umbra alege Libertatea-natura iubitoare, valorile sentimentul lor interioară de pace, bun, echilibru. Cei care cumpara un buchet de liliac, de obicei, sunt foarte modeste și, în același timp înțelept, ceea ce le permite să netezi toate situațiile de conflict în familie.

combinaţii de culori

Compoziția în tonurile violet vor fi adecvate pentru nunta in orice anotimp. Principalul lucru este de a selecta competent compatibilitatea plantelor în schema de culori. Compoziția în mod necesar trebuie să fie încadrată în liliac alb-negru. Deci, pentru timpul iernii, puteți alege buchete cu culori albastru și delicat-liliac (de exemplu, cu ghiocei), si pentru nunti de primavara, combinații de culori de piersici, purpurii și purulente sunt potrivite.

Un buchet de mireasa buchet de lalele mov arata foarte original,.

Dacă nunta trece cu toamna, uneori, plante violet atunci lumina pot fi combinate cu alb sau galben. Bright accente galben-portocalii adăuga accente galben-portocalii luminoase pe nunti de vara.

Pentru festivalul în stil classic sau retro ideale, vor exista buchete mov cu includerea elementelor de perle și de aur. Țara implică sinteza de levănțică cu nuanțe saturate. nunta boho sau cu elementele părții Hawaiian permite utilizarea de tonuri întunecate violet ca bază a compoziției florale cu stropi de plante galben-verzui și încrețituri.

Cele mai populare cele mai multe compoziții sunt cele care constau din liliac alb și culori. Acesta din urmă personifică curățenia și noblețea. notă proaspătă în compoziție va face verdeață decorative.

Combinatia de roz cu un aspect de liliac într-un buchet foarte elegant. Cel mai adesea, o astfel de înregistrare este ales de romanticians.

Caracteristici de compoziții

Bujori, eusto, frezii, trandafiri, Whitefall si orhidee sunt cel mai adesea adăugate la baza compozițiilor violet.

Bujori într-un aspect buchet ușor, dar în același timp pompos. Ele sunt un simbol de sinceritate, de menținere a păcii, iubire pură. Compozițiile care includ numai bujori – raritate. Cel mai adesea acestea sunt diluate cu alte soiuri de floră.

Sinteza bujori si trandafiri in buchete de nunta. Diluați de culoare lila va ajuta la includerea purpurii și alb culori. De multe ori, florării crea compozitii de la bujori, împreună cu margarete, Astrami și dalii Transval. Miresele sunt foarte iubite de astfel de compoziții pentru naturalețea și organică a acestora.

Lisianthus are în Floristica de nuntă ca loc de cinste ca Rosa. Compoziția acestor culori arată ușor, aer, sofisticat. Cel mai bun partener pentru lizateus lila va fi un trandafir alb.

orhidee Liliac pe nunta lor alege personal romantic. Floarea este considerat un simbol al iubirii reale, fericirea și bunăstarea.

Atunci când alegeți un buchet sofisticat de orhidee, este important ca întreaga imagine a corespunde mireasă compoziția aleasă: machiaj, rochie, coafura.

Orhideele – flori de auto-suficiente, astfel încât întregul buchet poate consta numai din ele. În cazul în care rochia miresei în podea, tăiate direct, puteți alege o compoziție în cascadă.

Dacă doriți diversitate de specii, orhidee poate fi diluat cu trandafiri, crizanteme, dealeri albe, hortensii și freesies. Desigur, alegerea tradițională este un trandafir, alb-. In plus, un buchet este decorat cu frunze de ferigă.

Cele mai frecvente flori pentru buchete de nunta – Rose. umbra purpurie va da compoziția originity. O astfel de compoziție o va avea de a face cu un fel, o persoană modestă, sincer. Din trandafiri de liliac, puteți crea un monobuet, iau culorile un pic diferit de tonul. Această gradație va da un buchet de trepacy și de lux. Este permisă utilizarea nu numai trandafiri singur, dar, de asemenea, bucșa.

Aranjamentul de flori al trandafirilor sub forma unui castron, decorat cu verdeata. Pentru celebrarea de iarnă, puteți combina trandafiri purpuriu cu culorile nuanțelor albastre și pentru primăvară – Crimson Light sau Magenta. Pentru a adăuga un buchet de notch-uri senzuale utilizate flori de câmp.

Din antichitate se crede că Calla aduce fericire la recent. Buchetul de apelanți Lilac arată luxos, deci nu necesită decorare suplimentară. Puteți utiliza o broșă sau o panglică de satin ca accesorii.

Când alegeți culori de acest tip, trebuie să luați în considerare stilul rochiei de mireasă. Calla va da o mireasa speciala de farmec într-o rochie lungă de tăiere directă (Mermaid, Ampir), fără biblioteci, garnituri și alte elemente decorative.

Cu rochii luxuriante, decorate abundent cu diferite inserții, dungi, dantelă, aceste flori nu sunt combinate.

Un buchet de apelanți pentru o ceremonie de nuntă este o monocompunere decorată cu panglică de mătase. Ca „parteneri” puteți utiliza trandafiri, orhidee, lavandă, hortensie. Compozițiile sub formă de coșuri cu viței purulenți, precum și buchetele de cascadă nu sunt binevenite cu florarii. Ele sunt unanime într-o astfel de decorare a plantei își pierd rafinamentul. Alternativ, puteți folosi un buchet de un dolar alb sub forma unei sfere.

Frewemen într-un buchet de încredere simbolizeaza, iubire si respect. Datorită faptului că freesiile au o mulțime de inflorescențe, buchetul ei arată foarte original, dar nu pompos. O compoziție de boabe de lilac este perfectă pentru o rochie de nuntă magnifică. Ca o varietate, puteți include într-un buchet de frezii din Eusta, Hydrangea sau trandafiri.

Cum de a alege?

Compozițiile Liliac au propriile lor caracteristici care trebuie să știe fiecare mireasa, chiar înainte de cloupe.

  • Dacă doriți ca un buchet să fie modest, nu-l țineți exclusiv de plante purpurii. Lavanda este un ton rece și purpuriu – rău. În acest context, mireasa se poate pierde și arată inexplusiv. Prin urmare, compoziția trebuie în mod necesar să adauge flori de nuanțe roz, galben-galben și albastru, iar în machiajul mirelui pentru a face mai multe zone de accent.
  • Ca accente colorate pentru compoziția de flori violet, florarii sunt recomandați să folosească plante de ton alb, roșu sau galben.

  • Alegerea crinilor ca însoțitor pentru culori violet, trebuie să vă gândiți că au un parfum ascuțit. Deși există soiuri care nu sunt atât de mirositoare, astfel că prezența lor nu provoacă vinovarea celebrării durerii de cap.

  • Bouqueturile de lavandă privesc. O astfel de compoziție va demonstra abordarea inițială a sărbătorii.

  • În mod ideal, în cazul în care florile roșii vor fi prezente nu numai în compoziția în sine, dar, de asemenea, în coafura, dressing de rochii, poncho, pantofi, ambreiaj sau în decor (colier, bratara, ac de păr cu pietricele de tonuri de violet). design similar va da fata chiar mai mult blândețe, va dezvălui frumusețea naturală și feminitatea. culoare Lavandă în aceste accesorii pot varia în funcție de saturație.
  • În cazul în care florile exotice sunt selectate ca bază de buchet, atunci nu este necesar pentru a le decora. O astfel de compoziție de un independeni extravagant.
  • La crearea unui buchet și discutând-o cu un florar, este necesar să se ia în considerare faptul că pe tot parcursul anului, nu orice tip de plante pot fi achiziționate. Un deficit în perioada de toamnă-iarnă sunt, de exemplu, flori sălbatice.

Exemple frumoase

Neobișnuit arată ușor și ca un buchet festiv, liliac alb de trandafiri, bujori și liliacul. Solemnitatea și complexitatea gradația compoziției dau o culoare lila: de la saturate violet la Punchovaya. Un farmec lung al întregii compoziții va da o lungă ramură cu frunze, care se înfășoară întreg buchet din interior, iar linia care curge merge în jos.

Un buchet neobișnuit de delicat de bujori albi, trandafiri luminari și zambilele albastre vor accentua feminitatea și fragilitatea mirelui. Acest buchet datorită floare albă ca zăpada de bujori este, practic, a fuzionat cu rochia de mireasa, lăsând privirea din jur doar câteva accente pastelate.

Luminos și extravagant arată un buchet cu eustoom purpuriu închis și calla galbenă. pălării Pearl perla sunt folosite ca elemente decorative.

buchet de liliac miresei se recomanda alegerea pieselor emoționale, deoarece într-un moment responsabil această culoare va permite de a echilibra dezechilibrul intern.

Foarte proaspăt arată un buchet de trandafiri, Rankulus, Ehveria, bujori și frezii. Schema de culori, inclusiv diverse nuanțe de liliac, alb și verde atrage vederi admirații ale altora. Datorită utilizării diferitelor tipuri de culori și combinația lor neobișnuită de culori, buchetul arată luxuriante, dar nu pompos.

O sensibilitate neobișnuită respiră un buchet de liliac de garoafe, Amaliy și Ranunculyusov.

Pentru celebrarea țării, mai ales dacă trece în vară, compoziția de trandafiri de liliac, irisi purpuriu de culoare închisă și liliac de lumină Burgundia este potrivită. Decorate cu o pernă de frunze și panglici de dantelă decorative, acest buchet arată la domiciliu.

Despre cum să faci un buchet de mireasă Fă-o singur, vei învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: