Ce să dea timp de 4 ani de viață după nuntă?

Ce să dea timp de 4 ani de viață după nuntă?

A patra aniversare a nunta este un motiv excelent pentru a aduna o companie de distracție și zgomotoasă și sărbători această sărbătoare. Primii ani după căsătorie dintre soți să încerce să sărbătorească fiecare dată. Care este numele celui de al patrulea și ce să dea soților? Spune-i despre aceasta în materialul nostru.

Care este a patra aniversare?

4 ani au trecut de la ziua nuntii a avut loc? Aceasta înseamnă că timpul pentru a sărbători următoarea aniversare. A 4-a aniversare a vieții conjugale are mai multe nume și obiceiurile și tradițiile lor speciale.

Dintr-o lungă perioadă de timp, la o dată un fost numit o nunta flaxed. Len este un dens și material durabil. Dacă prima aniversare a avut numere precum hârtia, sita și a spus că relația dintre soți este încă foarte fragilă, nunta de lenjerie este deja o anumită etapă a unei vieți căsătorite care spune că soții au rezistat în mod adecvat primelor studii, iar căsătoria a devenit Corect, mai fiabil.

În plus, pentru o lungă perioadă de timp, sa crezut că un astfel de material, cum ar fi FLAX personifică bunăstarea materială și prosperitatea. Prin urmare, există o astfel de convingere că soții, încrucișați această linie, va continua să trăiască fericit și în prosperitate.

Există un alt nume al celei de-a 4-a aniversări de a trăi împreună. Aceasta este o nuntă de frânghie. Timp de patru ani, soții au devenit un suport și un sprijin fiabil unul pentru celălalt. Interesele lor, soarta, viața interconectată unul cu celălalt, ca o frânghie robustă care nu poate fi ruptă.

Dar în Europa, această dată se numește o nuntă de ceară. Acest nume nu a apărut, de asemenea, în nici o coincidență. Se crede că de-a lungul anilor de viață, soțul și soția lui a devenit mai înțelept, mai moale și se poate adapta cu ușurință între ele.

Sărbătorind a 4-a aniversare a trăi împreună, fiecare cuplu poate lua ca bază oricare dintre aceste nume. Desigur, pentru cea mai mare parte, cuplurile moderne sărbători nunta lenjerie și să încerce să urmeze vechile tradiții. De exemplu, în zilele de demult, o soție pentru a 4-a aniversare a nunta propriile sale țesături țesături din in, iar în dimineața zilei de vacanță îl chalned pe masă.

Citește mai mult  Ce oferă 8 ani de la ziua nuntii?

In zilele noastre, puteți cumpăra o față de masă specială lenjerie de la această aniversare și să-l pe masă. Amintiți-vă că ar trebui să fie mai mare fata de masa. Cu cât mai puțin va fi, cu atât mai puțin fericirea și bucuria va fi în familie. De asemenea, în zilele de demult, soții au dat hainele reciproc din in. Anterior, cămăși și rochii au fost extinse manual, iar fiecare broderie a fost de o importanță deosebită.

Ca orice dată ne-circulară, a 4-a aniversare obișnuiește să se sărbătorească în cercul celor mai apropiate rude și prieteni. Masa festivă este decorat cu o față de masă de in, asigurați-vă că pentru a pregăti plăcinte mari rotunde și a pus lumânări pe masă.

Cadouri soțul și soția unul de altul

O pereche de căsătorie, timp de 4 ani, în această zi trebuie să le cunoașteți unii pe alții cu daruri. Soții trebuie să se pregătească cadouri în avans. Cadouri trebuie să fie asociat cu această aniversare. Anterior, soția și soțul ei a dat fiecare alte haine din in. Această tradiție rămâne relevantă pentru această zi.

 • Soț ar putea aranja seara romantica cu lumina lumânărilor. O astfel de surpriză neașteptată va aprecia fiecare femeie. Puteți da soția mea un certificat cadou de un salon cosmetic, un spa sau un magazin.

 • Pentru ca un cadou simbolic pentru a rămâne în memorie, vă puteți prezenta soția mea bluza frumoasa sau sundress, colorat cu tesatura lenjerie. În plus, există decoratiuni originale pe corzi durabile din in si nu numai. În ceea ce buchet festiv, este recomandabil să-l ambalaj într-un înveliș textil. Puteți adăuga, de asemenea, flori de in.
Citește mai mult  Sesiuni de fotografie pentru mirele: idei originale și sfaturi despre exploatație

 • Soțul Soțul poate da un bun Jurnal într-un capac de țesut. O astfel de cadou o va fi utilă și va rămâne în memoria aniversării. Dacă sunteți de planificare pentru a da un soț la parfum, orice dispozitiv tehnic, o thermocruise sau un gadget util pentru locul de muncă sau o mașină, apoi asigurați-vă că pentru a selecta un ambalaj de tesatura lenjerie. Acesta poate fi un sac de cadou sau o cutie acoperită cu pânză.

Ce să dea prieteni?

La a 4-a aniversare a trăi împreună, prietenii și rudele pot da bine cadouri simbolice și practice.

 • De exemplu, acesta poate fi un set de servetele frumoase, lenjerie, cu o broderie sau fără ea. Acesta poate fi o fata de masa cu servetele. Puteți da, de asemenea, un set de prosoape.
 • Lenjerie de pat din in este un cadou practic și simbolic că soții vor aprecia. Dacă un soț cu soția sa pe o aniversare va primi un astfel de prezent, atunci lenjerie ar trebui să fie văzut în aceeași noapte.
 • Mulți prieteni de familie dau în mod tradițional în această zi perdele mici din acest material. De exemplu, acesta poate fi perdele pentru bucătărie. Acum puteți găsi opțiuni frumoase făcute de in. În plus, este foarte posibil de a alege și de opțiuni interesante pentru storuri din material textil. Ei arata modern și elegant.

 • De asemenea, puteți prezenta un set de perne decorative, o fotografie făcută pe panza sau o tapiserie frumos. Puteți da soții un cuplu de păpuși de tilda, care sunt realizate din acest material. Dacă doriți să dea un alt lucru, cum ar fi un decor, atunci este mai bine să alegeți un sac cadou lenjerie ca un pachet.
 • magazine de suveniruri sunt oferite astăzi panouri tesatura frumoase, răchită elemente de interior si alte produse care sunt perfect potrivite ca o prezentare a unei nunta frânghie. Este destul de potrivit pentru un set de lumânări aromatice sau lumânări realizate manual unic. Astăzi este posibil să se comande figuri de ceara originale pentru schita personala.
Citește mai mult  Rochii de mireasa

Ce pot să aleg părinții?

Când copiii sărbători a 4-a aniversare a trăi împreună, părinții doresc să le dea ceva, Ceea ce este în mod necesar util în fermă și va rămâne în memorie.

 • Prin tradiție, mulți părinți dau fețe de masă festive, seturi de lenjerie de pat, perdele și alte lucruri utile pentru viață. Față de masă trebuie în mod necesar să fie afișat pe masa festivă.
 • De asemenea, copiii pot da un cuplu de baie. O astfel de cadou este o acuratețe util pentru soți. Și dacă încă face broderie nominală pe ele, halate de baie vor deveni unice.
 • Ca un cadou, tricourile pereche cu inscripții interesante sunt potrivite, care soții vor putea să poarte acasă sau să plece în natură.

 • Părinții pot oferi copiilor un bilet la o casă de vacanță de țară. Un astfel de soți de cadouri vor fi bucuroși. Acesta este un motiv minunat să vă relaxați de la locul de muncă, de viață și să vă reluați sentimentele. O excursie pentru două este o mare oportunitate de a aranja o a doua lună de miere.
 • De asemenea, puteți da copiilor un certificat pentru orice clasă master asociată cu hobby-urile lor. De exemplu, soții pot merge la o clasă de masterat pentru a scrie o imagine a unui subiect romantic. Asemenea imagini vor deveni apoi o decorare armonioasă a dormitorului căsătorit. Puteți trimite copii la lecția de pe arta de ceramică. După cursuri, ei vor putea să transporte cu ei cani originale sau vase pentru coacere.

 • Ca cadou, certificatul de plimbare de călărie este destul de potrivit pentru două. Și dacă încă invita un fotograf profesionist, atunci nu numai impresii pozitive vor rămâne în memorie, dar, de asemenea, fotografii minunate. Apropo, puteți în avans pentru a da un tânăr album foto de familie într-o copertă frumoasă și un certificat pentru care deține o sedinta foto de familie.

Despre ce pentru a da o nunta lenjerie, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: