Cum a tradiția de a arunca un buchet de buchet apărut și există o alternativă la ea?

Cum a tradiția de a arunca un buchet de buchet apărut și există o alternativă la ea?

buchet de mireasa, probabil, cei prezenți admiră la nunta nu mai puțin de o rochie de mireasa. Puțini oameni știu, dar mulți ani în urmă, un buchet de mireasa a fost complet de execuție moderne. Florile nu au fost folosite deloc, mireasa a mers la altar cu trei spikelets de grâu. Buchetul a efectuat funcția de mascota. El a servit ca un fel de protecție a miresei din energia negativă, și să-l transfere nimănui în nici un caz a fost permis. Tradiția de a arunca buchetul miresei cu prietenii lor necăsătoriți a apărut relativ recent.

Despre tradiția

Nimeni nu știe cum au acumulat tradiția de a arunca un buchet de mireasa aparut de femei necăsătorite, dar o mulțime de ipoteze. Conform uneia dintre ele, în multe țări, un buchet de mireasa a fost un simbol al vieții fericit și de succes. Firește, toți cei prezenți la festivitate l-au căutat pentru a obține. Ulterior, aceasta a dobândit un sens complet diferit, care este familiar pentru noi toți: definirea viitoarei mirese.

Până în prezent, tradiția de a arunca un buchet de flori este folosit ca divertisment nevinovat. Nu există anumite reguli, iar acest lucru se poate face în orice convenabil pentru mireasa si mireasa. De exemplu, după ieșirea din biroul de registru, în timpul unei sesiuni foto sau o plimbare, la începutul banchetului sau când triumful se apropie de sfârșit.

Ca o regulă, cele mai multe dintre liderii invitați încearcă să tradiții program pentru a finaliza banchetul, pentru a se evita posibilele confuzii cu oaspeții deja beat. În plus, acest moment este un fel de culme a întregii serii, și, prin urmare, ar trebui să fie bine organizate.

Prezentatorul trebuie să aibă grijă pentru a prinde buchetul tuturor participanților la loc. Prin urmare, este de dorit să anunțe concursul viitoare câteva minute înainte de a fi început și să explice regulile în jurul valorii de. În primul rând, este invitată o mireasă, care ar trebui să demonstreze tuturor oaspeților buchet minunată și să răspundă la întrebarea dificilă despre cine va prinde un buchet de seară. Apoi, toți reprezentanții de sex feminin care nu s-au căsătorit nu s-au căsătorit.

Unele mirese sunt preferate înainte de a arunca un buchet pentru a oferi tuturor participanților cadouri simbolice mici și exprimă un tarif cald.

Pentru prietenii non-nativi ai mirelui există o divertisment similar cu un jartiere de aruncare, care este pre-îndepărtată de la piciorul elegant al mirelui. După ce a prins o jartieră, conform tradiției, în viitorul apropiat, se va întâlni jumătăți și se căsătorește cu ea lui.

Citește mai mult  Lupta de nunta: traditii, semne si sfaturi tineri

În cazul în care nu există băieți necăsătoriți la celebrare, mireasa trebuie să dea un buchet de prima fată necăsătorită de-a lungul drumului pe banchet. Sau poți să faci mai romantic și a pus un buchet de nunta pentru râu. Dacă o fată necăsătorită este prezentă pe vacanță, mireasa ar trebui pur și simplu la transferul ei un buchet de nunta, spunând câteva cuvinte calde.

Tradiția de a arunca un buchet de mireasa a venit la noi din Occident, și a apărut în America. În Franța, de exemplu, mireasa după căsătoria ei a fost înregistrat, împreună cu mirele intră în templu și dă flori la unul dintre sfinți. Acest lucru se face ca un semn de recunoștință pentru faptul că îngerii cerești a permis două terestre în dragoste să se întâlnească și să se unească într-o alianță solidă. În Marea Britanie există o altă tradiție, potrivit căreia buchet de nunta ar trebui să fie atribuit unuia dintre monumentele.

opţiuni alternative

Tinerii casatoriti atunci când planificați o sărbătoare de nunta sunt din ce în ce se deplasează departe de această tradiție, ceea ce face o alegere în favoarea unor soluții mai originale. În acest sens, de-a lungul ultimilor ani au apărut mai multe variante. Printre acestea sunt de succes si acestea sunt utilizate pe scară largă.

  • Prima tradiție alternativă este de a folosi panglici. Buchetul de nuntă este încă implicat în această acțiune. Panglici frumoase de satin care au fost alese în aceeași schemă de culori ca peisajul de nuntă sunt legați de un buchet. Punctul culminant al acestei metode este că o singură bandă este legată, restul mirelui ține mâna. Ea și toate doamnele necăsătorite devin într-un cerc. Extinderea unei mâini cu un buchet, mireasa oferă posibilitatea de a participa la alegerea unei panglică. Conform semnalului de conducere, toți participanții sunt trași în spatele benzii și că, a cărui bandă va rămâne în mâna mirelui și devine câștigătorul acestui concurs. Este potrivit ei, conform tradiției, alături de căsătorie.

  • Interesant și mai degrabă original alternativ la lanțul tradițional al buchetului de nuntă de mireasă este Metodă folosind un piept. Un buchet de nunta este plasat in ea si blocat. Apoi, cheia este pusă în sacul de satin sau într-un recipient frumos și agitat cu chei necorespunzătoare. Fiecare dintre fetele necăsătorite se îndepărtează singure și încearcă să obțină un buchet de nuntă. Unul care va reuși, câștigă competiția.
Citește mai mult  Rochii de mireasa Hadassa

  • În sărbătorile moderne de nuntă a existat un loc și vechi tradiții rusești, și anume: Transmiterea horovodală a buchetului de mireasă. Toți necăsătoriți, prezenți la festival, formează un cerc în care mireasa se află în mijloc. Apoi, muzica ritmică este pornită, iar participanții încep să conducă. Între timp, mireasa se rotește în direcția opusă. Această metodă este una dintre cele mai competitive, de atunci, anticipând un buchet, unele prietene de mireasă încep să se miște mai repede sau mai lent, creând astfel o atmosferă veselă și veselă. Oprirea muzicii va fi un semnal că toți participanții la proces trebuie să fie opriți. Fata, alături de care va fi o mână de mireasă alungită, cu un buchet de flori, câștigă în competiție.

  • Următoarea metodă este extrem de emoționant, Acesta va arăta atitudinea caldă a miresei tuturor celor prezenți de doamnele de la sărbătoare. Cu toate acestea, este necesar să se cunoască numărul exact de participanți în avans. Esența acestei metode este de a crea câteva compoziții de flori identice și să le conecteze într-o singură în așa fel încât arată ca un buchet solid. Atunci când mireasa va arunca un buchet de nuntă, acesta va fi împărțit în mai multe părți, și fiecare dintre participanți va fi lansat de către câștigător.

  • În conformitate cu următoarea metodă, întreaga responsabilitate trece la partea de noroc sau de caz. Fiecare dintre fete necăsătorite este dat posibilitatea de a scrie numele lor pe suport de hârtie. După ce documentele sunt amestecate într-un borcan de sticlă. Sarcina de mireasa este doar pentru a scoate o bucată de hârtie și de a da un buchet de care este indicat al cărui nume pe ea.
  • Modul extrem de original de a prezenta aranjamentul de flori în mâinile prietenei miresei este Folosind Big Slingshot. În ciuda pericolului aparent al procesului, totul este destul de inofensiv. Doi dintre bărbații care sunt invitați la nunta au o mare pradă în avans, în timp ce mireasa trage guma și aruncă flori. Acest moment va deveni cu siguranță un eveniment luminos și memorabil pe care oaspeții le vor aminti foarte mult timp. Nu uitați să faceți mai multe fotografii colorate.
  • O alternativă interesantă este Crearea unei sarcini intelectuale. Fiecare fată va fi invitată să răspundă la câteva întrebări pline de umor despre viața de familie. Fata activă este acordată un buchet cu facilități calde.
Citește mai mult  Rochii uimitoare de credință Wong

  • Următoarea metodă nu a câștigat încă o popularitate largă, dar puteți surprinde pe cei prezenți de abordarea inițială. Pe talpa pantofi de mireasa, carioca scris numele tuturor fetelor care participă la concurs. De-a lungul celebrării, toți oaspeții și mireasa în sine este interzis să se uite la direcția opusă. La finalizarea celebrării, liderul cu mireasa decide care nume va fi ales: ce viermi mai mult sau mai putin. Câștigătorul miresei transmite flori.

Buchet-dubler

Argumentând despre metode alternative pentru transferul aranjament floral de mireasa la o fată necăsătorit, este demn de menționat despre tipurile originale de buchete de nunta. De exemplu, puțini oameni știu, dar un buchet-dubler este adesea folosit pentru concurs, proiectat pentru a înlocui originalul. El este complet identică cu cea a deține mireasa în timpul ceremoniei de căsătorie întreaga.

Ca o regulă, astfel de buchet un cântărește mult mai ușor decât originalul. Acest lucru se datorează faptului că un buchet-dubler desi arata la fel ca cel original, dar este mult mai mic în dimensiuni. Florarii încearcă să faciliteze să-l ușureze cât mai mult posibil, astfel încât mireasa să fie mai ușor să o arunce.

Conform unei alte tradiții, mireasa pentru a rămâne fericit în căsătorie, pe tot parcursul celebrarea ar trebui să nu parte cu florile care erau cu ea în timpul ceremoniei de căsătorie. Există o convingere că culorile absorb energia pozitivă energizată din două inimi în dragoste și nu ar trebui transferate nimănui.

Buchetul de nuntă-dubler va salva mireasa superstițioasă din experiențe suplimentare. Tradițiile care indică faptul că mireasa este obligatorie pentru a transfera doamna necăsătorită la original, nu există.

Designul buchetului este limitat numai de fantezia mirelui. Dar, în mod tradițional, este obișnuit să legați sacul de dimensiuni mici la culorile, în care boabele de cafea, ceaiul sau dulciurile iubite ale mirelui. Este un fel de indiciu că viitoarea mireasa a invitat o prietena de a vizita. Cu toate acestea, această tradiție este absolut opțională și este doar un damf pentru mireasa. Și puteți suplimenta, de asemenea, compoziția de flori prin orice decoratiuni decorative.

Despre versiunea coborârii aspectul buchet de mireasa următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: