Cum de a alege un tort pe o nuntă din lemn?

Cum de a alege un tort pe o nuntă din lemn?

Astăzi, aproape fiecare femeie încearcă să păstreze o dietă, utilizați numai alimente naturale, luând în considerare fiecare CALORIA. Cu toate acestea, există sărbători atunci când fără dulciuri nu pot face. Unul dintre aceste evenimente este considerat aniversarea nunții.

aniversare din lemn este un eveniment a avut loc după 5 ani de trai impreuna. Tortul aici este delicatețea tradițională. Acest articol vă va spune cum să alegeți un tort pe o aniversare a nunții din lemn.

Tratați ca simbol

Multe femei întreb ce ar trebui să fie un tort de la acest eveniment. Cu toate acestea, nu există standarde aici. Principalul lucru este că este moale și gustos. Toate celelalte componente: aspect, aluat, cantitatea de crema depinde numai de gustul și capacitățile de gazdele de sărbătoare. Tort pentru o aniversare de cinci ani, este un fel de mâncare semn.

Căsătoria după 5 ani de trai impreuna devine puternic ca lemnul. Părinții care acționează persoane ale acestui eveniment sunt comparate cu rădăcini, și copii – cu lăstari tineri. Familia începe să crească ca un copac. De aici și numele sărbătorii. starea de spirit festivă ar trebui să se reflecte pe deplin simbolul evenimentului. În același timp, nu contează dacă va comanda un tort de la cofetarii cu experiență sau gatiti-l cu propriile mâini.

In magazine sau pe Internet, puteți găsi un număr mare de rețete tort, precum și opțiuni. Dacă decideți să comandați un tort de la profesioniști, atunci trebuie să vă prezinte un portofoliu cu imagini ale comenzilor deja executate pe această temă. Gazdele de sărbătoare vor rămâne doar studierea tuturor opțiunilor și vor alege ceea ce trebuie să faceți. Cofetarii sunt capabili să realizeze orice fantezii de aniversări în realitate.

Hostess care iubesc să se ocupe de prepararea prăjiturilor vor trebui să facă un efort mare de efort pentru a-și surprinde oaspeții.

Soiuri

Dacă aveți o experiență vastă în a face această delicatețe, atunci aleși dvs. este foarte norocos. Puteți extrage rețete și puteți alege. A pus-o în realitate nu va fi multă muncă. Există un număr mare de o mare varietate de prăjituri care sunt pregătite pentru o aniversare de nuntă de cinci ani. Cel mai popular este un tort cu mai multe etaje.

Citește mai mult  Fructe Buchet pentru nunta: idei originale de design

La astfel de evenimente puteți găsi un tort de ciocolată, realizat sub forma unui trunchi de copac. Ele sunt adesea făcute cu flori colorate și frunze strălucitoare.

Torturile sumpuloase acoperite cu masticul de patiserie pot juca ca un fel de mâncare final pentru această sărbătoare. Este foarte ușor să gătiți singur.

 1. Luați 1 ceașcă de pulbere de zahăr și un pahar de lapte. Aici adăugați lapte condensat fiert.
 2. Puneți totul în recipient și amestecați până când se obține masa omogenă groasă.
 3. Cu ajutorul unei role, rotiți amestecul rezultat, puneți pe prăjiturile pe care le-ați copiat în avans.

Aveți grijă că coacerea dvs. în acest moment este deja rece și uscată. Nu ar trebui să existe o cremă pe suprafață. Marginile pot colora alimentul vopsea orice culoare. Din bucăți mici puteți face orice cifră și decorați-le tort. Totul depinde de imaginația ta.

Profesioniștii sunt adesea făcuți prăjituri sub forma unui piept mare, pe care se află aniversării. De asemenea, colibe de lemn populare, prăjituri sub formă de cânepă mare.

Dacă nu aveți suficientă experiență, dar totuși doriți să gătiți un tratament cu propriile mâini, apoi să vă ocupați de pregătirea cupcakes. Dacă traduceți literalmente „capkee”, atunci se dovedește „cupcake într-o ceașcă”. Formele speciale de patiserie sunt folosite pentru coacere. Cu toate acestea, la aniversarea pe care o puteți folosi și pur și simplu cercurile pe care le veți oferi oaspeților după încheierea sărbătorii.

Capture Capture Rețetă foarte simplu.

Ingrediente:

 • Ulei cremos – 200 g+
 • Ouă – 2 bucăți.+
 • praf de copt+
 • Făină de clasa superioară – 400 g+
 • Lapte – 240 ml.
Citește mai mult  buchet de Burgundia pentru mireasa: caracteristicile de alegerea culorilor și ideea de proiectare a compoziției

În avans, obțineți uleiul cremos de la frigider și lăsați-l să se înmoaie. Se adaugă treptat zahărul și bateți boabele până când boabele dispar. Amestec amestecat cu făină și lapte de turnare. Trebuie să o adăugați, amestecând constant pentru a evita apariția de bucăți. Aluatul este pliat în rezervoare de hârtie cu 2/3. Billetul rezultat intră în cuptor timp de 30 de minute.

Puteți face prăjituri sub formă de cânepă. O astfel de dulceață corespunde perfect subiectelor unei nunți din lemn în aspectul său. O astfel de delicatețe gătită cu mâinile tale nu numai că surprinde oaspeții, ci și vă oferă un motiv excesiv pentru a fi mândru de tine.

Următoarele tradiții

În Franța, tort foarte popular, numit „Clasic plin”. Dacă doriți să o coaceți cu propriile mâini la domiciliu, vă va duce mult timp și efort. În acest caz, masticul nu este necesar, pentru că nu este toată lumea în gust. Să ne dăm seama cu rețeta acestei delicatețe, cu pregătirea corectă a căreia va fi amintită de oaspeții dvs. de mai mulți ani.

Ingrediente:

 • Făină – 30 g+
 • Amidon – 50 g+
 • Zahăr 150+
 • Dragă ciocolată – 250 g+
 • Cafea puternică – 2 st. Linguri+
 • Cognac – 2 st. Linguri+
 • Ulei cremos – 150 g+
 • Ouă – 7 buc.

Principalul ingredient al acestui tort este rola de biscuiți ușoară. Se amestecă trei ouă, zahăr, amidon de cartofi și făină. Dacă doriți rola dvs. să fie ușor răsucite, pregătește un prosop umezit în prealabil, a pus o foaie fierbinte din cuptor, iar pe capacul superior tort gătite cu un prosop umezit diferit.

Așteptați o răcire completă, apoi se unge crema, pune nucile rasi sau stafide. Acum puteți descărca piesa de prelucrat care rezultă în rola.

Componenta principală a unei astfel de delicatețe este crema. Divizați o ciocolată bună pe bucăți mici, de zahăr și se presară cafea. Trimite masa rezultată pe o baie de apă. La sfârșit, se adaugă câteva linguri coniac. El se va evapora repede, și nu va fi nici o urmă.

Citește mai mult  Cum de a stabili vălul la coafura?

După răcirea completă, forate gălbenuș cu zahăr și unt trebuie confundate.

Rola rezultată ar trebui să fie tăiate pe diagonală. Afară este acoperit cu ciocolată, cu ajutorul unui băț se face în formă de cerc pe pânză. In apropiere se pot face mai multe culori multicolore și frunze.

Rezultată „POLANE“ poate fi semnat: „Felicitări pentru vârsta de cinci! „Sau“ l’amor „care a tradus“ iubire „.

Cititi mai multe despre modul de a găti tort „Numit“, veți afla în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: