Cum să semneze cărți poștale pentru o nunta?

Cum să semneze cărți poștale pentru o nunta?

Felicitare – un atribut integrantă dintr-un cadou de nunta. Prin urmare, de multe ori se pune întrebarea, ce cuvinte pentru a scrie prietenilor pentru a transmite toată căldura sentimentelor lor și de a face o impresie pozitiva. Salutări nunta are o anumită structură care trebuie să fie să adere la. După ce a studiat exemple de semnături, puteți crea propria dorință unică.

structura de text

Cuvintele sunt împărțite în mod convențional de felicitare în patru elemente structurale:

 • Recurs+
 • Clarificarea rațiunii+
 • conținut principal+
 • numele donatorului și data.

Apel către tânăr. Este recomandabil să tineri căsătoriți de contact după nume. Părinții folosesc astfel de apeluri: „copii preferate! „” Golden noastra … „. Prietenii noii familii semneze un apel, folosind fraze: „Dragă …“ sau „dragă …“.

Potrivit eticheta, mai întâi trebuie să specificați numele miresei, iar apoi mirele.

motivul specificarea. Indică în continuare motivul sărbătorii festive – în ziua nunții sau cu ziua căsătoriei. Se recomandă utilizarea frazelor aici: „Cu mare bucurie …”, „De la inima pură …”, „din întregul suflet …”, „Eu sincer felicit cu …”.

Parte principală. În partea principală a prietenilor și oaspeții își scriu facilitățile într-o formă poetică sau prozaică. Felicitări în versete frumos de citit, este concis și rima. Se poate observa că donatorul a încercat, a ridicat poezii și a petrecut timpul potrivit căruia mirele și mirele au simțit semnificația lor și s-au aruncat în lumea versurilor. Acest lucru este deosebit de important într-o zi atât de unică în viața lor atunci când se naște o nouă familie. Poezii transportă solemnitate și festivitate.

Cu toate acestea, există o opinie că este mai bine să scrieți câteva propoziții, dar propriile lor, care se află în duș și nu rescriu poemele celorlalți. Textele prozei sunt considerate mai sincer și mai ușor percepute.

Binecuvântarea de la părinți la nuntă este întotdeauna centrală, deci ar trebui să fie plină de mentalitate și inimă. Preparate și scrise în cartea poștală Cuvintele de despărțire Tatăl cu mama poate citi în timpul unei sărbători festive. Cuvintele-Aidship de la cunoscuți pot fi orice format: ambele comice și pictate emoțional.

Citește mai mult  Rochii de mireasa Kookla

Concluzie (semnătură). În cele din urmă, este necesar să vă lăsați numele, dacă doriți, împreună cu numele de familie.

 • Dacă donatorii sunt mai mulți oameni dintr-o singură familie, atunci scriu pe scurt „din familie …”, nu au enumerat numele fiecărui membru. De asemenea, puteți completa textul prin fraze: „Cu sinceritate …”, „Cu dragoste …”.
 • Un vechi prieten sau coleg de clasă pot semna porecla sa.
 • Colegii de lucru trebuie să specifice numele complet.

Apoi, este obișnuit să puneți data sărbătorii și pictura. Târguri elegant scrise vor oferi amintiri plăcute despre o nouă familie după mulți ani și vor face o impresie bună de oaspeți.

Cum de a alege o semnătură?

Este necesar să se acorde atenție următorilor factori.

 • Alegerea depinde de gradul de rudenie, de numărul de ani de prietenie și de proximitate de a comunica.
 • Pe cardurile de nuntă vândute în magazine, textul standard „Ziua fericită de nuntă” este deja tipărită, dar nu va face nici o impresie pe mireasă și mirelui. Cel puțin 2-3 fraze scurte care ies din inimă.

 • Poezii prea lungi de mai mult de 15 linii nu sunt recomandate. Prin natura, oamenii nu le place să citească lucrări lungi. Provoacă plictiseala și nu aduce bucurie instantanee. Cititorul trebuie să reciti de mai multe ori pentru a înțelege ideea cheie. Prin urmare, există posibilitatea ca un manuscris de salut lung să nu fie citit până la sfârșit.

 • Este important să se ia în considerare preferința de tineri casatoriti. Pentru a iubit prieteni și rude sigur sunt cunoscute dacă le place șiruri poetice blânde sau scurt, dar cuvintele spectacol scris de la sine.
 • Astăzi populare opțiune – dau cărți poștale cu bani, care au o formă de plic. Ele sunt, de obicei, eseuri voluminoase, nu scrie. Dacă se dorește, donatorii lăsați numai numele lor și data.

7

Fotografii

Reguli importante

Inițial, trebuie să se determine cu exactitate modul în care textul va fi scris. Alocați trei rețea.

 • stilul de afaceri. Potrivit pentru felicitări de la colegii din afaceri, vecini, doar familiare. sunt folosite fraze standard de felicitări, fără patos în exces. Cuprins erodate și stricte.
Citește mai mult  Krnolin (cercuri, inele) sub o rochie de mireasa

 • Stil romantic. cuvinte de felicitare de acest tip, de obicei, de a lua părinți, surori, rude apropiate și prieteni. Ele sunt umplute cu cele mai calde urări, spirituale pentru tineri casatoriti, care fac asigurați-vă că. Cuvintele frumos selectate rănit la adâncimile sufletului.

 • Stil umoristic. Un astfel de format este adecvat pentru prietenii de prieteni lungi care vor înțelege umorul. Semnătura creativă poate fi deja inițial tipărită și făcută de oaspeți personal. Salutul de benzi desenate cu o nuntă ridică starea de spirit de nou-născuți și rămâne lungă în memorie. Dar, în orice caz, glumele trebuie selectate corect, nu ar trebui să fie ofensatoare sau ofensatoare.

  Alte puncte importante care trebuie să-și amintească făptașii celebrării, anii mai târziu, cu bucurie și sensibilitate au reamintit această zi solemnă.

  • Semnați o carte poștală aveți nevoie de un scris de mână frumos și ușor de înțeles. Se pare că este o recomandare banală, dar curbele de doodle ilizibile pot strica impresia generală. Dacă este necesar, puteți cere unei persoane din mediul său, care are o scriere de mână caligrafică.
  • Tendința la modă a început să lase un pas sau de cerneală, mânere gel cu Glitters. Culoare cerneală poate fi folosit orice: negru, albastru, rosu, purpuriu. Principalul lucru este de a fi scris ușor de citit. Culoare cerneală poate fi selectat în conformitate cu gama de culori a cardului de nunta selectat.
  • Întoarceți liniile de creion trebuie să fie frumos, ușor alăturat creionul, ceea ce face linii abia vizibile. Puteți utiliza un ac subțire sau un mâner pix sinucidere.

  Exemple

  Atunci când este dificil să se aranjeze frumos și corect gândurile, este mai bine să folosească exemple gata făcute, și deja formează textul original.

  De la cei dragi și prietenii

  Vă dorim seri plăcute, calde răsărituri paradis, povești de familie vesel și tare râs pentru copii.

  Să toate obstacolele pe calea tinerii căsătoriți vor fi depășite. În cazul în care este greu să meargă singur prin râu, lăsați a doua jumătate a ajuta. Și dacă frica de unul este depășită, apoi lăsați-l să sprijine imediat un alt. Amintiți-vă că familiile fericite sunt construite pe eforturi comune și o execuție reciprocă.

  Lăsați nava pe care ați creato-o înotați, fără să vă întâlniți cu furtunile, vremea rea ​​și uraganul. Lăsați-l să sufle doar înapoi vântul și să strălucească soarele strălucitor. Numărul de locuitori de nave lasă să crească în mod constant. Aveți grijă și nu uitați părinții dvs .: soacra cu soacra, soacra și testa! Curățați cerul și consimțământul.

  Carry după anii de azi e starea de spirit plin de bucurie și solemnitate! Astfel încât întreaga dvs. cale de viață este evidențiată de distracție, consimțământ, cald și toleranță. Ponderea în jumătate tristețe și noroc.

  Bird cu numele „Familia” a primit astăzi două aripi, iar aceste aripi sunt mirele cu mireasa. Aceasta pasare este de invatare doar pentru a acoperi. Astfel încât să zburați cu prudență și să vă protejați reciproc, deoarece cu o singură aripă o pasăre nu poate zbura.

  Lăsați îngerul ceresc să vă protejeze uniunea de la toate durerile și eșecurile. Dragostea este un sentiment incomparabil bazat pe îngrijirea, mangaieri și reciprocă. Adevărata iubire este mai puternică decât după timp. Ai grija de sentimentele tale, respect reciproc și nu fac parte.

  de la colegi

    O echipă prietenoasă de colegi doresc tineri casatoriti de fericire de nezdruncinat, victorii comune, vise mari și planuri puse în aplicare, bogăție și iubire fără sfârșit.

    Felicitări pentru frumoasa pereche, pentru care astăzi este cu adevărat special – două inimi conectate la o uniune puternică. Echipa noastră dorește ca viața de familie să aibă în continuare durabil și armonios. Lăsați valorile principale ale veți avea dragoste mistuitoare, un real respect și înțelegere veșnică.

    Lăsați iubirea loial viu în sufletele voastre, harul în casa ta, bogăția pe conturile. Vă dorim fericire sinceră, stare bună de sănătate și succes în toate afacerile noi.

    sarbatoriti la nunta de aur! Au o casă mare, confortabil în cazul în care rasul copiilor vesel va suna. Curat să renunțe și să ierte! Faceți cunoștință cu oameni prietenoși și tovarăși de încredere. Nu uita casa tatălui. Dă afecțiune și îngrijire pentru copii viitoare.

    Cum de a crea o carte de nunta cu propriile mâini, uite următoare.

    Citește mai mult  Urmărind: Tradiții și caracteristici
    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: