Idei de cadouri practice și originale la părinții nunta de tineri casatoriti

Idei de cadouri practice și originale la părinții nunta de tineri casatoriti

Nunta propriei sale Chad este, probabil, pentru cei mai mulți părinți, un eveniment care nu este mai puțin important decât nașterea sa. Da, și diverse probleme, costurile financiare ale acestui eveniment cad de multe ori pe umerii pople și Mamele de mireasa si mirele. Ca o regulă, una dintre primele toasturi este pronunțat pe banchet festiv, acesta va fi inutil să vă rugăm părinții și un cadou special.

opțiuni tradiționale

Prezentarea prezenții părinților de tineri casatoriti este un vechi semn de slavă. Astfel, mirii mulțumesc părinților reciproc pentru creștere și adus pe fiul sau pe fiica lui. În partea de est a existat (și în regiunile cu deficiențe de auz și astăzi există) tradiția de a calma de plata pentru fata. Nunta Kalym este o ofertă destul de bogată, destinat pentru familia miresei. De regulă, este bovine, vin, bani, covoare, recolta.

În familiile slave, tradițiile părinților și a mulțumit dăruit, de obicei, în a doua zi de nunta. În această zi au fost cheltuite în jurul satului pe un car decorat, au fost dedicate ei glume, cântece și brațe, și cadouri, de asemenea, handed. Acestea din urmă au fost de multe ori cu un indiciu erotic – ca o dorință de a face un alt copil, în schimbul pentru a crea propria familie. Cu alte cuvinte, a doua zi a tinerilor a fost dedicată părinților, precum și rude apropiate (bunici).

Pentru mama și Papa mire

Conform tradiției miresei a înmânat părinții mirelui propriile lor lucruri făcute. De obicei, era domeniul textile, turnuri brodate, fete de masa. Astfel, fata a demonstrat propriile sale abilități în gherghef de afaceri.

După această tradiție, un cadou de la nou-născuții poate fi textile acasă: Perdele, pături, covoare, prosoape. Relevante va fi un set de lenjerie de pat sau de masă. Prezentarea originalității va ajuta broderia nominală. Deoarece puținele doamne moderne au capacitatea de broderie și timp liber, este mai înțelept să comandați o broderie de mașini într-o cabină specializată.

Întotdeauna adecvat, și cel mai important – darul bun venit și plăcut va fi cel asociat cu pasiunea părinților. În cazul în care viitoarea soacră este plăcută de gătit, se va pregăti în mod clar cărți culinare în editura, mâncăruri, forme de coacere, set de condimente sau uleiuri rare. Dacă, dimpotrivă, pe care doriți să faciliteze responsabilitățile economice ale „În al doilea rând Mama“, dau un filtru de pâine, o multicooker, mașină de spălat vase sau alte aparate de uz casnic. Este dificil de a găsi o femeie care nu dau astfel de cadouri.

Cuplu mintală pentru familie de cadouri – Serviciu. Opțional pentru a prezenta seturi de porțelan scumpe constând dintr-o varietate de articole. Acesta va fi, de asemenea, simbolic și drăguț chiar un ceai mic sau un set de cafea, alese cu atenție și predat cu cuvintele pe care tânăra familie așteaptă o invitație de a bea ceai de familie pentru a beetra si mama-in-lege.

Citește mai mult  Selecția de cadouri pentru concursuri la nuntasilor

Dacă doriți ca bătute nou soacră-ai amintit un cuvânt bun, prezenta ei ceai bun sau cafea. Nu aspirați și alegeți o opțiune decentă, ea achiziționarea într-o cantitate mare. De fiecare dată, doresc să gust de ceai sau cafea și se bucură de gustul său, părinții mirelui vor aminti donatorilor.

În cazul în care fondurile permit, să prezinte părinții viitorului soț al decorului, realizat în același stil. Pentru mama vă puteți ridica cercei, și pentru Tatăl – Butoni. Principalul lucru este ca decoratiunile nu sunt bijuterii false sau ieftine.

Dacă nu ai bani pe lucruri scumpe și impresionante, este mai bine să alegeți o altă opțiune cadou. În mod similar, ar trebui să se facă în cazul în care vă este frică să „dor“ cu stilul de bijuterii.

Pentru tatăl și mama miresei

În zilele vechi, fata după căsătorie a trecut în familia mirelui, astfel încât în ​​propria familie numărul de lucrători a scăzut. Astăzi puteți bate acest lucru, oferindu-tatăl și mama fetei „Asistent automat“. Opțiune excelentă – Multicooker. Mașina de spălat vase sau mașină de spălat, frigider și t provin de cadouri mai mari. D.

Seturile de textile descrise mai sus vor fi, de asemenea, o prezentare bună (Lenjerie de pat, fețe de masă, prosoape și t. D. ). Nici o prezentare mai puțin simbolic va fi feluri de mâncare frumoase. Demonstrați îngrijirea sănătății părinților – încălzire, umidificator de aer, sau lampa de sare pentru masaj, le va mulțumi, fără îndoială,.

Mirele poate preveni buchet de mamă, iar dacă ea este pasionat de flori în creștere, ei pot depune flori rare camera. Testul poate da alcool elita.

La fel ca părinții mirelui și părinții miresei va da tichete sanatoriu, bilete la film, abonamente la sala de sport, piscina, filarmonic. În cazul în care fondurile permit, puteți achiziționa o zonă de țară pentru ei, și chiar mai bine – o cabana cu clădiri gata făcute și aterizări.

La această vârstă, de altfel, mulți oameni au cabane și literalmente trăi acolo. În acest caz, vă puteți da-le instrumente de inventar și de lucru de facilitare (masina de tuns iarba, sistem automat de udare). Succes pentru a fi alama prezentat pentru prăjit carne. Cererile vor fi cadouri sub formă de elemente de decor: lumini de gradina, decoratiuni pentru paturi de flori, bănci mici forjat.

Prezent cu propriile lor mâini

Cadourile făcute de propriile lor mâini – aceasta nu este o modalitate de a salva, iar indicatorul de ceea ce ai încercat foarte greu, am vrut să prevină ceva cu adevărat simbolic și unic. De regulă, tinerii înainte de nunta are multe probleme și nu există aproape nici un timp liber, așa că, dacă au creat un colaj pe colaj WATMAN sau o prăjitură, se spune despre respect și dragoste puternică pentru tata și mama.

Citește mai mult  Fă un cadou pentru aniversarea căsătoriei părinților cu propriile mâini

În sala de banchet puteți face fotografii vechi din albumul de familie în avans, care însoțește le ating inscripții pentru părinți. Puteți crea un fel de locomotive, decupa remorci din hârtie. Pe fiecare mașină puteți atașa fotografii de mireasa si mirele de la naștere. Locomotiva este atașat la perete, la intrarea în sala de banchet.

Pe măsură ce deplasați spre locurile părinților, fotografia înlocui reciproc și să demonstreze modul în care a crescut copii, familia sa schimbat. Direct lângă instrumentele, în locul în care mamele si tatii de tinere vor sta, puteți pune o fotografie în cadrul. Pentru a face o fotografie de tineri cu părinții pot fi cu câteva zile înainte de nuntă, dar va fi chiar mai interesant, dacă o faci în biroul de registru.

Desigur, o astfel de prezent necesită o mare pregătire și disponibilitatea asistenților. Dar acest lucru este exact ceea ce face chiar mai valoros.

Puteți coace un tort sau placinta, cel mai important – do it yourself. Puteți face o notă glumă la tort, cu o explicație a compoziției sale, denumirea fiecăreia dintre ingredientele. De exemplu: „Pentru a exprima dragostea noastră, am pus o capsuna parfumat coapte într-un tort, și pentru demonstrarea respectului l-am turnat cu un sufleu blând de smântână naturală“. Fără îndoială, chiar și la absența gustărilor și tratează pe masă, părinții vor lua cu bucurie prăjiturile (vor trebui să se pregătească în 2 copii) acasă pentru a le gusta dimineața.

Idei și surprize neobișnuite

Majoritatea părinților, abia vin la nunta iubitului Ciad, începe să aștepte ca nepoții. În acest sens, tinerii le pot da un copac portocaliu. Ea simbolizează confortul de familie, continuitatea generațiilor. Un cadou poate fi însoțit de o promisiune plină de umor, care este la fel ca un copac portocaliu dormește cu fructe (și se fertilizează pe tot parcursul anului), astfel încât părinții tăi vor fi înconjurați de nepoți.

Cu toate acestea, în cazul în care căsătoriile sunt foarte tinere, iar părinții lor doresc să-și termine studiile și au avut loc într-un plan de carieră, un astfel de cadou poate să-i sperie.

Medalii originale, cupe, certificatele vor fi originale. Principalul lucru este cu adevărat și, în același timp, pentru a determina cu sinceritate nominalizarea pentru fiecare dintre părinți. În acest caz, în scenariul vacanței, este mai bine să faceți un loc special pentru ceremonia de prezentare. Mireasa poate spune cuvintele de recunoștință părinților lor și pot explica semnificația nominalizării, iar mirele – prezintă solemn o recompensă. Apoi, el mulțumește familiei sale într-un mod similar, iar mireasa este deja angajată în prezentarea medaliei sau a cupelor.

Buchete de dulciuri și fructe arata originale. Principalul lucru este că acestea nu sunt dezvăluite sau deteriorate. Este puțin probabil ca părinții să înceapă să guste un cadou neobișnuit pe un banchet, unde deja o mulțime de tratamente. Dar ei vor putea să-și ridice casa și vor încerca 2-3 zile după nuntă.

Ceea ce este mai bine să nu dați?

Înainte de a vorbi despre cadouri nedorite, merită remarcat faptul că părinții mirelui și părinții domnișoare de onoare ar trebui să fie echivalente cu. În cazul în care o primesc aparate de uz casnic, atunci este de dorit ceva de preferință prezent așa.

Citește mai mult  Cum să faci o nuntă în culoarea albastră?

Alege cadouri părinții tineri împreună mai bine. Ea îl aduce mai aproape, vă permite să cunoască mai bine familia partenerului tau. În plus, mireasa poate opri tânărul în timp, în cazul în care, de exemplu, a fost de gând să cumpere pentru flori mama-soacră, la care ea a fost alergic.

Cu cât a fost vorba despre posibilitatea de a da un serviciu sau o pereche de ceai, dar dintr-o cratiță și tigai ca un cadou pentru părinți este mai bine să refuze. Se pare prea obișnuit, și o femeie poate vedea într-un astfel de cadou un indiciu subtil că locul ei în bucătărie.

Nu este nevoie să dai cadouri pot provoca neînțelegeri în familie. De exemplu, în cazul în care tatăl mirelui sau miresei este un pescar pasionat și în mod constant dispare pe lac sau râu, iar soția lui este neobosit „fierastraie“ el pentru ea, este mai bine să nu dea filare, cizme de mlaștină sau de pliere scaune. Toate acestea, capul familiei vrea să imediat experiență în acest caz, încă o dată „în așteptare“ din casă, în care tinerii căsătoriți sunt în mod indirect.

Aveți grijă de sănătatea părinților – este întotdeauna lăudabil. Deasupra listei de cadouri din acest grup. Cu toate acestea, acestea ar trebui să fie oprit. Nu se recomandă să dea medicamente, certificate pentru primirea unui medic (chiar foarte bun sau plătit), un mijloc de măsurare a presiunii, nivelului de zahăr. Toate aceste elemente, în cazul în care există o nevoie pentru ei, este mai bine să cumpere mame si tati, fara motiv.

Dacă credeți că tradițiile, atunci nu pot da ceasuri, elemente deschise, oglinzi. Conform credințelor, ei pot încorpora o familie. Chiar dacă tu nu crezi în semne, este posibil ca părinții tăi, fiind mai generația mai în vârstă, va fi văzut în astfel prezintă un semn lipsit de amabilitate.

La alegerea cadouri, este important să se abordeze această responsabilitate – afla dorințele, să ia în considerare preferințele personale, tradițiile familiale. Alegerea cadourilor în ultimul moment, riscați să dobândiți elemente complet inutile. Dacă dați ceva ieftin, atunci creați impresia că oferim cadouri exclusiv „pentru o bifă”. O impresie similară va fi creată chiar dacă dați oamenilor un lucru scump, dar inutil (de exemplu, un frigider, dacă majoritatea părinților au cumpărat deja o astfel de tehnică).

Nu este recomandat să oferiți părinților haine și încălțăminte. Cadouri similare, conform etichetei, pot fi date reciproc doar rude apropiate. În ziua nunții, de obicei fiica mirelui sau mireasa Fiului nu sunt încă atât de nativi pentru mame și tati din „jumătățile” lor.

Care dau părinților de la nou-născuți, uită-te în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: