Recomandări pentru designul nunților în stil Provence

Recomandări pentru designul nunților în stil  Provence

Inimile îndrăgostite cu un pic frumos, motiv pentru care de la an la an nu pierde relevanța nunților în stilul „Provence”. O astfel de eveniment o implică o combinație de simplitate și aristocrației.

Particularități

Locul de Provence, prin descrierea vizitat acolo, este una dintre cele mai romantice din lume. Cu o singură mențiune a acestui cuvânt, câmpurile nesfârșite care se încadrează în lavanda, viță de vie, Alpii și o așezare simplă în stil rustic. De multe ori să efectueze paralele între festivitățile organizate în stilul de Provence și Shebbi-Chic. De fapt, aceste direcții de stil au diferențe vizuale evidente. Primul tip de proiectare se manifestă în sofisticate, piese sofisticate în raport cu totul la celebrarea nunții. Al doilea stil este asociat cu vechi, este mai strictă în proiectarea.

Nunta în stilul de „Provence“ necesită multă atenție la condițiile de bază ale organizării sărbătorii, astfel încât oaspeții și cuplu de tineri într-adevăr se simțit pe această parte zi a provinciei franceze.

Unul dintre momentele fundamentale ale evenimentului este locul de sărbătoare. Ideal dacă este posibil să petreceți ceremonia de aer liber, pe fundalul peisajelor pitorești.

Deschideți compatibilitatea maximă a spațiului cu cerințele stilului de măslini.

Dacă condițiile meteorologice și alte motive nu permiteți naturii naturii, puteți alege un restaurant spațios și luminos ca alternativă. Un decor mic va face posibilă aranjarea unei sală de banchet în conformitate cu stilul de nuntă.

Culorile principale ale nunții de măslini sunt orice nuanțe de lavandă: violet violet, albastru deschis, gri-roz, liliac, măslin. În plus, pot fi folosite toate nuanțele de alb și lapte, teracotă, galben calm. Toate tonurile ar trebui să fie în paleta pastel. Culorile luminoase vor fi lovite din canoanele de stil.

Imagini ale oaspeților și a noilor

Hainele de mireasa si mirele trebuie să se refere neapărat la stilul comun al evenimentului. Această cerință se aplică pentru toate atributele de nunta, coafura, machiaj, decorare.

Tinuta de tineri casatoriti pentru celebrarea în stil de măsline presupune alegerea unei rochii romantice montate fara tipete elemente decorative. Nu se potrivesc unei rochii magnifice sau tinuta cu un tren. Acesta va fi cel mai bine sa arate ca un costum lung în podeaua unui stil simplu, cusute din țesături ușoare, care pun accentul tandretea si farmecul cifrelor miresei. Tinuta poate fi confectionata din tesatura alba sau crem, completate cu elemente de dantelă.

tocuri pantofi subțire sau platformă înaltă pentru nunta de măsline sunt inadecvate. Cea mai bună soluție este de pantofi de simplu care arata festiva. Pantofii de culoare sunt determinate de preferințele proaspăt căsătorit, culoarea rochiei și alte detalii ale imaginii de nunta.

Stilul provensal nu acceptă tradiționale care implică grinzi piloni mari sau cozi. Se acordă prioritate părului licentios, frumos decorate în bucle mari, care vor arata perfect cu rochii gratioasa si machiaj abia vizibile. Puteți face un pachet relaxat scăzut sau panglica impletituri voluminoase decorate cu panglici din satin în culoarea celelalte accesorii de mireasa.

Parul poate fi țesute flori reale (off) sau pe partea de sus coafuri de mireasa pot purta frumos coronita de flori. Acești muguri pot fi înlocuite cu artificiale (din argilă polimerică, satin panglici sau foamirana). Desigur, toate aceste elemente decorative ar trebui să fie în culori pastelate pentru a se potrivi cu alte accesorii.

Bijuterii pentru urechi sau gâtul miresei nu trebuie sa fie prea mare și strălucitor. Pe fondul unui stil simplu de rochie ei vor arata nearmonios. O opțiune bună va fi împrumutată bijuterii la bunici sau la o vârstă neintențională nativă.

Bijuterii, din care loviturile antice sunt cele mai potrivite pentru a crea o imagine romantică a unei căsnicii.

Buchet în design de măsline, de asemenea, impune anumite condiții. Acesta poate fi asamblat numai din plantele de câmp. Minunat va arăta în centrul compoziției lavandă (dacă este posibil, este posibil). Baza buchetului poate fi alcătuită din flori de porci sau margarete. Aceste flori vor arăta foarte armonioase și în coafură.

Forma buchetelor, ca o rochie de mireasa, ar trebui sa fie la fel de simpla posibil. Nu există cascade, baghetele sau coșuri. Cel mai bine este să alegeți un buchet îngrijit (ca și cum ar fi colectat cu propriile mâini), decorat cu o panglică de mătase de liliac.

tinuta mirelui trebuie sa fie, de asemenea, armonizate cu stilul de nunta comună, astfel încât aproximativ fracul șic, costume oficiale și Frenchs ar trebui să fie uitate. Mirele nu poate purta chiar și o jachetă. Este mai bine de a alege tinuta de tonuri de lumină (acest lucru este valabil pentru pantaloni și sacou, în cazul în care acesta din urmă va fi în continuare utilizat): lapte, smântână, frasin. Cămașa poate fi culori lavanda, cu dungi sau carouri.

Elemente suplimentare pentru a se imbrace mai bine pentru a alege un viitor soț în nuanțe contrastante. Acest lucru va da imaginea de nunta de originalitate și farmec. Detalii Accent poate fi bretele, cravată, fluture. boutonniere nunta ar trebui să fie făcută într-un singur stil, și din aceleași plante ca un buchet de căsătorie.

Toți oaspeții care sunt invitați la nuntă ar trebui să fie conștienți de orientarea tematică a evenimentului și să se pregătească costumele și accesoriile potrivite pentru ei. Fetele pot prefera rochii în podea lila sau nuanțe de culoare alb-lăptoasă. Decoratiunile folosite de fete ar trebui combinate nu numai cu o rochie individuala, ci si cu tema totala a celebratului.

Oaspeții pentru bărbați sunt recomandați să aleagă pentru o cămașă de nuntă de nuntă și nuanțe luminoase. În mod ideal, dacă cuplul invitat la nuntă va naviga costumele într-o singură soluție de culori. Dacă se dorește, bărbații își pot adăuga imaginea cu fluturi sau suspendatori.

Meniul

Sărbătoarea în stilul de măsline implică un meniu cu includerea bucătăriei franceze. Poate fi diverse brânzeturi, melci, supe parfumate cu ierburi de măslini, ratatu și multe altele.

Desertul de nuntă, conform canoanelor, coace de lapte și miere. Decorarea de tort externă implică utilizarea cremei albe și a masticului liliac. Ideal dacă tortul poate decora lavanda reală.

Decoratiuni de nunta

Pentru recrearea atmosferei de „Provence”, toate accesoriile de mobilier trebuie să fie bine decorate cu numeroase perne moi și placi. Scările sau gardurile de pe terasa de vară pot include elemente forjate. Aici și ar trebui să existe lucruri curioase. Este foarte important ca decorațiile din plante să fie prezente în hol. În decorațiuni de flori trebuie să respectați regula generală a stilului de măsline: nuanțe pastel, fără pompozenie și chic.

Invitații pentru o nuntă care îndeplinesc orientarea tematică este ușor de făcut cu propriile lor mâini. Ca bază, hârtia obișnuită este potrivită, făcută artificial cu ceai sau cafea. În plus, veți avea nevoie de o frânghie subțire și mai multe flori de luncă sau ramuri ale lavandă.

Camera de banchet trebuie să fie echipată cu accesorii sub metri străvechi, lenjerie de pat, buchete de câmp, elemente de epocă. În cazul în care evenimentul se desfășoară în aer liber, puteți crea un arc de cerc de la culori vii. În camera, deschiderile ferestrelor sunt permise pentru a decora sub arcul de flori.

Scaune pentru invitați ar trebui să fie făcută din lemn. Ei bine, dacă te pixuri de scaune cu compozitii florale decorate.

Ochelari de cei prezenți pot fi decorate cu flori, și băuturi în sticle – decorate cu decupaj cu peisaje Provence.

Tinerii casatoriti se pot pregăti pentru cei prezenți mici cadouri, așa-numitele bonbonnieres. Componentele lor, puteți folosi săpun cu aromă de lavandă, săculeț cu ierburi, un bol in miniatura cu miere, copt într-un ambalaj elegant.

Transport de nunta pentru o nunta in stilul de „Provence“ nu este o limuzină, ci un buchet, întărită de un cal. Cei care nu sunt pregătiți pentru o astfel de viraj neobișnuit, este recomandat să închiriezi o mașină retro. Culoarea automată ar trebui să fie pastel. Poate decora calul de fier poate fi culori vii și panglici.

Pentru nou-născuți, iubitorii de sport sunt invitați să aleagă biciclete.

Opțiuni pentru

Dacă nunta este ținută în afara orașului, ca loc pentru un banchet, ar trebui să alegeți o piatră de piatră sau o casă dintr-un copac. O optiune excelenta va fi închirierea unui castel medieval sau un muzeu în aer liber. Dacă ultimele două opțiuni pentru nuntă nu vor putea găsi, puteți limita cortul portabil.

Bineînțeles, cel mai bun moment pentru celebrarea în stilul de măsline – august, când lavanda începe să înflorească.

Dacă nunta este ținută în oraș, puteți închiria un restaurant în stil rustic, cu o terasă spațioasă de vară. Principalul lucru este că situația este cât mai simplă, dar în același timp confortabil. Mobilier de răchită, abundența verdeață și culori.

Pentru celebrarea nunții în stilul „Provence” este important să se ia în mod competent și de fundal muzical. Cea mai bună soluție va fi compoziții folclorice, funcționează în stil clasic, numere instrumentale.

Franceză Provence este renumită pentru tradițiile de nuntă interesante care pot fi incluse în scenariul propriului lor nuntă. De exemplu, o idee neobișnuită a răscumpărării mirelui. Mirele nu are nevoie să treacă o mulțime de teste înainte de a vă vedea preferatul. Răscumpărarea se efectuează în ajunul nunții în sine, sub forma de o cina festiva. Toate rudele viitorului soț sunt invitați la cină. În timpul evenimentului, mirele dă cheile de bunăstare din casa lui. Că, la rândul său, îi închide pe centură, confirmând starea locuințelor de locuințe. Apoi, oaspeții clătinat tineri șapte ramuri de lavanda, dulciuri și bani.

O altă divertisment în timpul nunții va fi sărituri printr-o panglică florală. Această acțiune are un sens simbolic – trecerea la o nouă etapă de viață.

O idee neobișnuită va fi o invitație la nunta artiștilor – cartoonisti. Desenele lor vor ridica starea de spirit tuturor celor prezenți.

Puteți organiza o sărbătoare în stilul de măsline, examinată în detaliu caracteristicile direcției, obiceiurilor și stilului de viață al populației din Provence. Simplificarea procesului de pregătire pentru nuntă va ajuta coordonatorul de nuntă, pe umerii cărora va scădea toate pregătirile, luând în considerare dorințele dvs.

Exemple de înregistrare

Materialele naturale sunt utilizate pentru înregistrarea sălii: FLAX, Siteria (din care sunt cusute de masă), burlap (folosit pentru decor de sticle). Este inacceptabil să folosiți catifea sau mătase. Nici o aurit sau argint în design, doar nuanțe pastel. Tacamurile de pe masă ar trebui să fie din ceramică și nu din porțelan scump.

Compoziții florale cu plante de lavandă sau luncă, coșuri de fructe, Caspo cu plante vii, standuri si sfesnice cu elemente de forjare pot fi folosite ca un decor de sala de banchet.

Foarte populare Arches de flori pot fi făcute cu propriile lor mâini, este suficient pentru a alege o bună structură metalică, plante adecvate: flori sălbatice, lavanda, verdeață, un ou, și accesorii, cum ar fi panglici de satin în culori pastelate.

Creați un photocona luminos, cu ajutorul diferitelor lucruri interesante: sticle vechi, ceainice, vaze, dantelă, țesături cu efect de material decolorat, din lemn sau mobilier din fier forjat (nu se poate folosi de piele de plastic și artificială), ore de epocă, celule pentru păsări, valize, lars, biciclete.

Despre cum să facă o nuntă în stil de „Provence“, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: