Rochii de mireasa pentru a fi mireasa

Rochii de mireasa pentru a fi mireasa

Una dintre cele mai renumite branduri de nunta la modă este de a fi mireasa – Rusă Brand cu rădăcini americane. Ea a trecut un drum lung și păstrate departe de ultimul cuvânt în lumea modei.

Istoricul de dezvoltare de brand

Acum, toate brand bine-cunoscut a fost creat ca o afacere de familie în Statele Unite ale Americii în anii ’50 ai secolului trecut. El a prezentat rochii de mireasa tradiționale, în ciuda revoluției culturale a acelor vremuri. Puțini oameni au crezut în succesul acestei companii, și, prin urmare, moștenitorii vândut de către oamenii de afaceri din Moscova, care sa mutat în curând sediul central al companiei în Rusia

Modelele s-au îmbunătățit și adaptat la condițiile din Rusia: vreme rece în timpul iernii, o afacere-armat scăzut și un nivel scăzut de trai. Rochii au fost create pentru a transforma o fată într-o prințesă adevărată dintr-un basm.

De-a lungul timpului, producția sa extins și îmbunătățit. Fabrica de achiziționat și construit, au fost folosite cele mai bune tehnologii, îmbunătățirea controlului de calitate – totul este utilizat pentru a obține cele mai bune rezultate și clienții care atrag.

Datorită acestui fapt, acum putem permite să meargă sub coroana în rochia miresei, și faima mondială demonstrează că toate lucrările nu au trecut în zadar.

2011 Bridal Collection

Fiecare fată visează să devină o prințesă, astfel încât brandul să fie mireasa a întruchipat acest vis în această colecție, astfel încât orice capriciu este îndeplinită.

Citește mai mult  Sfaturi pentru a alege cadouri pentru parinti pentru o nunta de aur

Rochii de tăiat luxuriante clasice, realizate din materiale nobile, decorate luxos și completate cu accesorii elegante. Splendor și simplitate, rafinament și bogăție, noblețe și sensibilitate, mister și eleganță ne reprezintă această colecție. Fiecare mireasa va găsi o rochie pe care o va transforma in printesa.

2012 Bridal Collection

Brand pentru a fi mireasa pastreaza traditiile invariabil, alegerea materialelor de finisare si pentru tinutele înfășurate. Prin urmare, colecția 2012 nu este inferior la colecțiile din ultimii ani.

Mai mult decât atât, toate rochiile sunt create pentru a face să vă simțiți regina reală în ziua căsătoriei. Dantelă, broderii și pietre facilitează cea mai mare realizare a ideii de designeri.

Rochii create pentru fiecare gust, elegant, restrâns, grațios, luxos și ușor de peste noapte. Prin urmare, chiar și mireasa cea mai exigentă va găsi o rochie de gust în care va fi cea mai frumoasă.

2013 Colecția de mireasă

Colecția din acest an constă într-o mare varietate de rochii pentru tăiere, decor și stil. Aici sunt:

  1. Tradițional croes, siluetă „prințesă”.
  2. Rochii cu avioane luxuriante.
  3. Rochii scurte brodate.
  4. Ținute provocatoare de tăiat non-tradiționale și neobișnuite elemente.
  5. Rochii de mireasa Silhouette „Mermaid“.

Cele mai multe rochii sunt decorate cu elemente realizate manual: margele de cusături și sticlă, pietre din decorare, precum și piese de dantelă în decorul rochii de nuntă restrânse.

2014 Bridal Collection

Colecția 2014, precum și cele anterioare, a fost creat pentru fetele care merg cu timpul. În ea, un loc special a fost luat de rochii de nuntă cu o tăietură neobișnuită și de echitatie translucidă, decor de dantelă și modele scurte.

Citește mai mult  Bufet de nunta: Caracteristici si reguli de organizare

Alegerea bogată și modelele clasice luxuriante în podea. Fuste originale cu mai multe niveluri cu un corset și un decor sub forma unei călătorii pe osie, cu o imagine deschisă creați o imagine unică.

Seducă seducătorul la modelul în stilul sirelor. Silueta atacată este decorată cu dantelă și pietre, dimensionează o moară subțire „coadă”.

Clasicul a fost folosit în stil grecesc și stil amplional.

Rochii de mireasa 2015-2016

În sezonul 2015-2016, în toate colecțiile, tendința este un vârf de dantelă, care acoperă elegant zona de gât și umeri, fără a se ascunde, și dimpotrivă, accentuând grațios frumusețea. Corsetul completează modelele spectaculoase deschise și „suportă” mireasa. Nu vă faceți griji că în timp ce conduceți diapozitivele de mai jos și va trebui să fie corectată la fiecare 5 minute.

tinutele de nunta extraordinare în care sunt făcute reduceri buclate sunt, de asemenea, foarte populare in acest sezon si arata foarte eficient.

Colectia 2015-2016 îndeplinește toate legile la modă și menține popularitatea de dantelă. Astfel de costumele de nunta arata la fel de uimitor. Apropo, rochia poate fi pe deplin realizate din dantelă sau au unele detalii dantelă separat.

Printre stilurile, puteți găsi rochii din sifon unui Ampir, rochii de diferite lungimi și modele care sunt însoțite de accesorii extinse si decoratiuni, precum și elegant decorate.

În colecțiile casei de modă să fii mireasă, este ușor și ușor de a găsi un număr incredibil de rochii de mireasa potrivite. Singura dificultate va fi alegerea unora una, pentru că înainte de ordinele acestui brand este atât de dificil de a rezista.

Citește mai mult  Fă un cadou pentru aniversarea căsătoriei părinților cu propriile mâini
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: