Termeni de depunere a unei cereri către Oficiul de Registru pentru înregistrarea căsătoriei

Termeni de depunere a unei cereri către Oficiul de Registru pentru înregistrarea căsătoriei

Cuplurile care au decis să lege soarta căsătoriei, adesea confruntate cu problema formalităților. La prima vedere, se pare că este suficient doar să scrie o declarație, să o trimită autorităților relevante și să semneze imediat. Cu toate acestea, se pare că există ceva timp pentru respectarea tuturor formalităților. Acesta nu va fi de prisos să învețe regulile de depunere a documentelor, deoarece în funcție de această situație sau că, momentul poate diferi.

Ce se poate face în avans?

Este important să se ia în considerare faptul că, în plus față de cererea în sine, căsătoria trebuie să plătească taxa de stat. Până în prezent, dimensiunea sa este de 350 de ruble. Având în vedere că procedura de căsătorie este una pentru doi, trebuie să plătească o taxă într-o singură dimensiune. De asemenea, în prealabil, să ia în considerare data de înregistrare, selectați una dintre cele dorite și cel mai adecvat. În acest caz, este posibil să progreseze și să aleagă să nu un număr, ci mai multe, deoarece în ziua dorită în biroul de registru poate fi ocupat la fiecare oră.

Pentru a nu cheltui o mulțime de timp, este necesar să se rezolve împreună ceea ce va fi ceremonie. Trebuie să decidă în prealabil dacă va fi un tip solemn de căsătorie scurtă sau standard.

De asemenea, este important să se decidă dacă mireasa va schimba numele său sau nu. În plus, este necesar să se decidă cu privire la locul de desfășurare a sărbătorii, deoarece acest lucru nu trebuie neapărat să fie un palat de nunta.

Puteți apela în avans la cel mai apropiat compartiment al Oficiului de Registru și să clarifice programul acestei instituții. În ciuda faptului că, de obicei, aceste instituții lucrează de marți până sâmbătă, unii dintre aceștia pot avea un timp diferit de lucru în care va fi oferită perechea să se aplice. În plus, în țara noastră în a patra joi a lunii, de regulă, Sanden este furnizat în care nu există recepție. Pentru a nu pierde timpul prețios, aveți nevoie pentru a decide cu privire la orele cele mai convenabile.

Reguli pentru completarea și depunerea documentelor

În ciuda faptului că în momentul depunerii unei cereri, de obicei, nu apar dificultăți, Există anumite nuanțe care trebuie să știe.

 • Acest lucru se aplică informațiilor furnizate prin date privind pașaportul. Specificați numele, numele, patronimicul, data, locul nașterii, cetățenia, precum și informații cu privire la pașaportul în sine (de exemplu, numărul, seria). Naționalitatea este completă la Will, adresa de reședință este completă în înregistrare.
 • Pentru a înțelege cum să completați formularul F-7, puteți pre-descărca de la World Wide Web. Acesta va salva de la necesitatea unei călătorii preliminare către Oficiul de Registru. În același timp, tipărirea trebuie să fie făcut cu cifra de afaceri. Completați documentul va trebui să fie manual cu o scriere de mână spartă. În acest caz, puteți utiliza un mâner cu cerneală albastră sau neagră.
 • Este important de remarcat faptul că nu trebuie să existe abrevieri și corecturi în document. În plus, este important să se ia în considerare o astfel de nuanță: în linia cu alegerea de nume nu pot fi treceri. Dacă mireasa nu vrea să schimbe numele de familie, trebuie să-și scrie în mod necesar curent în acest grafic. În ceea ce privește metoda de depunere a unei aplicații, astăzi, conform legislației noastre, acest lucru se face în persoană sau în modul online.
Citește mai mult  Rochii de mireasa pentru a fi mireasa

 • Dacă cuplul are cetățenia rusă, în plus față de pașapoarte (biletul militar pentru mireasă în absența unui pașaport) necesită o primire a taxei de stat plătite. Când altcineva vine să depună o cerere, trebuie să oferiți o autorizație certificată în notar, permițând al doilea să prezinte documente pentru toate regulile. Atunci când sunt înregistrate perechi, în care nu a ajuns la vârsta majorării, este necesară rezoluția oficială a părinților sau a autorităților de tutelă.
 • Cei care obișnuiau să fie căsătoriți ar trebui să fie un certificat de reziliere. În consecință, dacă este necesară o reducere a calendarului procedurii, este, de asemenea, necesar să se justifice aceste documente pe baza unui caz specific. De exemplu, acesta poate fi un certificat de sarcină a mirelui sau despre boala unuia dintre viitoarele soți. În plus, pot fi depuse alte petiții.
 • Dacă nu există nici o dorință de a sta în linie, trimiteți o declarație este ușoară prin portalul serviciilor publice. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă înregistrați acolo și după găsirea unei relații în lista de servicii. În plus față de completarea unei forme electronice, puteți decide asupra locului căsătoriei. Poate fi un compartiment la locul de înregistrare sau o altă opțiune care se va bucura de o pereche, de exemplu, instituția poate fi aproape de restaurant, unde este planificată să sărbătorească un eveniment semnificativ.

Când puteți trimite documente?

Indiferent de faptul că toate compartimentele Oficiului de Registru fac obiectul anumitor instrucțiuni concepute pentru toate aceste instituții, aceștia pot avea propriile instrucțiuni. De exemplu, în unele instituții de căsătorie, documentele necesare sunt depuse timp de mai multe luni. Cu toate acestea, consideră că documentele pot fi depuse cu un an înainte de nuntă, este eronată. În ceea ce privește situații obișnuite, în medie, data căsătoriei este stabilită o lună înainte de nuntă.

Astăzi, când se aplică poate fi rezervat data dorită. Rezervarea timpului specific și o zi în țara noastră este permisă de lege în ceea ce privește două luni la șase luni. Cu toate acestea, în același timp, o lună înainte de data rezervat dorit, va trebui să vină la biroul de registru și se aplică pentru căsătorie. În caz contrar, nu va exista nici un motiv pentru rezervare.

Există o specială (independent), situație în care solicitantul (fie unul singur, cel mai adesea mireasa) abia a atins vârsta de 14 ani. Cu toate acestea, în acest caz, în ciuda faptului că există acordul părinților sau tutorilor, să nu facă fără permisiunea guvernatorului unei anumite zone. Dar, în același timp, în cazul în care înregistrarea se înțelege între tutore și sweepseed copilului, este imposibil și primește un refuz provocare. Același lucru se poate spune și despre copiii adoptați și părinții lor. În astfel de cazuri, declarația este pur și simplu nu a fost acceptată.

Trimiteți documente la oficiul registrului nu poate numai locuitorii unui oraș. În țara noastră, legislația prevede înregistrarea cetățenilor, dintre care unul este listat oficial de un rezident al unui alt oraș. Contactați corpul nunta ta, indiferent de locul de reședință al mirelui sau a miresei. Refuzul de a accepta declarații în acest caz, va fi ilegală.

Este posibil să se aleagă două date și mai multe?

Când contactați Institutul de nuntă, este posibil și mai ales adevărat atunci când perechea are nevoie de o zi concretă și semnificativă pentru ei, pentru a rezerva mai multe date. Cu toate acestea, dacă cererea se aplică prin portalul serviciilor publice, numărul de șanse scade. Este permisă specificarea doar a două date. În același timp, dacă dintr-un anumit motiv mireasa și mireasa nu vor veni să se înregistreze în prima zi și timp specificată, ei vor putea să o facă într-o altă zi rezervată. Va fi transferat automat data.

Dacă data nunții este pur și simplu transferată într-o altă zi din cauza nerespectării căsătoriei, este necesară o reapunere a cererii și, ca urmare, o altă plată a taxei de stat. Cu toate acestea, dacă o pereche avertizează în prealabil Oficiul de Registry, că nu va putea să se înregistreze, iar necesitatea de a transfera data, să plătească a doua oară pentru că pictura nu are nevoie.

aplicații absolut legitime pentru diferite birouri de registru. Cu toate acestea, trebuie înțeles faptul că pentru fiecare cerere depusă va trebui să plătească taxa de stat. În același timp, este permis să aleagă aceeași dată în diferite instituții pentru a crește șansele de semnătură într-o anumită zi.

Cât timp au considerat?

Ca orice munca de birou guvernamental, cont va necesita ceva timp. instituțiile de stat au un interval de timp strict stabilit că trebuie să știți pe cei care au decis să aplice pentru căsătorie.

 • Termenul standard este de 30 de zile. Aceasta este perioada minimă de examinare a cererii, deoarece depunerea acesteia în situații obișnuite.
 • Cele abreviat analizate individual. În funcție de situație, termenul minim de examinare poate fi de la una la cinci zile.
 • Creșterea timpului de așteptare poate ajunge la două luni. Acest lucru este posibil, cu un volum de muncă mare de instituții. Aici va trebui să aștepte rândul său.
Citește mai mult  Ce să oferi părinților unei nunți de rubin?

Există, de asemenea, o situație independent în care oficiul registrului se poate înregistra căsătoria în ziua depunerii. Această decizie adoptă șeful departamentului pe baza documentației furnizate și circumstanțe obiective. În ceea ce privește armura, timpul maxim poate fi de așteptat, prin depunerea unei cereri prin intermediul serviciilor portalului public (o jumătate de an).

Timpul poate fi redus în cazul în care tinerii căsătoriți nu planifică o nuntă solemnă. Apoi, de obicei, nu invita alte persoane, și, prin urmare, nu este nevoie să așteptați pentru o anumită zi. În lipsa volumului de muncă, oficiul registrului poate atribui picturi pe cea mai apropiată marți sau miercuri, deoarece tocmai în aceste zile că nu există nici o lipsă de timp liber. Cu toate acestea, în cazul în care instituția are principii stricte, de așteptare pentru înregistrare după examinarea cererii va avea în continuare cel puțin o lună.

În ceea ce privește perioada de încărcare a anului, atunci de data aceasta din mai-septembrie. Este, în timpul acestor luni, potrivit statisticilor, luarea în considerare a căsătoriei prezentat pentru înregistrarea unei căsătorii trebuie să aștepte mai mult.

Care sunt condițiile de curgere, în cazul în care unul dintre cei doi este un străin?

În acest caz, în momentul depunerii unei cereri și prezența unei taxe de stat plătite ar trebui să fie pregătită o copie a documentului care atestă un cetățean străin. Informațiile furnizate trebuie să fie obligatoriu transferate în limba noastră și documentate de notar. Fără ei, este inutil să depună o cerere. În plus, nu trebuie să uitați că trebuie să aveți o viză cu tine, care ar trebui să fie un cetățean străin. În cazul în care străinul folosit pentru a fi căsătoriți legal înainte, el trebuie să prezinte un document privind încetarea unor astfel de.

Atunci când înregistrarea căsătoriei de urgență este posibilă?

Există cazuri în care este posibil să se reducă timpul de examinare a documentelor. De exemplu, următoarele:

 • de așteptare pentru copil la termen de mai mult de zece săptămâni+
 • existența unui copil în comun de la aplicarea+
 • boală gravă a miresei sau a mirelui+
 • situație dificilă în care să fie iminenta plecare a unuia dintre solicitanții înregistrării.

Ce e bine de știut?

În cazul în care mireasa sau mire minori în nici un caz, în mod independent pe cont propriu nu pot solicita înregistrarea căsătoriei. În conformitate cu legea trebuie să aștepte optsprezece. Uneori, luarea în considerare a cererii poate crește din cauza sărbătorilor. De exemplu, ar putea fi primele zile ale noului an.

Citește mai mult  51 Anul vieții în căsătorie: Caracteristici, Tradiții și sfaturi privind celebrarea

Indiferent de dorința de a pereche, nu putem găsi datele disponibile, și chiar mai mult timp în anumite zile. Astfel de informații nu sunt publicate pe un portal de servicii publice, acesta nu apare pe telefon. Informațiile pot fi obținute numai personal, iar ei se vor referi exact înregistrarea.

În ceea ce privește proiectarea și depunerea unei cereri prin intermediul portalului serviciilor publice, înainte de a completa formularul de care aveți nevoie pentru a crea conturi de soț viitoare și soții. După ce este vorba de a merge la secțiunea de înregistrare căsătorie și să completați cererea.

Cineva ar trebui să completeze, dar, în același timp, din al doilea cont, este necesar să se facă o confirmare a consimțământului pentru a intra în căsătorie. După aceea, data și ora înregistrării va fi numit.

Soluție de situații non-standard

În cele din urmă, merită luat în considerare mai multe situații nu destul de obișnuiți să știu, ce să facă într-un caz sau de ce oficiul registrului poate refuza înregistrarea.

 • În cazul în care mireasa împlinește 20 de ani și trebuie să fie schimbat, dar în același timp, se va căsători, puteți schimba imediat pașaport și numele de familie.
 • Dacă nu există nici o prietenă sau un tip 18, este inutil să depuneți o declarație fără consimțământul părinților, acesta va fi pur și simplu acceptabil pentru examinare. Nu merită încercat să ocolesc întrebarea on-line. Chiar dacă până la vârsta majoratului, nu vom lua în considerare cererea, cuplul va primi un refuz rezonabil să se înregistreze.
 • În ceea ce privește costul înregistrării, este adesea tocmai acesta poate fi un moment neplăcut care va strica starea de spirit la ambele. Dacă nu există bani pentru căsătorie solemnă, nu aveți nevoie de nimic, dar cu plata taxei de stat. În cele din urmă, în lipsa finanțelor nu are nici un sens să plătească pentru muzică live și fotografii.
 • deportare forțată a unuia dintre viitorii soți din țara noastră nu se numără printre circumstanțele pentru a reduce timpul de examinare a cererii.
 • În cazul în care cuplul este interesat într-o zi de înregistrare specifică, care două dintre ele are o semnificație specială pentru ei, puteți aplica prin intermediul portalului serviciilor publice. În acest caz, mai multe șanse de a ajunge la data dorită.

Este imposibil ca nici un caz să semneze într-o singură zi și să scrie o nuntă în documentele o altă dată. Este ilegal, și, prin urmare, nici un lucrător de registru este de acord cu acest pas. Mărturia va indica exact data la care va avea loc căsătoria.

Cu procedura standard și respectarea tuturor formalităților, depune o cerere la oficiul registrului trebuie să fie exact peste o lună. Cu toate acestea, în virtutea unor circumstanțe de viață, această perioadă poate fi modificată atât în ​​modul mare și mai mici. Prezenta decizie adoptă șeful unei ramuri particulare a căsătoriei, pe baza documentelor și a legilor de înregistrare prezentate în cazuri speciale. Nu este posibil ca aceasta nu este întotdeauna posibil pentru a reduce timpul de așteptare din cauza volumului de muncă al oficiului registrului. În plus, orice considerație ar trebui să fie legală, aceasta nu poate fi accelerată în cazul în care nu există motive puternice pentru ea.

În condițiile standard, cererea este de două în orice compartiment al oficiului registrului pe teritoriul Federației Ruse. Dacă acest lucru nu este posibil, utilizați opțiunea de umplere spații distincte, declarația de fiecare parte este scris, în mod independent (este categoric imposibil ca unul de altul). În viitor, documentele sunt atribuite de notar și se depun la oficiul registrului. Fără o certificare în acest caz, angajații palatului de nunta nu va fi le-a acceptat, chiar dacă vor exista argumente bune.

Despre greșelile grosiere de tineri casatoriti din biroul de registru, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: