Cărți poștale pe 8 martie în tehnica de scrapbooking

Cărți poștale pe 8 martie în tehnica de scrapbooking

În ajunul Zilei Internaționale a Femeii, toți oamenii sunt în găsirea unui cadou care să poată satisface femeile lor preferate. O completare excelentă a oricărei prezentări vor fi cărți poștale frumoase în tehnica de scrapbooking făcută de propriile lor.

Particularități

La 8 martie, bărbații dau adesea cărți poștale, dar, de obicei, cumpăr versiuni gata făcute cu o poezie sau dorințe scrise. Cu toate acestea, fetele sunt mult mai plăcut pentru a obține o surpriză făcută de propriile lor mâini. Sub un astfel de caz, cărți poștale realizate în tehnici scrapbooking sunt ideale – Un astfel de prezent cu siguranță nu vrea să dea nimănui oricui.

Tehnologia scrapbooking a apărut în 1830, și se traduce alignively ca „Carte de bucăți“.

Dacă mai precis, aceasta este o carte, o carte poștală sau un album, lipite de fotografii, tăieturi din ziare, reviste, scrisori, figuri, culori, hârtie colorată, arcuri și multe alte materiale disponibile. Clasificări de cărți poștale realizate în tehnica scrapbooking nu există, dar le puteți împărți în două tipuri principale.

 • Apartament. Fara figuri volumetrice, culori și arcuri. Cel mai adesea, acestea nu sunt lăsate să cadă, ci pur și simplu bilaterale.

 • Volumented. Cel mai adesea cu flori, numere, unele desen sau arcuri. Pot exista astfel de cărți poștale drop-down sau bilaterale: facial – partea principală, iar partea din spate – cu cuvintele de felicitare.

De asemenea, cărți poștale pot fi o anumită formă: triunghiulară, rotundă, ovală sau sub forma unui număr. Ultima opțiune este adesea aplicată de vacanță din 8 martie, însoțită de vopsele de primavara: verde si roz, culori lipire. Și ca fotografiile sunt imagini folosite, de natura sau cele mai strălucitoare fotografii ale doamnei.

Cărți poștale realizate în tehnica scrapbooking sunt ideale pentru menținerea amintiri importante și nu limitează fantezia donatorilor.

Opțiunea comună este o carte poștală cu o surpriză, atunci când, de exemplu, un maestru face o floare de bomboane de pe partea frontală. Candy ca rezultat este consumat, iar bomboane este așa cuprinzând o floare pe o carte poștală.

Citește mai mult  Țesut din tuburi de ziare pentru începători

O trăsătură caracteristică a scrapbooking este că nu există restricții în această tehnică, și pot fi folosite exemple disponibile la îndemână. Numărul de idei și surprize când se creează acest dar nu este, de asemenea, limitat. Este demn de amintit doar că cartea poștală în tehnica scrapbooking nu ar trebui să opri, și este recomandabil să se prezinte un cadou semnificativ.

Materiale și instrumente necesare

Cel mai bine este de a utiliza materialele existente acasă, dar uneori trebuie să cumpere ceva.

Pentru a crea o carte poștală clasic avem nevoie de:

 • Carton, hârtie pentru scrapbooking, crafting sau alt tip de hârtie densă+
 • hârtie subțire Colorat+
 • cuțit de papetărie și foarfece+
 • PVA lipici, creion sau „moment“+
 • rigla+
 • bilaterale sau cel puțin bandă normală+
 • noduri Gel+
 • Fabric sau hârtie cu inscripție frumoasă recoltat+
 • Poze cu culorile tale preferate iubit, fluturi și jucării de pluș+
 • Figuri sub formă de inimi, margele și arcul decorativ (dacă nu, atunci puteți face hârtie colorată).

La selectarea materialelor pentru a crea o carte poștală, o atenție deosebită trebuie acordată schema de culori.

Este necesar ca culorile sunt combinate, același lucru este valabil și pentru sticked figuri, animalele și fotografiile selectate.

Contrastul va scoate din diverse elemente din compoziție, iar fata nu va fi capabil să se bucure de integritatea creaturi create de mâinile tale.

Cum se face?

Luați în considerare câteva clase de masterat simple pentru a crea cărți poștale.

Bilateral

Acesta este cel mai simplu dar.

Instrucțiuni pas cu pas.

 • Schema de culori Pick Up Hârtie Crearea fundalului poștal. Pe linia a două depozite de fier vechi documente, fixați benzi cu două sensuri, și lipi o bandă panglică de pre-recoltate pe ea+
Citește mai mult  Caracteristici de paturi sculptate

 • Imprimați partea facială rezultată pe baza de decupare: carton, ambarcațiuni sau hârtie deșeuri dense de dimensiunea dorită. Lipiți o floare sau o figură diferită într-o panglică împreună cu frunze feliate+

 • Atașați inscripția recoltată: „Fericit 8 martie!»În forma unui dreptunghi din colțul din dreapta jos.

Pliere

Această opțiune este bună pentru că într-o surpriză va fi suficient spațiu pentru a vă exprima toate dorințele.

Crearea unei cărți poștale arată așa.

 • Decizia cu dimensiunea, tăiați hârtia selectată.

 • Atașați un conducător la piesa de prelucrat și petreceți-o de-a lungul acesteia cu partea din spate a cuțitului de papetărie, nu prea presante. Deci puteți obține o linie de pliantă. Pe baza pregătită, benzi de stick în hârtie de decupare în avans în schema de culori corespunzătoare. În partea dreaptă lipi o bandă de la dantelă.

 • Tăiați inscripția: „8 martie”, pentru aceasta puteți achiziționa ștampile în avans.

 • A tipărit inscripția la piesa de prelucrat, a călătorit prin frânghia ei.

 • Din inscripție în partea poate „zbura departe fluturi“, „flori în creștere“ sau poate „sta“ gărgărițe poate „sit“. Alegerea cifrelor și rămâne întotdeauna pentru appliqu master.

În colțul de jos se poate lipi o fotografie de animale iubita, butoane sau o figură volumetrica diferită.

tematic

carte poștală tematică este mai complexă în fabricație, deoarece attentiveness și precizia va avea nevoie aici.

Etapele creației.

 • Ori de carton, sau o hârtie densă resturi de două ori și se taie numărul 8, astfel că cele opt este conectat în partea sa inferioară. În partea de sus a părții frontale a face o gaură în forma unui cerc+

 • Pe partea din spate a stilului de doamnelor, animalele ei preferate sau locuri comemorative, astfel încât acestea sunt vizibile în acest cerc. Pe partea din față mai jos inserați o imagine drăguț.
Citește mai mult  Original topiaria de la monede

 • Adaugă în partea de jos inscripția carte poștală de pre-recoltate.

 • Peste numerele paste arcuri, fluturi, cadouri, flori – totul este disponibil.

  În cursul de a crea o carte poștală, puteți adăuga figuri de volum, strasuri, margele să-l. Dar, amintiți-vă că, în orice măsură importantă. Este, de asemenea, în considerare în valoare de mai multe recomandări de la profesioniști:

  • cel mai bine stați compoziția în avans+
  • Nu depășiți o carte poștală în multe detalii diferite+
  • Încercați să dați prezentarea+
  • Pentru uscarea rapidă a lipiciului, a acucolorului și a altor materiale lichide, utilizați un uscător de păr.

  Cartea poștală în tehnica scrapbooking nu poate deveni doar un suvenir excelent și comemorative, dar, de asemenea, pentru a promova dezvoltarea de hobby-uri creative în viitor. O varietate de idei și o abordare individuală Când creați cărți, albume foto, cărți și jurnale pe această tehnică, face ca fiecare produs să fie unic.

  Având scrapbooking stăpânit, puteți da meșteșuguri celor dragi și prietenilor la orice eveniment și vacanță.

  Master Class pe crearea de cărți poștale pe 8 martie în tehnica de scrapbooking Vezi mai multe.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: