Cum de a face o grook croșetat atunci când tricotat amigurumi?

Cum de a face o grook croșetat atunci când tricotat amigurumi?

Brodată în orice moment, a fost foarte populare. Unul dintre soiurile sale este de croșetat, în special jucării. Cel mai dificil moment pentru începători în jucării de tricotat amigurumi este necesitatea de a face periodic o croșetat. Dar dacă practică, atunci totul va fi nu atât de dificil, așa cum pare la prima vedere.

caracteristici de tricotat

Este demn de a spune că creaturi mici de desene animate, legat cu cârlig, a apărut destul de recent – în secolul XX. Și călătoria lor în multe țări au început cu Japonia.

Tradus din limba japoneză cuvântul „Amigurum“ înseamnă „păpuși“ sau „jucării“.

Arderea în Japonia, meserii minunat răspândit rapid peste tot în lume.

În ceea ce privește tricotat în sine, Pentru a crea aceste jucării neobișnuite, sunt utilizate numai tipuri de bază de bucle. În plus, caracteristica caracteristică a Amigurum este dimensiunea lor mică. Dacă vorbim despre figuri clasice, dimensiunea lor trebuie să fie în termen de 7-9 centimetri (fie larg, fie în lungime). Cu toate acestea, există, de asemenea, maeștri capabili de legare a jucăriei cu dimensiunea egală cu doar 10 milimetri.

Amigurum tricot din părți separate care sunt cusături foarte îngrijite împreună. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un cârlig de dimensiuni mici, astfel încât jucăria să se oprească destul de dense și fără găuri. Fiecare dintre părțile se potrivește pe helix, astfel încât produsul să fie neted.

Ar trebui să vă amintiți că ultima buclă din fiecare rând este cea mai bună pentru a sărbători. Este necesar să nu pierdeți numărul de coloane din trecut.

La jucărie se dovedește frumos și fără defecte, Este necesar să stăpânească nu numai buclele de aer obișnuite, ci și coloanele cu Nakud și fără. Cu toate acestea, cel mai important lucru în jucăriile de tricotat rămâne abilitatea de a face un croșetat amigur.

Citește mai mult  Toate rogojini croșetate despre tricotate

Baza oricărui detaliu al mini-toys este un inel care poate fi conectat în două moduri.

De obicei, lanțul a două bucle de aer este simpatic. După aceea, numărul de coloane fără Nakid trebuie introdusă în a doua buclă, care va fi necesară pentru primul rând. Pentru aceasta nu aveți nevoie de abilități suplimentare. Cu toate acestea, atunci când utilizați această metodă, cel mai adesea în jucărie există găuri mici care nu pare prea frumoase. Adevărat, dacă lucrați bine, atunci puteți obține aspectul perfect.

Cei care au stăpânit bine tehnica, puteți începe să lucrați la un inel dublu. Pentru a face acest lucru, va trebui să înfășurați firul în jurul degetului arătător pe mâna stângă. În același timp, capătul liber al firului ar trebui să fie din partea degetului mare. În ceea ce privește firul de lucru, este situat pe degetul mijlociu. În continuare, trebuie să luați un cârlig și pe partea dreaptă pentru ao introduce sub firele care sunt pe degetul arătător, făcând o buclă nefixate. După aceea, trebuie să vă întindeți prin intermediul firului de lucru, astfel încât bucla de aer să se dovedească.

Acum puteți scoate firele de pe degete fără a scoate cârligul din buclă. În cazul în care se dovedesc inelul cu capătul liber al firului a trecut prin ea. Apoi, trebuie să lega un rând de coloane fără Nakid. Cel mai adesea, lungimea lui este de șase bucle. Când ultima buclă este limitată, va trebui să strângeți amigurul inelului. Este foarte important să nu existe nici o gaură în mijloc. După ce puteți începe să luați al doilea rând. Pentru aceasta, prima sa buclă trebuie să treacă prin coloana inițială a primului rând.

Citește mai mult  Totul despre fire cu LUREX

Metode

Există mai multe opțiuni pentru buclele de dezambalare în tehnicile de tricotat. Cu toate acestea, următoarele scheme sunt cele mai potrivite pentru începători.

– Referințe într-un cerc

Pentru a reduce cantitatea necesară de bucle, va trebui să facă mai multe etape. Trebuie să începeți cu o coloană obișnuită fără NAKID.

Pentru a face acest lucru, va trebui să capta firul, și apoi întinde-l prin bucla în picioare. În cazul în care se dovedesc două piese pe un singur cârlig. Apoi, trebuie să captureze o altă buclă. Deci, pe cârlig ar trebui să fie imediat trei. După aceea, prin ele trebuie sa se intinda firul principal și se combină toate împreună. Prin urmare buclele Disturbed ai nevoie de-a lungul cercului.

ubaenses invizibile

Acesta este un alt mod simplu de a dezactiva bucle.

  1. În primul rând, trebuie să introduceți simultan cârligul în peretele frontal al primei bucle, precum și peretele frontal al doilea buclă. Trei bucle ar trebui să fie pe cârlig. Unul dintre ele este cel principal, iar cei doi discipoli – plângeau.
  2. Apoi aveți nevoie Ia-o buclă de lucru, și apoi se întinde prin jumătatea. După aceea, numai două bucle va fi pe cârlig.
  3. Urmatoarea actiune – Urmărind bucla de lucru în două seisters rămase.

Recomandări

Pentru tricotat un mic amigurum jucărie cârlige trebuie să ia o dimensiune ceva mai mică. Deci, pânza se va dovedi mai dens. În cazul în care jucăria este cu găuri, se va strica imediat aspectul ei, în special cu privire la acele amigurums care sunt realizate din fire de întuneric și de umplere de lumină.

Citește mai mult  Totul despre fir în relief

În urma regulile, jucăriile trebuie să tricota numai pe helix și pentru două bucle în picioare. În unele cazuri, potrivit schemei, unul sau altul rând poate fi, de asemenea, confundat cu pereții din față. În acest caz, jucăria va fi mai stabile și durabile.

Un alt punct important în jucării de tricotat este asamblarea lor. Pentru a face acest lucru, va trebui să arate o mare cantitate de răbdare. În primul rând, ar trebui să echilibreze Amigurians, adică a găsi centrul de greutate. În acest caz, nava nu poate sta numai bine, dar, de asemenea, să se așeze.

Astfel, după ce am stăpânit jantele de croșetat, puteți crea un număr mare de mini-jucării din cărțile de benzi desenate preferate sau din seria animată.

Un exemplu vizual de tricotat amiguri pe exemplul unei minge poate fi vizualizat în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: