Cum de a lega amigurumi iepuras?

Cum de a lega amigurumi iepuras?

Iepurasul amigurumi – una din jucării cârlig cele mai multe opțiuni populare croșetate. Detaliate clase de master, diagrame și descrieri face posibilă pentru a face față cu crearea sa, chiar și oamenii cu abilități minime în brodată. Toate punctele importante atunci când iepurași croșetat cu urechi lungi, în valoare de picioare lungi sau Teddy explorând în avans, iar apoi rezultatul a expertului, asigurați-vă că pentru a satisface așteptările. Să luăm în considerare modul în care a lega un iepure amigurumi.

Particularități

Iepurasul amigurumi – una dintre cele mai populare personaje din arta japoneza. Aceste animale sunt luate pentru a tricota cu croșetat, în grosime fire corespunzătoare sau ușor mai subțire. Aspectul viitorului produs depinde de alegerea firelor. De exemplu, motilitatea firelor de pluș este potrivită pentru a crea un Bunny mare mare.

Jucăriile mici de stil amigurum sunt obținute cel mai bine de la un iris de culoare netedă.

Hares amigurum au mai multe caracteristici distincte.

 • Dimensiuni compacte. Dimensiunea medie a jucăriilor nu depășește 7-15 cm. Cele mai miniaturale iepurale pot ajunge cu greu la 30-50 mm înălțime, giganții sunt considerați a fi produse de până la 50 cm.
 • Disproporţie. Cu picioare lungi, cu picioare lungi, cu un cap mare și un corp mic – Harele Amigurum arata ca creaturi fabuloase. Uneori picioarele, dimpotrivă, sunt făcute scurte, dar dezechilibrul total în figură ar trebui să fie prezent.
 • Trăsături militare. Jucarii amigurum sunt întotdeauna un pic „gândire”, au un zâmbet, gură strălucitoare, ochi expresivi. Bunny trebuie să transmită o anumită emoție – să fie tristă sau veselă. Printre detaliile caracteristice, puteți marca aterizarea scăzută a ochilor, locația înaltă a gurii și nasului.
 • Tehnica de tricotat. Arta Amiguruma implică utilizarea coloanelor cu Nakid și fără Nakid, potrivire strânsă a buclelor între ele. Detaliile sunt umplute cu umplutură moale, un fir sau o balama este utilizată pentru conectare.
 • Inel amigurumi. Se folosește la începutul tricotatului, vă permite să strângeți strâns marginea produsului fără a-l cusut. Există o versiune japoneză și rusă, primul este considerat mai fiabil.

Instrumente și materiale

Pentru tricotat în tehnica de amiguri, cârlige №4 și 5 sunt cel mai adesea folosite, dar trebuie să navigați pe grosimea firului. Alegerea firelor depinde în mare măsură de experiența Maestrului. Cel mai dificil lucru din lucrare este „iarba”, dar se pare că produsele în vrac și pufoase care arată foarte decorative. Începutul este mai bine să dea preferință lui Iris – este potrivit pentru jucăriile mici. „Mijloc de aur“ poate fi numit fire acrilice – lumina, moale, prezentat în toate varietate de gamă cromatică.

A De asemenea, în fabricarea de jucării amigurums va avea nevoie de foarfece, de ambalare – bucăți de cauciuc spumă, syntheluch. Pentru a crea o față, cu ochii și deversoare gata făcute vor fi utile, precum și moulin, bucăți de pâslă, panglici de satin, margele, paiete si margele pentru decorarea.

Dacă se presupune că jucăria va sta sau va sta, bilele sunt de asemenea necesare.

Tehnologie de tricotat

Există multe scheme și descrieri pentru tricotat în tehnicile amigurului. Unii sugerează o anumită experiență – trageți botul sau introduceți ardeii cu începători va fi dificil. În acest caz, este mai bine să alegeți o clasă de masterat simplă pentru începători, permițându-vă să legați o jucărie mică și să vă aranjați gura sub formă de broderie prin fire, coaseți nasul de la pâslă.

Cu toate acestea, chiar opțiuni destul de complexe, cu un anumit efort, pot fi create în doar câteva ore de funcționare.

Bunny simplu pentru începători

Pentru fabricarea înălțimii mici de jucărie, veți avea nevoie de un set simplu de materiale și unelte. Fire „Kroch” – 135 m, amestecat de 20% din lână și 80% acrilic, culoarea poate fi aleasă după cum doriți. Cârlig de 3,5 mm grosime, fire de cusut sau mufa pentru designul fructelor – roz și negru. Margele cu un diametru de 4 mm – au nevoie de 2, pentru ochi. Safder este potrivit de o sintetonă sau sintapuha. De asemenea, util va fi pini croitori, conector de mese, foarfece mici, vopsele acrilice pe țesături roz și bumbac.

Citește mai mult  Ce este schițare de alimente și ce pot fi trase?

Cap

Pentru a crea cea mai importantă parte a corpului, a amigurums iepurele trebuie să efectuați următorii pași:

 1. face un inel amigurumi, scor 6 coloane pe ea fără o nakid, strânge+
 2. 2, 3, 4 și 5 rânduri fac o creștere de 6 bucle în fiecare în timp ce suma totală a acestora nu atinge 30+ continua să tricot fără Nakid+
 3. de la 6 la 9 rânduri minciuni 30 de bucle, fără un Nakid + nu este necesar+
 4. De la 10 la 13, o serie de 6 bucle în fiecare rând este secvențial redus – mai întâi după 3, apoi după 2 și după 1 coloană fără un nakida + când buclele rămân 12, umplutura cap nu este prea strâns, dar forma de must convex+
 5. Pe rândul al 13-lea nu ar trebui să fie de 6 bucle, acestea sunt închise în ring, strângeți și repara.

Urechi

Aici trebuie să recuperați 2 părți pereche. Pentru a le crea, un lanț este făcută în 8 bucle de aer (puteți mai mult – urechile se vor dovedi mai mult). La 2 rânduri se potrivesc pe coloană fără un 2, 3 și 4 bucla Nakid. Apoi, există 2 semi-solide. Coloana cu 1 nakid și 3 mai în buclă 1.

După ce ai nevoie pentru a merge la cealaltă parte a lanțului. Circuit invers – Coloana cu Nakud, 2 semi-solitar, 3 fără Nakid. La sfârșitul rândului, bucla de conectare se potrivesc, se lasă firul pentru coaserea la cap.

Torchishche

Amigurum bunny bunny bunny trece în 10 rânduri. Mai întâi se închide inelul cu 6 coloane fără nakid, strânse. 2 și 3 rânduri se adaugă 3 bucle. De la 4 la 8 rând, cele 15 coloane fără Nakid. Pe nouă Cercul, o picătură de 3 bucle se face, umplutura trunchiului. 10 rând – finală. 6 bucle sunt reduse, corecțiile rămase, vârful firului este lăsat să se adune întreaga jucărie.

Paws

Pentru perechea de top – „mânere“, tricotează cu amigurums inelare și 6 coloane fără Nakid. Ele sunt de până la 5 rânduri deșurubează, atunci firul este fixat. Notă nu are nevoie. „Picioare“ jucării tricot în același mod, dar în 4 rânduri.

Construiți produsul

Pentru setul de detalii sa dovedit a fi un frumos iepuras Amigurum, nevoile de jucărie pentru a colecta. Acest lucru se face în ordinea următoare:

 1. Alegerea poziției ochilor și urechilor + fixare la interior loc selectat + urechi pot fi tonifiat vopsea acrilică+
 2. Broderie a conturului nasului Moulin + umplutura in roca + crearea unui zâmbet – poate fi cusute cu un lanț+
 3. Efectuarea unui pompon – pentru a face rapid, pentru înfășurarea utilizarea fire un plug + decât este deja, cu atât mai mic cu diametrul va fi + rana pe margini+
 4. conectați capul și corpul, fixați labe + la voință – decora o jucărie.

Aceasta este o clasă de maestru destul de simplu, care are un minim de timp pentru formare și de tricotat.

Cu părul lung amigurum paturi supraetajate

Aceste jucării tricot din fire Dolphin Pat, se pare tactil plăcut și destul de mare. Mărimea cârlig necesară – 4,5 mm. Pentru nas, veți avea nevoie de un fir contrastante, și ai nevoie, de asemenea, ochi finite, satin panglici pentru arcuri pe gat, umplutura. Acest sistem este interesant, deoarece capul și corpul se va potrivi un detaliu, nu necesită compuși. Procedura va fi după cum urmează:

 • Crearea unui inel cu amigurum cu 6 coloane fără Nakida + este întârziată+
 • CO 2 până la 6 rânduri se adaugă la 6 coloane fără un atașament, până când cantitatea de bucle ajunge la 36+ întâi după 1 trecere, apoi 2, 3, 4+
 • 7 rând fit fără suplimente, în 36 de bucle + coloane fără Caida+
 • La 8 și 9 rânduri, se adaugă 6 bucle + cantitatea totală ar trebui să ajungă la 48+
 • De la 10 la 16, coloanele fără add-on și+
 • Pe 17 și 18 rânduri, 6 bucle sunt reduse cu fiecare 7 și 6, respectiv+
 • Pentru cele 19 rânduri, se folosește o nouă schemă – 3 coloane fără NAKID, apoi 6 sloturi (talie se face), după aceea încă 21 de bucle este deșurubată + numărul total de coloane la capătul rândului – 30+
 • 20-23 rând se potrivesc fără o creștere+
 • Pe 24 cerc, numărul de bucle scade cu 6+
 • 25 este scris în 24 de coloane fără Nakid+
 • 26 Rândul este redus cu 12 bucle – acesta este gâtul+
 • Capul începe cu 27 de rânduri, 12 bucle sunt adăugate într-un cerc, până la sfârșitul rândului va fi 24+
 • 12 mai multe bucle sunt adăugate pe cercul 28+
 • De la 29 la 32 rândul 6 bucle + numărul de coloane atinge 60 – Aceasta este valoarea maximă+
 • De la 33 la 37 un rând este înghețat de 60 de bucle cu coloane fără NAKID+
 • 38.39, 40 – redus cu 6+
 • 42 de tije rămân 42 bucle + acestea sunt legate de coloane fără Nakid+
 • La rândul 42 și 43, este redus cu 6 bucle + 44. tricoturile coloanele fără Nakid – vor fi 30+
 • La 45 de conturi rând pentru 6 + balamale 46. -Priveste 24 coloanelor, nakid nu este necesară + jucăria este mai bine pentru a umple, lăsând de sus un spațiu mic pentru etanșare+
 • 47 și 48 rând reduce 8 bucle + închide cerc și întârziate.
Citește mai mult  Tipuri de Waltz și reguli pentru formarea sa

Capul este reglat pe locul unde ochii vor fi – aproximativ 8-9 rând din partea de sus. În mai multe cusături orizontale a făcut „hop“. fire de contrast sprâncene brodate și „buric“ cruce. Nasul rikes de aceleasi firele ca si alte piese decorative, de amigurum inel, într-un cerc, în 4 rânduri, cu o creștere de 6 bucle (doar 24), se închide și cusută.

Urechi

Ei au o opțiune de jucărie destul de lung, va trebui să tricot 2 părți pe aceeași schemă. În primul rând, amigurums inel se face, 6 coloane mint fără Nakid. Apoi legarea principală începe într-un cerc.

CO 2 până la 7 rând se adaugă la 6 bucle, până când devin 42. Apoi, coloanele vor fi unite fără Nakid și modificări în cantitate. Între 8 și 12 rânduri numărul lor este invariabil. 6 bucle sunt reduse în următorul cerc. Apoi, de la 14 la 18 legături rând 36 coloane fără Nakid. Pe 19, reconstruirea pe 6 bucle.

De la 20 la 24 rând fit 30 coloane fără Nakid. 25 Reducerea bucle din nou. De la 26 la 30, 24 coloane sunt simpatic. La 31, 6 bucle sunt reduse, 32-36 rând fără modificări. La 37 cerc de bucle vor rămâne 18, numărul acestora scade cu încă 6.

Restul sunt pronunțate în formă de 12 coloane fără Nakid. Firele sunt fixate. Urechile sunt cusute la cap pe laturile.

Decât acestea sunt mai mari, cu atât mai multe opțiuni pentru schimbarea poziției.

Picioarele

Pereche de picioare de la remorchere ovale amigurumi în 7 bucle de aer. Schema este puțin diferită. 1 rând începe în 2 bucle, cercul este închis, atunci se formează 5 coloane fără Nakida, în bucla extremă 3 mai 3, după 4 ordinare și 1 câștig. Un rând este închis. Totalul se va dovedi 14 bucle.

Mai departe în rândurile:

 • 2 rând începe cu o creștere, atunci există o combinație de 4 coloane fără Nakid, după 3 absorbi, 4 mai multe coloane și 2 totală suplimentare + va ieși 20 bucle+
 • In al 3-lea rând, cumpărarea este făcută pe 2, 8, 12, 18 + bucla se obține tot un cerc de 24 coloane fără Nakid+
 • În 4 rând, creșterea este de 3, 9, 14, 19 bucle + totul ar trebui să fie obținute prin 28 de coloane+
 • În 5 rând, achiziționarea cade pe 2, 4, 10, 12,16, 18, 24, 26 bucla + numărul de coloane este adus la 36+
 • fit 6 rând pe peretele posterior al buclei + numărul de coloane fără Nakid – 36, apoi 7-8 tricot, fără a adăuga+
 • Buclele 10, 12, 14, 16, 18, 20, 12, 14, 16, 18, 20, 12, 14, 16, 18, 20, 12, 14, 16, 18, 20, 36+, sunt reduse prin numărul de coloane la 29+
 • În 10 rând, 9, 10, 14,15, 29 bucle + toate ramasite 24+
 • La 11 rând, 8 + 8 coloane se potrivesc fara Caida + 4 bucle de la 9 la 12 sunt reduse între ele+
 • La 12 Circle, 7, 12 coloane + cantitatea totală se aduce la 18+
 • 13 rândul de fixare în conformitate cu schema 7 + 7 coloane cu pietriș 2 bucle între ele+
 • 14 Cercul nu este redus + 16 coloane fără NAKID+
 • 8 bucle rămân pe 21, la fel.
Citește mai mult  Fantasy Scriptura Imagini

2 detalii sunt simpatice. Când picioarele sunt gata, ele pot fi fixate, lăsând un fir pentru coasere, conectați-vă cu un trunchi.

Labele

Colectate în 20 rânduri, cu baza – amiguri ovale de 8 bucle. La 2 rânduri, 1, 3, 4, 5, 7, 8 coloane sunt adăugate. Buclele totale vor fi de 14 ani. În 3 cerc, câștigul este realizat cu 2.6, 8, 10, 14. De la 4 la 8 rând, 19 coloane fără Nakid.

Cu 9 scheme de împerechere: 7 + 1 + 7 cu 2 boabe între ele. Stânga 17 bucle. La 10 rând, schema 4 + 1 + 4 a coloanei fără o ceară cu 2 boabe între ele. Numărul de bucle scade la 13 – rămâne neschimbat de la 11 la 19 rânduri. În 20, o refuză completă cu inele și fixarea firului. Labele sunt fixate în partea de sus a corpului. Gâtul și baza urechile iepurelui pot fi decorate cu funde de panglici de satin.

iepuras foarte moale amiguri din fire de pluș

Conform acestei scheme, puteți lega o dimensiune de jucărie 13 cm. Pentru produsul folosit fire de pluș bidimensională Softy Alize, numărul de cârlig 4. Pe de o singură iepuras necesită aproximativ un fir;.

Produsul este cusut cu fire obișnuite în ton.

Cap

Este demn de lipirea la următorul algoritm:

 • 2 bucle de aer se potrivesc la 1 rând, apoi în a doua dintre ele – 6 coloane fără Nakid+
 • In 2, o creștere este produs – de la 6 coloane se dovedește 12 (2 în 1 buclă)+
 • Aceasta adaugă la treilea rând 6 bucle+
 • 4 Cercul tricotează coloanele fără Nakid + nu este necesară achiziționarea, totul se va dovedi 18 bucle+
 • La 5 rând, 2 coloane fără Caida sunt deșurubat după 1 + suplimentar, astfel încât suma totală a ajuns la 24+
 • 6 rând nu are nevoie de o creștere+
 • 7 pentru fiecare 3 coloană fără Nakida conturi pentru 1 achiziție + numărul total de bucle – 30+
 • Într-o astfel de cantitate, nu există creșteri de 8 și 9 rânduri+
 • De la 10 la 12 cercuri, 6 bucle sunt reduse, este introdus un pachet.

Important! Firul este strâns, fixat, a lăsat o coadă mică pentru asamblare.

Torchishche

Primul rând când tricotat corpul începe cu 2 bucle de aer. În 2, 6 coloane fără Nakida. Plugs inel amigurumi. 2, 3 și 4 rânduri sunt adăugate la 6 bucle. 5-7 tricoturi cerc de coloane fără Nakid, 24.

8 rânduri reprezintă 6 bucle. Pe 9 rundă nu este necesar, în ea 18 coloane fără NAKID. 10 din nou cu pietriș pe 6 bucle. 11-12 Fără abrevieri, la sfârșitul anului 12 bucle rămân. Corpul jucăriei este umplut, târât și fixat.

Urechi

Pentru a crea fiecare din cele 2 părți, un lanț de bucle de aer este recrutat – trebuie să existe 16 lor. Apoi, procedura pentru astfel:

 1. 5 coloane fără Nakid+
 2. 5 semi-role cu nakud+
 3. 4 mize cu nakud+
 4. În ultima buclă de 5 coloane fără NAKID+
 5. Rotiți și oglindă repetați toate acțiunile.

La final, fixați firul, sfârșitul nu poate fi lăsat.

Paws

Veți avea nevoie de 2 părți pentru mânere și picioare hare amigurumi. Cuțitele superioare de abur din inelul de amiguri din 6 coloane fără NAKID. 3 bucle sunt adăugate în 2 rânduri. 3 și 4 sunt prezentate, fără a schimba numărul de coloane. 5 rândul este redus cu 3 bucle, de la 6 la 8 se potrivesc drept. La finalizarea lucrării, detaliile sunt de două ori. 1 buclă de aer. Prin ambele margini, 3 coloane sunt formate fără NAKID.

Pereche de fund de picioare tricoturi de la inelul de amiguri în 6 bucle. Pe 2 rânduri de cumpărare alte 6 ani. 3-4 tricoturi cerc, fără o creștere. 4 bucle sunt reduse la 5-8, 6-8 neschimbate. Prin analogie cu mânerele sunt pliate, conectate prin coloane fără Nakid – vor fi 4. Toate elementele sunt cusute. Pe bot, ochii sunt fixe, brodate gura de scurgere, sprâncene și zâmbet cu fire negre. Lopurile mai bine fixate prin conexiuni în mișcare. Deci, ei vor fi în măsură să își schimbe poziția, jucăria va sta.

Despre cum a lega un iepure de câmp amiguruchi croșetat, puteți afla mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: