Cum de a lega un amigurum om de zăpadă?

Cum de a lega un amigurum om de zăpadă?

Amigurumi este o tehnica japoneza special de jucării de tricotat în vrac. Acesta vă permite să creați cu ușurință și rapid o varietate de produse interesante și frumoase. Astăzi vom vorbi despre modul de a lega un om de zăpadă amigurumi, ce materiale și instrumente vor fi necesare pentru aceasta.

Particularități

La crearea de produse, amigurums pot fi utilizate sau cârlig sau ace. Dar cel mai adesea prima opțiune este luată. parti separate ale acestor cifre trebuie făcută într-un cerc, fără cusături. Tricotat se realizează printr-o rețea densă. Acesta este umplut în mod necesar cu umpluturi speciale. Cârligul trebuie selectat în funcție de grosimea firului folosit. Instrumentul trebuie să fie mai mică, în caz contrar va fi dificil pentru tine să pătrundă bucle.

Om de zăpadă în tehnologie japoneză Amigurum va fi o jucarie excelenta pentru un copil sau doar piesa originală de decor pentru casa ta.

Adesea, astfel de produse tricotate sunt puse sub copacul de Crăciun în sărbătorile de Anul Nou. O astfel de ambarcațiune poate fi decorată în continuare cu margele, butoane sau alte elemente tricotate realizate în aceeași tehnică. Puteți face o astfel de jucărie care va fi similară cu eroul favorit al OLAF Multi Snowman Olaf. Lungimea optimă pentru un astfel de produs va fi de aproximativ 20-25 centimetri. Adesea, este luată un fir special de pluș pentru a crea OLAF. Este mai voluminos, moale și plăcut la atingere comparativ cu firele convenționale, astfel încât produsul finit va deveni mai frumos și mai mare.

Instrumente și materiale

Înainte de a merge direct la tricotat, trebuie să pregătiți toate articolele necesare în avans.

 • Fire. Pregătiți imediat toate culorile necesare acestui material. În plus față de fire albe, veți avea nevoie, de asemenea, de alte culori (albastru, albastru, portocaliu) pentru a face o pălărie mică și o eșarfă pentru un om de zăpadă. Cel mai adesea pentru amigurum utilizează un fir acrilic, deoarece este suficient de moale și este prezentat într-o gamă largă. Și puteți lua, de asemenea, un fir de bumbac sau de pluș. Dacă doriți să dați o jucărie de masă, luați o bază de lână.
 • Cârlig. Este mai bine să selectați un instrument de 2,5 mm.
 • Margele. Acestea vor fi folosite ca un ochi pentru jucării. Mai bine să achiziționați astfel de elemente de negru.
 • Butoane și margele. Detaliile datelor vor fi necesare pentru decorarea unui produs finit. Și dacă doriți, puteți adăuga un pic de paiete.
 • Foarfece și ace. Pregătiți un ac subțire mic pentru a cusat elementul de jucărie individual între ei și un ac mai lung pentru a face legături.
 • Carton. În acest caz, veți avea nevoie de o tăietură de carton mică, care va fi folosită ca bază pentru o oprire a omului de zăpadă. Va fi căptușită cu fire.
Citește mai mult  Seturi de broderie Golden Fleeces

Tehnica de tricotat

Diferite clase de masterat și scheme cu o descriere a tehnicii de tricotat amiguri vor ajuta pe oricine să facă mâinile un frumos jucărie de zăpadă Olaf. Luați în considerare cel mai simplu mod adecvat pentru începători.

Începeți tricotat mai bine de la capul unui om de zăpadă.

 1. Căci acest lucru face două bucle de aer (VP) și în cele două cârlige tricotate șase coloane fără NAKID. Deci vom face primul rând.
 2. Pentru a face un al doilea rând, este necesar să conectați două coloane la fiecare buclă pentru fiecare buclă (NGB). Ca rezultat, trebuie doar să le obțineți 1 pentru al treilea rând din fiecare a doua buclă tricotată 2 SNB în fiecare a doua buclă, ar trebui să se întoarcă 18. În mod similar, rândurile rămase de până la 10. În plus, fiecare dintre ele va fi puțin mai mult decât precedentul.
 3. Ajungând la 10 rânduri, o coloană trebuie făcută fără un abces fără o creștere. În același mod în care se fac pe 11, 12 linii. 13 rândul ar trebui să fie pornit diferit, la fiecare 8 și 9 bucle sunt pronunțate împreună.
 4. 14 Linia este formată astfel încât sa dovedit unul după un cerc. În total, ar trebui formate 48 de astfel de elemente. Rândurile de la 15 la 21 sunt cusute în același mod ca 13, buclele asociate clipește împreună.
 5. La capătul firului fixați-l astfel încât să nu se rupă. În același timp, lăsați un segment mic pentru a coase în continuare alte părți ale jucăriei. Puteți atașa imediat ochii. Este mai bine să le lipiți între 12 și 13 linii. Și, de asemenea, capul este imediat umplute cu umplutură și cusută strâns.
Citește mai mult  Popon pentru cal: funcții și soiuri

După aceea, puteți continua să creați corpul unui om de zăpadă.

 1. Pentru prima linie face un VP și în al doilea de la cârlig, bucla este legată de 6 coloane fără NAKID.
 2. Pentru al doilea rând trebuie să clipească în fiecare buclă de 2 snor. Acestea ar trebui să aibă 1 pentru a crea a treia linie ar trebui să fie unită în orice altă buclă de 2 coloane, fără a sc. Într-un mod similar cu concordă toate seriile de la 12.
 3. Liniile 12, prin 16 sunt tricotate, astfel încât să formeze un pilon al SC, fără, doar pentru a le obține 66. 17 începe cu o serie de tricotat 10 și 11 bucle împreună și, de asemenea, a crea toate celelalte linii, este necesar să se coase până la 25 de serii. Trunchiul este umplut și trageți bine împreună, atunci acest element va fi pe deplin pregătită.

Odată ce sunteți gata pentru fabricarea de picioare și brațe. Pentru a le forma în avans, ar trebui să se pregătească banda și carton, care va servi ca bază pentru picioare.

 1. Pentru primul rând trebuie să formați 6 VP, a doua buclă pe cârlig provyazyvayut 3 sc. Pe lângă fiecare buclă face una coloane (în extreme provyazyvayut 3 sc, atunci sc în următoarele trei bucle).
 2. Pentru a doua linie de necesitatea de a lega în următoarele trei bucle de 2 coloane, fără a sc în celelalte trei – într-o coloană și așa tot repeta. Ca urmare, ar trebui să fie format oval.
 3. Pentru al treilea rând trebuie să fie în următoarele 6 cusături tricot alternativ 2 NSC, NSC 1 (de trei ori). În celelalte trei bucle face una fără sc pilon. Repeta din nou.
 4. În alte 9 bucle provyazyvayut alternativ 1 NSS NSS 2, 1 de trei ori SNB. Celelalte 3 au doar un post cu toate acestea ar trebui să fie, de asemenea, repetat din nou, așa că vom face a patra linie.
 5. Pentru a forma 5 și 6 serii ar trebui să fie unite, fără a crește în cercuri. preforme necesare complete, tricot ubavok 7 coloane consecutive fără a face 5 nakida și repetarea 3 ubavki. Firul rămas trebuie să fie fix bine.
Citește mai mult  Cum se face un pandantiv din rășina epoxidică?

Pentru om de zăpadă ar trebui să cravată, de asemenea, nas-morcov. Pentru a începe cu 2 formularul VI, urmat de al doilea tricot instrument 6 coloane. După fiecare buclă a treia, 2 snor. Cele 4 linii rămase sunt formate în același mod.

Toate Lingourile sunt conectate între ele. Primul cap de cusătură și trunchi. Apoi, picioarele și butoanele sunt atașate. Nu uitați să brodeze un zâmbet de fire negru.

eșarfă Gata mici pentru un om de zăpadă poate fi achiziționat separat.

Dacă-l face cu propriile mâini, amintiți-vă că el cuțite pe stânga dreapta. Un lanț de bucle de aer este recrutat, la capătul fix firului și tăiat.

Cap poate fi, de asemenea, achiziționate separat. Dacă doriți să-l lega tine, atunci ai nevoie să formați un lanț de VP și conectați, astfel încât sunt formate 56 ceainice. Apoi, continuă să tricota piesa de lucru la fel ca jucăria trunchiului. Puteți coase pompon pufos. Fular și capac purta frumos pe un om de zăpadă crosslied. Puteți profita de asemenea, mai multe butoane multicolore la produsul finit.

Cum de a lega un om de zăpadă Amigurum, puteți vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: