dansuri Paired pentru adulți începători

dansuri Paired pentru adulți începători

cursuri de dans Farm sunt foarte populare atât în ​​rândul tinerilor și în rândul adulților. trainingers comune ajută întotdeauna să rămână în formă, precum și la fel de ușor de a găsi un limbaj comun cu a doua jumătate a acestora.

Selectați speciile

Pentru dans clase de numai emoții pozitive, este important să se determine în mod corect cu alegerea unei direcții stilistice adecvate. Acum face acest lucru este foarte simplu. Cele mai populare sunt următoarele tipuri de dansuri.

Vals

Acest dans este destul de tânăr. A apărut un pic în urmă cu mai mult de 200 de ani. Dar în acest timp el a reușit deja să câștige o reputație „King of Dance“. Waltz cel mai adesea de dans la nunți și bal.

Pentru această direcție se caracterizează prin rapiditate, precum și viteza și ușurința mișcărilor. Dancing-l atât sub melodii clasice și în muzică modernă.

Novice adulți să stăpânească mișcările waltovoe de bază sunt foarte simple.

Există mai multe soiuri de acest dans.

 • Waltz Boston. Acest tip de vals este, de asemenea, numit engleză. Acesta este caracterizat prin reținere, precum și ușurința mișcărilor. Waltz Boston este foarte potrivit pentru incepatori, deoarece este dans el în ritm lent.

 • vienez. Acest dans arată elegant și luxos. Este încă dansează în diverse concursuri, precum și pe bile. Din alte direcții, se distinge printr-un ritm schimbătoare, precum și prezența unor viraje la stânga și la dreapta. Au intervenit cu Viena Waltz, de obicei, în costume elegante și rochii de lux.

 • Argentina. Deoarece este clar din titlu, mișcările și elementele Waltovoy din tango argentinian sunt combinate în acest dans. Acest Waltz se distinge prin dinamism și ritm. Este ideal pentru cuplurile luminoase și emoționale.

Învață să dansezi Waltz poate literalmente în câteva săptămâni.

Tango

Acest dans a câștigat popularitate în anii ’80 ai secolului al XIX-lea. Inițial, această direcție de dans a fost tratată cu prejudecăți, deoarece partenerii au efectuat-o, strâns se agățându-se unul cu celălalt. Dar, în timp, publicul a acceptat acest dans luminos și remarcabil. Pentru ao realiza nu numai în America, ci și în Europa.

Acum, Tango argentinian este, de asemenea, popular. Plăcerea lui dansează în întreaga lume. Tango învață să-și gestioneze corpul și, de asemenea, ajută la eliberarea. Fetele o interpretează de obicei în rochii scurte, și bărbați în costume restrânse.

Salsa

Acest dans a apărut în America Latină. El este același senzual si spectaculos ca Tango. Execută-l sub muzica incendiara rapid.

Acest dans este potrivit pentru iubitor de libertate și personalități luminoase. Dance Salsa nevoie într-o stare de relaxare. În acest caz, mișcarea va arata frumos din. Pentru a afla acest dans poate fi destul de rapid. La urma urmei, sarcina principală a salsa este de a distra artist, și nu demonstrează abilitățile înconjurătoare.

Leagăn

Această direcție stilistică originea în mijlocul secolului trecut. dansuri Jazz a început să-și îndeplinească în America. Pentru leagăn, contactul strânsă între parteneri se caracterizează, precum și prezența unor elemente acrobatice în ea. Danseaza viu și dinamic.

Executați-l sub distracție și muzică energic. Așa că dansul arată frumos din lateral, este foarte important să învețe cum să se simtă ritmul, precum și improviza.

Foxtrot

Această direcție de dans, de asemenea, originea în SUA. Popularitate să-l a venit după sfârșitul primului război mondial. Echipamente de performanță Dans reamintește Waltz. Dar dansul Sub muzică mai rapidă și dinamică.

Focul modern se caracterizează prin eleganță și ușurință a mișcărilor. Elemente simple ale acestui dans pot stăpâni cu ușurință orice cuplu. Pentru a învăța să dansezi frumos, este practicat în mod regulat.

Acum există mai multe direcții de Fockey. Fiecare dintre ele are propriile caracteristici.

 • Quikstep. Această cea mai rapidă vedere fockey. Mișcările simple de dans sunt combinate în ea cu salturi.

 • Slotofox. Ceea ce este clar din nume, aceasta este o versiune lentă a dansului clasic. Se compune din mișcări netede și grațioase. Învățați să dansați slotofoxul mai dificil. Pentru a face acest lucru, trebuie să fii tare și să ai o bună coordonare.

 • Naţional. Timp de mulți ani, Foxtrot sa dezvoltat ca un dans profesionist. Oamenii obișnuiți au fost greu de stăpânit. Prin urmare, o versiune simplificată a dansului clasic a apărut. Învață să dansezi astfel de popular focust este foarte rapid. Principalul lucru este de a simți ritmul și să se bucure procesul.

Efectuat toate tipurile de fockey in tinute luminoase. Muzica pentru el este ales incendiare și dinamic.

Funcții de instruire

Fiecare persoană știe că, dacă doriți să învățați cum să danseze bine, aveți nevoie pentru a practica o mulțime. Învață pereche de dans în diferite moduri.

 1. Școală de dans. Pentru a alege un loc pentru clasele ar trebui să fie serios. În primul rând, trebuie să acorde o atenție la nivelul de profesionalism al cadrelor didactice care lucrează acolo. În plus, trebuie întotdeauna să ascultați recenziile de oameni care au fost deja angajate în. Locația școlii joacă un rol important. Înainte ar trebui să fie convenabil pentru a obține.
 2. Clasele cu un profesor personal. În cazul în care bugetul familiei nu este foarte limitat, perechea poate cheltui bani pe clase cu un antrenor personal. De obicei, această opțiune adulți sunt aleși prin pregătirea pentru un eveniment solemn. Profesorul personal merită alegerea foarte atent. El trebuie să fie nu numai un dansator bun, ci și plăcut în comunicarea cu omul.
 3. Lecții online. Este cel mai convenabil să studiezi acasă. Găsiți videoclipuri potrivite doar suficiente. Dansul necesar într-o cameră spațioasă. Este de dorit ca și o oglindă mare.

Pentru a învăța să dansezi frumos, este important să te antrenezi acasă. Dacă dați clase cel puțin câteva minute pe zi, rezultatul va fi vizibil în două săptămâni.

Sfat util

Există alte sfaturi pentru a ajuta perechile să învețe să danseze frumos.

 • Nu te grabi. Dansul de antrenament este destul de mult timp. Prin urmare, nu este necesar să se bazeze pe faptul că totul se va dovedi imediat. În plus, nu este nevoie să comparați progresul dvs. cu un străin.

 • Înainte de dans este întotdeauna necesar pentru a face un warm-up, și după ei – o întindere. În acest caz, mișcările de dans va fi mai ușor. In plus, muschii dupa antrenament va afecta nu atât de mult.

  • După ce a învățat să danseze frumos, cuplul poate începe vizita petreceri de dans. Aceasta va ajuta la o mai bună posterioare abilitățile dumneavoastră, și, de asemenea, pentru a face cunoștință cu dvs. ca-minded oameni.

  • Pentru inspiratie este mai des pentru a asculta muzică tematică frumos. Aceasta va ajuta să înțeleagă ritmul de dans. În plus, acesta va fi mult mai ușor pentru a ridica melodii frumoase pentru spectacole.

  Mersul pe jos cu dans de abur se află mereu în plăcerea lui. În acest caz, formarea regulată nu va părea ceva mai greu,.

  Despre top 5 perechi simplu dansuri și ce direcții sunt mai populare, a se vedea video de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: