Imagini pentru o Sketchbook minimalismul

Imagini pentru o Sketchbook minimalismul

Stilul Minimalism este caracterizat prin concis și expresivitate deosebită. Acesta vă permite să creați o varietate de imagini frumoase. Astăzi vom vorbi despre ce opțiuni pentru desene existente pentru astfel de direcție schite stil.

Particularități

Stilul Minimalism are unele caracteristici importante.

  • Refuzul tradițiilor clasice. La crearea de desene de date, ar trebui să fie refuzată de realistă.
  • Refuzul de elemente suplimentare. Nu utilizați detalii care nu poartă un sens ascuns.
  • set minim de flori. Cel mai adesea nu mai mult de 3 culori folosite, multe picturi într-un astfel de stil sunt făcute de către un monocrom. Preferința este mai bine pentru a da roșu, negru, verde și galben.
  • Schematic. Multe desene seamănă cu schițe ușor, cu crearea lor, sunt folosite o varietate de forme geometrice netede și îngrijite.
  • Nu există tranziții line. Minimalismul se distinge prin prezența liniilor clare chiar.

Ilustrații realizate în stil minimalist, diferă din ce în ce. Acest stil este considerat a fi opusul clasicismului.

Imaginile sunt obținute cât laconică posibil. Chiar și nou-veniții vor fi capabili să facă față cu ei. Minimalism vă permite să creați condiții ideale pentru exprimarea artistului.

Idei interesante

Există un număr mare de opțiuni interesante pentru a crea desene pentru o Sketchbook minimalismul. Acestea pot varia în funcție de modul în care este desenată instrumentul. Deci, cu ajutorul unui mâner gel negru, puteți descrie imaginea cea mai expresivă și saturată. Acesta poate fi folosit atât pentru imaginea principală și pentru cada. Mânerul va fi capabil să se apropie de cei care au deja abilități de desen.

vopsele acuarelă sunt, de asemenea, utilizate frecvent. Astfel de formulări de pictura va permite crearea de aproape orice ilustrație. Dar, în același timp, în prealabil, ar trebui să fie făcută dintr-o schiță creion. Lucrul cu acesti pigmenti vor necesita ingrijire speciala, va trebui să acorde o atenție și o selecție mare de hârtie – ar trebui să fie suficient de strâns să nu răsuciți.

Uneori, astfel de imagini sunt pe deplin realizate de un creion de culoare închisă. Această opțiune este ideală pentru începători, deoarece dacă este necesar, va fi posibil să remediați erorile și neregularitățile. Desene realizate de acest instrument sunt obținute ca netede, îngrijite și clare.

Frumos va arata imagini Sub formă de animale diferite (Panda, pește, pisică, iepure). Acestea pot fi realizate prin diverse instrumente colorate. De multe ori, astfel de desene constau dintr-o varietate de linii grafice netede și clare.

O altă versiune potrivit pentru schite va fi imagini de lumină sub formă de peisaje (păduri, munți). Ei nu vor necesita aptitudini speciale de tragere. Deseori imagini similare sunt realizate într-un cadru subțire pătrat sau rotund.

Puteți ilustra, de asemenea, o imagine care constă dintr-un set elemente alb-negru mici separate cu inscripții.

Puteți descrie o inscripție mare în partea centrală a compoziției. opțiuni similare sunt destul de interesante și frumoase.

Pentru incepatori, cele mai simple imagini mici în formă de inimi, stele, becuri, baloane va fi perfect. Ei vor arăta cât mai puțin posibil și concis. Le face mai bine în performanță negru Monophonic.

Uneori, portrete de oameni sunt ilustrate. Ele pot fi realizate din linii negre subțiri, care sunt conectate între ele prin formarea unei singure compoziții. Această opțiune este cel mai adesea alegerea celor care au deja anumite abilități și competențe. imagini Ready va arata cel mai original și expresiv.

De multe ori pentru a face o Sketchbook desene alb-negru care ilustrează nave spațiale, cerul înstelat cu planete, farfurii care zboară. Aceste schițe pot fi de dimensiuni diferite. Adesea, ele sunt, de asemenea, realizate din mai multe linii subțiri, care formează împreună o compoziție.

Exemple frumoase

O opțiune neobișnuită va fi o imagine sub forma unui peisaj alb-negru. Puteți aplica imaginea de munți cu păduri frumoase mari pe hârtie. În același timp, este mai bine pentru a face mici și circling un contur rotundă sau pătrată. Separat, este în valoare de desen hașurat subțire de toate părțile, pentru a face acest lucru cel mai convenabil pentru întregul mâner negru cu gel sau un creion subțire ascuțit.

Atunci când decorarea schite, puteți desena pe deplin întreaga foaie cu imagini mici de diferite forme (litere, emoticoane, planete, rachete, fructe, arcuri), toate acestea ar trebui să fie de aproximativ aceeași mărime, astfel încât compoziția totală arată armonios. Toate elementele sunt mai bine realizate în negru.

imagine portret Sketchy este, de asemenea, perfect pentru o Sketchbook. La crearea acestor desene, este în valoare de desen cele mai multe linii subțiri și chiar, din care ilustrația este pliat. De asemenea, se efectuează în valoare de pigment negru complet. Cel mai adesea pentru imaginea unor astfel de portrete, creioane ascuțite sunt batoanele de gel folosite sau.

Master class în desen în stil minimalismul Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: