Knit cârlig amigurum unicorn

Knit cârlig amigurum unicorn

creaturi fabuloase, cum ar fi copii și adulți. Ei privesc în special drăguț într-o versiune tricotate. Unul dintre eroii populari ai basmelor, benzi desenate și desene animate este unicornul. Frumusețea, harul și sensibilitatea sunt încorporate în acest personaj interesant. Unicornul în mâinile meșteșugilor pricepuți pot merge în mod corect sub mișcări rapide cu cârlig.

Particularități

Există multe povestiri fabuloase în care personajul principal este unicornul. Este acest erou care va deveni un cadou excelent de jucărie pentru copii și pentru o persoană care dorește să dea o parte din tandrețe. O opțiune de cadou interesantă va fi unicornul amigurum, tricotat cu croșetat.

Nu vă fie frică că această fiară magică nu funcționează. Astăzi există multe clase de masterat diferite care pot preda tricotul folosind orice tehnică. Printre eșantioanele prezentate, este necesar să fie adecvată și sub anumite abilități și sub preferințele personale ale liantului.

Chiar dacă dintr-o dată opțiunea corespunzătoare este atât de simplă, vă puteți conecta propria dvs. fantezie și puteți crea ceva unic.

În acest caz, puteți experimenta în siguranță atât culorile, cât și cu formularele. De exemplu, jucăria poate deveni foarte amuzantă sau, dimpotrivă, cât mai mult posibil pe acele Unicorne frumoase, care sunt deseori descrise în basme.

Desigur, dacă experiența de tricotat a croșetului nu este prea mare, atunci Ar trebui să fie mai întâi să urmați în mod clar pașii dat în clasele de masterat. Este recomandabil să alegeți instrucțiuni în care fiecare etapă este descrisă în foarte detaliată. Acest lucru evită multe greșeli.

Cel mai adesea se propune să lege capul separat, torso, labe, urechi. Când toate detaliile sunt gata, atunci li se recomandă să fie conectate între ele. În același timp, puteți face acest lucru prin tricotat sau cusături. unicorn drăguț tricotate este un decor de mare și să dea o mulțime de emoții plăcute ca autorul lor, și toți cei care o vor vedea.

Instrumente și materiale

Înainte de a selecta instrumentele și materialele necesare, trebuie mai întâi pentru a decide care clasa de master vor fi utilizate. Dacă doriți să autocreației, trebuie să facă mai întâi o jucărie desen, și apoi a crea un sistem de tricotat. Desigur, există un număr de dispozitive, fără de care a crea o cutie zână pur și simplu nu va funcționa.

 • Hook a ales unul sau mai multe. Dimensiunea instrumentul principal selectat pe baza grosimii fire și dimensiunile produsului viitorului. Cele mai multe dintre atelierele de lucru sugerează folosind cârlige №2 și 2,5, mai puțin №4. Pentru a evidenția corn, puteți selecta cârlig mai mici pentru el decât pentru restul produsului.

 • Fire (fire) pentru a alege de multe ori din bumbac sau bumbac pur plus poliester. În ceea ce privește culorile, totul este individual individual individual.

 • Ca umplutură, puteți utiliza vată de bumbac, sinteturi, sincripții sau bile anti-stres. Principalul lucru este că materialul poate păstra forma, iar după FMines a restaurat repede.

 • Spițe, de preferință, alegeți același număr ca și cârligul. Dacă numărul instrumentului principal este de 2, atunci acele trebuie selectate sub nr. 2.

 • Ochii pot fi făcuți din prietena, legătura cu fantezia. Cu toate acestea, este mai bine să achiziționați modele de canalizare gata, care vor descoperi cu siguranță întreaga profunzime de sensibilitate și frumusețea drăguță a unicornului.

 • Schema sub formă de denumiri cu decode sau doar text cu explicații detaliate. A doua opțiune, desigur, este preferabilă, în special pentru începători.

 • Marker de aplicații Simplificați afișarea seriei dorite, care va evita erorile.

 • Ac pentru cusatura Părți de jucării gata făcute.

Desigur, că Fabulous Unicorn Amigurum este probabil, este încă de inspirație și dorință. Aceste două componente sunt obligatorii pentru orice proces creativ. Toate jucăriile bune au o componentă atât de importantă ca o particulă a sufletului maestrului.

Master-class

Faceți un unicorn din desen animat, astfel încât el a plăcut toată lumea, complet ușor. Pentru a face acest lucru, urmați clar schema. Opțiunile extrem de interesante sunt obținute de la firele de pluș, puteți vedea adesea omul frumos frumos cu bucle. Descriere, de regulă, începe cu jucăria cu capul.

În total, în acest stadiu va trebui să legați 22 de rânduri. Pentru tricotat trebuie să vă amintiți coloanele fără NAKID. Acestea vor fi asociate cu capul, precum și alte părți ale unicornului.

 • Trebuie să formeze 6 bucle în cercul amigurum, care este adesea numit magic. Atunci trebuie să strângeți bucla și să plasați un marker.

 • Acum, adăugați la fiecare buclă încă o buclă, astfel încât sa dovedit 12 bucle.

 • Prima coloană Verificați, în cel de-al doilea câștig de coloană pe buclă. În cele din urmă, se dovedește 18 ani.

 • A doua coloană de a rămâne, în a treia – o creștere. Rezultat – 24 bucle.

 • De la 5 la 8 rânduri incluzive toate coloanele sunt pur și simplu pronunțate.

 • În al 9-lea rând de 3 coloane, în 4 adaugă o buclă. Totul ar trebui să obțină 30 de bucle.

 • 10 rândul include o creștere pe 4 biți și o creștere a bucla din 5. 36 de bucle sunt formate la ieșire.

 • În 11 rândul 5, coloana doar tricotată și în 6 se adaugă o buclă astfel încât 42 de bucle în cele din urmă.

 • De la 12 la 16 rânduri toate cuțitele fără nici o schimbare.

 • Apoi, fiecare rând ulterior trebuie pierdut pe buclă de la 6. La 22 rânduri, numărul de bucle ar trebui să fie egal cu 6.

Pentru a localiza ochiul, cel mai bine este să alegeți spațiu între 11 și 12 rânduri. În același timp, trebuie să existe cel puțin unsprezece cusături între ele. Bineînțeles, în primul rând ar trebui să se facă pentru viitor, fără a coase.

Când capul este gata, acesta trebuie umplut cu un material adecvat și apoi conectați cu ușurință ultimul rând.

Urechi pentru cap mai bine tricotat separat. În același timp, nu trebuie să uitați că aceste părți ar trebui să fie două:

 • Din cercul amigurum face cinci coloane, strângeți bucla, plasați markerul+
 • Următorul rând (3) toate buclele sunt repetate+
 • Apoi, facem o creștere în 2 buclă, iar rândul următor (5) tricot neschimbat+
 • Pe 6 rânduri din nou prima coloană doar tricotată, iar cea de-a doua cu o creștere a unei bucle+
 • Pe ultimul rând trebuie doar să verificați toate cele 10 bucle, apoi strângeți bucla goală.

Este recomandabil să lăsați un fir lung. Semnați detaliile nu au nevoie.

Pentru labe puteți lua culoarea gurii.

 • La fel ca elementele anterioare, trebuie să începeți cu inelul amigurum în 6 bucle.
 • De la 2 rânduri trebuie adăugate la fiecare buclă, astfel încât în ​​cele din urmă să se stingă 12.
 • Merită să acordăm atenție celor 3 rânduri potrivite pentru ambele pereți din fiecare bucle.
 • Următoarele două rânduri (4 și 5) tricot neschimbate.
 • Începând de la 6 și pe 21 inclusiv, ar trebui să luați fire de altă umbră, de preferință mai strălucitoare. Toate buclele pe aceste rânduri sunt pur și simplu Prigide, fără a adăuga.

La sfârșit, firul trebuie să fie tăiat, lăsând un vârf mic pentru legarea în corp. Pentru coasere, veți avea nevoie de un fir autentic. Nu ar trebui să uite de umplerea moderată a labei, astfel încât sa dovedit nu foarte strâns.

Picioarele tricotate și torsul cel mai convenabil împreună. Este necesar să începeți cu picioarele pentru care aceleași nuanțe sunt selectate ca și pentru laba.

 • Primul rând constă dintr-un inel amiguri de la 6 bucle.
 • În plus, în fiecare buclă, este necesar să verificați încă o opțiune, astfel încât sa dovedit 12 (2 rând).
 • În 3 rând, o creștere a fiecărei a doua buclă.
 • De la 4 la 5 tricotat este efectuat neschimbat.
 • De la 6 la 12, nuanța firelor se schimbă și apoi pur și simplu.
 • Acum, avem nevoie pentru a repara și a tăiat firul, dar numai pe un singur picior. Pe al doilea nu are nevoie să fie făcut pentru a continua să tricota trunchi.
 • Este important ca, în cursul tricotat pentru a umple treptat trunchiul și picioarele cu umplutură, pentru a evita probleme inutile. Picior conexiune se realizează prin două bucle de aer.
 • Tricotat trunchiului începe de la 18 bucle și 2 aer pentru conectarea. În mod similar se potrivesc pentru a doua etapă. Tot ceea ce ar trebui să obțineți 42 de bucle. Rândul următor (16) se află pur și simplu bucla în bucla.
 • Mai mult, un rând – un rapel în al optulea, creșterea după 15p., apoi verificați 8 p. și să facă o creștere de 1 buclă. Urmatoarea – Voi vedea care rezultă 46 P. Repetăm ​​această combinație de două rânduri din nou, doar acum numărul de bucle, după creșterea va fi egală cu 50.
 • După aceea, șapte rânduri se potrivesc neschimbate. În continuare, este necesar ca, treptat, cu fiecare număr de 6 bucle, până când rămân 16. Apoi, perechea de rânduri cuțite pur și simplu, firul este fixat și tăiat.

Coama si coada sunt realizate de spirale 50 bucle. Destul de 15-20 de piese pe cap si coada. De asemenea, ele pot fi făcute pur și simplu din firele. Pentru coarne, 4 bucle în cercul de magie sunt recrutați, și apoi o creștere treptată a perechii de bucle se face până când numărul lor ajunge la 12.

Ultima etapă – colectarea tuturor elementelor împreună. Este recomandabil să se mai întâi totul coase pe cap (ochi, urechi, coarne, zâmbet, coamă), și apoi corpul cu picioare, labe și coadă. Fă-o pentru incepatori este destul de simplu, dar pentru a acoperi mici erori, puteți utiliza cusute mangaind din organza sau alte materiale.

Idei interesante

Desigur, unicornii și ei înșiși sunt frumoase, dar puteți face chiar mai bine jucării. Pentru a face acest lucru, puteți veni cu un lanț cheie cu această creatură magică.

Aceste animale fabuloase drăguț în dans sau așezat pe obiecte de mic mobilier arata foarte original.

Nu mai puțin interesant și ușor caută dormit unicorn.

Puteți face mai multe forme în diferite ipostaze și culori, astfel încât pentru care complot complicate reale pentru jocuri. Idei cum să facă inorogul originală, mulți, și sunt limitate doar de fantezia comandantului.

Despre cum a lega amigurs inorogi, uita-te în video.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: