Mașini și deținători de broderie

Mașini și deținători de broderie

Broderia manuală este cunoscută din cele mai vechi timpuri și se bucură acum în mare cerere. Mulți acul de acul creează o muncă de lux prin investirea abilităților lor în fiecare mișcare. Pentru ca procesul de brodare să fie mai ușor și mai ușor, se recomandă utilizarea dispozitivelor speciale care fixează cârpa pentru broderie. În articol, luați în considerare mai detaliat mașinile-unelte și titularii pentru broderie, avantajele, dezavantajele, soiurile.

Avantaje și dezavantaje

Se crede că primii deținători de broderie au apărut împreună cu acest tip de ac. În timpul zilei, matricele speciale au fost utilizate pentru a îmbunătăți condițiile de muncă. În plus, înainte de broderie ar putea face numai în timpul zilei, astfel încât acestea au lucrat adesea în grădină sau pe fereastră. Masina de brodat face ușor pentru a muta locul de muncă la locul potrivit pentru a oferi o mai bună penetrare a luminii. Acesta este principalul avantaj al acestui dispozitiv.

Prezența titularului permite brodare cu două mâini, oferind o mai mare confort. În plus, aparatul poate fi practic pentru a aranja tot ce ai nevoie pentru a practica acest meșteșug, cum ar fi instrumente și materiale. Acest plan poate fi folosit pentru mașini de brodat prin orice metodă, cum ar fi o cruce sau mărgele. Cu acesta, puteți fi într-o poziție confortabilă, care se va desfășura confortabil lucrările.

Dacă doriți să faceți broderie pe haine sau material, apoi utilizați ghergheful, deoarece acestea pot fi folosite pentru a selecta o mică bucată de țesut, făcându-l flexibil – astfel încât procesul de brodare va fi la fel de ușor ca posibil.

Dacă luăm în considerare o mașină simplă, este alcătuită dintr-un cadru de mare, care este ușor de atașat la Canva sau pânză. Această opțiune poate fi făcută chiar și pe cont propriu. De obicei, aceasta se face cu ea, așezat pe un scaun, în timp ce cadrul este plasat pe genunchi, și superior resturile de margine de pe marginea mesei. Dar această opțiune nu poate fi numit confortabil, astfel încât meșteșugari profesioniști trec la modele avansate.

Mașini moderne includ două părți: cadru și titular, în timp ce acesta este al doilea element care oferă funcția principală a mașinii – cea mai convenabilă locație a țesutului pentru broderie, creând un anumit unghi de înclinare. După selectarea poziției cadrului, acesta ar trebui să fie fixat în mod fiabil, ceea ce va permite două mâini simultan. În același timp, cadrul trebuie să fie mobil, astfel încât, în orice moment, acesta poate fi transformat peste și fixați firul pe partea greșită.

masina de brodat are multe avantaje, dar există unele dezavantaje. În primul rând, este demn de remarcat prețul produsului, deoarece acest accesoriu nu este ieftin, în cazul în care este fabricat din material de înaltă calitate. În plus, nu puteți alege întotdeauna produse de dimensiuni potrivite.

Dacă cumperi o cutie de dimensiuni mici, ar fi un inconvenient pentru a lucra cu imaginea de ansamblu, și vice-versa, într-o mașină mare, este imposibil să se stabilească o mică bucată de țesut.

Soiuri

Masina de brodat sunt disponibile în diferite tipuri, permițându-vă să alegeți cea mai bună opțiune în funcție de necesitate. Să luăm în considerare tipurile de bază.

Citește mai mult  Cât de frumos pentru a umple schobbook?

Divan

Această opțiune este potrivită pentru acei lucrători calificați care preferă să brodeze în jumătate de zi sau poziția culcat. Această poziție este situată pe canapea în fața broderia, iar picioarele sale laterale sunt plasate pe ambele părți ale coapselor. Mașina poate fi la distanțe diferite de la meserie, este deja complet dependentă de preferințele personale. Acest tip este universal, deoarece un astfel de suport poate fi localizat pe masă. Astfel de modele au de obicei ajustarea unghiului de înclinare, în plus, este posibilă schimbarea înălțimii, ajustarea poziției picioarelor.

Podea

Mașinile în aer liber sunt structuri destul de complexe, dar în același timp atrag atenția asupra multifuncționalității lor. Această specie foarte mult ca meșteșugarii experimentați, deoarece, cu ajutorul său, puteți rezolva o mulțime de sarcini complexe, creând picturi de lux. Dacă este necesar și dorința, modelul în aer liber poate fi modificat prin adăugarea componentelor necesare. Modelul exterior poate fi CNC, iluminat sau lupă. Mașinile de producție sunt de obicei precis în aer liber, sunt fabricate din metal durabil. Modelele automate vă permit să simplificați procesul de broderie.

Scaun

Această opțiune pentru mașinile de brodat este încă numit și desktop-. Un astfel de echipament este adesea ales pentru broderie mărgele sau eco. Este convenabil de a localiza pe masă sau fotoliu. În plus, multe modele au un loc unde puteți poziționa toate accesoriile necesare. Astfel de mașini dobândi nu numai needlewomen cu experiență, dar și începători în acest domeniu. Această opțiune este caracterizată prin compactitatea, simplitatea de proiectare și o varietate de a alege opțiunea de ajustare a pozițiilor.

Important! Pentru broderie covor folosit modele mari de metal.

Materialele

Echipamentele pot fi realizate din materiale diferite. Luați în considerare alte opțiuni.

 • De lemn. Astfel de modele sunt destul de populare. Printre cele mai ieftine opțiuni sunt produse din pin, dar nu ar trebui să le cumpere, pentru că pin nu poate rezista la sarcini grele, produsele sunt, de asemenea, cu pierderea ușurează și pierde forma. Dacă doriți să cumpărați un model de lemn, atunci este mai bine să ia un produs de la rase solide – din fag sau frasin.

Citește mai mult  Floristica pentru începători

 • Metal. Astfel de modele sunt, de asemenea, destul de populare, deoarece acestea sunt caracterizate prin durabilitate și fiabilitate. Dar există un dezavantaj – acestea sunt mai grele decât din lemn, astfel încât acestea nu sunt potrivite pentru toate needlewomen.

 • Plastic. Astfel de modele sunt, de asemenea, în cerere, deoarece acestea sunt caracterizate prin mobilitate, compactitatea, precum și cu o dorință puternică ele pot fi realizate în mod independent,. Modele de tevi din PVC pot fi folosite atât pentru aplicații în aer liber și desktop.

Revizuirea celor mai buni producători

Astăzi, mașini de cumpărare pentru broderie poate fi nu numai în magazine gherghef dar, de asemenea, pe internet (pe site-urile speciale). Modele de diferite spectacole de culori, forme și costuri sunt prezentate în vânzare. Evaluarea producătorilor cele mai solicitate sunt următoarele:

 • „Arabesc”+

 • „Dubko”+

 • „Novik”+

 • „Ajur”+

 • Elbesee.

Producătorii de mai sus oferă dispozitive bine gândite pentru broderie în Rusia, care vă permit să creați capodopere reale. Pe mașinile lor, produsul arată foarte frumos. Broderia nu este inferioară mașinii în aparență.

De exemplu, Dubko oferă mașini de înaltă calitate care acoperă aproximativ 20% din nevoile pieței. Pentru fabricarea lor, se utilizează specii de lemn masiv, ceea ce reprezintă un efect pozitiv afectează calitatea și utilizarea pe termen lung. Mașinile de la compania „Dubko” sunt ideale pentru broderie cu o cruce și margele.

Arabesca oferă o gamă largă de mașini, printre care toate cele trei tipuri de structuri pot fi distinse. Modelele de dimensiuni mari sunt disponibile la vânzare, ceea ce vă permite să creați o rețea uriașă. Punctul culminant al structurilor de la compania „Arabesca” este capacitatea dispozitivelor de a se roti în jurul axei sale.

Firma „Novik” oferă mașini de broderie luxoase din oțel de înaltă calitate. Ele sunt funcționale și durabile. Multe meșteșuguri își fac alegerea în favoarea modelului Montstric. Cu ea, puteți lucra cu panza mari. Dimensiunea lor poate ajunge la 1,2 metri. Mașina „duplex” este caracterizată de o mobilitate ridicată, deci se bucură de o cerere ridicată.

Criteriile de alegere

De obicei începători în sfera de broderie, este greu de rezolvat procesul de mult timp, ei se obosesc repede. La etapa inițială, ele sunt doar nefamiliare cu regulile organizării locului de muncă. Deci, că munca din spatele mașinii ajută la simplificarea procesului de broderie, se recomandă alegerea corectă. Următoarele nuanțe ar trebui luate în considerare:

 • Materialul produsului – Potrivit comentarii, este mai bine să acorde prioritate modele de lemn, deoarece acestea sunt durabile, fiabile, și nu se lipesc de ele, dar de modele de plastic este mai bine să refuze+

 • capacități de reglementare – În cazul în care aparatul are regulament amplu cadru, atunci puteți alege poziția optimă pentru muncă+

 • dorinţe master – Este foarte important în timpul selecției mașinii de brodat, pentru a ține cont de preferințele cusătoreasă, pentru că este pentru el, apoi la locul de muncă în cazul în broderie prioritate de picturi de mari dimensiuni, este mai bine să se oprească alegerea dvs. pe modelul în aer liber+

 • cameră – ar trebui să fie gândit în cazul în care mașina va fi instalată, în ce cameră este planificată să lucreze + modelele în aer liber au de obicei dimensiuni mari, astfel încât să nu fie potrivite + dacă maestrul va fi creat într-o cameră mare, atunci Dimensiunile mașinii nu contează, este mai bine să acorde o atenție la mașina de blocare a mecanismului.

Citește mai mult  Cum să ai grijă de flori într-o cutie cu un burete?

Este mai bine să mergeți la magazin, unde mașini de vânzare pentru broderie la evaluarea vizuală a capacităților sale, astfel încât să spunem: „Încercați”. Dacă se decide să faceți o achiziție online, atunci se recomandă să discutați cu administratorul pentru a clarifica toate nuanțele modelului de interes.

Separat, există mașini pentru broderia Luneville, care arată foarte spectaculoasă și de neuitat, deoarece pentru că fire metalizate, margele, paiete și chiar un cârlig special.

În cazul în care comandantul este pasionat de Luneville broderie, apoi o mașină specială ar trebui să fie achiziționate, ceea ce va crea adevărate opere de artă.

Puteți alege o opțiune universală pe care poate broda nu doar imagini, dar, de asemenea folosit pentru echipamente chevrons broderie sau tapiserie. Multe needlewomen atunci când mașinile aleg să acorde o atenție la produsele companiei „Berezka“. Aceste mașini sunt destul de durabile și stabile, din cauza din lemn – mesteacan. mecanism simplu, gradul de utilizare și preț accesibil de Master.

Cum să-l folosească?

Fiecare mașină de brodat este vândută cu gata de instruire în care este descris în detaliu, cum ar trebui să fie colectate, să stabilească și să se pregătească pentru muncă. În cazul în care produsul este colectat și ajustat, puteți trece direct la broderie. Este necesar să se efectueze algoritmul următoarele acțiuni pentru a asigura Canva pe rama:

 1. Frame trebuie așezat pe o suprafață plană+

 2. pe partea de sus de a pune panza cu implica pana+

 3. Apoi, aveți nevoie pentru a fixa pânza – marginile trebuie aplicate canelura, și inserați puternic în ele, sau fixați cu un capsator (în funcție de model)+

 4. Canvas ar trebui să fie pus exact prin intermediul celulelor+

 5. scanduri rotunde au nevoie pentru a transforma interiorul scandura, in timp ce panza se închide puternic+

 6. Dacă ați trage în mod corect panza, aceasta nu caută sub greutatea fierului + trăgându-l cu atenție și ar trebui să fie astfel încât să nu exagerați.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: