MULINA COMPANY DMC

MULINA COMPANY DMC

O lucrare deosebită, broderie frumoasă, pictura, laudă demnă, poate funcționa numai dacă aculwomanul a folosit accesorii bune pentru capodopera lui. Rolul principal aici este jucat de Moulin de înaltă calitate. Pentru o lungă perioadă de timp în această direcție, firele DMC s-au dovedit.

Particularități

Muline DMC distinge o strălucire plăcută și o mătase. Practic, astfel de fire sunt folosite pentru a efectua lucrări complexe folosind cele mai mici părți, tranziții de culoare neclară. Reciclarea materiilor prime și a producției produsului finit este concentrată în fabrica din Franța.

Printre caracteristicile principale merită remarcat următoarele.

 • Producătorul utilizează întotdeauna materii prime specifice pentru fabricarea produselor sale – Bumbac moale cu o grămadă lungă de Giza din Egipt.
 • Tehnologia unică a culorilor exacte și a mercerizării duble creează fire pâlpâitoare, le face rezistente la căldură și durabile în secțiunea longitudinală.
 • DMC a folosit mult timp pentru a produce coloranți din Naftol, Prin urmare, paleta de produs finită este mai suculentă, persistentă, luminată. Lucrarea finalizată de mulți ani nu-ți pierde atractivitatea, culori.
 • Producătorul este credincios tradițiilor sale și, prin urmare, firele păstrează întotdeauna apartenența paletei de culori. În schema de culori a bumbacului Moulin 465 nuanțe. Există, de asemenea, un fir de caracteristici de culoare: efecte luminoase – 36 de nuanțe, satin – 60 de culori, variații de culoare – 36 culori.

Cu un astfel de material pentru a lucra o plăcere. Paște șase fire care sunt ușor de separat. Nu există probleme cu spălarea, răsucirea, confuzul firelor.

Vizualizări

Moulin este împărțit în fire făcute pe bază naturală și sintetică. La rândul său, firul pentru broderie poate fi împărțit în:

 • Luminos+
 • Bumbac+
 • melangen+
 • de lână+
 • acril+
 • lenjerie+
 • Metalic+
 • Fluorescent+
 • Mătase.

În acest caz, șase metri șase metri și combinații de culori – mai mult de 465.

Melangen

Mulina Melange Cel mai adesea, de masterat sunt folosite pentru broderie cu o cusatura sau transversală. Compus din 6 fibre, care sunt ușor de deconectare. Diferența dintre această serie este trecerea de la întuneric la o nuanță mai strălucitoare. Prin urmare, unul și același fir poate fi utilizat în lucrarea pentru a obține un anumit efect. Paleta de culori este ușor să se amestecă între ele, puteți pune în direcția opusă, broda pe diagonală sau rânduri.

Citește mai mult  Tot ce trebuie să știți despre labele pentru quilting

Condițional Melange este împărțit în patru categorii:

 • Pestriţ – dinamic colorat+
 • Spațiu Vopsit – Colorarea naturală a segmentelor+
 • Shadow Dyed – Utilizarea de o culoare, care variază în lungime, cu diferite grade de colorație+
 • Overdyed – Aplicarea de culoare cu intervale inegale pe toată lungimea.

Metalic

soi metalice face parte din colecția Efecte de lumină. In total, există 36 de specii de diferite fire. Pentru a obține un efect 3D în timpul procesului de brodare, datele firului sunt recomandate pentru a fi utilizate împreună cu clasicul. Efectul strălucirii în această categorie are următoarele tipuri de fitinguri.

 • „Strălucirea pietrelor” Utilizați pentru obiecte de broderie care emit un fel de strălucire. Ca rezultat, lucrarea este obținută cu efectul pietrelor prețioase. Este demn de remarcat faptul că fibra acestei serii se distinge prin rezistență specială.

 • Colectarea fibrelor din serie „Sidef” Are o structură spumante, nuanțe ușoare, ușoare. Este de obicei folosit pentru a accentua toată expresivitatea naturii în imagine: Petale de flori, zori, reasecul marin.

 • Seria „Vintage” Concepute pentru a da un farmec special din trecut, vino în iubitori la îndemână de zile vechi. Ca rezultat, lucrarea este derivată fiabilă, de înaltă calitate, cu o strălucire metalică specială, un fundal nobil.

 • Ca parte a seriei „Metale pretioase” Există șase nuanțe, recreând metale nobile (platină, argint, aur).

 • Firele cu efect fluorescent și fosforescent posedă specificitatea acestora. Tonurile prea luminoase sunt potrivite pentru subiectele copiilor broderiei. În plus, meșteșugarii care utilizează astfel de culori fibre alocă simboluri cu un circuit întunecat. Fibra de tonuri albe după aplicarea pe panza continuă să strălucească.

Dar merită remarcat faptul că este mult mai dificil de brodat cu fire metalizate decât fibrele obișnuite.

Multicolor

Această întâlnire este formată din 36 de soiuri. Fiecare fibră este un amestec de diferite culori și nuanțe reprezentate într-o singură schemă de culori și care curge una la alta fără limite bruște. Fiecare cusături cu două perechi, umbrele nu începe cu greu să se schimbe, creând astfel o imagine coloristică. Firul cu efectul lui Chameleon oferă o gamă de culoare bogată și elegantă, cu o schimbare rară de fibre.

Citește mai mult  Flori de creștere de la Foamiran

Bumbac

fibra Classic este extrem de popular, cu needlewomen peste tot în lume. Acesta este realizat în întregime din bumbac egiptean naturale, iar în producție este expus de două ori merserization. De aceea, Mulina are o culoare rezistentă, fibre longitudinale durabil. Produsele finite nu sunt expuse la lumina soarelui, la temperaturi ridicate, rezista la impact mecanic.

De aceea, chiar și după o mare cantitate de timp, calitatea muncii rămâne la înălțimea. Această colecție este formată De 463 de tone, Prin urmare, fiecare meșteșugar în broderie lui poate trece toate impresiile sale, colorfulness, da un efect special de muncă.

Lână

Lână folosesc în principal în produse care au nevoie pentru a da volum, masivitatea. Poate fi folosit ca elemente de haine sau accesorii tricotate, pe tapiserie nețesute, în timpul tricotat jucării moi, în echipamente pentru fabricarea covoarelor. În acest grup, 463 de culori sunt opțiunea perfectă pentru a lucra în tehnicile multi-scală.

Satin

Începutul colecției a fost găsit în 2008. Acum se bazează pe mai mult de 60 de culori și nuanțe. Structura satinului fibros se distinge prin scurgeri speciale, matasoase și moale, care sunt caracterizate de mătase naturală.

O altă caracteristică: ele pot fi utilizate pentru broderie în orice tehnică. Fiecare lucrare va fi distinsă prin pâlpâire specifică cu note strălucitoare.

Harta florilor

Problema firului pentru panza va rezolva harta culorilor. Chiar și novice va da seama în paleta de culori prezentată. Tabelul prezintă toate exemplele de combinații de culori cu numere în limba rusă, engleză.

Orice nuanță este situată sub forma unui teren scurt de fibre rănite. Uneori producătorul implementează mini-foldere cu cozi sau secțiuni introduse în găuri speciale. Hărțile sunt proiectate astfel încât, în plus față de colecția principală, puteți vedea melange, metalică. Mai jos în tabel este întotdeauna o listă cu camere pentru o căutare confortabilă, instrucțiuni privind îngrijirea produsului finit.

Citește mai mult  Toate ac tapiserie despre

Harta scopului de flori.

 • Designerii pot fi rapid și cu exactitate pentru a face orice schemă. Se întâmplă adesea că, în gadgets, predația de culoare este foarte distorsionată și internă, combinația de schemă de culori este destul de lungă.
 • Role Este convenabil să alegeți corect orice combinație de nu numai fibrele unei companii, ci și să colectați o colecție de producători diferiți. Prin urmare, schema de a ajuta cu acuratețe pentru a face selectarea paletei de culori a diferiților producători.
 • Orice rămășițe convenabil stocate în bobine diferite.
 • Dacă se termină în mod neașteptat cu Moulin în broderie, atunci nu este nevoie să executați cumpărături, Achiziționați o întreagă evadare, ușor de a alege un ton apropiat sau de a crea un amestec.
 • Accesorii distribuite frumos în structură de culoare – Aceasta este partea estetică a lucrării.

Cum de a alege?

Înainte de noul venit, există întotdeauna o întrebare a modului de a alege fitingurile de potrivire pentru broderie (dacă, desigur, acest lucru nu este un set gata). Totul depinde de grosimea pânzei și de firele înseși. Cea mai groasă cârpă pentru broderie, respectiv cea mai groasă, ar trebui să fie fire. De exemplu, Kanva Flax necesită selectarea fibrelor subțiri. Pentru broderie, crucea este mai des folosită baza de bumbac, iar metalul este potrivit pentru Stroy.

Nu se recomandă modificarea unui anumit tip de fir dacă este deja indicat de producător. În cazul unui alt fel de îndoială, o hartă de culoare vine la salvare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: