Scrapbooking pentru Anul Nou: Idei de cadouri și de Anul Nou Jucării

Scrapbooking pentru Anul Nou: Idei de cadouri și de Anul Nou Jucării

Scrapbooking ca un hobby, hobby, și chiar de afaceri, la nivel mondial a primit pe scară largă. Acesta vă permite să creați compoziții spectaculoase, singurul gen. Tehnicianul, care permite de a crea în scrapbooking, destul de mult. Stăpânirea această tehnică este de cel puțin pentru tine și aproape de design-ul original al sarbatorilor vă rugăm, da cadouri rafinate. Începeți să vă angajați în scrapbooking pe care îl puteți obține la orice vârstă, posedând orice abilități inițiale sau nu le-ați avea deloc. Există multe clase principale pentru a crea bijuterii în această tehnică. Vă invităm să studiați o varietate de idei pentru cea mai iubită vacanță din anul – Anul Nou.

Ce este scrapbooking?

Cuvântul cuvânt de scrapbooking este neobișnuit pentru urechea slavă literalmente înseamnă „album cu licitație”. Cu toate acestea, de atunci direcția creativă a făcut un mare pas înainte, și include acum o mulțime de tehnici diferite. Prin urmare, numele modest nu a fost acoperit de întreaga capacitate de conținut de mult timp.

Experții asigură că acest hobby poate captiva aproape orice persoană, este foarte strânsă, dar, în același timp, materialele pentru creativitate trebuie achiziționate în mod regulat.

Câteva tehnici de execuție majoră care sunt rareori aplicate de unul. Cel mai adesea este necesar să se combine cu exactitate recepții, atunci compoziția finală va fi într-adevăr frumos, rafinat și elegant.

 • Ștanțare. Vă permite să creați imagini volumetrice de tip convex. Există o metodă de imprimare în relief la cald și la rece. În prima situație, pulberea este aplicată cerneala, acestea sunt calde și trimise la un uscător de păr specială. În al doilea desen este creat folosind șablon și extrudare.
 • Distrassing. Această tehnică face posibilă hârtie vizual cu rupte margini cuprind, zgârieturi, scuffs. Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul craklers sau scop cerneală specială.
 • Stamping. Cu aceasta, compozițiile sunt create cu desene mici. Aici se aplică timbre din cauciuc sau silicon, care sunt extrem de ușor de utilizat.

Scrapbooking perfect devine în jurul cu alte tehnici: origami, pergamano, Quilling.

jurnalizare foarte popular, mai ales atunci când crearea de cărți poștale, albume, deoarece face posibilă pentru a adăuga text.

  Specialiștii recomandă novice să urmeze regulile de bază ale scrapbooking:

  • Crearea unui proiect, care va pune în scopul de a pune planul, pentru acest decor de pre-laic, încercând să opțiuni diferite+
  • Gândiți-vă la compoziția de la bun început, Este necesar să se aibă conceptul de a construi elemente, în cazul în care tocmai începe, schițe de utilizare, template-uri+
  • Se determină centrul semantic În ansamblu totală, în jurul căreia vor fi amplasate elemente secundare+
  • Selectați Stil și Decide Culoare – Tot ceea ce trebuie să se apropie unul de altul armonios+
  • Nu vă fie teamă de experimente!
  Citește mai mult  Ce și cum să acopere diamant mozaic?

  Materiale și instrumente necesare

  Puteți achiziționa setul de instrumente și materiale necesare în diferite locuri: comanda pe internet, cumpăra în piață pentru brodată. Aceasta este ceea ce se recomandă scrapbooking achiziție:

  • Set de hârtie specială Cu o temă potrivită, în cazul nostru – Anul Nou, pentru a alege diferite printuri de albume, densitatea și dimensiunea+
  • set minim de birou: Regula, guma de ștergere, creion+
  • perforator Cu ajutorul funcției de tăiere de cifre diferite, aceasta va permite să creați de la elementele de hârtie ale compoziției de diferite forme: pomi de Crăciun, fulgi de zăpadă, flori, stele, cifre ajurata doar+
  • foarfece speciale margine figurate pentru a crea margini spectaculoase+
  • Cutter metalic+
  • lucruri decorative: pietre, pietre, margele, nasturi, catarame, flori, panglici, panglici, dantelă.

  Ideile de înregistrare a cărților poștale

   Resturi-carduri sunt evidențiate nu numai de exclusivitate, ci și prin frumusețea. Ei nu vor să arunce sau ascunde, ele vor servi ca un decor interior pentru o lungă perioadă de timp. Există mai multe idei pentru crearea de noi carduri an. Vă sugerăm să ia în considerare cele mai interesante si spectaculoase.

   Mănuși cu un deget de fier vechi

   Aceasta este o imagine foarte recunoscută asociată cu iarna, atât de incredibil de populară. Dacă doriți să prezentați o carte poștală nontrivială pentru vacanță, atunci aceasta este o alegere excelentă. Creați un șablon poate, subliniați mănuși, mâini. De asemenea, puteți desena un mănuși într-o formă arbitrară, de orice dimensiune utilizând un model gata realizat. Alegerea unei mărimi, gândiți-vă la care elementele vor fi incluse în compoziție, astfel încât totul să fie suficient spațiu. Pentru a crea o astfel de carte poștală, nu vor fi necesare abilități speciale. Puteți clipi veagei cusăturilor, de exemplu, pe o mașină de scris sau pe mâini. Nu supraîncărcați mănunchiul cu un decor, în orice caz, va fi incredibil de atractiv. Mitten poate fi atât dublu cât și obișnuit, vă puteți gândi la suspendarea sau capacitatea de a pune pe masă.

   Card de resturi cu margele și măcelari

   Puteți utiliza butoanele care se află cu consumabile de cusut sau le puteți cumpăra în magazin pentru Shve. Dimensiunea, culoarea și cantitatea sunt alese pe baza compoziției viitoare. Utilizați lipici fierbinte pentru lipirea. Butoanele arată excelent în ansamblul cu Semobusine care sunt vândute pe substrat cu o compoziție adezivă adoptată. Aplicați-le foarte simplu. Dacă ceva nu a aranjat ceva, puteți să vă eliberați și să mutați Semobusinka într-un alt loc, lipind pistolul adeziv. Soluția de culoare depinde de designul dvs., margelele pot fi folosite atât mat, în tonul butoanelor și perla. chips-uri mari de la butoane si margele. Puteți adăuga la această bandă de decor.

   Din semobusin perla, puteți crea o minge de Crăciun, adăugați o bucată de panglică în formă de arc – această imagine este destul de mult pentru o frumoasă carte de Anul Nou.

   Resturi-Snowflake

   Puteți crea un decor de iarna pe o carte poștală cu un fulg de zăpadă cut-cut. Fulgi de zăpadă pot fi situate în jurul bradului de Crăciun Volum sau la dreapta pe ea. Utilizați perle tip de lichid pentru a completa compoziția spectaculoasă, puneți-le pe fulgi de zăpadă, fundal sau pom de Crăciun. Chiar și cel mai simplu ansamblu va arata mult mai spectaculos, dacă adăugați fulgi de zăpadă expresive în ea.

   Citește mai mult  Topiaria original de la Sizal

   pomi de Crăciun hârtie

   Aceasta este, probabil, cel mai comun atribut al noului an. Este absolut opțional, pentru a crea cele mai complexe copaci buclat, un triunghi destul și trunchiul, pentru a forma o imagine de Crăciun, care este deja decorat la voință și fantezie.

   Brazii pot fi lipite folosind o bandă bilaterală sau lipici, coase centru, lăsând jumătate din volumul.

   Cadouri de Anul Nou

   Pentru noul an, în plus față de cărți poștale, puteți face o varietate de cadouri și meserii făcute de propriile mâini în tehnica de scrapbooking. Acesta poate fi o rama foto, un album foto, fie cutie pentru cadou în sine. Pentru a crea un cadou unic, veți avea nevoie de materiale, un set standard de instrumente și inspirație.

   Ciocolată

   Aceasta este o modalitate foarte bună de a aranja somptuos un cadou dulce. Cutia de dulciuri din magazin acum este nimeni care să surprinde pe nimeni, dar elegant și ciocolată originale cu bomboane – acesta va fi. În plus față de dulciuri, în astfel de cutii puteți preveni bani sau alte obiecte mici. Aspectul de bomboane de ciocolată, de asemenea, depinde de gustul și ideea selectată, nu poate exista nici o restricție aici.

   Expertii recomanda sa alegeti hartie pentru a crea astfel de lucruri, și lipici cutia va avea la thermopalist.

   Plus un astfel de cadou în faptul că ciocolata poate fi utilizat în interior. Desigur, în cazul în care designul este gândit sub conducerea stilistică a locuințelor iubit. idei de Anul Nou nu poate fi prea obsesiv și speriat, ele pot fi folosite ca elemente suplimentare, atunci darul va fi mai versatil. Pentru a crea un desen cutie de ciocolată, este recomandat să utilizați șabloane gata făcute – trebuie doar să le transfera la foaia de hârtie selectată și întoarceți.

   Cutie magica

   Una dintre cele mai multe opțiuni comune este un design frumos scrapbooking de cadou deja achiziționate. Cutia magică în tehnica de fier vechi este cu adevărat un decor rafinat și unic. În interior poate fi localizat nimic – atât un lucru prețios, bani și un fleac non-triviale. Aici este necesar să se concentreze pe utilizarea ulterioară în interior, deci este mai bine să utilizați nu numai Anul Nou standard, dar, de asemenea, doar un decor de iarnă. Pentru a crea un șablon de elemente de dimensiuni, hârtie și decor dorite.

   album Resturi

   O astfel de cadou o va avea cu siguranță să facă, pentru că fiecare persoană are fotografii. Mult mai plăcut să ia în considerare rafinat, un album de lux, pe care nimeni altcineva nu are nimeni în lume decât piața standard de masă. Astfel de cadouri sunt adesea comandate de la profesionisti, dar ele pot fi create cu propriile lor mâini. Magazine speciale Vinde Seturi pentru formarea de albume. Dacă nu intenționați să transformați scrapbooking într-un hobby, această opțiune este destul de potrivită pentru dvs.

   Citește mai mult  Treptele de gamma

   În primul rând, decide cu privire la forma, metoda de deschidere, numărul de pagini, și numai apoi continuați să cumpere materiale. Cel mai simplu album poate fi creat pe inelele iubitului și plasați toate paginile pe ele. Asigurați-vă că să se gândească peste fiecare pagină. Puteți utiliza o cârpă sau hârtie ca un capac.

   Momentul spectaculos – linia, dacă strângem capacul cu o cârpă, puteți folosi o mașină de cusut.

   Jucării și decorațiuni

   Jucăriile decorative decorative pe pomul de Crăciun pot fi făcute atât pentru casa lor, cât și pentru un cadou. Cel mai adesea fac bile, case, deși creează cu adevărat animale și animale și copaci de Crăciun. Dacă încă nu aveți o abilitate în scrapbooking, începeți cu lucruri simple.

   • Resturi de bile. Aici, este selectat în primul rând cercul necesar al mingea. Formularul produce, de obicei, carton ondulat pentru a crea o decorare durabilă. Cu toate acestea, mulți utilizează semifabricate gata și le decorează în funcție de compoziția selectată. Dacă faceți bile pentru dvs., ridicați-le în stilul general al pomului de Crăciun, de exemplu, într-o singură schemă de culori.
   • Brad de Crăciun. Pentru a crea acest decor, orice hârtie subiecte adecvate vor fi utile. Făcând resturile de resturi pot fi foarte mult, de la toate hârtia rămasă, de exemplu. Faceți copaci de Crăciun în moduri diferite: de către un ventilator, colectat de la fulgi de zăpadă și alte decorațiuni curly. Totul depinde de imaginația ta!

   Exemple frumoase

   Card blând în formă de jucărie de pom de Crăciun cu un arc, decorat cu fulg de zăpadă, semi-lasa și panglică – nimic inutil, compoziție perfectă.

   Butoane – o modalitate excelentă de a crea o imagine a unei minge de Crăciun. Alegeți un fundal armonios pentru decor.

   Compoziția de iarnă elegant creat cu conuri, flori, dantelă, împletituri și frunze.

   Nu vă fie frică să conectați diferite elemente, mașini și idei. Postcard-mittens, decorate cu zăpadă – performanță foarte originală.

   Crearea unui cadru ca cadou, amintiți-vă că ar trebui să se încadreze în interior

   Nu vă fie teamă de a combina o varietate de elemente și tehnici. Omul de zăpadă din butoane, un copac de la margele poate fi plasat pe cărți poștale diferite sau conectate într-un singur ansamblu. Incredibil de originale de Crăciun de la creioane de culori de dimensiuni diferite.

    Și acest lucru este cel mai interesant album in tehnica scrapbooking. Crearea sa nu va dura prea mult timp, dar rezultatul va fi mai presus de toate tăcerea.

    Despre modul de a face o casa pentru bomboane cu propriile mâini, consultați următorul videoclip:

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: