Tabel de decupare: Ce trebuie să utilizați și cum să faceți?

Tabel de decupare: Ce trebuie să utilizați și cum să faceți?

Astăzi, popularitatea lucrurilor realizate manual câștigă popularitate – ei, cu investiții minime, creează un confort deosebit în casă, diferit de setarea standard. Tabelul vechi realizate in tehnica decoupage, câștigând a doua viață, va salva pe achiziționarea de mobilier și va fi „culminant“ în interior.

Decupaj tehnica va trebui să gust cei care nu știu cum să atragă, dar într-adevăr vrea să creeze un „miracol“ cu propriile lor mâini. Acesta se află în transferul finit sculptate bazându-se pe suprafața subiectului, astfel încât numele metodei este tradus ca „tăiere“. Acoperiți modelul, poti avea orice: vaze, oglinzi, cărți, lumânări, cutii de cadouri. Ele nu vor fi actualizate numai, dar, de asemenea, să înlocuiască viziunea lor plictisitoare standard a unei imagini neobișnuit de atractiv.

Opțiuni interesante

Decizia de a actualiza tabelul cu ajutorul tehnicii decoupage, noi nu cred că există o mulțime de opțiuni de execuție, și trebuie să decidă cu privire la începerea lucrărilor. Din aceasta va depinde de ceea ce instrumente și materiale vom avea nevoie.

Prin selectarea tabelului pentru modificare, ar trebui să se uite la situația în care va fi.

Imaginea și echipamentul de performanță trebuie să fie alese în funcție de designul camerei, în caz contrar chiar și cele mai frumoase masa va face o discordanță în interior.

Desenul este decupat din tesatura, tul, hârtie de orez, acestea sunt imprimate pe imprimantă sau copia. În timpul nostru, tri-dimensională „tehnica șervețel“ este larg răspândită. Nu sunt imagini de hârtie în curs, dar colorate servetele cu trei straturi. În funcție de scopul (pentru copii, mese, cafea), este selectat modelul tabelului.

Luați în considerare opțiunile de decupaj. Oricare dintre ele pot fi folosite pentru a decora mobila.

Direct Decupaja

Este, de asemenea, numit clasic, cel mai popular de decupaj specii. Desenul este tăiat și lipit pe partea exterioară a obiectului, și apoi acoperit cu lac.

Suprafața mesei se pregătește la locul de muncă: este la sol și pictat, apoi desenul este lipit. Imaginea este acoperită de două etape de cracare și de lac de finisare.

decupaj inversă

Această tehnică este utilizată pentru obiecte decora transparente: pahare, vaze, orice produse din sticla. fit din plastic transparent pentru munca.

Tehnica simplă: Imaginea este lipit nu pe sticla, dar sub sticla (pe partea din spate a subiectului). Și apoi totul se face conform schemei: cracare, fundal, lac de finisare.

Volumul decupaj

Cu aceasta tehnica, o imagine plată nu este pur și simplu lipite, iar designul desenului este creat în diferite moduri. Acest lucru poate fi realizat printr-un adeziv reutilizabil al fiecărui element sau cu ajutorul unor mase speciale ridicate la care imaginea.

Pentru a crea un produs volumetric, utilizat de multe gata făcute carduri decupaj tridimensionale – acestea sunt achiziționate în magazine materiale pentru creativitate vânzare.

Dar unii meșteșugari sunt realizate de propria lor. Acest lucru se face cu cinci sau șase desene identice. Una dintre ele este luată ca bază, și fragmente sunt tăiate din restul și straturi sunt lipite unul peste altul. adeziv silicon se aplică pentru astfel de echipamente. Nu ar trebui să fie prea implicată în formarea unei forme: volum in exces poate perturba integritatea percepției imaginii.

Italiană Decupaj Tehnica Sospeso trasparente foloseste un mod mai scump pentru a construi volum: este de a utiliza termoplastic. Acest lucru este complet inofensiv, material non-toxic. Tehnica Sospeso trasparente este după cum urmează:

 • Desenul este împărțit în fragmente și de lucru cu fiecare parte separat+
 • Stick Fragment la termoplastic+
 • Când elementul de imagine este complet uscarea de adeziv, taie materialul plastic suplimentar, iar restul, tinand usor cleștele, încălzit deasupra lumânării până când se dobândește plasticitatea+
 • Apoi, formează rapid elementul dorit folosind un instrument special (bolovani)+
 • Imagine, fragment per fragment, proiectate și formate pe un covor latex, apoi transferat la subiectul decoupage.

După ce a constatat munca, se pare extrem de naturală.

Arta Decupaj

Sensul acestei tehnici este de a combina desen și fundal, tranziția între ele devine complet invizibil. Rezultatul este realizat în trei moduri.

 • Fumuriu. Această tehnică este considerată de bază în decupaj art. Ea imită adevărata pictura a artistului, creează un volum vizual. Inițial, subiectul decupaj este măcinat și colorate, lipite de model, și apoi, în moduri diferite, cu vopsea, se creează un fundal de fum.
 • Clasic. Necesitatea de a alege culoarea corectă și să consolideze efectul desenului. Efectele sunt realizate cu ajutorul unor umbre, creștere vopsea, probe. Lucrând într-un astfel de gen, simt ca un artist. Această metodă este considerată cel mai dificil, dar appliques arata ca pictura reale.
 • Deopatch – o varietate de decupaj. Această tehnică decorează nu numai blatului de lucru, dar, de asemenea, întregul tabel este complet, cu ajutorul unui număr mare de fragmente. Metoda seamănă cu un alt tip popular de creativitate – Patchwork, atunci când lucrurile sunt create dintr-o varietate de clape multicolore.

Tabelul decorat în tehnica decoupage, cel mai bun mod arata ca in camere mici (bucatarie, copii, dormitor). Nu se pierde printre mari de mobilier și va fi întotdeauna la vedere.

  În camere spațioase, puteți pune un tabel realizat în tehnici de alb-negru – aceasta va atrage atenția asupra rigoarea și performanțelor originale.

  Astăzi, pentru a alege cele mai multe ori imagini desenate cu carduri de epocă. Acestea sunt utilizate în stilul de Provence și Shebbi-Chic.

  Instrumente necesare

  Orice suprafață – sticlă, lemn, piele, piatră, ceramică – potrivite pentru tehnica decoupage, trebuie doar să alegeți corect instrumente și materiale. Diferite structuri au nevoie de diferite tipuri de vopsele, lacuri și mijloace pentru a crea efecte deosebite.

  În zilele noastre nu este posibil să găsiți totul pentru a lucra cu utilizarea tehnicilor de decupaj, există magazine speciale care oferă bunuri pentru creativitate. Puteți achiziționa hârtie de orez, imprimate lac, carduri de decupaj si servetele cu colecții gata făcute de desene. În plus, astăzi sunt disponibile cele mai incredibile vopsele acrilice: metalic, cu o nuanță de perle, chameleoni. paste texturale cu o varietate de umplere ne permite să facem un volum de imagine, ele ajuta stuc imita, crea structuri în relief. Cu șabloane realizează efecte fantastice.

  Deci, pentru a lucra la decorarea mesei, va avea nevoie de:

  • masa+
  • Desenul de lucru+
  • Instrumente de măcinare+
  • Shplanke+
  • Vopsea tonală acrilică+
  • Degresarea fluidului+
  • Adezivul fabricat pentru decupaj (puteți dilua cu apă)+
  • burete pentru tocană, perie+
  • Craklers Dacă aveți nevoie de o tehnică de îmbătrânire+
  • Textura lipiți (dacă se aplică)+
  • lac+
  • lumânare.

  Pregătirea

  Blaturile diferă unul de altul prin structura materialului, precum și pregătirea lor pentru a produce în mod diferit decora. Tabelul selectat poate fi din lemn, scrise lustruit sau sticlă de cafea.

  Pregătirea suprafeței

  Plastic sau suprafață de sticlă este suficient de deguted cu alcool și puteți începe să lucrați. Materiale glisante ar trebui să fie în continuare elaborat de Eatak pentru a crește ambreiajul suprafeței cu modelul. Dar, cu masa de lemn vechi va trebui să se joace un pic. Pregătirea va dura ceva timp și putere, dar este necesar. Nu are nici un sens pentru a acoperi suprafața coronară a imaginii – starea deplorabilă a articolului de mobilier nu se va schimba. Activitatea de pregătire se desfășoară după cum urmează.

  • masa de lemn ar trebui să fie curățate de vopsea vechi folosind unelte de rectificat sau șmirghel.
  • Iregularități, fisuri și zgârieturi trebuie să ascuți cu atenție.
  • Capac de masă cu strat de grund de ipsos.
  • După uscarea suprafeței pentru a picta vopseaua acrilică tonală în mai multe straturi. Există o tehnică interesantă de colorare a stratului final prin tul, care acționează ca un șablon și frunze după ea însăși un desen frumos net. Culoarea vopselei din ultimul și a stratului anterior ar trebui să fie diferită.
  • Înainte de a aplica imagini de pe suprafața de sus a tabelului, tabelul vopsit este complet uscat și apoi degresat cu acetonă.

  Clip de preparare

  Dacă achiziționați imagini pentru decupaj, ei nu vor trebui să se pregătească pentru munca. Și cu alte tipuri de imagini, va trebui să țineți o anumită serie de acțiuni. De exemplu, servetele obișnuite trebuie să fie îngropat pentru a obține cele mai bune strat cu un model.

  Hărți decumpării sau modelelor de jurnal înainte de a aplica. Printează acoperită pe partea stratului de lac de desen păr. Puteți utiliza adeziv pentru decupaj, dar cel mai important, se pare de la patru la cinci straturi de acoperire, cu o ars complet de fiecare strat. Materialul rezultat este trimis timp de cinci minute în apă caldă, apoi uscați cu grijă cu un prosop. Pentru a elibera imaginea din straturile suplimentare de hârtie, este frumos rostogolit de pe suprafața din partea centrală a foii, îndepărtați marginea. Cu modelul subtil rămas, este necesar să se lucreze extrem de atent.

  Procedură

  Pentru cei care doresc propriile lor mâini de la masa vechi pentru a face designer de lucru, noi oferim o clasă de master pentru începători. Înainte de a începe lucrul cu imaginea, suprafața grunduit si vopsit de mobilier ar trebui să fie bun. Mai departe, procedeul de a pas cu pas da.

  • Preparată, decupaj cel mai bun model așterne pe polietilenă (în jos imagine) și se presară încet cu o perie umeda. Dacă imaginea începe să călărească, acesta este atent corectat cu un ac. Este important ca peria este blândă și moderat umed, și nu uscat sau umed, în caz contrar desenul se va rupe sau răsucire.
  • Pe adezivul lubrifiat, tăblia așterne imaginea, apoi îndepărtați ușor cellophan, iar desenul este netezit din partea centrală spre marginile. Tassel ar trebui să fie moderat umed, la fel ca în acțiunea anterioară.
  • Suprafața este acoperită cu un strat de fixare adeziv.
  • Dacă imaginea sa dovedit a fi deformate, după uscare este acoperit cu o capcană și scuipă cu un fier non-rigid.
  • de lucru principal făcut. Mai departe rândul său, pe fantezie și îndemânare. Puteți desena modele de vopsea acrilică, pentru a ridica fundal, se aplică crackels, tentă sau vopsea cu o nuanță de perle.
  • După procesul de creație, sunt aplicate ultimele câteva straturi de lac finisaj.

  Instrucțiuni video pentru decupaj de masă cu propriile mâini:

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: