Toate cusăturile tapiserie despre

Toate cusăturile tapiserie despre

Recent, câștigă din nou lucru manual popularitate. În plus, au apărut multe noi tipuri de broderie, care diferă una de cealaltă, cu excepția faptului că dificultatea de execuție. Printre acestea este de a observa broderia cusăturii de tapiserie.

Particularități

Mai întâi trebuie să știți că cusătura de tapiserie din broderie este un fel de cusături numărabile. Partea din față a produsului finit arată ca o jumătate de pat. Cu toate acestea, din partea greșită a unor astfel de o cusătură diferă de la semi-cazul în care cusăturile diagonale sunt efectuate, care nu dau un produs finit. Următoarele materiale pot fi necesare pentru broderie.

 1. Grosime. Cel mai adesea, lucrarea se efectuează folosind fire de lână sau acrilice. Cu toate acestea, în unele cazuri, se utilizează Moulin, complicat cel puțin șase fire.
 2. În ceea ce privește țesutul, problema este utilizată în mod obișnuit, numită Ciudat. Reprezintă ea aceeași pânză, ci doar mai greu. De obicei, este folosit pentru a broda covoarele. Dacă vorbim despre pânză, atunci cel mai bine este de a cumpăra cea pe care celulele vor fi mici. În acest caz, tapiseriei nu va fi văzut nici un lumen. arata deosebit de frumoase, cum ar fi broderii pe o grilă, și nu o centrare. Principalul lucru despre modul de a alege dimensiunea firelor, și, de asemenea, să vă familiarizați cu toate cusăturile existente.
 3. Așa că materialul nu este deformat, iar cusăturile sa dovedit perfect netedă, va trebui să achiziționați Fals sau mașină.
 4. În plus față de toate acestea, în lucrul cu cusături de tapiserie va trebui, de asemenea, să fie achiziționate foarfece ascuțite, ace, pensete și thits Pentru mai multe fire escamotabile convenabile.

Aplicație

picturi Tapiserie au fost întotdeauna apreciate, deoarece pentru fabricarea lor, nu au fost necesare doar materiale bune, dar, de asemenea, talentul de cusătoreasă. Inițial, acestea au fost produse, dimensiunea, care a fost în termen de 20 de metri. La acea vreme, nu fiecare persoană își putea permite să achiziționeze o astfel de frumusețe, pentru că ea a avut un cost foarte ridicat. Cu toate acestea, în timp, totul sa schimbat, iar astăzi poate fi chiar și tapenered cu propriile lor mâini.

  În plus, dimensiunea produsului a scăzut în mod semnificativ, pentru că nu fiecare persoană își poate permite să-și petreacă o mulțime de timp pe fabricarea sa.

  Este suficient doar pentru a vă familiariza cu tehnica Aza de broderie tapiserie și puteți crea nu numai o imagine sau un panou, dar, de asemenea, un covor nețesut. În plus, este posibil să le brodeze în orice stil. La urma urmei, tapiserie cusătură va da produsul finit nu numai farmec, ci și har. Astăzi, iubitorii de tapiserii aranja expoziții, în cazul în care puteți vedea orice produse realizate de cusătură tapiserie. Gama de produse tapiserie este mare, acesta poate fi:

  • picturi neobișnuite+
  • servetele mici+
  • cuverturi de pat mari și fețe de pernă realizate într-un stil+
  • Panou+
  • Perdele din camera de zi sau în dormitor+
  • saci sau cosmetice exclusive și multe alte produse.
  Citește mai mult  sticle decupaj la noul an face singur

  Soiuri

  Există mai multe tipuri de suturi tapiserie cu care merită citit mai multe detalii. Cel mai adesea, acestea sunt realizate într-un singur fir.

  • Drept. Aceste cusături sunt cel mai des folosite pentru produsele de brodat de luptă sau șabloane. Tehnica de execuție nu este prea dificil și se face de la stânga la dreapta.

  • Kosovo. Cel mai adesea, astfel de cusături sunt folosite pentru a umple fundalul pe tapiserie. Rânduri pot fi efectuate atât pe partea stângă de pe partea dreapta și dreapta la stânga.

  • Uluitoare. Aplică o astfel cusătură pentru a umple spațiul sau pentru a face o tranziție lină. Tehnica în sine este complet simplu, dar încă necesită o anumită atenție. Cu acesta, picturile pot fi date de relief.

  • O scroafă oblică alungită utilizat atunci când broderie meserii uriașe. Datorită acestor cusături, este posibil să se schimbe, nu numai lungimea, dar, de asemenea, un unghi de înclinare de cusături. Le puteți efectua în ambele una și cea de a doua parte.

  tehnica de execuție

  Puteți broda tapiserii în două moduri. În primul caz, broderie este realizată de o suprafață netedă sau transversală. Acest lucru va necesita un ac cu o ureche mare. În al doilea caz, broderia buclei este realizată cu ajutorul unui ac special. Înainte de a începe lucrul, este necesar să vă familiarizați cu clasa de master care explică modul în care să stăpânească cusătura tapiserie. Acesta este cel mai bun mod pentru începători să-l dau în acest proces.

  Numai după aceea este necesar să se înceapă procesul de brodat. În orice caz, înainte de începerea lucrărilor, este necesar să se proceseze marginile materiei preparate. Acest lucru se face astfel încât acestea nu apar.

  Pentru a învăța să broda, este necesar să se ia în considerare tehnica de realizare a fiecărui pas cu pas cusătură tapiserie.

  Continental

  Această cusătură embosat este diferit de alte rezistență ridicată și se realizează într-un singur fir. Pentru a efectua aceasta, este necesar să se introduce un ac de partea greșită în colțul din stânga, și aduceți-l în colțul din dreapta în partea de sus a feței. În continuare, aceleași acțiuni trebuie să fie făcut într-un pătrat situat în apropiere. Astfel, aceste acțiuni sunt repetate la sfârșitul anului. După aceea, se transformă de lucru, trecerea la un rând nou se face, adică, cusătura este realizată în direcția opusă. Pe partea din față a cusătura amintește speciei sale.

  Citește mai mult  Panza de tapiserie: specii și caracteristici de alegere

  Drept

  Pentru a efectua o astfel de cusătură, trebuie să rotiți acul la colțul din dreapta al pătrat situat în colțul de jos de partea greșită. Apoi, este necesar să-l deduce în colțul din dreapta jos de pe partea din față, numai în învecinata situat pătrat în rândul de sus. Cusăturile transformă un pic mai mult decât atunci când broderie în alte moduri. Repetați totul este necesar, în același mod la sfârșitul rândului. Astfel de cusături arată foarte frumos dacă sunt combinate cu cusături oblice.

  În acest caz, ele sunt obținute mai voluminos și frumos.

  Kosovo

  Pentru a efectua aceasta, va trebui să se întindă acul la colțul din stânga, situat în partea de jos a pieței, și să aducă unghiul drept al vecine situate pătrat în rândul de sus. Toate acțiunile trebuie să fie efectuate până la sfârșitul rândului în același mod.

  Spit alungit

  O astfel de cusătură este foarte asemănătoare cu cea anterioară. Cu toate acestea, există o diferență – cusatura conectează pătratele care sunt situate printr-o celulă și nu la fel ca în versiunea anterioară.

  Uluitor

  Primul rând al unei cusături interesante este realizat în același mod ca și cusătura oblică alungită. În ceea ce privește prima cusătură a celui de-al doilea rând, acesta este situat pe două pătrate sub ultima cusătură a primului rând. Sfârșitul cusăturii este fixat între început și capăt în rândul de sus. În acest caz, dimensiunea cusăturii poate fi mai lungă și mai scurtă. În orice caz, se formează la discreția maestrului.

  Este important să se asigure că totul este corect efectuat, adică nu a existat nicio denaturare atunci când lucrează cu un produs.

  Sfaturi pentru specialiști

  Novice Pentru a evita greșelile în acest caz, merită să ascultați sfatul oamenilor mai experimentați.

  1. În primul rând, începătorii maeștri merită să interpreteze cusături de tapiserie pe o pânză mare. În plus, este mai bine să utilizați scheme pregătite pentru acest lucru. În acest caz, produsul va fi nu numai frumos, dar și drept.
  2. Broderie web trebuie să fie absolut netedă. Nu pot fi noduli, deoarece sunt strict interzise. Pentru a preveni acest lucru, firul trebuie să fie pliat în jumătate, iar sfaturile sale libere se trag în ac. Bucla care a format este cea mai bună folosită pentru a fixa firul pe țesătură. Dacă aceasta este nevoia, vârfurile firelor pot fi fixate cu mai multe cusături mici.
  3. Astfel încât tapistria sa dovedit perfectă, trebuie să înveți cum să alegi dreptul. Dimensiunea lor depinde de dimensiunea celulei pe panza. În mod ideal, firele de pe panza trebuie să se potrivească strâns între ele, astfel încât să nu existe lacune nicăieri.
  4. Din partea gresită a tapistriei, nu ar trebui să existe o întindere a firelor: nici o lungă și scurtă. La urma urmei, ele pot fi observate pe partea din față a produsului, ceea ce va strica semnificativ impresia de lucru făcut.
  5. În mod ideal, cusăturile de tapiserie se fac cel mai bine pe partea stângă spre dreapta.
  6. Asigurați-vă că vă asigurați că firul este întotdeauna întins. Astfel, puteți evita scufundarea țesăturii în produsul finit.
  Citește mai mult  Totul despre markerii Mazari pentru schiță

   În ciuda numărului mare de tehnici de broderie, numai produsele sunt obținute folosind cusături de tapiserie. Ei nu numai că au un aspect deosebit și atractiv, dar, de asemenea, arata „bogat”.

   Despre cum sunt fabricate cusături de tapiserie, consultați următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: