Totul despre fire melanj

Totul despre fire melanj

fire Melange este mai presus de toate, în unicitatea tricotat. În articol, vom lua în considerare avantajele și dezavantajele unei astfel de fire, vom spune, din care fac machiaj acest fir, ce produse de la ea va arata mai bine, și, de asemenea, modul în care să aibă grijă de ei.

Avantaje și dezavantaje

Ca orice fire, fire melanj are avantajele și dezavantajele sale. Luați în considerare aceste momente Citește mai mult. Start Să cu avantajele melanj.

 • Acesta este un fir inhomogene – că, conform compoziției, că în culoare. Culoarea neobișnuită vă permite să tricotați lucrurile originale. Aceasta este soluția cea mai favorabilă pentru începători, deoarece distanța va netezi neregularea împerecherii, iar compoziția neomogenă a firelor „mănâncă” literalmente erori.
 • Filetul Melange nu necesită modele complicate și Azhurov adecvate, deoarece produsul asociat numai de buclele faciale este destul de autosuficient. Nu este o coincidență faptul că acest tip de fire este numit designer.
 • Tricotat un melange de haine simple de tăiere elementară face ca această lucrare de autor, exclusiv în principal datorită soluției de culoare.
 • Pentru produsele legate de firele Melange, sunt necesare decorațiuni suplimentare sub formă de accesorii și alte bauble – este întotdeauna elegant, la modă și individual.
 • Heterogenitatea compoziției fire dă lucruri practice și purtând un astfel de produs provoacă sentimente plăcute pe corp.

Și prin alegerea unui melanj plat sau un fir melanj de fantezie, vă puteți conecta singurul lucru care va avea numai tu. Cu toate acestea, să ia în considerare și consumă dezavantajele sunt, de asemenea, destul de mult.

 • Deci, nu toată lumea îi place, pentru că nu toată lumea iubește pînzele pestrițe. În acest caz, distrut – ambele părți puternic și slab.
 • Nu întotdeauna compoziția neomogenă de fire – este bine. În cazul în care fibrele sunt alese incorect, sau raportul lor este perturbat, atunci firul se poate da o contracție sau întindere în knats.
 • fire melanj Fantasy nu este atât de ușor pentru a se potrivi, la procesul trebuie să se adapteze și să se obișnuiască cu. În general, viteza de tricotat în lucrul cu un astfel de fir este redusă.
 • Rezultatul final poate dezamagi: în tricotat melanj nu poate fi prezis, cum va fi modelul de fibre diferite coloane.
 • Diferite fibre de culoare nu permite întotdeauna să găsiți firul dreapta. În cazul în care, în general, gama este potrivit, atunci o umbră pe care nu trebuie să facă față poate fi rasfatata, și va trebui să abandoneze astfel de fire.
Citește mai mult  Totul despre markerii Mazari pentru schiță

Cu toate acestea, totul este corectat, iar combinația dorită de culori poate fi ales, refuzul de nuanțe ușor de reținut neapreciate prin alegerea totul într-o tonalitate. Iar varietatea de compoziții va permite să găsiți opțiunea care va asigura tricotat.

Cel mai mare plus melanj este că el ascunde volumul corpului, care este o salvare pentru o anumită categorie de persoane. panza Multicolor poate reduce cifra. Sunt de acord că, în acest context, toate celelalte defecte ale acestui fire sunt plecat în fundal.

Compoziţie

În stadiul actual, a apărut un fir melanj de colecții de vară și de iarnă. Producătorii interni produc în mod activ o serie fără fire contrastante – este de obicei lână + bază sintetică. Dintre acestea, șosete destul de practice, cu un deget și alte produse. Piața internă este completă cu următoarele opțiuni pentru Mellaja rusă (categoria „Nopți de iarnă”).

 • „Trinity Melange” Din lână și acrilică într-un raport de 70% și 30%.

 • „Arina” (producția fabricii de Semenov) din lână și acrilică într-un raport de 50 la 50.

 • Melange fire „Lisa”, constând din acrilic și din angora și lână.

 • Topitura omogenă topind „Pekhorka” constă doar din lână.

Dar gama largă de melange de vară poate fi găsită în producătorii străini. Ca parte a unor astfel de fire mai multe bumbac și alte fibre naturale.

Ce poate fi conectat?

Particulele naturale din compoziția lui Melange vă permit să tricotați produsele de la acesta atât pentru adulți, cât și pentru copii. Rafinați chiar animalele de companie, creați elemente de decor și alte trinket-uri. Firele de combustibil din lucrare, bune „se așează pe cârlig și ace. Firele multicolore sunt deosebit de relevante pentru vara, nuanțele gri – pentru perioada de toamnă-iarnă. Este interesant să se uite melanj ca topuri de vara tricotate cu decolteu adânc, tricouri, pelerine de lumină, și pulovere, jachete, veste, paltoane, fulare.

Citește mai mult  Cum să faci bijuterii pe un pachet în tehnica Kanzashi?

Iar setul de la antet și eșarfă sau de la Snedy din firul Melange vor face o imagine expresivă și memorabilă. Uneori, la stilul individual subliniere, este suficient pentru a aduce o geantă de mână sau de ambreiaj asociat cu melanj. Aceste accesorii, de asemenea, tricotate atât pentru iarnă, cât și pentru vară. Întotdeauna relevante și situate în tendința de astfel de lucruri de designer, cum ar fi perne, pături pe fotolii, servetele, rogojini si alte decoratiuni si accesorii pentru casa, care, de asemenea, tricot de melanj. Toate acestea atașează un stil unic în orice cameră.

Jucării copiilor din Melange – o alternativă excelentă la păpușile din fabrică, chifle, ursuleț de pluș și așa mai departe. Micul de modă întotdeauna ca haine luminoase, mohuly, deci nu ezitați să alegeți un melanj pentru pantofi și pulovere de tricotat, pantaloni, sandplași. Copiii în salopete și apartamente multicolore deosebit de atractiv uite. Același lucru se aplică animalelor domestice. Mai mult și mai multe tricotat preferă fire melanj pentru a face îmbrăcăminte de protecție pentru câini. Dar unele craftswomen, cu excepția salopete și pulovere, tricotate animalele lor de melanj de șepci, șosete. Astfel de produse nu au funcționalitate, dar arata foarte amuzant pe câini de talie mică.

Apropo, Pentru a obține efectul unui melanj atunci când vâscos, nu este necesar pentru a cumpăra un fir melanj. Acesta poate fi creat de la sine prin conectarea fire de diferite culori. Deci, puteți lua fire maro și se adaugă bej și alb pentru a le. Într-o altă combinație, această culoare maro + bej + maro deschis sau add gri maro + alb. Culoarea neagră este bine combinat cu tonuri de verde și maro, o gama interesanta este dat negru + zmeură. Dacă nu este mulțumit de colorarea tipărită a firelor Melange din fabrică, creați versiunea de Melange din cauza combinației de nuanțe preferate.

Cu o alegere independentă, puteți obține tranziții mai moi de la o culoare la alta.

Cum să vă îngrijiți?

Tricotatorii experimentați recomandă efectuarea unei probe înainte de tricotat – va fi posibilă determinarea densității de tricotat și produce calculele necesare. Și pentru a înțelege, „stai jos” un pulover (sau alt tip de îmbrăcăminte) sau nu, este, de asemenea, mai bine să spălați această probă. Pe baza rezultatelor, va deveni clar, „se întinde” firul sau „se află” la spălare. Ei bine, și ridicați firele sub model. Pentru un pulover, de exemplu, este mai bine să alegeți un melanj, care include lână (respectiv, alegeți o grosime).

Citește mai mult  Caracteristici și tipuri de fire de Angora

Și pentru lucrurile de vară, trebuie să alegeți compoziții naturale cu o bază de bumbac – un astfel de suport va permite să respiri pielea. Îngrijirea continuă de la fibre în fire. De obicei, produsele tricotate sunt stocate pe umeri, ci în formă pliată.

După spălare, uscate astfel de haine în forma descompusă pe o suprafață plană. Ea nu se strică. Maximum poate fi sorbit pe o funcție specială cu un aburber pentru haine, dar cu depozitarea corectă și uscarea corectă după spălare, astfel de lucruri nu au nevoie de netezire suplimentară. Dacă firul este alcătuit din lână, bumbac și fibre artificiale, atunci când părăsiți, se concentrează asupra componentei care este inclusă în procentajul mai mare. Un alt punct important: Când cumpărați o fabrică Melange, un astfel de fir nu trebuie să fie ridicat la spălare – producătorul garantează rezistența culorii.

Dar dacă decideți să le conectați la un lucru din firele care au luat de la compozițiile monofonice, atunci nu există nici o garanție că o anumită culoare „nu înoate”, murdărirea pânzei tricotate. În acest caz, este mai bine să progreseze și de spălare a adăuga un pic de oțet sau de a folosi formulări industriale specializate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: