Totul despre iris pliante pentru copii

Totul despre iris pliante pentru copii

Pedagogie astăzi părinții place cu numeroase metode de dezvoltare și educație. copiii moderni se familiarizeze cu tehnicile de modelare și appliques cu aproape scutec, și le surprinde cu tehnicile obișnuite devine mai dificilă.

Iris pliante pentru copii – o ocupație interesantă și interesantă, promovând dezvoltarea motilității mici.

Ce fel de tehnică?

Iris Ploading pentru copii a provenit din Olanda. Tehnica este considerat unul dintre tipurile de aplicații care au apărut în urmă cu mai mult de 70 de ani.

În ciuda unei perioade atât de importante de existență, În Rusia, Iris Folding nu a apărut atât de mult timp în urmă, cu toate acestea, a fost în măsură să interes nu numai părinții copiilor de vârstă preșcolară, dar și educatori. Tehnica este adesea folosit în clase pe tipuri de non-standard de creativitate, care exprimă impactul pozitiv asupra copiilor.

Avantajele Iris Folding pentru dezvoltarea copiilor:

 • Fixare abilități scissing+
 • Dezvoltarea de precizie+
 • Dezvoltarea de gust și capacitatea de a combina diferite culori gamuts în muncă+
 • Dezvoltarea motilității mici+
 • Educația sentimentele de frumos și dezvoltarea de fantezie+
 • Dezvoltarea abilităților de lucru cu diverse materiale, inclusiv naturale+
 • Securizarea competențe cont.

Prin această metodă de executare a appliqu, copiii sunt fericiți pentru a crea imagini și cărți poștale care plac bogăția culorilor și a volumului. Iris Plierea în traducere înseamnă „Rainbow Folding”. Concept Acest lucru este asociat cu două caracteristici de stil inalienabile. În primul rând, imaginea este obținută irident și luminos, iar în al doilea rând – specia ei seamănă cu ochiul de iris sau diafragma camerei.

Deci, caracteristica principală a aplicației în acest stil este prezența unei scheme constând dintr-un pătrat, în care pătrate mai mici se potrivesc alternativ.

Părțile laterale ale figurii sunt numerotate. În același timp, locația formelor geometrice creează unghiuri care sunt ulterior umplute cu hârtie colorată, hârtie de fier, panglici de satin, țesături, folie, materiale prudente sau naturale.

Citește mai mult  Caracteristici de tablouri modulare pe numere

Trebuie remarcat faptul că Pentru baza schemei, în plus față de piață, pot fi luate triunghiuri și poligoane. Când lucrați cu copiii preșcolari, educatorii preferă figuri simple, cum ar fi un pătrat sau un triunghi.

La umplerea schemei cu materiale colorate, apare imaginea în vrac, care trebuie să fie dată formularului. Această formă este indicată de orice șablon, de exemplu, sub forma unei inimi, figurile animalului, frunze și t. D. Modelul de bază este tăiat din carton dens folosind un cuțit de papetărie, după care este atașat la diagrama în sine. La finalizarea lucrării, extensia este închisă de o altă foaie de carton.

Irisul de pliere nu necesită abilități speciale și poate fi implementat prin scheme gata făcute, Vândute în papetărie și saloane de creativitate sau pe Internet. În plus, schemele pot fi pictate personal, înarmate cu o foaie într-o cușcă, un conducător și mâner.

Meșteșuguri simple

Cu imagini simple în tehnica pliantelor curcubeului, preșcolarii de la 5 ani pot face față și uneori înainte, atunci când abilitatea copilului, tăiați hârtia colorată pe benzi de-a lungul liniilor și prezența perfecțiunii. Se poate lucra cu copii cu materiale naturale, de exemplu, frunze de toamnă uscate, cu toate acestea, riscul de deteriorare a benzilor curcubeului este mare.

Înainte de lucru, ne pregătim instrumentele necesare:

 • Hartie colorata+
 • foarfece+
 • Foaia de carton+
 • schema finite+
 • PVA Glue+
 • Bandă cu două fețe+
 • creion.

O clasă de master detaliate ne vor ajuta și pur și simplu să explice affordably copiilor sarcina și de a efectua în etape și de lucru inconfundabil în această tehnică. Ar trebui să fie început cu pregătirea viitoarelor părți ale creativității noastre, care se realizează personal fără participarea prescolarilor.

Un algoritm pentru adulți, cum ar.

 1. Print scheme cu pătrate în formă de formă de inimă.
 2. Se taie schema.
 3. Se prepară șabloane. Pentru a face acest lucru, trebuie să ia o foaie de carton dens și împăturiți-o în jumătate. Pe de o jumătate din mijloc aplicăm o diagramă de inimă decupată și cercul.
 4. Cu ajutorul unui cuțit de papetărie sau foarfece subțire taie o inimă din carton. Figura însăși nu mai este utilă pentru noi, spre deosebire de stencilul de carton.
 5. Folosind un clipuri, am setat circuitul pe partea din față a modelului de carton, astfel încât pătratele curcubeului de pliere iris să apară în gaura inimii.
 6. Foi de tăiere de hârtie colorată pe o bandă de 3,5 cm lățime.
Citește mai mult  Schiță pentru copii

Dacă schema finalizată nu a fost găsită sau pur și simplu, aș dori să vă fac ușor să vă folosiți în acest tip de creativitate de la zero, puteți dezvolta în mod independent o schemă.

Pentru asta aveți nevoie:

 • Luați o foaie într-o cușcă și trageți un pătrat, fiecare parte a cărei parte este de 10 cm+
 • în sensul acelor de ceasornic numărul laturilor pătratului+
 • Din fiecare parte a pătratului, numărați 1,5 cm și trageți pătratul inscripționat, care se află la figura principală la un unghi+
 • Numărul de față+
 • dintr-o pătrată mai mică, de asemenea, numără 1,5 cm fiecare parte și desenează un alt pătrat, mai mic în zonă+
 • Este în valoare de numerotate părțile în sensul acelor de ceasornic+
 • Vom continua să atragă pătrate inscripționată+
 • Acesta din urmă, cifra mai mică este situat în centrul.

Schema este gata și seamănă cu o diafragmă a camerei. Forme geometrice în ea ca o spirală.

Această lucrare pregătitoare a unui părinte sau educator se termină și începe creativitatea copiilor lui fascinante. Algoritmul copilului va fi astfel.

 1. Preschooler alege acele culori de hârtie pe care el ar dori să se conecteze într-un singur loc de muncă. În cazul nostru, veți avea nevoie de trei culori diferite.
 2. Tăiați colile selectate de hârtie colorată pe benzi, care sunt plătite anterior pentru adulți.
 3. benzi de ori în jumătate în lungime.
 4. Începem postarea pe schema din figura „1“.
 5. Vom continua benzi suprapuse alternative. 3 benzi de cade pe 2, 2 la 1 și t. D.
 6. Fiecare clip benzi în scotch sau cu ajutorul adeziv din două părți la un model de carton. Cu o lungime excesivă a benzilor, marginile lor sunt tăiate.
 7. A doua jumătate a cartonului am spăla lipici plug, se aplică și aproape.
 8. Întoarceți și netezi imaginea rezultată.
Citește mai mult  Cum sa faci o amigurum lup?

Din imagine terminat puteți face un crawler independent sau diversifica-l cu o carte poștală, lipirea la partea frontală.

Rețineți că cel mai simplu în executarea pentru copil este picturi destul de mari, cu o cantitate mică de culori (2-3) și un număr mic de forme geometrice inscriptionate.

Astfel de meserii includ un pom de Crăciun, cu o schemă constând din triunghiuri inscriptionate, frunze de arțar, imagini de fructe, ouă de Paști și alte figuri care nu au curbe subțiri.

Exemple

Imaginea blândă a lebedei este format din trei tipuri de hârtie, inclusiv ambalaje. Un ochi ochi-talon este folosit ca elementul final.

rulmenți luminoase realizate de tonuri pastel de hârtie colorată densă include patru culori, create cu ajutorul unui sistem cu triunghiuri inscriptionate.

Rainbow Easter Egg în Tehnica Iris Plierea a devenit un element luminos carte poștală. Schema romburile inscriptionate face un curcubeu pliere mai subțire, iar decorul sub formă de flori din casetele și decorarea centrala completează carte poștală rafinat.

Rainbow pliere în formă de pește este perfect pentru începători Masters. Un număr mic de detalii va ajuta copilul să nu facă o greșeală și, în mod independent efectua.

     carte poștală de Anul Nou sub forma unui clopot este realizat din hârtie lucioasă de ambalaje diferite tonuri, dar combinate cu un singur model. Un supliment bun a devenit mărgele strălucitoare și decor de hârtie catifea.

     Cu modul de a crea meserii în tehnica Eris Plierea, puteți obține, de asemenea, să știe următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: