Totul despre nebunul uscat

Totul despre nebunul uscat

Felting uscat ca un fel de lucru de lucru devine din ce în ce mai popular. Rezultatul său este cel mai adesea foarte drăguț jucăriile simțite sau elemente de lână de decor de haine. În această tehnică, puteți face și decorațiuni originale frumoase, cum ar fi broti sau margele. Iar tehnicile de lucru sunt atât de simple pe care le puteți face acest tip de creativitate chiar și cu copii. Trebuie doar să respecte anumite măsuri de precauție pentru a nu face rău despre instrumente ascuțite.

Ce este împâslire?

Când vorbesc despre împâslire, cizme vin în minte imediat vin și începem să ne amintim modul în care acestea le călărească folosind apă. Deci, tehnica uscata, care se numește împâslire sau votare, este radical diferit. General este materialul de lucru – fibre de lână pură, în ambele cazuri, sunt obținute produsele simțite. Numai împâslire umedă sunt tratate imediat suprafețe la scară largă, iar împâslirea vă permite să facă forme mici, cu mici detalii. Principiul Fillerization – Clădire fibră de lână cu ace speciale de numeroase materiale de prelucrare.

Instrumente și dispozitive

Ace

Instrumentul principal de lucru este acul, dar speciale. Cu cusut obișnuită rudele ei, cu excepția. Și pentru a realiza un produs, poate fi necesar un întreg set. Acele diferă în mai mulți parametri:

 • Gros+
 • în formă de secțiune+
 • În direcția de Zubtsov.

În funcție de grosimea acului au numere. Este mai mic numărul, instrumentul mai gros. Cele mai tari ace (№ 28, 30, 32) sunt efectuate inițial de dumping a materialului. Pentru prelucrarea finală a produselor, se folosesc ace subtiri (No. 38, 40). La diferite etape ale procesului, instrumente cu altă utilizare secțiune transversală. Cel mai adesea este necesar:

 • Triunghiular+
 • „Stea”+
 • „coroanele“.

Practic, întreaga lucrare principală se poate face ace cu o secțiune transversală triunghiulară, înlocuind treptat grăsime la mai subțire. Dar ei lasă găuri vizibile care sunt netezite prin ace „stea“ sau „coroane“. Cel mai important element al instrumentului numit este dinții, ele furnizează fibrele fibrelor de lână. De obicei, respira ace, cu o direcție directă a dinților. Dar atunci când aveți nevoie pentru a crea o suprafață pufos, să ia „Reverse“ ace, care se cuplează și trageți fibrele exterioare.

Plierea – procesul de consumatoare de timp, de aceea este foarte important de a alege un instrument de lucru confortabil și, dacă este posibil, Mai ales în cazul în care un produs de mare este fabricat. Oamenii creativi caută întotdeauna să îmbunătățească tehnologia, ca urmare, o gamă destul de largă de dispozitive este oferit pe piață.

Sunt ace cu mânere confortabile, dar, din moment ce în procesul de lucru necesită diferite, mai practic și mai ieftină opțiune va fi titularul cu ace detașabile. Există dispozitive în care mai multe ace sunt fixate la o dată (de exemplu, trifoi sau Gamma).

Mașină de spălat

Pentru a efectua un singur produs infractoare, trebuie să facă nenumărate puncții materiale. Mai ales needlewomen entuziaști poate facilita în mare măsură activitatea unei mașini speciale pentru împâslire. Cu toate acestea, nu există nici o selecție largă pe piață astăzi.

Citește mai mult  Knit Panda Amiguruchi Crochet

Cel mai adesea în magazine online oferite o mașină de producție Addi rapidă germană. 1 ac este fixat în ea, puncții sunt realizate la o adâncime de 2-3 cm. Cântărește mașina aproximativ 600 de grame. Pentru comparație: greutatea oricărui instrument pentru lucrările de reparații depășește specificate nu mai mult de 2 ori. Dintre dezavantajele expertului, vibrații destul de puternice, se disting atunci când se lucrează, precum și ce acele furnizate sunt de multe ori nu foarte bună calitate. Dar, prin eșantionul lor, puteți tăia și de a folosi orice ace de obicei folosite.

Puteți comanda o mașină Simplisity. Este 6-ac, are un ecran protector. Pentru siguranță, este oprirea atunci când ridicarea mașinii de pe suprafața tratată. Puteti vedea de multe ori opțiuni de casă, de exemplu, de la mașină de cusut pentru copii. De asemenea, unii reușesc să stabilească ace în instrumente tehnice, de exemplu, în puzzle. Dar astfel de experimente sunt încă nesigure.

Perie de bază

Deoarece în procesul de fillering acului face puncții adânci, este posibil prin întreaga parte pentru a umple, păstrând materialul în mâini sau genunchi, este categoric nu este recomandată. Cel mai bun face acest lucru pe o perie tare special, cu o bază grea.

Dacă ați cumpărat acest lucru pentru un motiv oarecare nu merge, puteți utiliza spumă sau spumă de cauciuc, cu o grosime de cel puțin 3 cm. Dar substratul din astfel de materiale este puțin probabil să dureze mult timp, și poate cădea într-un produs fabricat, care nu se va îmbunătăți rezultatul.

Comb – „Pojokerka”

La etapa de capăt, în cazul în care aveți nevoie pentru a crea o suprafață pufos, veți avea nevoie de un pieptene. Needlewomen numesc o cizmă. Puteți folosi o perie rigidă, care pieptănate animale.

Material

lucrări de Valia crea exclusiv din lână, dar se întâmplă diferite.

 • panglică crested – aceasta nu este o lână tensionată, fibrele din care sunt stabilite într-o singură direcție. Ele pot fi diferite de colorare si grosime. Banda cu cele mai subțiri fibre este utilizat pentru finisaje finale sau pentru împâslire piese de mici dimensiuni.
 • Cardoches – Lână cu fibre ușor confundate stabilite în diferite direcții. Convenabil în muncă, în special pentru produsele mari.
 • Papuc – lână grosier nevopsită, care este utilizat pentru baza internă a mari părți. Produse turnate în întregime din material de înaltă calitate, de culoare sunt destul de scumpe, iar utilizarea creservation reduce costul lor.
Citește mai mult  Totul despre firul de lemn

Uneori, fundația este făcută din syntheps, rezultatul final nu se agraveze. Dar atunci când produsul pufos este planificat, iar fibrele din interior va fi tras de ac invers, trebuie să faceți stratul superior destul de gros, astfel încât materialul de bază nu apare în afara.

Fitinguri și decor

La fabricarea de jucării, vor fi necesare detalii suplimentare. Există întotdeauna ochi și gheață pentru animale de jucărie. Dar puteți face aceste elemente cu propriile mâini, de exemplu, din lut de polimeri. Sau îmbrățișați firele de lână. Pentru mustață folosește de obicei o linie de pescuit. Dacă decideți să faceți o broșă originală sau margele, atunci accesoriile vor trebui, de asemenea, să cumpere într-un magazin specializat.

Pentru ca produsul să fie mai expresiv, loviturile finale sunt aplicate prin vopsele convenționale, cel mai adesea acrilic. Dar începătorii sunt recomandați să folosească creioane pastelate. Ele sunt zdrobite, iar pulberea rezultată este distribuită de-a lungul unei suprafețe de lână, cu o ciucurie moale.

Procesul pas cu pas

Pedead descrierea procesului de deplasare a unei jucări lente după cum urmează.

 • Când efectuați o muncă, este mai bine să aveți o mostră înaintea ochilor, de exemplu, un desen, de preferință din mai multe unghiuri. Opțiune perfectă – model în vrac.
 • Necesitatea de a pregăti instrumentele și materialele în avans. Ace, mai ales pentru incepatori, cel mai bine este să ia stoc, deoarece acestea se pot rupe, și va întrerupe activitatea și imediat a alerga la magazin nu este foarte frumos. Elementele de decor ar trebui să fie, de asemenea, achiziționate în avans.
 • În primul rând a efectua cea mai mare parte, de obicei, un trunchi și cap. Șuvițe de lână strangulează de bandă și plasate în straturi subțiri pe substrat. Fiecare strat într-o direcție în unghi drept cel precedent. Material pregătit de deplasare trebuie să depășească dimensiunea detaliilor viitoare despre 3-4 ori.
 • Apoi, începe să proceseze acele piesei. In timp ce elementul este moale, degetele dau forma. Piesa de prelucrat este constant rotit în mod uniform, făcând puncții pe toate laturile.
 • Pe jucării capului forma ochilor prize și alte părți ale feței sau fețe ale animalului, atunci când împâslire.
 • Când trebuie să facă același lucru cu privire la dimensiunea parte (de exemplu, picioare), pentru a le pregăti imediat aspectul unui număr egal de lână și unul alternativ mut sau altul. Dacă piesa complet incalcita, apoi sa extins la alte componente, de exemplu ei vor primi diferite dimensiuni.
 • Pentru o parte a jucăriei poate fi conectat, locul de atașare ar trebui să fie lăsat ușor în vrac. Detaliile sunt aplicate între ele și se tratează atent cu ac. Pentru o mai bună conexiune poate adăuga fire subțiri de lână.
 • Când toate piesele sunt lipite, fiind suprafața triunghiulară a lucrat fin și ace „stelate“. fire mici de păr pentru a „slefuire“ poate fi de asemenea utilizat.
 • Jucărie Producția terminată prin adăugarea de elemente mici (ochi, nas, mustati, decorațiuni etc. Ns..), Apoi tonirujut suprafeței sale.
Citește mai mult  Canțele de decupare: specii, idei și implementarea acestora

Dacă doriți să efectuați o lungă, piese subțiri, cadrul utilizat pentru stabilitatea lor. Cel mai adesea este făcută din sârmă. Uneori, fibrele de lână sunt pur și simplu înfășurate pe această bază o prin aceasta ungere cu clei PVA. Tehnica împâslire uscat este, de asemenea, potrivit pentru decorarea tricotaje. În acest caz, bazat pe desen este pur și simplu prevăzute și prelucrate de către un ac.

Unele detalii pot fi răsturnate separat (nu până când densitatea finală), și apoi „cui“, le-a tricota. Pentru un rezultat mai bun, desenul este recomandat să rola cu apă și săpun, în tehnica de a păcăli umed, astfel încât să nu fie deformată în timpul spălării. Dar sterge astfel de produse au nevoie de încă într-un mod delicat în apă caldă.

Sfaturi și recomandări

Așa că lucrarea a fost confortabil și în condiții de siguranță, iar rezultatul îți place, Este demn de ascultare la sfatul de masterat cu experiență.

 • Fără un substrat este imposibil de lucru, iar degetele de lucru sunt mai bune pentru a proteja în dim.
 • Detaliul a început să încerce să toarne până așa de mijloc pe care-l respectă. În caz contrar, se poate dovedi un produs cu o suprafață densă, dar foarte slab în interior. Apoi este deformat rapid.
 • Punch de material ar trebui să fie strict în direcția verticală, în caz contrar, acul se poate rupe. Ai nevoie pentru a procesa în mod uniform toata suprafata.
 • Produsul finit la atingere trebuie sa fie solide, astfel încât nu apar deformări la apăsarea.

Fiecare vrăjitor are propriile sale secrete. Dar abilitatea vine în procesul de muncă. Și dacă asculta la recomandările lor, să investească în creativitate fantezie, atunci puteți crea capodopere din lână.

Pentru elementele de bază ale împâslire uscat, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: