Totul despre organizatori pentru fire

Totul despre organizatori pentru fire

Chiar și în fața needlewomen novice, problema de stocare a stocurilor sale. Pentru operații de cusut, aveți nevoie de fire de nu numai diferite nuanțe, dar, de asemenea, de diferite grosimi, compoziția. Ce să spun despre cei care coase sau embroiders mulți ani. Pentru a aduce toate acestea, în ordine, de multe folosi diverse cutii, organizatori speciale. Dacă alegeți corect până capacitatea rezervorului, acestea vor fi stocate în ordine, nu confundați. Și capacitatea de a vedea toate culorile, cu un timp nu va facilita numai de lucru, dar, de asemenea, va accelera mult. La urma urmei, comanda la locul de muncă a cusătoreasă – cheia pentru munca de succes si starea de spirit excelenta.

Avantaje și dezavantaje

Fiecare organizator are propriile sale părți pozitive și negative. De exemplu, plusul principal al structurilor finite nu numai în aspectul lor, dar, de asemenea, în abilitatea de a le combina în diferite combinații.

Beneficiile organizatorilor la domiciliu sunt posibilitățile contabile pentru toate nuanțele lucrării unei persoane distincte și un cost redus. Dar, în același timp, timpul de fabricație necesită timp, materiale, în timp ce multe opțiuni arată încă destul de trezor.

Revizuirea speciilor

Pentru a stoca fire, puteți utiliza diverse dispozitive. Acestea sunt achiziționate sau de casă – toate varietățile organizatorilor pentru depozitarea consumabilelor de cusut poate fi împărțită în mai multe tipuri:

 • Cutii din plastic, cutii+
 • Placaj, cutii de carton+
 • Caschete, TreeCots+
 • Sticlă convențională sau cutii din plastic+
 • Cutii de tablă+
 • Rafturi de perete+
 • Diverse coșuri și multe altele.

Scopul principal al oricărui organizator este de a eficientiza firele pentru cusut sau broderie și evitarea confuziei lor.

Producătorii de bunuri pentru lucrul cu acul au avut grijă de ea. Nu sunt disponibile numai bobine diferite. Ele pot fi forma cilindrică obișnuită (diferită înălțime, diametru), sub forma unei figuri plate cu crestaturi speciale și limitatoare (urechi, oase și t. Ns..). Puteți cumpăra seturi gata făcute cu filamente plasate pe bobsts sau înfășurate singur, ajustarea cantitatea necesară de culoarea dorită.

Cel mai adesea produse recipiente de plastic echipate cu delimitat. Acest lucru vă permite să ajustați dimensiunile celulelor sub un anumit număr de mosore. organizatori de plastic pentru depozitarea proviziilor de cusut sunt populare datorită unei combinații de prețuri mici și rezistență la uzură. Dar apariția unor astfel de organizatori lasă, de obicei, mult de dorit. Pentru Moulin, rana pe os, puteți utiliza organizatorii obișnuiți pentru mici. Deosebit de bun pentru aceste scopuri, cutii de depozitare pescar sunt potrivite.

Citește mai mult  Alegeți fire de mătase

Bobinele de la producător sunt, de obicei, însoțite de etichete speciale cu număr de culoare, indicând producătorul și alte informații utile. În plus, unele bobinele plate au gauri speciale, care le permit să le stocați în dosare speciale pe inele sau carabine individuale. Această metodă este convenabilă pentru selectarea firelor la un anumit loc de muncă, permițându-vă să separe bobina în momentul în acest moment.

bobinele mici, resturi de fire pot fi depozitate în cutii obișnuite cu gât larg. Aceasta este una dintre cele mai simple și mai accesibile opțiuni. Într-o bancă transparentă, se vede clar că este. Bogat Mute poate fi folosit ca un decor interior. Dar, la urma urmei, această metodă este destul de haotic și inoportun.

Peretele organizator este convenabil, deoarece este perfect vizibil intreaga gama a firului, este mai ușor pentru a urmări numărul lor.

Cele mai frecvente două opțiuni pentru astfel de structuri sunt cele mai frecvente: Stand deschis cu rafturi sau bord cu pini, care poate fi montat vertical, orizontal sau sub un unghi mic. Uita-te astfel de standuri la fel de estetic. Singurul minus – pe bancă deschisă, firele sunt expuse la factori adverse (umiditate excesivă sau uscăciune, temperatura scade) și pot fi contaminate de praf. Astfel de standuri pot fi achiziționate în magazine specializate sau de a face singur.

Organizatorul de suspensie, spre deosebire de stand, este convenabil, deoarece acesta poate fi mutat într-un loc confortabil. Există opțiuni de plastic și țesături de vânzare. mostre foarte confortabile, cu buzunare mici transparente. Acest lucru ne permite să împartă firele pe categoriile necesare și vezi toate gama disponibile. Puteți căuta pentru ei, nu numai în magazine gherghef cele mai multe ori astfel de organizatori sunt vândute în gospodărie sau pavilioane comerciale pentru copii. Un alt avantaj al organizatorilor suspendate este abilitatea de a organiza de stocare nu numai pe pereții atelierului, dar, de asemenea, în interiorul dulapuri.

Separat de toate această diversitate există casete speciale pentru brodată. Ele nu servesc numai în scopuri practice accesorii magazin de cusut, dar, de asemenea, sunt un decor interior plăcut. Condițional lădițe pentru gherghef sunt împărțite în trei tipuri: sub forma unei cutii cu mânere (ele seamănă cu multe ori un coș, în interiorul căruia o multitudine de piese în mișcare cu celule sau mini-rafturi), sub forma unui piept de lemn (mai rar din placaj, plastic), care este colanți cu o cârpă sau este acoperită cu hârtie, film.

Cele cofrete sub forma unei valize cu un material textil sau piele caz și un aspect de fitness din metal original.

În cazul în care camera este permisă, achiziționarea sau fabricarea unui organizator special dulap poate fi o soluție ideală. Spațiul bine gândit vă permite să stocați în ea nu numai toate stocurile de fire, dar și accesoriile de lucru (ace, foarfece, gumă, tăieturi mici de țesături, panza și t. D.). Lockerul achiziționat poate fi întotdeauna transformat în cererile sale, optimizând tot spațiul liber.

Citește mai mult  Totul despre repararea pixurilor 3D

Cum să-l faci singur?

Dacă nu este posibilă achiziționarea unui organizator pentru aranjarea firelor în toți parametrii, acesta poate fi întotdeauna făcut cu propriile mâini. Pentru a face acest lucru, orice clasă de master preferată din următoarele.

Din sticla de plastic

O bază excelentă pentru un astfel de organizator va fi o sticlă de volum adecvat cu bază pătrată. Purificat și uscat, este tăiat în două părți egale pe verticală la partea de jos, care este de dorit să se părăsească întregul. Pentru a face acest lucru, puteți folosi un cuțit fierbinte.

În martorul deschis, locurile pentru găuri sunt programate, distanța dintre care ar trebui să existe un diametru mai mic al bobinei umplute. O scuipă fierbinte, un pistol fierbinte sau un fier de lipit trebuie să facă găurile (diametrul de 0,5-1 cm), în care se pot testa șocurile de lemn de lungime sau cocktailuri adecvate. Pe aceste bastoane și bobine de rulare.

Dacă doriți, puteți face găuri mici opuse fiecărei bobine pentru ieșirea firului. Prin aceste găuri, puteți roti sfaturile firelor astfel încât să fie posibilă respingerea cantității corecte fără mișcări inutile.

După aceasta, puteți conecta ambele părți ale sticlei și puteți închide capacul. Organizator simplu și low-cost pe masa de ambulanță gata.

Dintr-o cutie de carton

Organizatorii din carton, desigur, nu diferă în modalitate. Dar ele sunt ușor de fabricat, deci cele mai frecvente. Dacă doriți, puteți face un număr de organizator-un singur tip și să le decora într-un singur stil.

Cel mai bine pentru o astfel de variație a este de a lua o cutie de sub pantofi cu un capac detașabil. Pentru a face acest lucru, partea de jos a cutiei înălțime trebuie să fie tăiate, astfel încât sticla de dimensiunea selectată poate fi vertical. Decupată marginile Este recomandabil să se lipi imediat cu hârtie sau bandă de pictura pentru a evita stoarcere.

Citește mai mult  Ieftin pentru începători

Puteți utiliza un carton mai subțire ca separatoare sau de mai multe ori pe hârtie făurite. Pentru aceasta, benzile de lungime dorită (lățimea și lungimea cutiei din interior) sunt tăiate și crucea vor fi conectate unul la celălalt. Dimensiunea celulei trebuie să fie egal cu diametrul rolelor cu filet.

Și puteți pur și simplu umple spațiul din interiorul cutiei decupată în înălțime bucșelor de hârtie igienică sau șervețele de hârtie. În acest caz, puteți stoca mai multe fire de o culoare gamut într-o singură celulă.

Puteți alege o altă opțiune. O bucată de spumă sau placa de plută este plasată pe partea de jos a cutiei de carton, în care pini mici sunt lipite (înălțime – un pic mai mult din înălțimea bobinei în sine). Dacă se dorește, pinii pot fi lipite adeziv puternic. Distanța dintre ele ar trebui să fie, astfel încât bobinele vecine nu stau, dar, de asemenea, ușor de îndepărtat.

În etapa finală a producătorului unui organizator de carton pentru fire, este recomandabil să-l lipici cu hârtie, puteți face un decupaj cu imagini frumoase.

În orice caz, opțiunile stabilite, decorarea produsului este limitată doar de fantezia comandantului.

De la cutii de tabla

  O mai durabil va fi organizator de cutii de tablă de sub bomboane sau cookie-urile. Cea mai simplă versiune a fabricarea – de stabilire pe partea de jos a băncilor de spumă cu ace din lemn. Pentru fabricarea unui design mai puternic, găurile se face pe o schemă predeterminată. Apoi, șuruburile metalice ale înălțimii corespunzătoare sunt înșurubate în ele. Dacă doriți, puteți decora munca finit în diverse moduri. De exemplu, vopsea cu vopsele speciale sau decora in tehnica decoupage.

  Cu privire la modul de a face un organizator de fire dintr-o cutie de pantofi, uita-te următor.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: