Afirmatii pentru a atrage bani

Afirmatii pentru a atrage bani

Cine nu vrea să fie bogat și de succes? Numai o persoană care are convingeri sale clare. Dar, în cele mai multe cazuri, oamenii doresc să fie sănătos și fericit și, desigur, bogat. Cum de a reuși? Oriunde ai nevoie de un pic, dar munca grea.

Legea vieții este simplu: cine vrea bine și întreabă despre ea în fiecare zi, el realizează executarea dorinței. Încercați să utilizați în aceste scopuri afirmare.

Ce este?

Afirmatii a venit cu celebrul om de știință Emil Kue. El a susținut că repetarea de zi cu zi a unui anumit set de cuvinte duce la succes. Deci, afirmații sunt expresii care trebuie repetate zilnic, în același timp,. Aceste cuvinte sunt pronunțate pentru a le îndruma în interiorul conștiinței lor. Creierul trebuie să audă repetarea ritmică a cuvintelor. Atunci mintea voastră va începe serios să-și realizeze semnificația lor.

De îndată ce realizarea este că spui, lumea voastră interioară începe să lucreze la executarea dorinței dvs. sau a cererii dvs. Cum altfel! Suntem cu toții parte a universului, iar creierul este cea mai importantă forță motrice. Prin urmare, atragem mai întâi la el. De exemplu, puteți face afirmații pentru bani. Dar, înainte de a vă întreb, este necesar să se precizeze cererea pentru astfel de probe.

Dacă doriți să fiți bogați, atunci faceți o frază care va atrage bogăția în casă. Acest concept implică în sine ca profituri mari de numerar (adică facturi) și alte beneficii materiale.

Aici vom lua cazul în care aveți de gând să deschidă un magazin. Comerț și poate „Nu pleca“. Se întâmplă de multe ori. Și locul este o mlaștină, iar oamenii merg trecut, dar nu cumpara nimic. În acest caz, afacerea rapid „va merge la partea de jos“.

Pentru încrederea că afacerea va începe cu prosperitate, încercați să „programul“ pentru succes. În prima zi, deschiderea punctului de tranzacționare în dimineața, citiți următoarele afirmații:

 • „Sunt de succes (pentru) în comerț“+
 • „Am obține profit mare“+
 • „Sunt mulțumit de modul în care merge de tranzacționare“.

Se repetă-le de fiecare dată, iar aceste declarații vor face mai încrezători în ziua de mâine. Mai mult decât atât, veți obține atât un loc permanent de muncă și un loc permanent de profit. Aceasta este bogăția. Pentru a atrage fluxuri de numerar, trebuie să acționeze în aceeași direcție. Înțelege că banii sunt energie, care este uscat, apoi umplut cu un jet impetuos.

Pentru ca râurile de numerar să meargă cu constanță regulată, trebuie să le atrageți. Una dintre cele mai eficiente căi este de a elabora fraze asupra bunăstării financiare și repetiției lor periodice. De exemplu, dacă doriți să faceți sumele necesare vin de multe ori la bugetul dvs., apoi începe să repete următoarele cuvinte în dimineața și seara: „Am primit un“ enyn „suma de bani si foarte multumit de el,“ ” i a lua în mod constant bani de la oameni, și – mi place „. Dacă doriți o mulțime de ceva, atunci veți obține cu siguranță dorința dorită. După o anumită perioadă de timp, te vei incepe sa fi surprins cat de bani sau faima sa vii literalmente de nicăieri.

Să presupunem că doriți să fiți întotdeauna în centrul evenimentelor, astfel încât să vă întâmpine diferite povestiri luminoase, viața bate cheia și nu ați avut nevoie de nimic. Pentru a face acest lucru, faceți o afirmare pentru succes. Decideți pentru scopul și selectarea cuvintelor dorite.

O astfel: „Sunt de succes (pentru) în toate“, „Eu sunt o persoană celebru, și toată lumea mă admiră“, „Eu sunt cel mai mult (Aya) fermecător (Aya) și atractivă (Aya)“, „Eu sunt un artist (ka), care (Oh) oameni admira. Când crezi în atractivitatea și succesul, apoi totul în districtul vă va percepe la fel.

Uneori simți că cineva vă invidii. Din acest motiv, totul cade din mâinile, copiii sunt bolnavi, iar soțul a început să se întoarcă de la locul de muncă târziu. Intuiția nu amăgește. Afirmatii va ajuta, de asemenea, să vă protejați împotriva impacturilor negative. Ele trebuie să fie pozitiv.

Încercați să înlocuiască negativ și să facă o frază care vizează prosperitatea familiei sau afacerea ta iubita.Gândiți-vă mai puțin despre invidios, și să se concentreze pe următoarea afirmație (vă puteți crea propriul dvs.): „Eu și toată familia mea să înflorească și în fiecare zi, ne bucurăm în succesul nostru“. Ambele spălări cu apă curată și murdăria de viață reafirmării cuvinte vor spăla întreg negativ din gospodării. După aceea, la rândul său, îmbunătățirea situației va începe, iar apoi afacerea ta va „merge în sus“.

Se întâmplă că nu ești norocos și nu pot găsi un loc de muncă permanent. Tot timpul veni peste astfel de angajatori, care sunt fie plătite puțin sau înșela. Ai nevoie pentru a lupta. Pentru a obține un loc de muncă bun sau vă aflați în viață, de exemplu, începe afacerea dvs. personale, încercați să facă fraze de noroc în toate aspectele. Ei vor ajuta la „da afară“ ghinionul din viața ta.

Imaginați-vă că iubirile noroc vă. Cu acest gând, nu te rupe în jos. Și, de asemenea, pronunță următoarele cuvinte în dimineața și seara: „Eu și noroc – un singur lucru, în cazul în care voi merge, și ea va veni pentru mine“.

Aceste fraze, evident, nu ai nimic rău va face. Cu toate acestea, în timp, te vei crede în puterea ta și de a începe să luați toate beneficiile de viață.

Cum functioneaza?

Afirmațiile funcționează foarte simplu. Imaginați-vă că creierul dvs. este o fracțiune foarte mică din univers. Este asociat cu el. Doar că unii oameni se leagă cu Cosmos este ajustat, în timp ce altele nu. Deci, pentru a deveni una cu mintea universală, aveți nevoie pentru a ridica nivelul de energie. Nivelul de energie crește, inclusiv utilizarea afirmațiilor.

Cum se întâmplă acest lucru? Sunteți afirmațiile lor mai întâi aplicați adânc în conștiința sa ca. Au acumulat treptat unele informații pe care le repetați în mod regulat și monoton pentru o lungă perioadă de timp. Gândurile sunt materiale și, ca toată materia, au tendința de a se acumula oriunde. În această situație, ele sunt concentrate în număr mare în creier. Printr-o cantitate mare sau mică de timp este „overflow” a vasului, adică creierul. Rămâne pentru el, cum să vă trimiteți promisiunile în spațiu.

Deoarece fiecare persoană are propria energie, care se conectează cu energia totală a altor persoane, Pământul și întregul univers, cele mai înalte forțe vă pot auzi cererile și le pot răspunde. Ia gândire milionar. Mintea lui este configurată numai la a face bani. Acest individ nu este mai interesat de nimic, cu excepția facturării crocante. Toate ființa sa ocupat de bunuri pământești câștigând. Unii dintre cei bogați sunt atât de proști încât încearcă să nu petreacă un ban, ci doar să investească sume nou câștigate în proiecte noi care le aduc profituri și mai mari. Aici este fluxul real de. Pentru a prinde acest fir, trebuie să o porniți la proiecție. Energia monetară va curge tot timpul la un jet neted în timp ce trimiteți conștiința dvs. pentru al hrăni.

Deci, afirmații sunt în măsură să stabilească anumite fluxuri și schimba viața în bine. Principalul lucru este să credem și să aibă cel puțin o mică idee de modul în care totul se întâmplă.

Cum de a compensa?

Scrie și afirmații ușor Pronunță. Principalul lucru este de a lua în considerare unele momente, fără de care toate acțiunile tale vor merge la Nammark. Deci, următoarele informații vă vor ajuta.

 • Universul nu recunoaște o particulă „nu“. Deci, face fraze fără ea. De exemplu, este imposibil de a scrie „Nu voi fi sărac și bolnav“, și aveți nevoie pentru a scrie „Sunt bogat și sănătos“. Este foarte important de știut.
 • Deoarece în afirmarea compusă în mod corect nu există nici o particulă „nu“, apoi pronumele „eu“ ar trebui să nu stea în primul rând. Deoarece există, de asemenea, prezent într-o anumită măsură, o particulă „nu“. Prin urmare, fiecare frază ar trebui să înceapă întotdeauna cu pronumele „I“. Tu răsfățați-vă și dvs. „eu“ ar trebui să stea la bun început.
 • Întotdeauna face acest lucru afirmare, ca și în cazul în care vă așteptați evenimentul a avut deja loc, care este, în prezent – aici și acum. Dacă scrieți aprobarea în viitor, se poate „închide“ undeva între mintea ta și spațiu. Și niciodată nu se poate aștepta pentru executarea lui.
 • Amintiți-vă că afirmații necesită specifice. Când pronunțând fraza ar trebui să știi exact ce vrei. Dacă vrei să fii bogat, scrie apoi. Dacă doriți să obțineți o anumită sumă de bani, atunci scrie suma. Bogăția implică o anumită sumă de bani, care dă o realizare că ești bogat. Pentru cineva, aceasta este suma pe care o puteți cumpăra un apartament, iar pentru o altă persoană este o șansă de a deveni un magnat ulei. Deci, gândește-te bine peste această întrebare și apoi alege cuvintele potrivite. Dar, amintiți-vă că fraza „Eu sunt un magnet pentru bani“ nu este în mod clar în exces în viața ta.
 • Nu poți face fraze care poartă o atitudine negativă față de alte persoane. De la astfel de acțiuni vă poate doar mai rău. Dacă doriți să apere împotriva atacurilor răului și personalități inadecvate, încercați să utilizați fraze-poarta: „Eu sunt protejate de orice rău și rău“, „Am o puternică protecție de deochi“, „Eu fac baie în grinzile de bine -fiind”. Aceste cuvinte vor ajuta la curatarea aura ta. Din aceasta va fi mai ușor, iar alții – cei care ați dorit răul, să meargă pe drumul lor.
 • Atunci când se lucrează cu afirmații trebuie să aibă o stare de spirit buna. Aceste clase ar trebui să vă aducă plăcere. Este imposibil să le pronunță în grabă sau „prin forță“. Decide: aveți nevoie de ea sau nu. Dacă există dubii, este mai bine să refuze zămislit. Poate că alte manipulări vă va ajuta.
 • În toate frazele trebuie să fie doar dumneavoastră personale „I“. Amintiți-vă că mai întâi apel la tine și încercați să vă configurați pentru orice act. Și dacă doriți deja aproape, dar persoana foarte bolnavă, mi-am revenit, apoi trimite dorința pentru tine. Nu poți spune: „Sora mea va vindeca boala,” trebuie să spui: „Eu posedă puterea capabilă de sora vindecată”. Datorită puterii afirmațiilor, veți putea să vă măriți energia și să o transferați în relațiile dvs. și va găsi forță pentru a combate boala.
 • Nici măcar nu vă puteți imagina câți oameni bogați și de succes folosesc afirmațiile desenate pentru fiecare zi. Frazele zilnice ar trebui să difere realitatea. Astfel, oamenii de succes au reușit să stabilească un flux de energie pozitivă, ceea ce nu-și oprește acțiunea pentru un minut. Prin urmare, această categorie de norocoasă nu are nevoie de nimic.
 • Afirmațiile care au caracter invidios nu se vor împlini, de asemenea. De exemplu, ți-a plăcut o nouă casă de vecinătate. Chiar vrei același lucru și chiar mai bine. Dar nu merită să pronunți astfel de cuvinte: „Am construit o casă mai bună decât Vasi,” trebuie să spui așa: „Am construit cea mai bună casă pe strada noastră”. Se pare că valoarea a fost lăsată, iar negativul din frază a dispărut. Asta este în așa fel și este necesar să lucrăm.
 • Alegeți numai acele dorințe că sunteți extrem de necesari. De exemplu, dacă doriți să vă căsătoriți, cumpărați o casă, o mașină și începeți un pisoi de rasă, atunci va trebui să alegeți din aceste dorințe doar unul sau două. Mai întâi trebuie să vă căsătoriți și să cumpărați apartamentul dvs. și deja „să” arate „beneficii suplimentare. Dacă alegeți între mașină și casă, atunci este mai bine să alegeți al doilea. Petreceți noaptea în mașină, nu veți fi, dar locuința va trebui să tragă. Această cheltuieli suplimentare. Da, și pisica din casa altcuiva nu va aduce. Așa că atrageți-vă concluzii.

Cum se utilizează și citiți?

Nu vă fie frică să începeți să studiați. Când ați învățat deja corectitudinea compilării afirmații, trebuie să decidă cu privire la modul de a le pronunță. Este recomandabil să se facă acest lucru cu o anumită regularitate. Este foarte important că ești singur în cameră. În cazul în care persoana care aproape sau animal (câine, pisică) este prezent în apropiere (pisică, câine), atunci efectul poate să nu fie în funcție de necesități. Nu uita că fiecare creatură are propria energie individuală.

Dacă este agitat de a ta, atunci cuvintele vizează interiorul și energia ta va fi amestecat cu energia care vine din exterior. De la o astfel de acțiune de a eforturilor poate fi în zadar. Pentru ca tot ce lucrați, amintiți-vă reguli simple.

 • Încercați cuvintele și expresiile numai într-un timp strict definit. De câte ori le vei pronunța – decide cu privire la noi înșine. Dar este cel mai bine pentru astfel de numere: 7, 9, 12, 33. Cu cât le va repeta, cu atât mai repede efectul vine.
 • Pentru o percepție mai bună, este de dorit să stați în fața oglinzii. Vedeți-vă în ochii voștri și cum încercați să vă hipnotizați-vă. Trimiteți aspectul și frazele pronunțate în interiorul dvs.
 • Amintiți-vă că trebuie să vă „convingeți” creierul pentru a vă împlini dorința și numai prin ea veți obține dorința dorită. Prin urmare, cu cât vine mai repede „depășire”, cu atât totul va începe să se întâmple și să acționeze mai repede.
 • Pentru o creștere mai mare a acțiunilor dvs. scrieți afirmații pe foi colorate cu litere mari. Culoarea flomaster ar trebui să fie luminoasă. Le-a speriat peste tot, inclusiv un frigider și un dulap de bucătărie.
 • Astfel încât să nu puteți „o parte” cu dorința dvs. niciodată. Pe baza ochilor de pe intenționată, veți putea obține rezultatul mai rapid.

Cum să consolideze efectul?

Pentru a vă întări acțiunile, va trebui să lucrați bine pe dvs. Cei care nu au fost niciodată familiarizați cu astfel de practicanți ca afirmații vor fi destul de greu de acordat valului dorit. La început se pare că totul este în zadar. Dar acesta este întregul secret. Dacă sunteți prea leneș să faceți ceva, atunci exercițiile dvs. au început să acționeze. Pentru ca dorința de a deveni realitate, creierul tău ar trebui să înceapă să te curățești de negativ, care sa acumulat de-a lungul anilor.

Când încercați să scăpați de forțele întunecate, încep să reziste în mod activ. Deci, lenea și reticența de a lucra indică faptul că eforturile dvs. au început să aducă un rezultat tangibil. Acesta este un semnal pentru a continua cursurile. Când pronunți cuvinte, încercați să includeți vizualizarea. Imaginați-vă imagini luminoase despre ceea ce doriți să obțineți de la viață. De exemplu, dacă doriți să cumpărați o mașină, apoi trageți-o cu siguranță în creier. În primul rând, selectați culoarea și marca. Lasă-l să trăiască în mintea ta. Când continuați să pronunți afirmația și mai departe, începeți să vă prezentați acțiunile viitoare. De exemplu, mergeți mental la mașina dvs. în călătoria dvs.

Visez, vopsea în mintea ta. Picturi luminoase și imagini. Permiteți ceva să vă întunecă dorința. Deci, gândirea treptată va primi vizualizarea, și apoi vă puteți asigura că am încercat nu în zadar.

Amintiți-vă că totul în această viață depinde numai de dvs. Cel care știe ce dorește și cel care îl cere să-i dea să devină dorit. Adevărul simplu, dar funcționează.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: