Ce este o depresiune profundă și cum să se ocupe de ea?

Ce este o depresiune profundă și cum să se ocupe de ea?

În lumea modernă, oamenii care suferă de tulburări depresive apar din ce în ce mai des. De ce se întâmplă? Aparent pentru că viața unei persoane astăzi seamănă astăzi cu diapozitive abrupte. Acestea sau alte evenimente apar în el în fiecare minut. Poartă atât caracterul negativ și pozitiv. Prin urmare, psihicul și nu rezistă unor picături atât de puternice. Cu toate acestea, nu trebuie să vă reduceți mâinile și nu faceți nimic. Ieșirea dintr-o situație dificilă există întotdeauna. Luați în considerare această problemă în detaliu.

Caracteristicile de tulburare

Cu depresie profundă, starea de spirit redusă a individului este destul de persistentă. Prin urmare, inhibarea în comportamentul său diferă în persistență și funcțiile sale cognitive.

O depresiune prelungită este un sentiment destul de afectiv la care sfera emoțională este asupată. Este periculos prin faptul că imersează persoana din ce în ce mai mult în așa-numitul abis de nebunie. O astfel de stat conduce un subiect la o degradare completă în acțiunile care vizează continuarea activității sale de viață corespunzătoare.

Depresia profundă este capabilă să aducă orice persoană la sinucidere. De aceea, omul bolnav încearcă să iasă din situația la nivel intuitiv.

Depresia este o boală invizibilă. Cu toate acestea, despre acest stat nu știe fiecare dintre noi. Și nu este surprinzător, deoarece, conform datelor OMS, aproape 350 milioane de oameni suferă de această tulburare distructivă. Și în fiecare an, această cifră crește doar.

Oamenii se simt in timpul bolii foarte singur. De la tulburare depresivă care nu este atât de ușor pentru a scăpa. Pentru a depăși boala, o persoană trebuie să fie foarte delicat reconstruirea lumii sale interioare. În caz contrar, nimic nu se va întâmpla.

Adesea, diagnosticul se face greșit. Depresia este adesea confundat cu anxietate crescută și, prin urmare, nu se întoarce la timp pentru ajutor din partea experților. Motivul pentru care o astfel de relație frivole este că depresia profundă are mai multe fatete. Crezi că ai doar o stare proasta sau apatie, și, de fapt, boala este deja începe să captureze conștiința.

tulburare depresivă poate fi cauzata de o varietate de motive. Cu aspectul său, o persoană începe să se simtă neajutorat înainte de el însuși. El pare să cadă în capcana propriei sale stări de suflet, și, prin urmare, el are opresiune.

Nimeni nu este asigurat împotriva unui eveniment la scară de boală. depresie profundă este adesea cauzată de un dezechilibru chimic care apar în creier. Prin urmare, o persoană nu poate prelua controlul asupra stării de spirit și a scăpa de boala.

La depresie profundă, gândirea este distorsionată. Prin urmare, o persoană este complet în schimbare.

factori de dezvoltare

depresie perenă nu apare de la zero. Pentru ca boala să fie pe scară largă, avem nevoie de motive bune. Luați în considerare în detaliu.

Psihologic

depresiilor de multe ori se produce atunci când o persoană care include protecție psihologică. Ca urmare, subiectul atrage întreg negativ intern și extern împotriva ei însăși. El începe să sufere de chin spiritual. Așa a spus celebrul psihoterapeut. Freud. De exemplu, dacă o persoană din diferite motive este închisă de la vârsta copilului sau nu încrezător, el intră în zona de risc.

Deci, asta este ceea ce personalul se poate îmbolnăvi mai repede.

 • Melancolicii care sunt predispuși la pedantie. Coerența și conștiința lor agravează doar situația.
 • Subiecții hipotimați simt simțul incertitudinii. Din acest motiv, ei se consideră personalități infailibile și pot experimenta serios din cauza asta.
 • Subiecții stamotimici de muncă grea și au un sentiment sporit de justiție. Deci, ei suferă foarte mult dacă nu găsesc un răspuns la sentimentele lor.

Vă rugăm să rețineți: De multe ori depresia formează o dorință aproape maniară de perfecțiune. O persoană cu o astfel de dorință subestimează avantajele și stima de sine. Prin urmare, are întotdeauna pretenții foarte mari.

  Ca urmare a factorilor de mai sus, subiecții suferă de chinuri mintale și au nevoie de sprijin pentru cei dragi. De obicei, aceștia sunt indivizi mândri și, prin urmare, nu își pot permite cel mai mic. Ca rezultat, psihicul nu rezistă la o astfel de sarcină și apare o tulburare afectivă.

  Social

  Omul este o ființă socială. Prin urmare, următorii factori sunt foarte influențați de starea sa.

  • Stresul cronic pe fundalul societății moderne. Întotdeauna ne grăbim și dorim să obținem un mare succes.
  • Cu o creștere a speranței de viață medie, corpul uman primește o încărcătură mai mare.
  • Suprapunerea orașelor și a problemelor constante asociate cu acest factor afectează negativ oamenii.
  • Mutarea în legătură cu călătoriile de afaceri.
  • Dacă o persoană a experimentat încărcături psihologice și stres la vârsta fragedă, va afecta în mod inevitabil viața sa viitoare.
  • Dacă la o vârstă fragedă, subiectul care se confruntă cu control constant de către adulți, atunci el nu are un sentiment de control asupra stării sale mentale. Ca urmare a stresului într-o astfel de persoană, propriul său „i” poate ieși cu ușurință din același control.
  • Dacă o persoană își va explica în mod constant eșecurile prin circumstanțe externe, el va fi în mod inevitabil un atac al unui sentiment afectiv. În acest caz, subiectul nu va putea să-și păstreze statul în direcția cea bună din cauza unor astfel de gânduri: „Nimic nu depinde de mine”.
  • Stres lung – pierderea unui iubit, colaps financiar și t. Ns.. – poate duce, de asemenea, o persoană la nivelul negativ al sănătății mintale.

  Biologic

  Depresia puternică poate fi cauzată de burdele ereditare. Dacă o persoană care este înclinată spre state negative nu se întâmplă în viață nimic rău, el trăiește calm și nu se îmbolnăvește. Dacă există o durere în viața unui astfel de individ, atunci este atacat în mod inevitabil de tulburarea distructivă.

  Experții au dezvăluit un astfel de fapt: 11 cromozomul are o genă, care este direct legată de apariția tulburărilor mintale. Diverse eșecuri în sistemul de mai sus conduc la apariția lor. Prin urmare, riscul de a dezvolta o stare depresiv crește de 15 ori, dacă apare această problemă. Acesta este motivul pentru care depresia la om poate apărea „pe zero”.

  Trebuie să știți: dacă cineva din membrii familiei sa întâmplat deja un episod greu cu dezvoltarea depresiei, atunci alte rude pot fi, de asemenea, cu ușurință pentru a fi supuse acestui stat.

  De ce? Deoarece pacienții cu predispoziție genetică au insuficiență în lucrarea receptorilor de neuroni de glucocorticoid.În acest caz, celulele nervoase devin foarte sensibile la apariția stresului.

  Semne

  stare depresivă profundă include astfel de simptome.

  • În fiecare zi a omului chinuie depresia, care este exprimată într-o dorință inexplicabilă și durere. Acest lucru se întâmplă în fiecare zi. Această stare poate chinuiasca individului timp de mai mulți ani. Acest lucru este cât de mult timp depresia se manifesta.
  • O persoană își pierde interesul pentru lucruri care anterior l o atracție foarte puternică cauzate. Trebuie remarcat faptul că, uneori, există perioade de relief. Apoi, individul începe din nou să se bucure de viață. Cu toate acestea, ameliorarea stării mintale este temporară. După o pauză mică, revine bolii.

  În plus, în cazul în care o persoană care are o tulburare distructivă, el poate:

  • Pierderea poftei de mâncare, ca urmare a ceea ce scade greutatea corporală (există o situație inversă: o persoană începe să mănânce prea mult, iar apoi sale creșteri în greutate)+
  • Testarea insomnie sau somnolență excesivă+
  • Testarea încetinirii acțiunilor: Lucrările care au fost efectuate mai devreme, va fi efectuată foarte încet+
  • a fi îngrijorat despre+
  • Testarea oboselii constante+
  • Începeți să experimentați+
  • Pierderea concentrației și atenției+
  • Începeți să vă gândiți la sinucidere.

  Vă rugăm să rețineți: când o persoană este scufundată în depresie, el se simte fără speranță. Se pare că întreaga lume din jurul lui se prăbușește.

   Prin urmare, comportamentul său se schimbă și poate acționa în acest fel:

   • Mers pe jos+
   • condamna și critica+
   • opriți-vă de sexul opus+
   • linge capacitatea de a învăța+
   • Opriți comunicarea cu oamenii apropiați+
   • Nu te uita la aspectul tău+
   • să vă îndepărtați de obiceiurile proaste+
   • Deveni un nod+
   • își pierde interesul în surro-ul tău.

   Soiuri

   Pentru ca depresia să nu dobândească o natură ireversibilă, este necesar să se pună diagnosticul corect. Pentru a face acest lucru, trebuie să știți soiurile de tulburări afective.

   • endogena apare din cauza încălcări în activitatea proceselor metabolice. Neuromediatori responsabile de starea de spirit, da un eșec. Acesta are un efect negativ asupra stării de spirit a unei persoane.
   • somatogenă apare în patologii care apar in creier. Un alt motiv poate servi unei boli endocrine.
   • Nevrotic vine în cazul în care o persoană care nu se adaptează la mediul.
   • psihogenă Tulburarea începe atunci când apar unii factori psihologici.
   • Ascuns Depresia este o boala foarte viclean. Simptomele ei sunt foarte invizibile. Prin urmare, experții se confruntă deseori cu dificultăți în diagnostic.

   Depresia are severitate: lumina, moderata si gradul extrem de grele. De asemenea, boala în cauză are durata sa. Luați în considerare această problemă Citește mai mult.

   • depresie repetitiv.
   • episod depresiv că sa întâmplat o dată.
   • Această euforie, depresie caracterizează cyclothymia.
   • locuri de schimbare de fază – o încălcare. Ea apare atunci când există o tulburare bipolară.
   • În cazul în care depresia este prelungită, atunci înseamnă că va veni o depresie cronică.

   Mai mult decât atât, statele asuprite au diferite forme: melancolie, alarmante, apatică.

   În fiecare boală are propriul caracter specific și baza. Să examinăm această întrebare mai bine.

   • In timpul sarcinii, o femeie poate experimenta depresie antenatale. După nașterea copilului în persoană poate să apară depresia postpartum.
   • Există tulburări care apar la vârstnici.
   • depresia anxios este caracteristic persoanelor care au în anxietate caracterul lor a crescut.
   • Există, de asemenea, depresie bărbați și femei, adolescente depresie.
   • Există o depresie, care este cauzată de schimbarea anotimpurilor.

   Cum să scapi de?

   Pentru a face față în mod independent depresiei, trebuie să efectuați următoarele elemente.

   • Admite că suferiți de un stat negativ. Este important să vă realizați ceea ce conștiința dvs. este într-o criză pe termen lung. Și va fi începutul tratamentului.
   • Redirecționați atenția asupra creșterii stării de spirit. De exemplu, începeți să mergeți într-o sală de fitness sau să mergeți drumeții.
   • Generați gândirea pozitivă. Cu toate acestea, dacă nu funcționează tot timpul pentru a fi „pe un pozitiv”, nu trebuie să lupți pentru o bună dispoziție. Păstrați situația sub control și nu vă conduceți.
   • Noi cunoscuți vor ajuta depresia.
   • Puteți retrage o persoană dintr-o stare proastă cu meditație.
   • Speake cel puțin 8 ore pe zi.
   • Nu planificați niciun eveniment în avans și în special nu credeți că nu vor avea loc deloc.
   • Ieșirea din depresie poate fi astfel: întrebați-vă – de ce a venit tristețea? Poate că nu aveți sănătate sau acoperiș peste cap? Dacă toate întrebările pe care le-ați răspuns negativ, atunci opriți trist. Există oameni care trăiesc mult mai rău. Cu toate acestea, ei nu sunt disperare, deoarece puterea Duhului este înzestrată.
   • Când începeți următorul atac de lipsă de speranță, grăbește-te să ieși afară. Aici veți găsi ceva de făcut: vizionați trecătorii, faceți o plimbare în parc sau în grădină, faceți o rake și faceți o comandă în palitate.
   • Când este deprimat, este necesar să se efectueze astfel de acțiuni pe care nu doriți să le efectuați. De exemplu, dacă doriți să aflați pe canapea, dimpotrivă, ieșiți și curățați camera de la praf și gunoi.

   Predicție și metode de prevenire

   Fiecare persoană este individuală. Prin urmare, nimeni nu va da prognozele exacte pentru a vindeca nici o anumită persoană. Cu toate acestea, există informații care dau o caracterizare generalizată a cursului bolii.

   asa de, În jumătatea mai mare a pacienților, remisia are loc în șase luni. Restul vindecării este necesar timp de aproape un an și mai mult. În 60% din persoanele persecutive, boala are loc din nou timp de 5 ani. În acest caz, totul depinde de fenomenele reziduale și de numărul de atacuri.

   Depresia prelungită apare din nou atunci când o persoană are boli ale sistemului cardiovascular, tulburări neurologice, temeri, demență și dependența de alcool.

   După cum se poate vedea din observații, nu este atât de ușor să ieșiți din depresie. În plus, boala întârziată are consecințe. Ce pot fi, luați în considerare mai jos:

   • Persoana are o viziune globală complet+
   • Individul își poate pierde familia, deoarece nu va putea găsi punctele de contact cu cei dragi+
   • Subiectul poate avea teamă pentru viitorul lor+
   • Activitățile profesionale vor suferi+
   • persoana este foarte dificil să se adapteze în societate, fără nici un ajutor+
   • subiectul poate avea probleme grave de sănătate din cauza adoptării diferitelor medicamente.

   Cu toate acestea, pentru a preveni acest lucru pentru tine, uita-te întotdeauna o cale de ieșire din această situație și nu se conduce într-un colț. Și pentru acest lucru, este necesar să se efectueze astfel de acțiuni.

   • Dacă simți că începe să intrați în panică din orice motiv, oprire. „Activați“ în mintea și logica „transforma un“ eveniment negativ, cu ajutorul ei. Amintiți-vă, totul în viață poate fi corectată, dar moartea. Chiar și moartea unei persoane dragi, nu ar trebui să conducă la extreme. Ai drum în acest univers.
   • Nu te mai tot timpul să se gândească la rău. Întrebați-vă întrebarea: „De ce tu sau nevoile celor dragi să se întâmple ceva rău?„Cu siguranță nu veți găsi nici un motiv. Atunci de ce cred despre ceea ce nu se va întâmpla?
   • Nu vă amintiți evenimentele trecute. Tot ce sa întâmplat cu tine rămâne în urmă. Mergi inainte!
   • Întotdeauna umpleți viața. Și pentru acest lucru a pus mai multe obiective. De îndată ce un nivel trece, luați-o pentru a doua.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: