Cum să-mi cer scuze pentru fata care ofensat?

Cum să-mi cer scuze pentru fata care ofensat?

Psihologia reprezentanților sexului puternic este semnificativ diferit de psihologia podelei frumoase. Prin urmare, ei sunt nu atât de ușor să se determine punctele de contact. Dacă doi oameni au foarte aproape de ei, atunci au prins „noroc pentru coada“. Dar până acum nu sa întâmplat, conflictele sunt posibile. Apoi, trebuie să caute compromisuri și să fie întotdeauna de alertă în cazul în care nu doriți să-și piardă dumneavoastră preferat.

Ce cazuri necesită scuze?

În primul rând, este necesar să ne amintim că, în cele mai multe cazuri nu este necesar să se ia imediat responsabilitatea pentru conflictul care sa întâmplat. Nu face acest lucru, pentru că prezumția de nevinovăție trebuie să fie întotdeauna prezent în viață. În caz contrar, veți începe să bată dreapta și la stânga pentru ceea ce nu a comis. Deci, la scurt timp transforma într-un „țap ispășitor“.

Cu toate acestea, trebuie să fie capabil să recunoască greșelile tale, dacă există motive bune și dovezi cu privire la aceasta. În primul rând, trebuie să-mi cer scuze atunci când te simți vinovat. Acesta este un fler pentru nimic se confunda. Și fiecare persoană în adâncul conștiinței sale ar trebui să ne amintim întotdeauna că, fără a recunoaște greșelile, el nu va putea să ceară iertare în mod adecvat. Este în valoare de gândire despre problema atunci când următoarele sa întâmplat.

 • Ai jignit o fată într-un combustibil beat. Petrecerea a avut loc la petrecere, atunci când a decis că prietenul meu a fost incorect. Din aceasta starea de spirit sa deteriorat, și mai mult ați pierdut controlul.

Audizat „buchetul urât” și poate fi permisă chiar și. Acum nu vrea să te mai vadă. Imediat trebuie să spun că acesta este cel mai greu caz.

 • Datorită incontinenței lor au insultat fata literalmente „în același loc” deloc pe stradă. Din această umilință, ea a plecat de la lacrimi, iar acum telefonul ei nu este disponibil pentru tine.
 • Trădare – acesta este cel mai „imprevizibil” caz. Pentru a rezolva acest conflict, va trebui să încercați foarte mult. Și ar trebui să fii pregătit pentru asta. Este posibil ca toate forțele să fie cheltuite în zadar, dar nu ar trebui să disperați, deoarece iertarea poate fi totuși realizată.
 • Atitudine inadecvată, care se repetă prea des, poate duce la resentimente și relații de rupere. Dacă nu sunteți obișnuiți să aveți grijă de alte persoane, ar trebui să învățați acest lucru. În caz contrar, experiența negativă se va repeta din nou și din nou.
 • Gelozie fără motive este una dintre principalele probleme în relațiile. Din gelozie, ai devenit de nesuportat pentru o fată și pentru acei oameni din jur. Ar trebui să se ocupe cu astfel de manifestări de caracter.
 • Nud și egoismul poate retrage orice persoană, și mai ales prietena ta. Încercați să evitați astfel de manifestări.
 • Precaritatea și reținere în orice situații sunt, de asemenea, inacceptabile dacă sunteți în relații apropiate.

După ce a avut loc conflictul, orice tip într-adevăr vrea să corecteze situația. Prin urmare, este necesar să se acționeze, și atunci este posibil să reconcil.

Metode

Este clar că un bărbat adevărat trebuie să-mi cer scuze pentru fata, când a fost jignit de ea. Există mai multe modalități de a face. Principalul lucru este că scuzele tale nu sunt obsesiv și nu a provocat noi atacuri.

Citește mai mult  Cum de a determina temperamentul copilului?

Amintiți-vă că fetele sunt în cele mai multe cazuri, creaturi creative și blânde. Prin urmare, nu este necesar să se aplice metode inacceptabile pentru a aduce mai aproape. De exemplu, dacă nu vrea să se ridice, atunci nu puteți să strigați și să o amenințați.

Dacă vă comportați agresiv și încercați să luați iertarea cu forța, nu veți reuși. Profitați de unele sfaturi, „subsidence” la cazul lor individual.

 • Cea mai ușoară și cea mai rapidă cale este Găsiți cuvintele necesare: Pentru a vorbi cu frazele voastre, precum și cu sinceritate pocăiți și respectați. Încercați să faceți acest lucru în prealabil situația cu reconciliere și nu uitați să pregătiți textul care este mai bine să înveți prin inimă.

Numai atunci când vă întâlniți când vă exercitați concepuți, nu vorbiți fraze anormale și faceți recunoașterea voastră spirituală. Atunci veți reuși. După o scuză, așteaptă cu răbdare momentul în care inima tinerilor băieți „mai grași” și ea va fi din nou pregătită pentru dialog și va continua relația.

 • În scris Explicați mai fiabile. Deci, scrieți pe o foaie de hârtie tot ce ați vrut să spuneți când întâlniți. Nu-ți fie frică de fraze candid. Când totul este gata, încercați să re-citit întregul text și a verifica corectitudinea fraze.

Se întâmplă că, în fosnetul sentimentelor, o persoană crede un lucru, și el scrie complet diferite și cu o altă semnificație. Este mai bine să fie reținut aici. Scrisoarea poate fi trimisă împreună cu curier, comanda un buchet de pre-mare de trandafiri (sau acele culori pe fata aceea iubirile tale). Pune în Flori.

 • În societatea modernă acceptată Comunicați în rețelele sociale. Deci, puteți cere iertare în mesaje private. Pentru a face acest lucru, este în valoare de scris cele mai sincere scuze. Dar, mai întâi marca problema și recunosc greșeala ta.

Doar aici merită să ne gândim bine înainte de a alege astfel încât. Dacă aveți un conflict fleac, apoi cere scuze prin trimiterea de mesaje către locul de muncă. Cu toate acestea, în cazul în care te-ai comportat extrem de urât, atunci cred că despre alte modalități. Este posibil ca fata după ce a reacționat la o astfel de problemă foarte superficial și nu catadicsi să facă un efort, pur și simplu blocat.

 • Surprinde se poate lucra, de asemenea, și poate că nu. Totul depinde de natura fetei în sine și natura certei. Cu un conflict foarte puternic, puteți obține „Efectul Reverse“. Prin urmare, dacă amenință să se întoarcă preferată cu o surpriză, apoi încercați să vină cu ceva „natură“ și extraordinară. În caz contrar, ea poate lua pas ca o machetă.
 • Mod bun Cere iertare în versetul și în prezența prietenilor și a celor dragi. Deci, poți „ucide doi iepuri de câmp“: reabilitarea înainte de a le prietena în sine și reabiliteze în fața oamenilor din jur.

Desigur, din partea a da doar sfaturi. Este mult mai dificil pentru o persoană care nu poate determina cele mai multe modalități eficiente. Prin urmare, trebuie să profite de cei care au deja o astfel de abilitate.

Exemple

Amintiți-vă că nu sunteți primii și nu sunteți ultimul, care se încadrează într-o situație atât de neplăcută atunci când fata datorată resentimentului refuză să comunice. Această situație poate obține un caracter ireversibil. Trebuie să începeți ACT. Încercați să profitați de următoarele informații, precum și să o aplicați în practică. Luați în considerare toate nuanțele, cum ar fi percepția individuală a lumii înconjurătoare, care este inerentă numai de prietena dvs.

 • Nu rău dacă vă oferiți partenerul dvs Conduceți timpul de călătorie. Indiferent cât de mult va costa un bilet și unde mergeți. Principalul lucru este că puteți rămâne singuri și în cele din urmă „să radeți” gaura formată din relația dvs.
 • Da un cadou scump. Aici totul va depinde de bunăstarea voastră și de nevoile fetei. Încercați să fiți de dorit. Poate că iubita ta a visat de mult timp de ceva sau într-adevăr a vrut să cumpere orice lucru. Încercați să realizeze visul ei sau dorinta. Apoi, poate că inima ei va „topi“.
 • Scrieți sub fereastra litere mari cuvântul „rău“ (poți postcades). Asigurați-vă că pentru a specifica numele persoanei ofensat. Lăsați toată lumea surround, aceasta inscripție. Fetele place să fie în centrul atenției. Va fi frumos pentru a vedea cât de mult vă valoare relația ta.
 • Bilete de concert artistul ei preferat va face, de asemenea, adorarea dvs. obiect din cele mai fericite din lume. Este recomandabil să se aranjeze totul, astfel că a fost o surpriză pentru ea.
 • tratamente spa În întregime, nu numai că va fi un cadou plăcut, dar, de asemenea, îmbunătăți starea de spirit. Dupa ce fata trece cursul de cosmetice, ea se va simți ca „actualizat“ din toate părțile și va fi gata pentru tine să te ierte.
 • Dă prietena ofensat Drăguță ținută. Pentru a face acest lucru, ar trebui să o invitați la cel mai bun magazin de femei și să alegeți cu rochia de seară (sau ceea ce ea se dorește). Stima de sine din astfel de actiuni va creste.
 • Dacă pasiunea ta iubește animalele, atunci Dați-i un câine sau o pisică de rase de elită. De la o asemenea bunătate, ea ascunde sufletul și vă va aprecia prezentul. Tu voi fi frumos să vezi cum se va schimba starea de spirit de prietena jignitoare.

Indiferent de un cadou sau o surpriză, trebuie să meargă din inimă. Atunci acest pas va face ca relația ta greu.

Sfaturi pentru psiholog

Dacă sunteți foarte îngrijorat de faptul că ați jignit-o aleasă, în primul rând este necesar să vă dați seama ce ați greșit. Și apoi ajutați următoarele sfaturi.

 • Pentru a începe reconcilierea, Nu este nevoie să mergi pe tocuri În spatele obiectului adorației sale. Este suficient să determinați timpul și locul de întâlnire.
 • Dacă vă decideți să cereți iertare, va fi mai bine să vă întâlniți și Vorbi despre problema cu ochiul. Este necesar să aflați ce a provocat exact această insultă a prietenei dvs. Trebuie făcut pentru a face ulterior așa cum ați făcut.
 • Când vă aflați relațiile din doamnă, ei pot „stropi” reproșuri și acuzații. Ascultați-le în tăcere. Lasă-mă să vorbesc în afara persoanei ofensate, Și apoi furia lui va scădea.
 • Toate cuvintele tale spun o voce calmă și Încercați să nu creați situații de conflict. Amintiți-vă că acest lucru a făcut o greșeală, așa că încercați să se comporte într-un caz.
 • Sinceritate trebuie să se manifeste în toate cuvintele și acțiunile voastre. Altfel nimic nu se va întâmpla. Pur și simplu nu te va crede.
 • De îndată ce ați primit iertare, încercați să vă comportați prea intruziv. Păstrați o pauză în relații. În același timp Îngrijire și atenție. Pricepere, „echilibrare“ între două dintre aceste concepte.
 • Încerca Nu face declarații clare doamnei, În cazul în care nu este atât de mult timp după reconciliere. Dacă rupe niște granițe, atunci fata ar putea crede că nu v-ați dat seama și nu vor să realizeze greșeala și comportamentul indecent este constanta parte din caracterul tău.
 • sa nu uiti asta Cand ai o stare proasta, este mai bine să nu ia nimic. Mai ales face pași pentru a reconcilia. În această situație, decât să agraveze poziția dificilă.
 • În ciuda faptului că în lume este acum acceptat să comunice în mod activ în rețelele sociale, Încercați să nu pentru a pune în sus, prin mesageri. Această metodă este foarte îndoielnică, pentru a-și exprima pe deplin sentimentele lor. Mesajul dvs. poate beneficia, dacă nu sunt foarte tulburat.
 • Nu conectați la prietenii și prietenele tale. De la o astfel de asistență poate fi doar mai rău. Chiar dacă cei dragi vrut să ajute cu sinceritate, atunci fata nu poate evalua o astfel de pală și cred că ești un laș și tu însuți nu sunt în măsură să ia decizii și conștienți de erori.
 • Într-o altă variantă de realizare, poate fi chiar mai rău. Este posibil ca între amici sau oameni prietenoși există o astfel de persoană, care va fi doar bucuros să cearta ta. Asistenta de la acest „asistent“ nu va aștepta, dar rău, este foarte posibil, el se va aplica semnificativ.
 • Îngrijorarea și panicing este, de asemenea, nu merita. Dacă aveți o relație puternică din momentul întâlnire, ei nu merg nicăieri. Doar insulta nu dă doamna să-și amintească toată căldura conexiunii. Este necesar pentru ea un pic răcită, după o ceartă. Poate că un partener și se dorește să se apropie de tine din nou.
 • Nu da vina pe fată după reconciliere că încă au găsit puterea de a cere iertare. În primul rând, a fost a ta și numai decizia ta și, în al doilea rând, nu ți-a cerut să te pui cu ea.

Amintiți-vă că relația dintre doi oameni adaugă respect reciproc. Este mai bine să preveniți certurile și scandalurile decât atunci să corectați situația care a apărut după un astfel de incident.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: