Teme-te înainte de naștere: cauze și metode de luptă

Teme-te înainte de naștere: cauze și metode de luptă

Înșelăciunile și nașterea unui copil este o continuare logică a concepției și precedente gânduri despre copil. Însăși natura datoriei este că o persoană este cea mai rezonabilă creatură de pe pământ. Din păcate, o persoană care pune sens nu la toate procesele sale de viață, inclusiv importante, cum ar fi propria continuare. Ca urmare, se transformă de naștere a fi ceva necunoscut și tulburarea, iar în cazul în care este perceput de percepția de experiență negativă cuiva, este posibil să se dezvolte o fobie reală a acestui proces natural.

Ce este tocofobia?

Adrenalină în anticiparea apariția viitoare a copilului este destul de natural, ca o persoană nouă va apărea în curând la care dau viață. Dar, uneori, anxietati nedorite asociate cu starea fizică relevantă, povești înfricoșătoare de familiare sau de impresii din mass-media, precum și condițiile de viață, sunt amestecate. Acest lucru se manifestă mai ales înainte de naștere atunci când se apropie de ele. Apoi emoție poate să crească în anxietate și procesul de naștere poate părea înfricoșătoare.

teamă inexplicabilă și irezistibil puternic poate turna într-o fobie. Teama de panică de muncă se numește Tocofobia.

Cauzele apariției

Frica de naștere poate fi datorată diferitelor motive.

 • naștere anterioare sofisticate. Dacă femeia are nașterea unui al doilea copil, iar experiența anterioară de muncă a fost dureroasă sau nefavorabilă, este probabil că va fi în cea actuală. Atitudinea negativă față de Guineea în spital, de asemenea, poate cauza se teme legate de naștere.
 • Lipsa de informatie. Necunoscut provoacă, de obicei, anxietate. Și dacă o femeie tânără, care mai întâi vine la naștere, doches perturbeze pretutindeni informații în loc să învețe această întrebare mai profundă, atunci se teme, încorporate cu informații incorecte, poate provoca frica de a da naștere.
 • Starea fizică. Există o serie de boli care pot sarcina cu adevărat complicate și acest lucru cele mai multe cauze frica de durere sau frica de a muri la naștere.
 • Condiții de viață. Există mai multe motive legate de caracteristicile condițiilor în care femeia va da naștere la:
  • Educația copilului singur+
  • relația soțului negativ la posibila pierdere a atractivității soției sale+
  • dificultăți materiale+
  • sarcina aleatorie.
 • Experiența violenței sexuale. Aceasta este o traumă psihologică gravă, superimporing atitudinea unei femei față de sarcină și naștere.
 • restructurarea Hormonal și fiziologice în organism. Schimbările care au loc în procesul de a bate fătului, care influențează fondul emoțional de gravidă.

Simptomatică

Lista unele temeri legate de naștere.

 • Anxietatea pentru starea fizică. Nu există nici o teama de a avea de a avea timp în spital de maternitate și că nașterea copilului va începe la domiciliu, teama de durere, complicații postpartum sau deteriorare a stării copilului, încălcarea procesului de activitate generală, posibilitatea de a cezarienei, teama de moarte.
 • Estimarea referitoare la rolul de mama. Fata poate fi frică de apariția unei responsabilități serioase, de a nu face față îngrijirii copilului, aveți timp să faceți teme de lucru, să lucrați. Ca soție și iubită, se poate îngrijora de pierderea formei, deteriorarea relațiilor cu soțul său.
Citește mai mult  De ce injuria dezvoltă și cum să se ocupe cu ea?

  De obicei, anxietatea femeilor însărcinate este îngrijorată, îndoieli. O femeie poate fi adesea grijuliu, tremurarea de surpriza, irita pe trifle sau capricioase, devin exigente si „rupe” pe cei dragi – toate aceste semne de tensiune interna.

  Temerile care au fost înainte de sarcină pot crește în legătură cu noua responsabilitate. De exemplu, fata are o instalație că nu va fi însărcinată în nici un fel, fără a obține educație. Dacă se dovedește a fi într-o situație similară, va fi îngrozit de anxietate cu privire la universitatea neîntemeiată. O fată însărcinată care urmărește cu entuziasm seria, ascultă să suceze conversațiile, în care se discută cea mai comună experiență de nașteri dureroase și dificile, gestionează imaturitatea ca mamă viitoare și acumulează temerile altor persoane.

  Dacă motivele pentru adâncime, care sunt greu de împărțit cu alții, gravide pot fi închise, pentru a intra în tine însuți. Ea poate experimenta tristețea singur, de a se angaja în sine. La depresie extrem de – încercați să scăpați de sarcină. Cu o adevărată fobie, o femeie însărcinată are o anxietate constantă, depresie, coșmaruri, panică.

  Fiziologic, Tokopobia se manifestă prin amețeli, transpirație, greață, slăbiciune până la leșin.

  Cum să faceți față fricii?

  Pentru a învinge teama de naștere, este necesar să înțelegem motivul. În consecință, este de asemenea selectat și tactica depășirii alarmei.

  O femeie care dă naștere la prima dată, adesea sperie necunoscutul. Pentru a depăși anxietatea într-o astfel de situație, este necesar să aflați mai multe informații despre naștere: Citiți literatura de învățare, consultați cu specialiștii competenți, încercați să asigurați pace psihologică și să alegeți mediul persoanelor cu o atitudine pozitivă.

  Excludeți să nu explicați, dar informații înfricoșătoare sub formă de bârfe, povestiri de groază și filme.

  SĂNĂTĂȚI DE CĂLĂTORIE ȘI COPII ULTIVE ALE O femeie care au experimentat complicații postpartum sau teama de durere, este de asemenea nevoie de un specialist competent. Bun și să exploreze literatura de specialitate.

  De asemenea, este important să înțelegem acest lucru Pregătirea ar trebui să constea în analiza motivelor psihologice interne pentru problema, Deoarece puternica tensiune psiho-emoționale provoacă tensiune – spasme musculare, ceea ce duce la durere, de rupere, dificultatea de a muta fătului și alte. Decizia de a da naștere este deja acceptată, deci încercați să aveți în mare parte încredere proceselor naturale, ceea ce se întâmplă în timpul nașterii, și a transforma mental frica în așteptare bucurie pentru apariția copilului. Se va liniști și vă va ajuta să vă relaxați.

  Citește mai mult  Glossophobia: descriere, cauzele și metodele de luptă

  Aproximativ aceleași recomandări pot fi date în legătură cu mamele care au o afecțiune fizică care complică sarcina și nașterea. Copilul tău te-a ales, în ciuda bolii și se pregătește deja pentru apariția. Prin urmare, tu Înlocuiți preocupările de dragoste și să se pregătească, înarmați cu cunoștințe și credință profundă în puterea ta naturală și copilul. O astfel de pregătire va ajuta să câștige încredere și înfrângerea frica.

  Se așteaptă de muncă poate umbri teama de o atitudine negativă în spital. În cazul în care există posibilitatea de a alege un spital de maternitate, apoi vizita instituții diferite, pentru a citi situația și regulile lor, vorbesc cu personalul. Oricum, Pentru a câștiga alarma va ajuta la atitudinea și prezentarea faptului că veți primi Obster cea mai experimentată și umană.

  Desigur, o astfel de vizualizare nu se va schimba esența unei anumite persoane, dar atitudinea ta va răspunde cu siguranță personalului, și atunci când interacționează cu tine la aceste momente responsabile, acestea vor fi de la inima pentru a încerca să fie pentru tine exact.

  Aleator sarcinii poate tulpina atât un scop, o femeie ambițioasă care caută să se auto-realize în muncă și infantil, nu este pregătită pentru maternitate. entuziasm Depaseste va ajuta la punctul de vedere opus situației. Copilul deja situat în pântecele tău are nevoie de dragoste și de protecție și se așteaptă o întâlnire cu tine – persoana principală care va fi de așteptare pentru el în această lume. La urma urmei, scopul principal al femeii este de maternitate. Adoptarea de sex feminin, discurile sale esență materne toate alarmele și preocupările.

  Supraviețui violenței prejudiciu independent nu este ușor. In aceasta poate psihologii de ajutor sau psihoterapeuți, care vor fi oferite un tratament adecvat.

  Partea materială a nașterii copilului, desigur, este important, la fel de important, astfel încât copilul să aibă un tată. În cazul în care femeia sa confruntat cu dificultăți materiale, înainte de naștere sau cu perspectiva de a ridica copilul singur, atunci o astfel de situație nu poate să nu perturbe Motley viitorul, care afectează în mod negativ și a copilului bunăstarea. Pentru a scapa de temerile legate de condițiile de educație a copilului, Este necesar să nu se piardă, ci să implice toate sursele posibile de ajutor în rezolvarea situației.

  Citește mai mult  Totul despre intimofobia

  Este necesar să se cunoască în departamentul de protecție socială, ceea ce plățile se bazează femeile însărcinate și în munca + pentru a întreba dacă au date de contact ale unui avocat social și, dacă este necesar, să se consulte cu el despre drepturile lor + înrola sprijinul celor dragi și tune la venirea în această lume a noului miracol – copilul tău. La urma urmei, ceea ce el majoritatea nevoilor, deci este într-o mama iubitoare. Și cu dragoste orice obstacole sunt depășite!

  O fată care se teme de pierderea unei atractivități merită vizitarea școlii viitoare mame, unde va putea să învețe informații despre menținerea formularului după naștere. Gimnastica pentru femeile însărcinate va ajuta, de asemenea, să ofere încredere. Este necesar să vă urmați, dar este de asemenea important să vă amintiți că omul care vă alege ca un soț și viitoarea mamă a copiilor săi, mai mult trăiește așteptările bucuriei de la nașterea unui copil.

  Sfat general

  • În cazul în care este posibil – participa la cursurile de mame viitoare. Comunicarea cu specialiști și cu alte femei gravide va da un sentiment de încredere și pace.
  • Amintiți-vă că emisia de hormon de bucurie în timpul nașterii anesthetizes durerea într-un mod natural.
  • Atitudinea ta cu dragoste si grija pentru copilul tau, care există deja în prezent, va ajuta la depășirea orice temeri.
  • Este important să tune în mod pozitiv, efort chiar va. Trebuie să spun că copilul tău este responsabilitatea ta. Și asta înseamnă că în mâinile tale și soarta ta. În fiecare persoană, natura a pus suficient efort pentru a depăși orice complexitate.
  • Copilul tău aude deja și se simte. Spune-i cuvinte bune. Spune-mi că îl iubești și așteaptă aspectul lui.
  • Înconjurați-vă cu sentimente plăcute, blânde. Aranjați plimbări în aerul proaspăt când este nevoie de acest lucru, să vă simțiți sănătoși, plăcuți pentru dvs. alimente, destul de odihnă. Porniți muzica clasica – te si copilul va calma.

  Adrenalină înainte de naștere este destul de normal. Cel mai adesea anxietatea înainte de nașterea copilului se manifesta prin iritabilitate, sensibilitate, sau, dimpotrivă, va fi dorința de a elimina din lume. Puteți depăși o astfel de stare, înarmat cu informații utile și încurajează sanitality și atitudinea pozitivă față de asistenți.

  Cititi mai multe despre cauzele și metodele de luptă de frică înainte de nașterea copilului, a se vedea mai departe.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: